rivatril paniikki häiriö

benepää

hei olen käyttänyt rivatril 2mg x3päivässä paniikki häiriöön 7 vuotta toleranssit oli sen luokkaa et 120mg ei muutaku vähä väsyttäny aluksi...sit meninki asunto näyttöön 2tuntia annoksen jälkeen ja hyvin meni ku kämpän sain ja jatkoin matkaa pizzeriaan..no seuraavana päivänä söin 40mg ja 12 kaljaa heräsin muisti tyhjänä ja lääkkeet oli loppu..tästä seurauksena soviin psykiatrin kanssa että vieroitetaan diapamilla 6x10mg pv..olen ollut nyt 4kk tällä annoksella ja vieläkin on rivatrillin käytön aiheuttamia oireita tuntuu ettei diapam auta yhtään :/ ihan eristäytyny muusta maailmasta...jotain asiasta tietävä voisi kertoa kauanko se kestää? ja vielä ku psykiatri olis vähentämäs diapamiaki??grrrrrrrrrrrrrrrrr en kestä...vielä sitä ja neuroleptejä en syö..kofeiinin jättäny pois ihan tyystin ku lisäs vaan paniikki oireita jota ei rivatrillin kanssa ollu...välil tuntuu et aivot levii ilta kohti hellittää...olen myös kokeillut vieroitus oireita kurissa pitävää annosta joka olisi 120mg diapam/pv mutta silloin lääkkeet loppuisi jo alta aika yksikön...huolettaa vielä toi diapamin alasajo..

4

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Betsopää

      Toleranssissa tulee katto vastaan jossain välissä ja juuri myös aiheuttaa ahdistusta , tekee jopa pahemman kuin ollutkaan.. Betsokoukku on kyllä helvetistä!! Uskon,että pääset eroon kun vain haluat!
      Diapamilla yleensä tehdään se vieroitus ja oikein hitaasti. Diapamia löytyy jopa 2mg tabl. Todella hitaasti kun lasket, niin hyvä tulee!
      Ite mokasin muutaman yrityksen kun sain kotiin isot määrät vaikka vähennys suunnitelma oli.. Sairaalaan siitä mentiin kun kouristin ihan kunnolla... Söin siis "pari" kertaa muutamat ylimääräiset että olo ois normaali.. Joku opioidikoukku on naurettavan helppo verrattuna tälläiseen.. Tsemppiä vieroitukseen! Voimia!
      Jossain vaiheessa huomaa kuin verhot olisi vedetty silmien edestä pois kun itse vierotuin.. Aikaa meni mutta sen arvoista..
      Vahvaa valeriana teetä iltaisin auttaa.. Vaikuttaa myös Gaban kautta..
      Ei turhia tabuja vaan kunnolla teetä...
      Diapam on kyllä siitä hyvä vieroitukseen että joo tosiaa montaa eri vahvuutta, mutta se jatkuvalla käytöllä sen puoliintumisaika voi olla 100-200tuntia..
      Kyllä se siitä.

      Ainiin, 2mg rivatril vastaa 4x10mg diapamia. Yhtää ihmettele et olo vajaa niistä.... Aik eri tavallakin toimivat..
      Bentsojen syöntiin pelkiltään ei kuole helpolla mutta viekkareihin voi ja on kuollut. Itse 3vk letkuissa ja neurolla sanoi että onko rivatril loppunut... Seinäänhän ne oli loppunu ja siitä pitkittyy epileptinen kohtaus..
      Muista pysyy annoksessa ja omaa tahtii hiljaa pois.
      Toivon oikeasti paljon voimia. Se on niin vittumaist ettei moni ymmärrä. Ei edes moni lääkäri!! Eräs lopetti seinän kun sanoin 10v kuurin jälkeen että olen koukussa ihan selvästi.. Lopetti seinään 3 eri bentsoa... Toivo kellekäää niit oloja, paitsi lääkärille.

    • Samakuäsken

      Sano ettet ole valmis viel pudottamaan kun tuntuu vieläkin vierotus vaihdosta.

    • OtaNappi

      Onko mukavaa olla narkkariluuseri.

      • Bentsopää

        Narkkariluuseri? Puhuu taas joku idiootti joka tiedä mistään mitään.. Tai sitten olet vain trolli joka härnää tahalleen bentsokoukussa olevaan..
        Itse kärsin pahasta ahdistuksesta ja lääkäri määräsi yli 10v sitten diapamia ja käski joka pv syömään jotta väsymys lähtee.. Ei mitään puhetta riippuvuudesta.. Enkä ikinä olisi uskonut kuinka kova se on ja oli!! Monet kerrat sairaalassa kun kouristellut... Päihdelääkäri sanoikin että esim heroiini on periaatteessa helpompi henkisesti lopettaa! Nyt uskon... Vierotus kesti vuosia.. Ja vielä 2 ilman tärisin kun niin paha olla kun ei ne aivot totu heti.. Jos ollenkaan...
        Noh, kysymykseesi. Ei ole kiva olla koukussa. Hieman väärä sanavalinta sulla.. Miksi edes jaksan vastailla... Huoh. Onhan niitä jotka näitä hakee lekurilta huvikseen... Mitään oloja saa kummankaan.. Paitsi kun on niin paska olla ettei kauppaan voi mennä niin se on hyvä kun ei ahdista niin paljon ja voi käydä joskus ulkonakin..
        Toivoisi kellekään oloja joita tulee pitkän käytön jälkeen kun lopettaa, paitsi sulle todella toivon. Todella.
        Herra täydellinen , tuliko hyvä olo tuosta narkkari huuhtelusta? Varmaankin.. Sinussa on vikaa, eikö muuta elämää ole?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      276
      19130
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      85
      3539
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      124
      2245
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      196
      1946
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      142
      1850
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      293
      1600
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1352
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      86
      1278
    9. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      148
      1158
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      242
      1059
    Aihe