Väärä uskonen

ristijasirppi

Millä perustella IHMINEN voi väittää toista vääräuskoiseksi ??? Eiköhän sen päätöksen oikea tai vääräuskoisesta tee Herra viimeisellä tuomiolla . Ja raamatun mukaan taivas paikka on suotu 200000 Daavidin sukua ja huonetta olevalle

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rotu-realisti

      Eurooppalaisia uhkaa intiaanejakin pahempi kohtalo, jos tätä touhua ei panna kuriin.

      Lapset eivät ole turvassa enää kohta missään ja siitä se alkaa vähitellen siirtyä aikuisiinkin, kun tätä sivistymätöntä porukkaa alkaa olla enemmän. Näille on fyysisesti vahvemman oikeus aina ensin kaikkea muuta. Asia ehkä voitaisiiin vielä jotenkin korjata, jos heidät saataisiin jotenkin edes koulutettua, mutta aikuisen kohdalla sekin taitaa olla usein menetetty mahdollisuus. Ei aikuinen, joka on kasvanut raadollisessa yhteiskunnassa, pysty enää sopeutumaan sivistykseen. Ainoa keino on antaa sille kaikki ilmaiseksi, eikä vaatia oikeastaan yhtään mitään vastineeksi. Lahjoa se siis olemaan tekemättä pahaa. Näinhän täällä jo tehdäänkin, joten olenko väärässä?

      Eikä sekään toimi, kun sillä alkaa olla samanlaisia kavereita ympärillään. Laumassa järjen viimeinenkin palava lamppu sammuu ehkä lopullisesti.

      Oikeassa hädässä olevat heikommat yksilöt, kuten lapset ja naiset olisi autettava lähinnä sieltä hädästä aina ensin turvaan. Nyt sieltä lappaa vaan sitä nuorta miestä ja hekin ovat vielä maksaneet siitä salakuljettajalle melkoisen summan. Ennen sitä kutsuttiin raukkamaisuudeksi. Afrikka pitäs pistää tiukan eteen. Kaikki johtajat vaihtaa ja pistää se touhu siellä poikki, koska muuten se leviää Eurooppaankin.

      Australia tekee täysin oikein pistäessään tämän touhun rajoillaan poikki,
      Kommentoi lainaten
      Ilmianna
      Jaa

      vei.koko.käden

      25.4.2015 21:15

      Piru, pirumpi, poliitikko.

      hahhahaaaa
      Ilmianna
      Jaa

      VaidetaanVietnamilaisiin

      3.5.2015 15:35
      Uusi

      Onneksi joku tajuaa sen että muslimipakolaiset kaikkine lieveilmiöineen ovat se ongelma. Siksi ei pitäisi niputtaa maahanmuuttajia miksikään yhdeksi ryhmäksi. On totta että vietnamilaiset venepakolaiset eivät juuri erotu valtaväestöstä mitenkään,samaa ei voi todellakaan sanoa somaleista. Niin ja jos se on muka jostain kotoutuksesta kiinni niin milloinhan mannet kotoutuu, eli sama koskee näitä afrikan manneja eivät ikinä.
      Ilmianna
      Jaa
      Vastaa alkuperäiseen viestiin

      Poliitikot puhukoot jo oikeilla nimillä

      Tänään taas, maikkarilla keskustelua maahanmuutosta, mamujen terveydenhoidosta yms. Ilkka Kanerva muunmuassa kertoi, että heillä on turussa upea vietnamilaisten yhteisö ja ongelmia ei ole. Ei ole ei, senhän me tiedämme kaikki..mutta vastapuoli ei saanut tässäkään sanottua keiden kanssa on ongelmia, lähes vain ja ainoastaan. Miksi hitossa se on niin vaikea sanoa ääneen, että 98% maahantulon kotoutusongelmista liittyy somaleihin, irakilaisiin, iranilaisiin tässä järjestyksessä sen jälkeen yleensä lähi-idästä ja afrikasta tuleviin. Nämä eivät kunnioita länsimaisia arvoja ja ovat mielestään oikeutettuja toimimaan röyhkeästi jokaista vaaleaihoista ja varsinkin vaaleita naisia kohtaan. Eivät esim, afrikassa ole miehet koskaan työtä tehneet, naiset siellä työt tekevät. Nigerialaisen naisen sanoin: afrikan suurin ongelma on afrikkalainen mies.

      5000 merkkiä jäljellä
      Nimimerkki*

      Keskustelu24 Yhteiskunta Maahanmuutto Poliitikot puhukoot jo oikeilla nimillä

      Takaisin ylös
      Luetuimpia

      kateelliset

      Mine maahanmuuttajat. .. Te olla kateellinen. Meillä iso kalu, teillä pieni kalu. Me saada nainen, te ette. Se syy, että soomi poika itkeä täällä. Kaikki mahtuu, älkää itkekö. Soomi hyvä kaikille. Make love not wOr!

      Taas "maltillinen muslimi" paljastui radikaaliksi

      Hussein Hamdani on arvostettu lakimies Kanadan Ontariossa, ja hänet tunnetaan "maltillisena muslimina". Häneltä kysytään usein neuvoa siitä, kuinka estää nuoria muslimeja radikalisoitumasta. Kaikki tämä on kuitenkin muuttunut parin viime päivän aikana. Kävi nimittäin ilmi, että tällä radikalisminvastaista työtä tekevällä nk. maltillisella muslimilla on itselläänkin varsin radikaaleja mielipiteitä ja yhteistyökumppaneja. Quebeciläiskanava TVA julkaisi uutisen ensimmäisenä, ja hallitus on tämän seurauksena keskeyttänyt yhteistyönsä Husseinin kanssa. Hussein on puolustautunut sanomalla, että kyse on poliittisesta pelistä, sillä hän kannattaa liberaalipuoluetta, kun taas Kanadan hallituksessa istuu konservatiivipuolue. Tässä pätkä TVA Uutisista, joka koko kohun käynnisti: http://www.liveleak.com/view?i=935_1430440740 Myös kanadalainen islamkriittinen blogi Point de Bascule on kirjoittanut aiheesta: http://pointdebasculecanada.ca/hussein-hamdani-advocated-the-islamization-of-campus-politics-before-being-appointed-public-safety-advisor-by-the-government-of-canada/ http://pointdebasculecanada.ca/public-safety-canada-suspends-its-advisor-hussein-hamdani-after-tva-reported-on-his-call-to-islamize-campus-politics-and-his-relationships-with-terror-funding-organizations/

      Suomipakolainen

      Etnisen suomalaisen, varsinkin yli 35 vuotiaan, on jo melko vaikeata työllistyä Suomessa. Lisäongelmia työllistymiseen tuovat vielä akateeminen koulutus. Sen sijaan ulkomaalaistaustaiset työllistyvät hyvin, vaikka heilltä usein puuttuu kielitaito ja koulutus. Näin saattaa olla muuallakin Euroopassa. Hiukan älytön, mutta hyvinkin perusteltu

    • alfa123om2222

      Kotimaa lehdessä oli väite: Oikea oppi johtaa oikeaan elämään. Eli tapahtuu muutos parempaan elämässä. Loppuu alkoholi, haureus, varkaudet, väkivalta etc. Itse koen, että kun JT srk opettaa uskomaan ja luottamaan vain yhteen Jumalaa, Jehovaan niin se paransi elämäni laatua ja sai elämään oikeammalla tiellä kuin jos uskoisin Kolminaisuuteen.

      Tosin kun vietin yhden vuoden 2002 Vapaakirkon parissa myös siellä tapahtui muutos. Loppui tyystin kirosanojen käyttäminen kuin seinään ja opin hieman ylistämään laulaen. Oikea oppi johtaa oikeaan elämään lienee mottona tarpeeksi selkeä.

      • Todista että jumalasi on ainoa oikea jumala ! Nykyään uskonnot ovat vallan käyttö välineitä siinä missä raha ,aseet ja päihteet ! Jos islam ja alah on oikea niin se olisi pyyhkinyt sodat pois sama jos jehova olisi oikea niin kurjuus olisi pois pyyhitty !
        kymmenen käskyä ja sen noudattaminen sekin on osoitus sivistyksestä


      • alfa123om2222

        En kykene tuota todistamaan. Uskonnossa ei ole mitään pakkoa, vaan se perustuu vapaaehtoisuuteen. Jeshua sanoi, että Valtakuntaa vastaan hyökätään ja se temmataan muiden, väärien haltuun. Näin tapahtuu usein. Minkä vuoksi hän esimerkiksi sätti fariseuksia ja saddukeuksia? Sodat ovat hyvin ikäviä, mutta Valitusvirsien mukaan ilman sotia seuraisi nälkäkuolema, joka on kunniaton. Kurjuutta vastaan Jumala taistelee täysillä: Iankaikkinen Isä on esim. tehnyt aloitteen Maailmanlaajuisesta Kansalaispalkasta 1900 euroa kuukaudessa jokaiselle mukaan lukien lapsetkin. Joku väittää, että vain vähän on saatu aikaan, mutta olen itse toista mieltä. Ollaan vain tuhat vuotta jäljessä aikataulusta johtuen islamin torjumisesta ja muista tekijöistä.


    • Yleisuskovainen

      Vääräuskoisuuden voi täydellisesti välttää liittymällä niihin kaikkiin tuhansiin uskontokuntiin, joita maailmassa esiintyy.

    • UskoVaiTieto

      Vääräuskoinen uskoo asioita jotka eivät ole totta. Toden selvittämiseksi meillä on tiede, joka selvittää asioita analyyttisesti, puoluettomasti ja kriittisesti.

      Tämänhetkisten tieteen tutkimustulosten valossa kaikki jumaliin ynnä muuhun yliluonnolliseen uskovat ovat vääräuskoisia.

      • eipahalle

        Ei tiede ole se joka osoittaa oikean uskon.
        Oikean uskon kristitylle osoittaa yksin Raamattu. Eikö ole yksinkertaista mihin usko perustuu. Tiede ei siis voi opettaa hengellistä totuutta uskosta vaan siitä on apua maallisista asioista. Puhun tieteestä joka tekee tiedettä ilman erityistä intressiä rehellisesti ja vilpittömästi. Poikkeuksetta tutkimuksissa on aina ristiriitoja joita ei ehdottomasti ole pystytty ratkaisemaan vaan olettamaan suurella todennäköisyydellä olemassa olevan tiedon perusteella. Tieteen hypoteesit eivät useinkaan ole lopullinen totuus jonka me jokainen olemme havainneet.
        Mikä tiede osoittaa jonkun uskonnon vääräksi uskonnoksi ja sitä harrastavan vääräuskoiseksi.
        Pysytään kiinni Raamatussa niin on mahdollisuus Jeesuksen ilmoittamaan pelastukseen.


      • eipahalle kirjoitti:

        Ei tiede ole se joka osoittaa oikean uskon.
        Oikean uskon kristitylle osoittaa yksin Raamattu. Eikö ole yksinkertaista mihin usko perustuu. Tiede ei siis voi opettaa hengellistä totuutta uskosta vaan siitä on apua maallisista asioista. Puhun tieteestä joka tekee tiedettä ilman erityistä intressiä rehellisesti ja vilpittömästi. Poikkeuksetta tutkimuksissa on aina ristiriitoja joita ei ehdottomasti ole pystytty ratkaisemaan vaan olettamaan suurella todennäköisyydellä olemassa olevan tiedon perusteella. Tieteen hypoteesit eivät useinkaan ole lopullinen totuus jonka me jokainen olemme havainneet.
        Mikä tiede osoittaa jonkun uskonnon vääräksi uskonnoksi ja sitä harrastavan vääräuskoiseksi.
        Pysytään kiinni Raamatussa niin on mahdollisuus Jeesuksen ilmoittamaan pelastukseen.

        Niin asian ydin on se että millä oikeudella muslimi voi väittää kristittyä vääräuskoiseksi!
        Ja juurikin vielä nämä tahot maailmalla jotka telottavat vääräuskosuuden takia ihmisiä (isis jotka tappavat ihmisiä uskon takia eivät ole kuulema mukaan oikeita muslimeja).


      • eipahalle
        jukni69 kirjoitti:

        Niin asian ydin on se että millä oikeudella muslimi voi väittää kristittyä vääräuskoiseksi!
        Ja juurikin vielä nämä tahot maailmalla jotka telottavat vääräuskosuuden takia ihmisiä (isis jotka tappavat ihmisiä uskon takia eivät ole kuulema mukaan oikeita muslimeja).

        Hyvä kysymys millä perusteella ei ole mitään perustetta olemassa. Unohdetaan väittämä ja jatketaan omalla tiellä sillä on vain yksi Herra.


    • alfa123om222

      Vääräuskoinen sanan merkitys on turmeltunut Koraanin selitysteosten liian radikaalin ja vihamielisen lietsonnan takia. Koraanin selitysteokset ovat usein kuin sotatieteen oppikirjoja eikä uskonnon pyhien tekstien selitystä.

      Itse koen, että vääräuskoinen tarkoittaa etupäässä harhaoppisuutta eli VÄHEMMISTÖN OPPIA. On haluttu säilyttää oppi Sharia lain mukaisesti nationalistisena. Kun islam on kerran määrätty nationalistisen kansan enemmistön oikeaksi uskonnoksi ikuisesti niin kaikki, jotka järkyttävät tuota uskonnon asemaa ovat vääräuskoisia ja harhaoppisia. Eli kyse on siitä, että halutaan tietty alue säilyttää islamin hallussa huolimatta mahdollisista muista opeista ja jopa noiden muiden oppien moraalisesta tasosta.

      Kyse on käytännön filosofiasta ja käytännön viisaudesta. JT srk opettaa, että eristäytyvä etsii omaa itsekästä etuaan ja puhkeaa kaikkea käytännöllistä viisautta vastaan. Luulisin, että vieraat opit islamin alueella perustuvat siis itsekkään oman edun tavoitteluun tai päinvastoin. Islam haluaa olla itsekäs oman edun tavoittelija eikä opportunistinen lahkojen seuraaja. Vastoin omaa etuaan.

    • Kptkprst

      Jos uskonnoista puhutaan, niin silloin voi sanoa rehellisesti toista vääräuskoiseksi, koska kaikki ovat vääräuskoisia. Uskovat satuolentoihin.

    • pönköttämätön

      Sillä perusteella että saa itse kokea ylemyydentunnetta jolloin on itse tekopyhä.

    • kopioitu

      Islam ei anna mahdollisuutta sellaisen ihmisen elää vapaasti ihmisten parissa, joka ei rukoile, sillä tässä tapauksessa hänet on kutsuttava rukoilemaan, ja jos hän itsepintaisesti kieltäytyy, hänet on teloitettava uskonhylkääjänä [...] tai rangaistuksena hadd-rikkomuksesta [...], tai hänet on otettava kiinni ja suljettava vankilaan [...]. Mutta yksikään uskonoppinut ei sano, että hänen on luvallista pysyä vapaana. (Abu-Dawud 25:3644). ”Ne jotka taistelevat Allahia ja hänen lähettilästään vastaan ja kiirehtivät tekemään pahaa, saavat palkkansa: heidät surmataan, naulitaan ristiin tai heidän kätensä ja jalkansa hakataan poikki ristikkäin, tai heidät karkotetaan maasta. Tämä on heidän häpeänsä tässä maailmassa, ja tuonpuoleisessa heitä odottaa ankara rangaistus, - paitsi niitä jotka katuvat (kääntyvät islamiin) ennen kuin olette saaneet heidät valtaanne.” (Suura 5:33-34)

    • SairaatMuslimit

      Jos on päästään nyrjähtänyt voi väittää mitä vaan. Siitä mihin tieto lopuu niin usko alkaa. Sillähän nämä isisin uskonrasisti natsit oikeuttavat tekonsa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      482
      3485
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      462
      3411
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      140
      2986
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2282
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2150
    6. 211
      1562
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1387
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      98
      1271
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      91
      1270
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1090
    Aihe