Samuli Suonpään velat - onko saatavia?

SedälleniSamulille

Usein puhutaan Samulin veloista. Hänellä velkaa todella on. Hän ajoi yrittäjien yhteistä asiaa ja nyt yrittäjät, nuo yhteiskuntamme viekkaat perkeleet ajoivat hänen ylitseen. Yrittäjille kelpasi Samulin työ ja palvelus, mutta kun Samuli velkaantui ja vilpisteli, osin tyhmyyttään, koska tyhmä hän on, muut yrittäjät hylkäsivät hänet.

Yrittäjät olisivat voineet kerätä kolehdin, maksaa edes osan siitä työstä, jota Samuli heidän hyväkseen pyytettää, aikaansa säästämättä uhrasi - ja Samuli todella uhrasi. Ei ollut aikaa lapsille, ei vaimolle, kaikki mies jätti, koska paikka Vammalan yrittäjien johtajana piti kiireisenä pian hairahtuvan pahan pauloihin teennäisen uskovaisen miehen, sillä sitä Samuli totta vie on - nimittäin kiireinen.

Mutta, veloissaan rypevä mies, Samuli, kysyn onko sinulla saatavia, ja ovatko nämä saatavat nimenomaan Vammalan yrittäjiin kohdistuvia?

9

288

Vastaukset

 • Hanki itelles elämä . Jokin harrastus vois kans auttaa. Ääliö ! Jannu on tyhmä kuin vasemman jalan saapas....... vaikka ei saapasta saa haukkua . Muista vaihtaa välillä kättä ettei tuu jännetippitulehdusta ...... vaikka sama se mulle . Ei kiinosta, apina.

  • Mänikö herne nenuun Suonpään henkenmiehelle?


 • Tietääkseni yksi yrittäjä ei ole hylännyt Suonpäätä, nimittäin kiinteistökeinottelija ja kansanedustaja Arto Satonen Vammalasta.

  Satonen ottaa rovasti Suonpään turvaan, vuokralle yhteen noista komeista Ex-Clitorixin kaksioistansa.
  http://keskustelu.suomi24.fi/t/13203198

  Tietenkin Arska edellyttää että Seurakunta tulee vuokranmaksulle takuumieheksi. Jos nimittäin Samuli alkaa taas rellestään Helvetin Enkeli kaveriensa ja jää vuokrat maksamati. Silloin Tyrvään Seurakunta selaisessa tilanteessa tulee ja kuittaa maksurästit Arskalle.

 • Nyt kun näistä ajoista on jo aikaa, lienee syytä palauttaa Suonpään tekemiset tyrvääläisten kollektiiviseen muistiin. Koplasiko Suonpää holhottavien varoja, vai oliko kaikki vain varallisuutta käsittelemään tottuneen miehen irvokasta mustamaalausta?

  Halusiko joku taho Vammalan yrittäjissä tuhota Samulin hyvin alkaneen bisnesuran, jotta itse pääsisi yrittäjien johtoon?

 • Miksi Samulille määrättiin liiketoiminta kielto? Oliko jotain pientä vilppiä takana?

 • Voisiko Samuli vielä joskus toimia Vammalalaisena kunnioitettuna Sastamalan yrittäjien puheenjohtajana organisoiden toimintaa jokaisen Sastamalan Yrittäjän iloksi ja hyödyksi?

 • Moni mielellään väheksyy ja jopa pilkkaa Suonpäätä. Ei kannattaisi. Tutustukaa hänen ajatuksiinsa esim. Kirkko ja Kaupunki -lehden nettisivuilla, niin ehkä silmänne avautuvat huomaamaan, että mikään pahvipää ei ole kyseessä. Edellyttäen tietenkin, että ymmärrätte edes kohtuullisesti lukemaanne.

  • Eipäs varmasti moni pilkkaisi jos olisi jättänyt vanhusten rahat rauhaan... Vaan oliko kyseessä kumminkaan rikos, oliko vanhukset antaneet oikeuden Samulille rahojensa käyttöön...?

   Mene ja tiedä, mutta jotain hämärää nuo silloin puuhaili, ehkä näkivät helpon mahdollisuuden saada paljon rahaa, mutta eivät nähneet jäävänsä kiinni, kuten sitten jäivätkin.


 • Nyt on herännyt vahva epäilys, että Samuli painaa duunia itsensä YLEn annissa meidän kaikkien verorahoilla hän uskontojournalistina toimittaa ja pamauttaa pian kunniakkaan nimensä YLEn johtoon, kuten hän nousi Vammalan Yrittäjien johtoon, kun johtajaainesta mies nähtävästi ja kikesta huolimatta on.

  Mutta maksoiko Samuli velkansa ja oliko hän todellisuudessa velkaa kellekään ja onko hän velkaa vain Jumalalle, jos hällekään?

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  117
  5167
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  125
  782
 3. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  81
  550
 4. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  38
  527
 5. Näytit väsyneeltä tänään

  Väsyneeltä, totiselta, kiireiseltä ja hiljaiselta. Näytät siltä, että kukaan ei pidä sinusta huolta En tiedä edes nimeäsi. Ehkä minun ei ole tarkoit
  Ikävä
  20
  496