Howard-Browne Rodney, Herzog, ym:t, miksi Suomeen?

sateet

Eikö näillä suurilla amerikkalaisilla julistajilla ole sydämellä kehitysmaat, nälkää näkevät kansat, lapset jotka kärsii, vanhukset jotka eivät saa riittävää apua, paljon hätää ja tuskaa maailmassa, Afrikassa, Aasiassa, kansoja joille ei ole julistettu Jumalan sanaa. Paljon kenttää muualla maailmassa, miksi tulla Suomeen jossa meillä on paljon hyviä sananjulistajia ja raittiita raamatun opettajia, evankelistoja aivan yllinkyllin. Vai onko nämä hertzokit rodneyt ym:t tuomassa jotain uutta oppia voitelusta, likoamisesta...???, Olen yksinäinen kristitty mummo, tullut uskoon aivan yksin, monia vuosia sitten asuessani ulkomailla , vain raamattu oppaanani, nyt asuessani Suomessa täällä on niin paljon hyviä sananjulistajia ei lisää tarvittaisi, ainakaan sellaisia, jotka herättää levottomuutta opeillaan ja ilmentymisillään.

25

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuuliaisuudenSiunaus

      Siunattu mummo! Vaikutat aivan uniikilta mielipiteesi tuomisessa..olet aivan Totuudessa. Ei tarvittaisi tällaisia tänne Suomeen.kaan! Mutta kun Jeesus sanoi, että 'eksykset kyllä tulevat' kuitenkin Jeesus antoi Sanaansa neuvon omilleen: "älkää menkö heidän perässään...".

    • karisma

      Vaikka Suomessa on paljon saarnamiehiä, evankelistoja omasta takaa ja onhan meillä ollut oma kansan kirkko ja koulutettuja pappeja 500 vuotta, Suomen kansa on silti paatunutta ja syntistä, eikä tunne Jumalaa. Siksi on hyvä että tänne tulevat myös ulkomaiset julistajat, kun Suomen kirkoissa ei käy kuin kourallinen ihmisiä.

      • SEKOTUSTAJAHARHAA

        Näissä, mummon mainitsemissa, onkin kyse vieraasta 'tulesta'. Mainitut opettavat oppeja, jotka 'menevät yli sen mikä Kirjoitettu' ja -Raamatun mukaan 'sellaisia ei saisi sanoa tervetulleeksi', ettei tulisi osalliseksi heidän syntiinsä!.


    • karisma

      "Mummo" ei maininnut nimeltä ketään amerikkalaista evankelistaa. Ketä lienee tarkoittanut? Eikä niitä,nyt täällä yhtenään juokse. TV7 lta tulee ulkomaista opetusta paljon. Moni on parempi kuin supisuomalainen. Esim. Derek Prince (ei enää elossa), jonka opetus on aina yhtä tuoretta ja David Pawson, samoin. Kyllä on rikkaus kun voi kuunnella monia kansainvälisiä opettajia.

    • Hyvämummo

      Kyllä mummo nyt vaan on oikeassa! Hyvä mummo!

      • FinalCalling

        Kyllä mummo ja moni muu ovat haistaneet palaneen käryä! Tiedetään, että nämä mainitut amer tms. julistajat harrastavat sitä 'haudoilta voitelun hakemista edesmeinneiltä vainaavoidelluilta'. Rodney HB(tarkistakaa varmaksi), Benny Hinn, David Herzog ymym. Yllätyssamankaltaisuutta löytyy myös: katolisesta uskosta itsensä uloskapinoineesta -haureellinen poptähti MADONNASTA. Hän tosin hakee jotain voimia kuolleilta kabbalistirabbeilta Israelissa! NYT katsotaan Totuutta silmiin: yhdistävä linkki näillä ainakin NEW AGE. Okkultistista menoa kertakaikkiaan, taikuutta ja noituutta. Peräytykää ja katuen tehkää parannus Jumalan lauman harhaanjohtamisista, jos Armosta ymmärrys palautunut. Pian tulee kuitenkin 'last call..'...sitten ovi valkeuteen suljettu.


    • Voivoi

      Ketkä rahtaavat näitä Suomeen? Mitkä tahot? TV7 kuitenkin välittää kanavallaan näitä kokouksia!

    • Rahanhimo

      He tulevat Suomeen Amerikoista niittämään rahaa. Täältä saa menestysteologit hyvän rahallisen voiton. Ei Afrikassa saisi niin isoa pussia rahaa mukaan kuin Suomesta. Kylvä siemen kirkkauteen ja kerää ihmeesi - oppi on nimeltään tämä uusi harhaoppi.

      • TosiKyseessäAikaLoppuu

        Tämä on tositosi ikävää..kyynel tipahti kun Pyhä Henki sydämessäni murehtii..Ei olisi enää aikaa eksyillä! Jeesus tempaa omansa, jotka uskollisia Hänelle ja Sanalleen..pois alkavilta tuhoilta. Demonit on kai jo vapaana maata villitsemässä, ne jotka valinneet synneissä pysymisen, ovat KIINNI.


    • Vaulikki

      Että miksikö? Siksi, koska heillä jotka rahtaavat näitä "ihmemiehiä"Suomeen ei ole henkien erottamisen armolahjaa!

      • valheellinentotuus

        Jeesukseen uskovan ( eli uudestisyntyneen Hengestä) tulisi kyllä erottaa Totuus Valheesta. Jos ongelma, en sanoisi 'katso peiliin' ennemminkin kysymys kuuluisi: paljonko elinajasta kulunut TVsarjojen seurantaan lisättynä kaikin haureellisin maustein??? Vaikka Jeesus aiemmin olisikin asunut sydämessä...silmä on avannut 'porstuan' Pyhän Hengen vaikenemiselle..tie kohti paatumusta on alkamassa. Herätkää siis, kaikki!!!


      • HurmostakoVain

        Aamen.


    • SuomiTulessa

      Rodney Howard-Browne Suomessa 1-5.6.
      Suorat lähetykset TV7Plus ja TV7
      R. H-B:lla ollut merkittävä osuus TV7:n perustamisessa, hänellä oli profetia Martti Ojarekselle ja tämän johdosta otti rohkean uskonaskeleen ja perusti Suomeen kristillisen tv-kanavan.

      • SuomiTulessa

        Paikka Helsingin Urheilutalo

        Vapaa pääsy!


    • dollarilla

      Suomalaisilla on rahaa, kehitysmaalaisilla ei?

      • SuomiTulessa

        Suomi Tulessa-konferenssi ei maksa mitään, vapaa pääsy kaikille, et tarvitse rahaa mihinkään. Jumalan Sanaa ei voikaan rahalla ostaa, Se on ilmaista.


    • HurmostakoVain

      Katselin just äskettäin Helsingin urheilutalolta Howard-Brownen tilaisuutta. Eipä saanut minua vakuuttuneeksi, en tuntenut pyhän hengen kosketusta, päinvastoin. Oli paha katsoa, mutta katsoin kuitenkin, jotta tietäisin mistä puhua ystävien kanssa. En oikein ymmärrä miksi pitää räkättää? Onko mistä tuo voima?

      • HYLÄTKÄÄLOPULLISESTI

        Jos ei tuo voima ole Israelin Pyhästä, Jeesuksen Hengestä...se on isästä perkeleestä ja hänen demoneistaan...


    • EiPuhdasta

      Tämä mies, Rodney, toimii valhehengen voimassa.
      Sain tämän sydämelle kun avasin maanataina netti-tv:n ja kyselin Herralta, onko tämä Herra puhdasta. Katsominen loppui siihen.
      Ystäväni oli mennyt kokoukseen eilen - tuli takaisin levottomana ja masentuneena.

    • wilker_son
    • annukainen

      Ei tiedä kuin Jumala. Mirja Ojares on sitä mieltä, että Browne on ok. koska ennusti Martille tulevaa. Uskon, että monet on varoittaneet Ojareksia näistä äärikarismaattisista opettajista, mutta jos varoitus ei mene perille, niin ovat jotenkin sokaistuneet. Moni kauan uskossa ollut menee myös harhaan. Näen näissä asioissa lopunajan väkevää eksytystä. Siksi, koska opetus näyttää aidolta, mutta ei sitä olekaan. En halua paljoa katsoa TV7 ohjelmia, paitsi raitista opetusta luotettavilta opettajilta. Cafe Raamattu, Pawson, One Way Mission jne. ovat hyviä. Seurakuntia seulotaan kovasti nyt ja vain Raamatun sana ja Pyhä Henki sanassa, voivat estää eksymisen. Rukoillaan näiden asioiden puolesta Jumalaa.

    • wilker_son

      Oon samalla linjalla kuin Annukainen. Pitää olla henkien erottaminen kohdallaan kun etsii hengellistä ruokaa. Pawson, one way ja cafe Raamattu ja tietenkin ei vähäisimpänä olleenkaan oma kotiseurakunta. Jos kotiseurakuntaani on joskus moitittu kuivuudesta. Pitää nostaa hattua sen raittiudelle. Osaavat torpata sen mikä ei oo Herrasta. Herra sallii näköjään seulojat tuolta kauempaa. Kaikki jotka tahtovat mielistyä vääryyteen kuten tyhmät neitsyeet. Juoksevat mitä erikoisimpien juttujen perässä. Uskovalle pitäisi riittää Kristus. Sieltä lähtee ainut oikea voitelu. Se voitelu on usein piilossa eikä ole huomioita herättävää. Kun se voitelu tulee ylle niin pieni ihminen tuntee mitättömyytensä Herransa edessä ja tahtoo tehdä parannusta kaikesta väärydestä. Mitä lähempänä olemme Jeesusta. Sen ihanampaa on uskovan elämä.

      • EIVAIHTEENVARJOA

        Ihanan ruokaisat kaksi viim. kommenttia! Totisesti Jeesus on sama; eilen, tänään ja iankaikkisesti.


    • fgfggffgfgf

      Tule sieltä korokkeeltasi alas voittamaan sieluja, niinkuin tämä pari tekee. Tämä Brownen pariskunta pitäs varmaan teidän mielestä pistää hyllylle? No, mites ne sadat, tuhannet sielut jotka heidän kautta tulevat uskoon? Ovat tulleet ja lisää tulee?Onko teillä henkien erottamisen lahja? Onneks olkoon, älkää käyttäkö sitä väärin.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1804
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1714
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      1602
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1531
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1518
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1405
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      19
      1399
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1212
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe