Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Perussuomalaiset savustetaan taas ulos

HölmölänVäkeä

Sipilä on liittynyt RKP:n aisankannattajiin mikä oli jo odotettavissakin ennen vaaleja ja nyt RKP käskyttää Sipilää jättämään persut oppositioon. Perussuomalaiset on ainut puolue joka puolustaa eläkeläisiä ja vähäosaisia kansalaisiamme, mutta taas äänestäjät erehtyivät äänestämään keskustalaisia mikä kostautuu lisääntyvänä työttömyytenä ja leipäjonojen pituuksina.
No mutta mitä tuosta hölmölässähän me asutaan ja kannetaan me vaan säkillä valoa tupaan niin on aina enenkin tehty.
Hölmölässä on äänestetty ja tulos on sen mukainen mitä hölmölässä kuuluukin olla eikä valiteta enää jälkeenpäin hölmöyttämme.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HölmölänVäkeä

      Lisäys tuonne aloitukseen Sipilän mielenmuutokseen saattaa vaikuttaa myös ruotsalaisten puuttuminen politiikkaamme hehän vasdustavat perussuomalaisten hallitukseen pääsemistä.
      Uusi hallitus koostuu näistä: Keskusta,Kokoomus,Vihreät, Kristilliset ja RKP.
      RKP on antanut jo oman vastauksensa Sipilälle ja kynnyskysymyksiä ei ole kun vain pakkoruotsitus säilyy edelleenkin suomenkielisille. RKP on 4% puolue ja se hoitaa vain omiensa 5% hyvinvoinnista ja etuoikeuksista välittämättä pääväestöstä yhtään mitään.

      • Emämunaus

        Tuolla pohjalla voi lähtä kokeileen mutta ennuste ei ole hyvä. Vastassa on kokonainen kansanrintama, joka halutessaan pistää hallituksen polvilleen. Siinä ei sitten auta "oikeat vastaukset", kun kuormat seisoo ja banderollit heiluu Finlandia-talon edessä.


      • HölmöläÄänesti

        Tulossa on porvarihallitus, jonka ytimessä KESK KOK RKP lisänä saattaa olla vihreät.


    • Mouses

      Missä on se epäjumalankuva joka Sipilästä tehtiin ?
      Raamatussakin epäjumalaa palvoneet tuhoutuivat.

    • Rkpdddd

      RKP on suomen rasistisin puolue sortanut Suomalaisuutta jo vuosikymmeniä

      Syyttää aina muita

      • HölmölänVäkiÄänesti

        Hölmölässä kansa on äänestänyt ja tulos on sen mukaista eli samat jäärät on taas valittu jatkamaan velkakierrettämme ja työttömyys tulee lisääntymään.
        Viime hallituskaudella työttömyys lisääntyi kaksinkertaiseksesti ja sama jatkuu.


    • Jäte

      Voi taivahan taatto tätä sensuurin kouraa. Eletään niin hirvittäviä aikoja, että hirvittää. Mitään ei saa sanoa. Suomessa ei ole anää käytännössä sananvapauytta, jos nettiä ajatellaan. Pelottavaa tämä vallan kaikenläpäisevä koura ja sairas, paranoia ajatusmaailma.

    • virsi

      Sipilä kävelee demokratian yli. Suomi repeää lopullisesti. Sipilä on lötköporvari, jollei kykene kunioittamaan kansan tahtoa. Kertakaikkisen sairasta touhua. Jos persut pelataan ulos, on viimeinenkin pala pois annettu, demokratia...

      • HölmölänVäki

        "Hölmölässä on äänestetty ja tulos on sen mukainen mitä hölmölässä kuuluukin olla eikä valiteta enää jälkeenpäin hölmöyttämme."

        Miksi äänestettiin keskustaa nyt saa sitä mitä tilattiin.


    • skevola

      Ei persujen vähäosaisten puolustaminen ole oleellinen kysymys. Kaiken A ja O on kielikysymys. Siitä syystä RKP on valjastanut kaikki voimansa ja myyränsä vastustamaan heidän osallistumistaan hallitukseen. Laaninenkin luettelee jo RKP:n vaalivoittajaksi saatuaan säätiöltä vaaliavustuksen. Hävettää seurata moista luikertelua.

      • HölmölässäÄänestettiin

        Säätiövaroilla on lahjottu näitä keskustan ja kokoomuksen hännystelijöitä jotka välittävät vain omasta hyvinvoinnistaan ja siitä edusta he alistuvat aisankannatjiksi. Jospa nuokin säätiöt saataisiin veroalaisiksi niin kansakin saisi jotain hyötyä niitten olemassaolosta.
        Toisaalta on turha enää murehtia, kansa on äänestänyt ja sillä selvä.


    • 463q6

      No, nyt se nähtiin ketä persut puolusti!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2047
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1440
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1374
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1311
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      75
      1282
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe