Yhdistykää kaikkia Krist. uskovat

Herätykseksi

Kristuksessa Jeesuksessa jokaista jäsentään myöden YHDEKSI, yhtä oleviksi ja kaikessa yhtä pitävästi, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / Krist. vaihtoehtoa, Totuudessa yksimielisesti, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti / vaikuttavasti rakentaviksi.

Jeesuksen nimessä... kehoittaen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa. Hänen kanssaan Hänessä Yhdeksi, yhtä olevasti ja kaikessa yhtä pitävästi apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi. Johon olemme, tästä pahan vallassa olevasta, saata naa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan, Jumalan Sanan (Raamatun UT) vastaisesti touhuista ja politiikasta ULOS kutsutut.

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • raamen

      Yhtykää nyt kaikki karitsanmorsiamet yhdessä yhdeksi.

      • Herätykseksi

        Niin; vain Raamatun UT mukaisuudessa / Kristuksessa Jeesuksessa YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, jokaista jäsentään myöden keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä, elävästi ja toimivasti / vaikuttavasti, Hänen kaikille hyväksi, maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolista seurakuntiaan / krist. vaihtoehtoa, käskynsä pitävästi ja täyttävästi / ne Oikean Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävästi ja täyttävästi (ne käytännön arkielämässä osoittavasti / todistavasti), rakentaviksi yhdistyvistä tulee Hänen morsian seurakunta, siihen ylös tempaukseen kelvollinen, joka näin puhdistautuu niistä Raamatun UT vastaisuuksista, (niistä jotka on sen lopullisen pelastumisen esteenä, laittomuuden tahroista ja rypyistä.

        Jeesuksen nimessä... muistuttaen ja valistaen, Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä, siitä; mikä vasta sitä on ja millä perusteella ja mistä tunnistaa.

        vähäinen palvelijansa ja seuraajansa.


    • Onjo

      Ei ole mitään "lisä yhdistämistä" siinä minkä Jumala on jo tehnyt.
      Room.12:5." niin me, vaikka meitä on monta, olemme yksi ruumis Kristuksessa, mutta itsekukin olemme toistemme jäseniä;.."

      1.Kor.6:15. "Ettekö tiedä, että teidän ruumiinne ovat Kristuksen jäseniä? Ottaisinko siis Kristuksen jäsenet ja tekisin ne porton jäseniksi? Pois se! 16. Vai ettekö tiedä, että joka yhtyy porttoon, tulee yhdeksi ruumiiksi hänen kanssaan? Onhan sanottu: "Ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi". 17. Mutta joka yhtyy Herraan, on yksi henki hänen kanssaan..."

      ( Ei pidä mennä syömään samasta leivästä jos on selvittämättömiä jonkun toisen osallistujan kanssa ) 1.Kor.10:16. "Siunauksen malja, jonka me siunaamme, eikö se ole osallisuus Kristuksen vereen? Se leipä, jonka murramme, eikö se ole osallisuus Kristuksen ruumiiseen? 17. Koska leipä on yksi, niin me monet olemme yksi ruumis; sillä me olemme kaikki tuosta yhdestä leivästä osalliset..."

      1.Kor.12:12. "Sillä niinkuin ruumis on yksi ja siinä on monta jäsentä, mutta kaikki ruumiin jäsenet, vaikka niitä on monta, ovat yksi ruumis, niin on Kristuskin; 13. sillä me olemme kaikki yhdessä Hengessä kastetut yhdeksi ruumiiksi, olimmepa juutalaisia tai kreikkalaisia, orjia tai vapaita, ja kaikki olemme saaneet juoda samaa Henkeä. 14. Sillä eihän ruumiskaan ole yksi jäsen, vaan niitä on siinä monta. 15. Jos jalka sanoisi: "Koska en ole käsi, en kuulu ruumiiseen", niin ei se silti olisi ruumiiseen kuulumaton. 16. Ja jos korva sanoisi: "Koska en ole silmä, en kuulu ruumiiseen", niin ei se silti olisi ruumiiseen kuulumaton. 17. Jos koko ruumis olisi silmänä, missä sitten olisi kuulo? Jos taas kokonaan kuulona, missä silloin haisti? 18. Mutta nyt Jumala on asettanut jäsenet, itsekunkin niistä, ruumiiseen, niinkuin hän on tahtonut..."

      Ef.4: 4. "yksi ruumis ja yksi henki, niinkuin te olette kutsututkin yhteen ja samaan toivoon, jonka te kutsumuksessanne saitte;.."

      Ef. 2:17. "Ja hän tuli ja julisti rauhaa teille, jotka kaukana olitte, ja rauhaa niille, jotka lähellä olivat; 18. sillä hänen kauttansa on meillä molemmilla pääsy yhdessä Hengessä Isän tykö. 19. Niin ette siis enää ole vieraita ettekä muukalaisia, vaan te olette pyhien kansalaisia ja Jumalan perhettä, 20. apostolien ja profeettain perustukselle rakennettuja, kulmakivenä itse Kristus Jeesus, 21. jossa koko rakennus liittyy yhteen ja kasvaa pyhäksi temppeliksi Herrassa; 22. ja hänessä tekin yhdessä muitten kanssa rakennutte Jumalan asumukseksi Hengessä.."

      "Hengen maailmassa " tiedetään kuka on todella "Kristuksessa, siinä ei teatterit muiden silmissä auta. Ellei ole "Hengessä" ei voi olla rakentaja "Hengen temppelissä.

      Joh.4:24. "Jumala on Henki; ja jotka häntä rukoilevat, niiden tulee rukoilla hengessä ja totuudessa.".."

      • Ja mitä tuolla yrität sanoa?

        Jo jumala olisi olemassa, olisi hän epäilemättä jossakin vaiheessa yksiselitteisesti ilmoittanut kaikille maailman asukkaille oikeat palvontamenot ja säännöt vielä keksimättömistäkin synneistä.

        Hajaannuksen syy on todennäköisesti se, että tuota jumalaanne ei ole olemassakaan.


      • Herätykseksi

        Niin; tuo oli kirjoitettu Kristuksen Jeesuksen apostolisille seurakunnille. Ei nykyisille eri nimisille toisiaankin / Kristusta Jeesusta kohtaan rakkaudettomasti, muista ja muusta niin väliä itsekkyyden mukaisesti, vain OMA puolueellisesti / Jumalan Sanan ja Pyhänhengen tahdon vastaisesti, vähän jotenkin pettävästi / eksyttävästi vain nimeksi krist. uskonnollisesti eläville lahkohenkisille. Jotka ei ole kiinnostuneita elämään ja toimimaan / vaikuttamaan kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesti ja perustulta, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / krist. vaihtoehtoa YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi rakentamisesta.

        Jeesuksen nimessä... herätykseksi muistuttaen ja valistaen. vähäinen, kaikille hyväksi Totuudessa pysyvä ja mukaisesti / kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisesti / kaikkiin nähden puolueettomasti, vain kaikille hyväksi tavalla, tarkoituksella ja tavoitteella, täydellisyys päämääräisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.


    • YhdessäEteenpäin

      Niin ... nykyisin on todella mukavaa, kun on yhteistä tekemistä aitojen kristittyjen kesken. Luterilainen kirkko siitä yhteydestä haluaa pois, koska on kehittänyt uuden uskonnon entisen kristinuskon tilalle. Meitä muita kuitenkin riittää.

      • Herätykseksi

        Niin; missähän ne muut vain ovat, kun ei kuulu eikä näy! Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille?!

        Jeesuksen nimessä... tiedustellen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa. Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa, rakentavaksi kutsuttu / armoitettu.


    • UskovatYhdessä

      Aloittajalle tiedoksi: me kristityt olemme jo yhdistyneet yhdeksi seurakunnaksi. Sinäkin voit meihin liittyä - tiedät varmasti, mistä meidät löydät. Vai onko sinulle vieläkin tärkeintä se, että olet itsesi mielestä ainoa Tosi Uskova?

      • Juuri_näin

        Lahkoilijat eivät näe metsää puilta. Heillä on niin kova kiire vastustaa kaikkia muita, etteivät he näe eristäytyvänsä itse pois kristittyjen yhteydestä. Me olemme yksi, yhteinen seurakunta, johon voivat liitttyä kaikki Jeesuksen seuraajat. Näinhän on ollut jo pitkään.


      • Herätykseksi

        Niin, mutta tässä onkin kysymys kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesta ja mukaisesti, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen / apostolisensa opetusten ja ohjeiden mukaisella tavalla ja perustalta, Raamatun UT mukaisuudessa / Kristuksessa Jeesuksessa YHDEKSI, jokaista jäsentään myöden YHTÄ oleviksi ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä Raamatun UT mukaisesti eläviksi ja toimiviksi / vaikuttavaksi apostoliseksi jäsenistö verkostokseen, saumattomaan yhteistyöhön kokoamisesta.

        Vähän aiemmin täällä perään kuuluttelin Suomen Kristuksen Jeesuksen apostolisten seurakuntien kansakunnallista hallinnon osoitetta / yhteystietoa. Kukaan ei tiennyt, vaikka monella palstalla sitä tiedustelin.

        Mutta kysyn nyt teiltä, tähän viestiin vastaajilta, että mikä se Suomen Kristuksen Jeesuksen apostolisten seurakuntien hallinto, pääpaikan osoite on? Kun väitätte / uskotte olevanne niitä, jo Raamatun UT mukaisiksi apostolisiksi seurakunniksi yhdistyneitä. Minkä alueen ja nimisen apostolin hallinnon alaisuudessa, maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riittävät, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi käskynsä kaikilta osin pitävästi / täyttävästi / ne Oikean Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävästi ja täyttävästi, = osoittavasti / todistavasti, elätte ja toimitte? Kun ei kuulu eikä näy! Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä, ja kuulua ihan KAIKKEEN maailmaan asti, kaikille luoduille.

        Jeesuksen nimessä... tiedustellen vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.


      • UskovatYhdessä
        Herätykseksi kirjoitti:

        Niin, mutta tässä onkin kysymys kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesta ja mukaisesti, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen / apostolisensa opetusten ja ohjeiden mukaisella tavalla ja perustalta, Raamatun UT mukaisuudessa / Kristuksessa Jeesuksessa YHDEKSI, jokaista jäsentään myöden YHTÄ oleviksi ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä Raamatun UT mukaisesti eläviksi ja toimiviksi / vaikuttavaksi apostoliseksi jäsenistö verkostokseen, saumattomaan yhteistyöhön kokoamisesta.

        Vähän aiemmin täällä perään kuuluttelin Suomen Kristuksen Jeesuksen apostolisten seurakuntien kansakunnallista hallinnon osoitetta / yhteystietoa. Kukaan ei tiennyt, vaikka monella palstalla sitä tiedustelin.

        Mutta kysyn nyt teiltä, tähän viestiin vastaajilta, että mikä se Suomen Kristuksen Jeesuksen apostolisten seurakuntien hallinto, pääpaikan osoite on? Kun väitätte / uskotte olevanne niitä, jo Raamatun UT mukaisiksi apostolisiksi seurakunniksi yhdistyneitä. Minkä alueen ja nimisen apostolin hallinnon alaisuudessa, maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riittävät, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi käskynsä kaikilta osin pitävästi / täyttävästi / ne Oikean Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävästi ja täyttävästi, = osoittavasti / todistavasti, elätte ja toimitte? Kun ei kuulu eikä näy! Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä, ja kuulua ihan KAIKKEEN maailmaan asti, kaikille luoduille.

        Jeesuksen nimessä... tiedustellen vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.

        Kyllä todellinen, Oikean Kristillisyyden tunnusmerkit täyttävä seurakunta näkyy ja kuuluu ympäri maailman! Näin on ollut jo pitkään. Eikä meitä voi alistaa minkään maallisen hallinnon alle ja tiettyyn osoitteeseen - toimimme kaikkialla, kaikkina aikoina, kaikkien luotujen kanssa.


    • Herätykseksi

      Ei näytä löytyvän ketään Kristusta Jeesusta rakastavaa, Hänen kaikille hyväksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävät, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi käskynsä pitävästi ja täyttävästi, Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaisesti ja perustalta, Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Kirst. vaihtoehtoa, ns. "Nooan arkkia" (vertaus) rakentavasti elämään ja toimimaan / vaikuttamaan haluavaa! Edes sen vertaa kiinnostunutta, että haluaisi alkaa asiallisesti / rakentavasti keskustelemaan siitä. Mitä kaikkea ja miten, Raamatun UT mukaan edellyttää.

      Jeesuksen nimessä... muistuttaen kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä, joka vasta on sitä Rakkautta Kristukseen Jeesukseen, Hänelle uskollisuutta ja kuuliaisuutta / seuraamistaan...

      Sitä kaikessa YHTENÄ jäsenistönään YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä jokaista jäsentään myöden, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan yhteisessä Rakkaudessa rakentavaa.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä, Häntä, ja Hänen kaikille hyväksi asiaa, tarkoitusta ja tavoitetta rakastavasti, elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa. Hänen kansaan, Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä YHDEKSI, yhtä oleviksi ja kaikessa yhtä pitävästi keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti, apostolisia seurakuntiaan rakentaviksi kokoamassa oleva.

      • 05052015

        Kuules Esko. Kyllä niitä täällä Suomessakin on, jotka eivät ole baabelin hajannukselle polviaan notkistaneet, ja tahtovat totella Jeesuksen Uutta Käskyä, mitä? Täälläkin siitä asiasta ja aiheesta tekstiä, näin:

        Alkuperäinen säädös on kumoamaton
          
           Jumala ei ole tietenkään kumonnut sitä autenttista seurakuntamallia, josta Jeesus puhui, joka näkyi alkuseurakunnan ja apostolien aikana. Ei tietenkään! Kaikkina kristillisen historian aikana on ollut se piskuinen lauama, ne jotka eivät ole notkistaneet polviaan baalille, Baabelin hajaannus-kristillisyydelle. Room 11:3-5. He ovat sydämissään päättäneet kunniottaa yli kaiken Jumalaa, Jeesuksen Uutta Käskyä, Joh 13:34-35. Pyhä Henki on valaissut heidät näkemään sen autenttisen seurakuntamallin, jollaiseksi Jumala Pyhän seurakuntansa tarkoitti.
              Nämä morsiussielut ovat ikävöineet nähdä tätä pyhää ja yhtä laumaa! He ovat Ylkänsä edessä murehtineet nykyistä hajaannusta, sekaannusta, Kristuksen seurakunnan häväistystilaa. Sydämissään he ovat päättäneet totella Sanaa. Ja praktisella tasolla he ovat ottaneet ohjeekseen sen, etteivät kannata suunta-ja puoluekristillisyyttä, vaan suhtautuvat siihen niinkuin muuhunkin lihalliseen ja ihmistekoiseen turmelukseen, kristikunnassa. Gal 5:19-21.
              Kuitenkin vain satunnaisesti tämä Jeesuksen opetus on käytännössä toiminut. Syynä ovat nämä suuntien vallankäyttäjät, jotka kohtelevat Jeesuksen lampaita kuin Yksityisomaisuutenaan, ja vartioivat heitä kateellisina, etteivät ne vain juoksisi toisten kanssa yhteen. Syynä usein raha, ja vallanhimo. Lampaiden on kustannettava Paimentensa toimeentulo. Hes 33. luku. He eivät ole muistaneet, että ”kaitsevat Herran laumaa” ! Apt 20:28, 1 Piet 5:1-4. Tästä on näkynyt vuosikymmenien aikana monia esimerkkejä.


        http://findiastory.vuodatus.net/sivut/ut-n-seurakuntamalli-ja-toiminta
        Blogin kirjoittaja ML


    • Herätykseksi

      Niin pitäisi olla, mutta missä ovat? Kun ei kuulu eikä näy. Vaikka kuuluisi näkyä ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille tiedoksi, siitä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Jumalan Valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Kristuksessa Jeesuksessa mahdollistavasta. Siitä kullekin jäsenelleen turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavasta ja takaavasta, VALTAVASTA, kaikille kokoajan tarjolla olleesta ja olevasta. Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaisesta ja perustuvasta Krist. vaihtoehto mahdollisuudesta.

      Missä on muut tähän "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi, Hänen, Kaikkivaltiaan kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, jokaista jäsentään myöden yhteiseksi hyväksi, mutta kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle parhaaksi mahdolliseksi tarkoituksella ja tavoitteella, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti, saumattomassa kansakuntien laajuisessa yhteistyössä toimivasti, tätä KAIKEN, Oikean ja hyväksi olevan mahdollistavaa Krist. vaihtoehtoa, ns. "Nooan arkkia" (vertaus) rakentaviksi kutsutut / armoitetut?!

      "Löytäneekö uskoa", Raamatun UT mukaista ja mukaiseen?

      Jeesuksen nimessä... etsivä. Hänen kanssaan Hänessä yhdeksi, yhtä oleviksi ja kaikessa yhtäpitävästi, tätä vasta Oikeasti Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi. Johon Jeesukseen uskovat ovat, tästä pahan vallassa olevasta, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimivasta, saata naa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan kansakuntien Jumalan Sanan vastaisesti touhuista ja politiikasta ULOS kutsuttuja,

      Valkeudeksi / herätykseksi Totuutta, Raamatun UT mukaisesta, apostolisesta Kristillisyydestä muistuttaen ja valistaen, Puolustaja Pyhähenki, joka Totuuden henki / vähäisen, Totuudessa pysyvän ja mukaisesti elävän ja toimivan palvelijansa.

      • Varo_hieman

        Miksi huutelet koko ajan, ettei kuulu eikä näy, vaikka tässäkin ketjussa on sinua jo kutsuttu?


      • 99887700

        Kuules Esko, kyllä niitä on. Jos etä täällä tai muualla ole löytänyt, kyllä niitä on, Eri puolilla, jotka tahtovat rakentaa yhtä Jeesuksen laumaa. Jotka ovat uloskutsuttuja, ulos lähteneitä, ja ulos paiskattuja ( kun ei ole enää penkkipaikkaa erilaisissa uskonporukoissa).

        Kyllä niitä on.

        Toinen kysymys on, etät mitä sinä Esko oikein kyselet? Et kai ajattele, että ne sinun luoksesi tulisivat, ja silleesti.

        Mutta usko nyt kun sanotaan, että niitä on. Jeesuksen totisia seuraajia, jotka ovat sanoutuneet irti lahko-ja puoluekristillisyyden hapatuksesta ja synnistä.

        Muistathan, kun Eliakin luuli ihan yksin jääneensä, mutta Jumala muistutti että oli 7000 tyyppiä, jotka eivät olleet baalin hapatukseen menneet.

        Mutta, jos et usko - että aina siis kyselet vain - niin eihän sille sitten mitään kukaan mahda?


      • Herätykseksi
        99887700 kirjoitti:

        Kuules Esko, kyllä niitä on. Jos etä täällä tai muualla ole löytänyt, kyllä niitä on, Eri puolilla, jotka tahtovat rakentaa yhtä Jeesuksen laumaa. Jotka ovat uloskutsuttuja, ulos lähteneitä, ja ulos paiskattuja ( kun ei ole enää penkkipaikkaa erilaisissa uskonporukoissa).

        Kyllä niitä on.

        Toinen kysymys on, etät mitä sinä Esko oikein kyselet? Et kai ajattele, että ne sinun luoksesi tulisivat, ja silleesti.

        Mutta usko nyt kun sanotaan, että niitä on. Jeesuksen totisia seuraajia, jotka ovat sanoutuneet irti lahko-ja puoluekristillisyyden hapatuksesta ja synnistä.

        Muistathan, kun Eliakin luuli ihan yksin jääneensä, mutta Jumala muistutti että oli 7000 tyyppiä, jotka eivät olleet baalin hapatukseen menneet.

        Mutta, jos et usko - että aina siis kyselet vain - niin eihän sille sitten mitään kukaan mahda?

        Niin kun vain selviäisi se missä niitä on ja miten elämässä ja toimimassa, kun ei kulu eikä näy? Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille. Ei riitä että vain sanotaan että niitä on. Mutta mikä osoittaa ja todistaa sen että niitä on, ja niin on? Kun siis ei kuulu eikä näy. Vakka kuuluisi näkyä, ja kuulua. Niin kuin näkyi, ja kuului Nooan aikana koko silloiseen maailmaan, kaikille luoduille. Eläimetkin tiesivät / osasivat tulivat Nooan luokse / arkiinsa, pelastuakseen.

        Missä on tämän päivän pelastukseksi Krist. vaihtoehdon, ns. "Nooan arkin" (vertaus) jokaista vanhurskasta myöden YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti / vaikuttavasti rakentaviksi kutsutut?! Kyllähän niitä erinimisten omien huoneidensa puolesta juoksevia ja vain vähän jotenkin pettävästi ja eksyttävästi vain nimeksi krist. uskonnollisia on. Mutta ei "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla, Hänen, Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa jokaista jäsentään myöden YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti / vaikuttavasti, rakentavasti eläviä ja toimivia.

        "Löytäneekö uskoa", Raamatun UT mukaista ja mukaiseen?

        Jeesuksen nimessä... etsivä. vähäinen palvelijansa ja seuraajansa. Hänen kassaan Hänessä yhdeksi näin em. Raamatun UT mukaisesti eläviksi / rakentaviksi kokoamassa oleva.


    • Herätykseksi

      Herätyys, nyt! Kristuksen Jeesuksen seuraajiksi, Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan Hänessä jokaista jäsentään myöden YHTÄ olevasti ja kaikessa yhtä pitävästi, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä Raamatun UT mukaisesti ja perustalta elävästi ja toimivasti rakentaviksi kutsutut. Missä piileksitte ja miksi? Kun ei näy eikä kuulu. Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille?

      • Herätykseksi

        Ei vain ala näkymään, eikä kuulumaan mitään niistä muista Kristuksen Jeesuksen "kirkkaudeksi ja kunniaksi, maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla elävästi ja toimivasti / vaikuttavasti, Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan rakentaviksi virkoihin ja eri palvelusten tehtäviin ja avustajiksi kutsuttuja / armoitettuja!?

        Mihin ovat eksyneet, tai mihin ja miksi piiluotuneet, kuin ei näy eikä kuulu. Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, tälläkin foorumille.


      • Herätykseksi kirjoitti:

        Ei vain ala näkymään, eikä kuulumaan mitään niistä muista Kristuksen Jeesuksen "kirkkaudeksi ja kunniaksi, maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla elävästi ja toimivasti / vaikuttavasti, Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan rakentaviksi virkoihin ja eri palvelusten tehtäviin ja avustajiksi kutsuttuja / armoitettuja!?

        Mihin ovat eksyneet, tai mihin ja miksi piiluotuneet, kuin ei näy eikä kuulu. Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, tälläkin foorumille.

        He kaikki yhdessä ihmettelevät, mihin sinä olet eksynyt ja miksi et tule heidän luokseen.


    • Tehkääparannus

      Uskovaisten on mahdollista vaikuttaa elämässään. Harrastuksissa ja työssään omalla esimerkillä ihmisiin. Se hyvän esimerkin näyttäminen ja rakkaus lähimmäistä kohtaan on tärkeää. Sitä on niin vähän tässä maailmassa. Pienet sanat saattavat pelastaa ihmisen ja hän alkaa etsiä Jeesusta. Taivaassa sulle voi tosiaan tulla joku ihan tuntematon sanomaan että "muistatko kun silloin sanoit niin minulle"..."siksi minä olen nyt täällä". Se on monella pienestä kiinni et lähtee syntielästä seuraamaan Jeesusta, tekee parannuksen.

      • Herätykseksi

        Kyllä mutta enin täytyisi saada aikaan Raamatun UT mukainen ja mukaisesti elävä ja toimiva apostolinen seurakunta verkosta. Mihin sitä satoa voisi korjata. Paljon kylvänyt, mutta ei ole Raamatullisia seurakuntia mihin kokoaa?! keskenään RISTI riitaisuudessa, toisiaankin / Kristusta Jeesusta kohtaan rakkaudettomasti muista ja muusta niin väliä itsekkyyden mukaisesti, vain OMA puolueellisesti, elävät ja toimivat yhdistykset, eri seurat ja lahkot, ei ole Kristuksen Jeesuksen apostolisia seurakuntia. Vaan Raamatun UT opetusten ja ohjeiden vastaisesti pettävästi / eksyttävästi eläviä, vain nimeksi krist. uskonnollisia. Ei Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, eikä maailmalle valkeudeksi olevia, eikä maalleen suolaksi vaikuttavia.

        Jeesuksen nimessä...Totuutta.


    • Yksuskovainen

      Mä olen hirveesti miettinyt että onko hyvä käydä seurakunnassa. Jotenkin tuntuu paljon oikeemmalta rukoilla jatkuvasti ja jutella uskovien kanssa asioista. Tarvittaessa vaikka käydä kotikonouksissa muutaman uskovan kanssa. Mun on vaikea samaistua siihen tanssi/disko touhuun. Meen jotenki siitä heti iha tukkoon kun kaipaan sanaa ja saanaa ja sanaa. Mun elämässä on ihan riittävästi laulettu ja tanssittu kapakoissa aikanaan eikä se ole enää mun juttu. Haluan kulkea Jeesuksen jalanjäljissä.

      • uuskarismatanhut

        On tietysti, mutta onkin eri juttu missä seurakunnassa. Älä mene opillisesti sekaviin tanhupiireihein tai sitten lakihenkisiin hengettömiin poppoisiin.

        Suomessa on paljon erilaisia yhden miehen tai pariskunnan "ministryjä", joissa touhu saattaa olla ihan mitä tahansa.


    • eikiitoskiinnosta

      Ei yhistytä harhaopettajien kanssa ?

      • Herätykseksi

        Jokainen joka joka ei ole tai halua yhdistyä kaikille hyväksi Kristuksen Jeesuksen, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riittävää, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi AOPSOLISTA seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaksi on jo silloin yhistynyt HARHA opettajiin!! = Itselleen ja toisilleen tuomioksi.

        Jeesuksen nimessä... Totuutta valkeudeksi / herätykseksi.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti / kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisesti, vasta Oikeasti Laillisesti, kaikille Luvallisella tavalla, elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.


    • Herätykseksi

      No, mikä se ketäkin estää lähtemästä tälle kaikille hyväksi Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaiselle ja perustuvalle tielle, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavalle, Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskautta etsivälle, yhtä olevalle ja kaikessa yhtä pitävälle täydellisyys päämääräiselle, Totuuden / kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisuuden, ihan Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaisuuden tielle?

      Mikään muuhan ei voi olla esteenä kuin mitä kukin itse itselleen, sillä ettei halua lähteä tälle, kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tielle.

      "Löytäneekö uskoa", Raamatun UT mukaista ja mukaiseen?

      Kristuksen Jeesuksen... nimessä etsivä.

    • Herätykseksi

      Missä ja miksi ne kaikki Oikeasti Kristityt, ne raamatun UT, opetusten ja ohjeiden mukaisesti ja perustalta Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Kirst. vaihtoehtoa rakentavasti, eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi kutsutut / armoitetut piileksii. Kun ei näy eikä kuulu, vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä, ja kuulua ihan kaikkeen maailman asti. kaikille luoduille?

      Jeesuksen nimessä... etsivä.

    • Herätykseksi

      Eikö vieläkään ketään joka haluaisi yhdistyä Kristukseen Jeesukseen, Hänessä YHDEKSI, jokaista jäsentään myöden YHTÄ oleviksi ja kaikessa YHTÄ pitäväksi, Raamatun UT mukaisesti ja perustalta eläväksi ja toimivaksi / vaikuttavaksi jäsenistökseen?

      Mihin uskovia ja ketä palvelevasti eläviä olette. Kun ette Kristusta Jeesusta ja Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan Totuudessa YKSI mielisesti, rakentavasti eläviä?!

      Jeesuksen nimessä... tiedustellen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      125
      2275
    2. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      103
      1357
    3. Peräti 95 % persujen kannattajista rasisteja

      Kertoo EVA:n teettämä kysely. Pakollista yhdenvertaisuuskoulutusta tarvitsee siis paljon laajempi joukko kuin pelkästää
      Maailman menoa
      314
      1053
    4. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      104
      1037
    5. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      109
      1031
    6. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      86
      919
    7. On minulla suunitelma

      Siitä ei vain tiedä kukaan muu kuin tällä hetkellä minä. Suunnitelma ja varasuunnitelma. Sinun takiasi nainen. Vain s
      Ikävä
      44
      690
    8. Palstan ylivoimaisesti suosituin keskustelunaihe

      Palstan suosituin keskustelunaihe näyttää olevan homoseksuaalisuus. Otsikoiden perusteella voisi kuvitella olevansa Seks
      Luterilaisuus
      252
      689
    9. Ei koskaan saatu tuntea

      Mitä olisi ollut painautua toisiimme vasten. Hengittää syvään, hyväillä ja rakastella vailla kiirettä. Tai repiä vaattee
      Ikävä
      33
      670
    10. 50
      664
    Aihe