KAIKKI kannattaa tilata netistä ulkomailta

pihijarno

Kaikki on halvempaa kun tilaa ulkomailta. Pikkutavarat (alle 22eur) voi tilata kiinasta, usein postikulut kuuluvat tuotteen hintaan. Kun tuote maksaa max 22eur postikuluineen, ei tule ALV maksuja tai tullimaksuja.

Isommatja kalliimmat tuotteet kannattaa tilata EU alueelta. Saksassa on valtava määrä esim koiranruoista lähtien tuotteita ja ne kaikki maksaa postitettuna vähemmän mitä suomessa kaupassa.
Voit tilata isoakin tavaraa, esim polkupyörät ja autonrenkaat vanteineen maksaa monesti vain 50% siitä mitä suomessa. EU alueelta kun ei mene tulli tai ALV maksuja niin kannattaa! Ja ulkomaiset postit ja kuriirifirmat ovat PALJON halvempia kuin suomen posti, eli ulkomailta tänne postikulut ovat aina pienemmät mitä suomen posti ottaa esim suomen sisäisestä kuljetuksesta! SIksi kannattaa aina tilata ulkomailta tavaraa, eikä suomesta.

Itse olen ostanut myös säilykeruokaa EU maasta suomeen. Tonnikalaa jne jne, siinä säästää satoja euroja vuodessa kun tilaa säilykkeet ulkomailta eikä vie rahojaan ääs tai K supermarkettiin.

Olen tilannut kaikki elektroniikankin ulkomailta ja takuutkin toimii, koska nykyään takuut menee globaalin järjestelmän kautta ja takuunalainen tuote jos on mennyt rikki, niin se muutenkin aina postitetaan ulkomaille... suomessa kun ei mitään korjata tai suomessa ei käytännössä ole edes mitään takuukorjaamoita kun työvoima täällä on niin kallista.

Ja mikä parasta, kun olet tilannut ulkomailta tuotteen, se lähes poikkeuksetta kiikutetaan sinulle kotiovelle! Suomen postissa tällöinen lisäpalvelu maksaa niin paljon että et ikinä saa tuotetta kotiovelle jos tilaisit sen esim suomalaisesta verkkokapasta. Lisäksi maksaisit 50-75% kalliimman hinnan, joskus jopa 10x kaliimman hinnan.

19

5691

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kovakulutus

      "Itse olen ostanut myös säilykeruokaa EU maasta suomeen. Tonnikalaa jne jne, siinä säästää satoja euroja vuodessa kun tilaa säilykkeet ulkomailta eikä vie rahojaan ääs tai K supermarkettiin."
      Mahdoton säästää satoja euroja säilykkeillä, kun koko perheessä käytetään (peltipurkki säilykkeitä) vuodessa ehkä parillakympillä.

    • Veronmaxaja

      Kaikki vaan verkkokauppaan ulkomailta, saadaan lisää porukkaa sossuluukulle!

    • srthsrth

      Asialla voi myös tienata, perustamalla oman Aasian verkkokaupan kotoa käsin, tuolla on selkeät ohjeet, eikä maksa kuin muutaman kympin aloittaa:
      Http://tinyurl.com/kauppiaaksi

    • En lukenut koko juttua, eikö pitäisi suosia suomalaista jotta suomen yrittäjille tulisi rahaa ja myös valtiolle kun verot on maksettu?

      • kyllä_kannattaa

        Todellakin, kaikki kun alkaa tilaamaan ulkomaisista verkkokaupoista ja vielä alv-vapaasti niin loppuu Suomesta tuhansittain työpaikkoja ja valtio menettää verotuloja miljoonia ja taas miljoonia -> palvelut heikkenevät ja etuudet laskevat jne...


    • vertailemaan

      Kannattaa tosiaan harkita, mitä sieltä ulkomailta kannattaa verkkokauppojen kautta tilata ja millä ostoksilla voisi tukea suomalaista taloutta ja työllisyyttä! Muuten menee kaikki suomalaisten rahat ulkomaalaisten kukkaroihin ja oma maa köyhtyy siinä samassa.

      Vertaileminen on tärkeää muidenkin seikkojen kohdalla, verkkokauppojen ehdot ja toimitukset kun poikkeaa valtavasti toisistaan. Loistavaa materiaalia vertailusta yleensä ja eri tuotealojen (piilolinsseistä kirjoihin ja terveystuotteisiin tai urheilutarvikkeisiin jne.) ja palveluiden osalta löytyy sivustolta:

      http://www.vertailussa.com/

    • jari_j
      • PeteStadi

        Huh huh mikä mesta!! Törmäsin tähän spotashoppiin kans facebookissa mutta en tajunnu että tää ois näinkin hyvä. Kiitos vinkisä, meen takas selaileen, tuol on nimittäin aivan helvetisti hyvää kamaa tarjolla


    • KannattaaVertailla
    • EiIhanKaikkea

      Kaikee ei saa ulkomailta...
      Mutta monta asiaa saa sieltä halvemmalla, mutta tarkkana pitää olla kokonaiskulujen kanssa.

    • EiHelvettiMitäTouhua

      Kyllä aika köyhää touhua on jos ruuat pitää tilata kiinasta -.-

      • VeroeurotSaksaan

        Me tilataan koiran ja kissojen ruuat Saksasta. Samat tuotteet saa meidänkin eläinkaupoista, mutta Saksasta tilattuna noin 40% halvemmalla postituskuluineen. Lisäksi lähetti kantaa ne kotiin sisälle asti. Mukavaa kun yksi koiransäkki painaa 20 kg. Samalla tilaamme muutkin eläintarvikkeet. Kotisohvalla on helppo tutkia valikoimaa kuin lähteä autolla kivijalkakauppaan jonottamaan. Liikennevaloja, autoruuhkaa, pysäköintiä, kassalle jonotusta, ruokien kantamista. Ja parasta on, että kivijalkakaupasta on joku tarvittava tuote loppu ja eikun taas ajetaan seuraavaan kauppaan. Ja lisäksi kaikki vielä kalliimpaa. EI KIITOS.


      • Koiralleni
        VeroeurotSaksaan kirjoitti:

        Me tilataan koiran ja kissojen ruuat Saksasta. Samat tuotteet saa meidänkin eläinkaupoista, mutta Saksasta tilattuna noin 40% halvemmalla postituskuluineen. Lisäksi lähetti kantaa ne kotiin sisälle asti. Mukavaa kun yksi koiransäkki painaa 20 kg. Samalla tilaamme muutkin eläintarvikkeet. Kotisohvalla on helppo tutkia valikoimaa kuin lähteä autolla kivijalkakauppaan jonottamaan. Liikennevaloja, autoruuhkaa, pysäköintiä, kassalle jonotusta, ruokien kantamista. Ja parasta on, että kivijalkakaupasta on joku tarvittava tuote loppu ja eikun taas ajetaan seuraavaan kauppaan. Ja lisäksi kaikki vielä kalliimpaa. EI KIITOS.

        Mistä verkkokaupasta tilaatte?


    • suuriPettymys

      Olkoon tämä opiksi verottajalle ja postille. Näin meillä Suomessa kannatetaan. " osta Suomesta jotta verorahat ja työllistäminen pysyy kotimaassa" Haista nyt vee isänmaalliset. Tätäkö te haluatte, tälläistä politiikkaa. Nyt järki käteen. Suomessa vain ei ole järkeä hinnoissa ja eikä kuljetuskustannuksissa.

    • oletperseestäjuntti

      "Kaikki on halvempaa kun tilaa ulkomailta. Pikkutavarat (alle 22eur) voi tilata kiinasta, usein postikulut kuuluvat tuotteen hintaan. Kun tuote maksaa max 22eur postikuluineen, ei tule ALV maksuja tai tullimaksuja."

      VITUN HÖLMÖ.
      JOS TEET BISNESTÄ NIIN HALVALLA OSTETAAN JA KALLIIMMALLA MYYDÄÄN.

      NÄÄ VERTAILUSIVUSTOJEN PITÄJÄT PITÄISI HAKEA JA VETÄÄ NIITÄ TURPAAN.

      MENE VITUN ITKUPILLI SINNE EBAYHIN PILLITTÄMÄÄN JA OSTELEMAAN, ÄLÄ TULE TÄNNE ITKEMÄÄN JOS TOISET OSAA MYYDÄ JA SINÄ ET.

      • Toi8

        Hyvään bisnekseen kuumuuden, että tuottaa palvelulla lisäarvoa ostajalle. Se, että joku tilaa tavaraa ulkomailta ja yrittää laittaa siihen katetta, ei useinkaan enää tuota sitä lisäarvoa, koska itsekin voi sen tilata ulkomailta. Miksi tälle ”bisnesmiehille” pitäisi tästä maksaa.


    • 34.95

      Ulkomailta ei ruokaa ole tullut ostettua ainakaan netistä, mutta lähes kaikki muu mahdollinen ostettava on halvempaa. Esimerkiksi Braun-sähköhammasharjan harjoja saa Saksasta halvalla. Vuosi tai kaksi sitten ostin Etelä-Koreasta Braun-sähköparranajokoneen terän ja leikkurin hintaan 16,15 € postikuluineen. Toimitettiin viikossa.

      Sama tuote Itäkeskuksessa Helsingissä maksoi 34,95 € eli yli KAKSI kertaa enemmän. Suomalaiset kivijalkakaupat saavat minun puolestani elää miten vaan, mutta minä en elätä niitä.

    • kaikkea.ei.saa

      Tilasin vuosi sitten eurooppalaisesta nettikaupasta eli Britannian Amazonista verkkolaitteen simahtaneen Samsung-läppärini hajoneen muuntajan tilalle. Ei sitä paitsi löytynyt suomalaisista kaupoista, sillä Samsung-läppäreitä ei enää tuoda Eurooppaan. Ei ole Samsungin valmistama, vaan kiinalainen tuote. Toimii kyllä ihan hyvin. Hinta postikuluineen oli noin 25 euroa, eli vajaat puolet siitä, mitä tuollaiset tuotteet Suomessa yleensä maksavat.

      Hieman hupaisa on laitteen kyljessä oleva uskottavuutta lisäämään tarkoitettu englanninkielinen teksti: "This device may not cause harmful interference." (Tämä laite ei ehkä aiheuta haitallisisa häiriöitä.)

    • Anonyymi

      Vuosi 2023. Suomi on ajautunut siihen asemaan, että nykyään kaikki joutuu tilaamaan ulkomailta, koska Suomesta ei saa mitään. Suomi on tuhon partaalla näin ennen sotaa, Kansa ryöstetty kuiviin ja yritykset lopettaneet toimintansa, ja ne ketkä kykenevät ovat muuttaneet kauaksi. Hyvästi.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5208
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3387
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1522
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1373
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      749
    Aihe