Aihe

Sairaat heitteillä Huittisissa

veronmaksaja1

Terveyskeskus on ajettu alas, ja nyt kuntapäättäjät säästävät lomauttamalla koko viikoksi terveyskeskuksen henkilökunnan. Lappu kylmästi luukulle vaan ja ihmiset kärsikööt kipunsa ja tulehduksensa niinkuin parhaaksi näkevät.

Pois täältä Huittisista on päästävä kasvukeskuksiin, sinne missä hoito pelaa eikä elintärkeitä toimintoja lakkauteta edes kesähelteillä.

72

1191

  Vastaukset

  • Asian toinen puoli on se että terkkarissa on meneillään remontti.

  • Eipä tuolta työterveyshuollostakaan apua saa muutakuin burannaa ja paripäivää saikkua ei ees etutkita mikä voi okka tauti

   • Mitä valitat. Pysyt terveempänä kun pysyttelet erossa lääkäreistä.


  • Ei siellä enää kohta hyviä hoitajia tai lääkäreitäkään ole, pois ne lähtevät parempiin paikkoihin. Terveyskeskuksen puolelta tuntuu kaikki vakilääkärit ainakin kadonneen.

   • Tuu tänne isompaan kaupunkiin. Meillä pääsee jo kolmen kuukauden päästä lääkäriin, jos ei halua mennä yksityiselle. Ja joku ulkomaalainen mutisee jotain. Kannattaa ottaa diaknoosi mukaan


  • Kukaan ei kuuntele enää abbaa, sote tulee ja sote tappaa....

  • Tämä on nykyaikaa. Terveyskeskukset eivät voi toimia ILMAN sähköä. Katsos kun siellä remontin yhteydessä uusitaan sähköpääkeskus.
   Terveyskeskus ei voi ottaa vastaan asiakkaita (potilaita) kun sähköiset tietojärjestelmät eivät voi toimia ilman sähköä.
   Ei enää eletä sitä aikaa jolloin "kunnanlääkäri" kirjoitteli omin käsin potilaskortteja ja vei niitä sitten väliajoillaan arkistohuoneeseen. Nyt on alettu säästämään paperinkulutusta eli ne tiedot pannaan tietokoneelle joka taas vaatii toimakseen sähköä.
   Kyllä minä vielä muistan 1940-50 luvun vaihteen kun kävin kunnanlääkärin pakeilla. (en tosin asunut silloin Huittisissa) Siellä sitä tekstiä raapustettiin potilaskorttiin käsin. Ei siihen aikaan lääkäri tuijottanut tietokoneen ruutua kun sellaisia ei edes ollut, hän joutui katsomaan mikä potilas vaivaa. Nythän lääkärin katse ei aina kohdistu edes potilaaseen ollenkaan kun se tietokoneen ruutu on tärkeämpi.
   Tätä se on tämä digitalisoitu maailma, kaikki toimii sähkön varassa. Eikä tämä ole ollenkaan huittislainen ongelma vaan tätä on samassa mitassa myös muualla.
   Sähköiset potilastietojärjestelmät eivät toimi ILMAN sähköä.

   Sairaaloissakaan ei enää lääkärien osastokierrot toimi ellei ole sähköä. (eihän kukaan nyt hapuile pimeillä käytävillä, voi eksyä väärään koppiin esim. siivouskomeroon)

   • Joo kerran kun menin niin sanotussa hyvin hoidetussa kaupungissa kuudetta kertaa saman vaivan takia niin silloinkin se vielä katsoi röntkenkatseella mikä vaiva minulla olisi. Mutta kun minä löin kaikki reseptit eteen mitä olin jo koittanut niin sitten vasta lääkäri ehdotti, että meenkö minä erikoislääkärille. Ei varmaankaan löytynyt enään vaihtoehtoa lääkkeessä mitä voisi määrätä.
    Mitä yhteiskunnan rahojen tuhlausta pahimmasta päästä. Normaalissa työelämässä kyllä kysytään vähän neuvoa , jos ei tiedetä. Lääkäreillä kyllä jokin vinksahtaa päässä koulutuksen aikana


   • höp höpö, sähköpääkeskus. Tulee vaan kalliiksi veronmaksajille, kun Pori alkaa lähettää viikon aikana kertyneitä laskuja Huittisiin. Itse menin sinne taksilla mennen tullen.


   • kallispotilas kirjoitti:

    höp höpö, sähköpääkeskus. Tulee vaan kalliiksi veronmaksajille, kun Pori alkaa lähettää viikon aikana kertyneitä laskuja Huittisiin. Itse menin sinne taksilla mennen tullen.

    Sähköiset potilastietojärjestelmät vaatii sähköä. Näin myös Porissa ja muualla.
    Luuletko, että lääkärit palaavat aikaan jolloin kaikki kirjoitettiin omin käsin?
    Aika tunnettua on se, että lääkärien käsialoista ei saa juuri kukaan täyttä selvää.
    Epäselvän käsialan lukeminen ja sähköisen potilastietojärjestelmän toimivuus on yhtä ja samaa "arvausleikkiä".
    Ehkä, ehkä, ehkä ... (en saa selvää tai järjestelmä ei vaan nyt toimi)


   • kallispotilas kirjoitti:

    höp höpö, sähköpääkeskus. Tulee vaan kalliiksi veronmaksajille, kun Pori alkaa lähettää viikon aikana kertyneitä laskuja Huittisiin. Itse menin sinne taksilla mennen tullen.

    Odota nyt vaan sitä super-SOTE:a. Sittenpä pääset jatkuvasti kulkemaan Porin (mahdollisesti Turun, Tampereen) ja Huittisten välilä kun ne paremmat terveyspalvelut löytyy ainoastaan maakuntien keskuksista.
    Ketä edes jatkossa kiinnostaa maakuntien syrjäseutujen kehittäminen?
    Suomessa kehittyviä alueita tulee olemaan vain pääkaupunkiseutu ja maakuntien keskukset.
    Syrjäseudut (periferiat) saavat ihan rauhassa rappeutua "luontoelämysten reservaattina". Tulevina vuosina nähdään sekin, että Huittisten kaupunginviraston rakennus ja terveyskeskus myydään sijoittajille.


   • En jää odottelemaan sähköjä enkä sotea, vaan panen lukaalin myyntiin ja muutan isomampaan kaupunkiin, jossa palvelu pelaa ympäri vuorokauden, jopa viikonloppuisin. Ettäö kiitos ja moro, Huittinen. PS Ei isomman kaupungin terveyskeskus voi olla viikkoa kiinni sähköjen puuttumisen vuoksi ja siksi , että asiat pitää saada kirjatuksi tietojärjestelmiin. Varasysteemejä on, jos halutaan. Remonttitöitä voidaan organisoida paremmin.


   • poisHuittisista kirjoitti:

    En jää odottelemaan sähköjä enkä sotea, vaan panen lukaalin myyntiin ja muutan isomampaan kaupunkiin, jossa palvelu pelaa ympäri vuorokauden, jopa viikonloppuisin. Ettäö kiitos ja moro, Huittinen. PS Ei isomman kaupungin terveyskeskus voi olla viikkoa kiinni sähköjen puuttumisen vuoksi ja siksi , että asiat pitää saada kirjatuksi tietojärjestelmiin. Varasysteemejä on, jos halutaan. Remonttitöitä voidaan organisoida paremmin.

    Sähköä ne isommat kaupungitkin tarvitsee. Tätä se tämä digitalisoitu maailma on, mikään ei toimi ilman sähköä.
    Ei isoissa kaupungeissakaan lääkärit rupea omin käsin kirjoittelemaan potilastietokortteja(en tarkoita nyt reseptin kirjoittamista). Enpä ole nähnyt suurten lääkärikeskusten toimistoissa vuosikausiin enää yhtäkään mekaanista kirjoituskonetta. (siis ilman sähköä toimivaa). Enpä ole apteekeissakaan nähnyt henkilökunnan naputtelevan mekaanisia kirjoituskoneita vuosikausiin.

    Ja useimmat lääketieteelliset tutkimuslaitteet vaativat ehdottomasti sähkön saantia. Terveydenhuollon ongelma on nyt vaan sellainen, että pienet syrjäiset paikkakunnat eivät juuri kiinnosta asuin- ja työpaikkana. Suuremmat "metropolit" kiinnostaa koulutettua väkeä yhä enemmän. Eikä Huittinen tässä muodosta poikkeusta eli ei tämä ole mikään huittislainen ongelma. Samassa tilassa on muutkin syrjäseudut, näin se yhteiskunta kehitys vaan kulkee: väestö siirtyy yhä enemmän suurempiin keskuksiin. 10 000:n asukkaan paikkakunta on liian pieni pitääkseen KAIKKI palvelut saatavilla olevina lähipalveluina.
    Palveluvalikoima väistämättä tulee supistumaan talouden kylmien tosiasioiden myötä.


  • Meillä täällä Tuusulassa saa terkkarin lääkäriin ajan 1 - 2 kuukauden kuluttua, siinä ajassa ehtii kuolla tai parantua. Parempi olisi että lopetettaisiin kokonaan tämä kunnallinen terveydenhuolto, ihmiset pääsisivät yksityiselle kunnon hoitoon ja nopeasti. Tuusulan lääkäriasemalle saa ajan 1-3 tunnin odottelulla, ja hintakin on halvempi, 50-60 euroa, ja kunnallisessa maksaa 178 euroa.

   • Miksi minä menisin yksityiselle. Minä maksan ensin palkastani kolmanneksen veroluonteisia maksuja, joilla muun muassa pyöritetään terveyskeskuksia, keskussairaaloita ja yliopistollisia sairaaloita. Miksi minä maksan uudestaan yksityiselle samasta asiasta.
    Suomessa pitäisi olla yksi terveydenhuoltojärjestelmä. Jos halutaan, että kaikki yksityistetään, niin veroprosentin pitää laskea roimasti. Voisi olla ihan hyvä asia. minunkin veroni laskisi ainakin 10 prosenttiyksikköä
    Ei se voi olla niin, että lääkäriksi opiskeleva harjoittelee terveyskeskuksissa ja kun valmistuu, niin siirtyy yksityiselle puolelle ja on sitten niin pirun hyvä.


  • Toivon terveyskeskuksen henkilökunnan noudattavan vaitiolovelvollisuutta.

   • Vaan kun ei kaikki.....


  • Ei ole pelkästään sairaat heitteillä vaan kyllä täällä on kaikki muukin asia pahasti laiminlyöty. Kun olen jutellut muissa kaupungeissa asuvien kanssa niin he eivät voi yksinkertaisesti uskoa että täällä on näin jälkeenjäänyttä moni asia.Esim.Pitkäaikaissairaista ei välitetä vähääkään muusta puhumattakaan.Mielestäni on pelkkää heitteillejättöä,täysin laiminlyötyä moni moni asia.Laaja ilmiö----"kuntatasolla"...............

   • Olisit nyt eritellyt tuon moni moni asiasi. Huomenna onneksi saat taas terkkarista buranaa niin et ole enää heitteillä.


  • Rajan takana kaikki on paremmin asui missä tahansa.

  • Joo. Putinin maassa ei ole pitkäaikaissairaita. Ovat näet kuolleet jo pitkän aikaa sitten kaikki.

   • Pitäskö tätä kehitellä. Tulisi monta probleemaa ratkaistua samalla valtion kassa saataisiin plussalle ja johtajille bonuksia. Helpoin tapa varmaankin on siirtää terveydenhuolto yksityisille


   • No ny on taas terkkari auki ja eiku saikkuu hakeen...


  • ihmettelen, kun joku ihannoi isojen kaupunkien terveydenhuoltoa. Vaikka terveyskeskus on huittisissa kiinni, niin pääsi poriin päivystykseen, jonne on puolen tunnin matka. Jos isommassa kaupungissa lähtee terveyskeskukseen, niin matkaan menee varmaankin se puoli tuntia aina ja saa maksaa pysäköinnin pääliskauppaa ja lääkäreissäkään ei ole mitään ihmeellistä, vaikka ne ovat rajan takana. Ainakin helsingissä, tampereella,turussa ja porissakin ym

   • Puolen tunnin matka kun ajaa ylinopeutta, juu. Vaan se odotus siellä. Kaksi tuntia, kun kaikki odottavat samassa syssyssä. Ainoa joka pääsi heti oli romaninainen.


   • Meillä terveyskeskus n. 10 minuutin kävelymatkan päässä, jos sitäkään. Aikaa matkaan tottakai tarvii varata terveydentilan mukaan. Ja nopeammin sinne kävellen puiston läpi pääsee kun mitä jos autolla lähtee kortteleita kiertämään.


  • Pankaas lukien perusturvalautakunnan esityslistaa, seuraavaksi tulee etäläkääkäri tietokoneen kautta, se on sitä nykyaikaa.

   • Onneksi MEILLÄ on jo tietokone. Kaikilla ei sitäkään ole. Huomioikaa se ns perusturvassa. Voi vanhusparkoja!


  • Jos ei ole tietokonetta, niin ei ole sairaskaan

  • Ei täällä Huitisissa enää ihminen mihkään sairaanhoitoon pääse. Parempi alkaa oleen että kuolis pois, niin ei tartte kärsiä. Sitä toivon, että P. Kaunisto Ky jaksais pitää Hautaustoimistoansa niin kauan pystyssä että ehtii saaha turvetta 2 m. verran oman nokkasa päälle. Ja jos Kukkasitomokin on siellä silloin vielä olemassa, niin kimpun valkosia liljoja. Muuta en toivo, niin kuolleeksi on pitäjä mennyt.

  • Lopun enteitä koko laitokselle. Vielä muutamia vuosia sitten pääsi lekurille koska vaan, nyt ei enää pääse ku 08.00-16.00 ja vain ma-pe. Sitten se loporatoorio, enää ei tutkita mitään täällä vaan kaikki näytteet lähetetään Poriin. Sitten vielä se että ei pääse yksityislääkärin lähetteellä, pitää mennä sastamalaan, eikö se kuntalaki koske sastamalaa? Kumma juttu!

   • Huittisten terveyskeskuksessa kun ei ole erikoislääkärin vastaanottoa niin siksi sinne ei lähetteellä pääse, Sastamalassa kun vielä sentään on! Perusterveydenhuolto on eri asia kun erikoissairaanhoito! Sastamalan terveyskeskuksen päivystykseen huittislaisilla ei ole asiaa ja muuta päivystystoimintaa siellä ei enää ole!
    Laboratorion toimintaan minäkin olen pettynyt, ennemmin vaikka jonotan tunnin labraan jotta saan vastauksen mahdollisimman pian ja pääsen verikokeelle samana päivänä. Nyt kun pelataan ajanvarausten kanssa niin seuraava vapaa AAMUN aika on viikon parin päässä, lähinnä noita paastoarvoja ajatellen!


  • Onneksi laitettiin sievoinen summa rahaa terveyskeskuksen pihan ehdotukseen! Aikalailla samaltahan tuo minun silmään näyttää kun aikaisemminkin! Monta kuukautta myllättiin pihaa ja lopputulos on todella huono, ei tullut parkkipaikkoja lisää vaan vähentyi entisestään! Hieno homma, juuri näin! ! Hirvi vaihtoi vähän paikkaa ja ne reunakivetykset on oikein näppärät varsinkin talvella

   • Et oo sitten vähään aikaan käynyt edes silmälääkärissä. Oot tyypillinen kitisijä jonka täytyy valittaa aina kaikesta.


   • No terveyskeskuksen toiminta ja palvelun laatu kai tässä tärkeintä on ja siihen rahallisesti kannattais panostaa eikä pihojen ehostukseen! Ei se nätti piha muuta sitä ongelmaa mihinkään että potilaat ei saa kunnon hoitoa! Näin se vaan on! Että ihan asiasta tässä naristaan. Panostetaan hoitohenkilökuntaan ja lääkäreihin sekä siihen että ovet pysyis auki ja apua saataisiin kun sitä tarvitaan! Kauhee summa rahaa vaan tuhlataan nätteihin reunakiviin, täysin turhanpäiväistä.


  • Muuttakaa asiointi naapurikuntanne Säkylän terkkariin. Tunnin päästä soitosta olet resepti kädessä apteekissa. (jos vaan itse ehdit). Ajomatkakin taittunee vajaassa puolessa tunnissa.

  • Joo joo, mutta minulle ei riitä, että minulla on resepti kädessä tunninpäästä apteekin ovella. Minun reseptissäni pitää lukea oikeat pillerit/rasvat, kun minä menen apteekkiin. Se on nykyisessä terveyshuollossa ongelma ympäri maata, että kirjoitetaan joku resepti ja ollaan sitten tyytyväisiä, niinkuin oltaisiin jo parannettu jotain reseptin kirjoittamisen jälkeen

  • Ei se ole heitteillejättöä vaan rakenteellisia säästötoimia. Kyllä byrokraatit tietää hoidon tarpeet. Te ette vaan sopeudu byrokratian odotuksiin.

  • Te kuolevaiset ootte ihan hassuja.

  • Kyllä Huittisissa on surullisen onnetonta pitkäaikais-sairaiden hoito.Vaikka kuinka lääkäri kirjoittaisi kuinka monta todistusta tahansa,ja velvoittaisi kuntaa auttamaan tilanteessa,niin kas kas----ei oteta kuuleviin korviin eikä osata lukea mitä papereissa lukee.Miten tällaiset lukutaidottomat kuurot saavat olla virassa ja saavat siitä vielä palkkaakin? Minusta on hyvin traagista että he ottavat Jumalan aseman eivätkä piittaa lääkäreiden lausunnoista.Ja muuta vastaavaa,jota en edes vaivaudu tähän kirjoittamaan.Jotain on pielessä.Pahasti.

  • Nyt Sipilän hallitus laittaa Sari Sairaanhoitajan maksamaan kalliisti sen asian, että ne 2007 ajoi Suomen lamaan. Katainen oli hulluuttaan luvannut sari-sairaanhoitajalle 500 € korotuksen, ja nuo hullut akat otti sen ihan kirjaimellisesti tosissaan.

   Lakkoilemalla ja massairtisanoutumisilla uhkaamalla hoitajat ajoi Suomen sellaiseen palkankorotuksien kierteeseen, että ei ole vieläkään toivuttu. Vientikone jymähti noilla palkoilla kiinni.

   Kaikille sairaalan Sareille takaisinmaksun aika on käsillä. Keppi viuhuu ja sunnuntai- ja iltalisät on pian historiaa.

   • juu ja nää hullut sari sairaanhoitajat meni vielä äänestämään sen lakkokenraali laitinen pesolan eduskuntaan. luulivat raukat että lp ajaa vielä heidän etujaan,mutta mutta, taitaa tullakin aika kylmää kyytiä sareille. lp ajaa nyt vaan omia etujaan,


  • Sairaat on heitteillä. Se on totta. Omaishoidon tukea ei kunta maksa hoitajalle vaikka kuinka kriteerit täyttyisi. Oman onnensa nojassa joutuvat ainakin pitkäaikais-sairaat olemaan. Minkäänlaista apua ei heru vaikka kuinka anelisi. Annetaan tosin kaikille se kuva kuinka kaikki hyvin. Totuus on toisenlainen. Totuus tekee kipeää sanoohan se vanha sananlaskukin niin.....

  • Huhhuijaa mitä juttua...

  • Yksityistämisen kannalla minäkin. Loppuu loputon pompottelu tai asiakkaat.Perus palvelut lähes ilmaiset ,joita valtio tukee vähäosaisempien osalta ja loput maksat itse. On kyllä byrokratian rattaat vallassaan.

   • On selvästikin Huittisten "perusturvassa" kahden kerroksen väkeä. Ja pöyrityttävintä on se valehtelu mitä eräskin kunnan " työntekijä"? viime viikolla päin näköä valehteli. Todella pöyristyttävää. Ja kaiken lisäksi vielä minua syytettiin ja syyllistettiin siitä kun hoidan niin hyvin omaistani. Palkatta. En saa senttiäkään korvausta. Pyyteettömästi autan. Kellon ympäri. Ja sain vain mollaukset. Ym. Että kehtaavatkin. Miten tällaiset tyypit annetaan olla vielä "virassa"? Kysyn vaan. Mutta ..mikäs siellä on ollessa kun on hyvä ruokala....ja hyvät leivokset jälkiruokana. Päättelin vain itsekseni...että ruoka- aikaan ovat olleet ainakin......paikalla...kaupungintalolla.....


  • Kunnan työntekijät saavat liian suurta palkkaa.

   Kenenkään palkka ei saisi ylittää 5000 euroa kuukaudessa.

   Kunnalla on liikaa työntekijöitä.

   Jos kunnalla menee hyvin niin rahat laitetaan menemään eikä ymmärretä että aina kunnalla ei voi mennä hyvin.

   Kun kunnalla menee hyvin niin silloin pitää säästää ja varautua huonompiin aikoihin.

   • Samaa mieltä. Kyllä tuhannenkin euron palkalla hyvin voisivat rullata. 4000 liikaa. Ja kyllähän kannattaisi heitä siirtää toisiin tehtäviinkin. Esim. Hautausmaalle lehtiä haravoimaan,hautatyöläiseksi ylipäätään.ym. On tosi terapeuttista kuunnella lintujen viserrystä ja ihailla taivaan pilviä kun ne iloiten siirtyvät eteenpäin. Samalla saisivat happea ja veriarvotkin kohenisivat. Ja mikä tärkeintä..mieli uudistuu ja kilotkin katoavat/sulavat pikkuhiljaa. Tosin pikkuhiljaa. Sitten vaan kirpputoreilta hakemaan uutta pääällepanntavaa. Elämä on.


  • Mikä huittislaisia sitten lihottaa? Ruokapaikkojen voi ja ruokasuola? Vähäinen liikunta?

   • Huonot hampaat ei pysty syömään eres ruisleipää.täytyy pakosta pysyä liemiruuissa no se mennee kyl alas eikä rasita hampaita.Hammaslääkäreillä on urakkapalkka myös kunnalisessa lohjennyt hammas pitää heti korjata,jos pääsee nopealla aikataululla laskuun tulee lisäys pieni suun tutkimus 9.50e..,ja kuitenkin normi työajan sisällä tehty työ.ettäs kehtaaa..


  • Ei oo hoitajiin luottamista. Härkäpakarila, Helmessä ja milloin missäkin puhuvat isoon ääneen työkavereista ja asukkaista nimillä

   • Se kyll tiedetään,pariskunta melkoinen stt. Noh eituu yllätyksenä herran suku omituista ja osa suvusta kulkee vielä vapaalla jalalla.


  • Valtakunnan laatulehti leimasi sairaanhoitopiirin osaamattomaksi (Hesari 21.10.2018, B1 - B3).
   Kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla ottaa. Vanhaa harpyijaa lakisääteiselle vaan.

  • Tuli mieleen että onkohan nuo kaikki 2015 vuonna kirjotelleet jo muuttaneet paremmille apajille. Vanhat viestit kun nostetaan esiin.

   • Kaupunginjohtaja ajankohtaisti vanhat syytökset.


  • Terveyskeskuksen toiminta parani kesän 2018 jälkeen. Kiitos avusta!

  • Pitäis saada siirrettyä leveämmille hartioille tämä meidän terveyskeskus. Paljon paremmin sitä hallinnoitaisiin vaikka Porista käsin. Silloin porilaiset samalla maksaisi valtaosan, tai ainankin puolet meidän terveysaseman kustannuksistakin.

   Miksei tätä leveämpien hartioiden juttua annettu vaan mennä eteenpäin?

   • Rölli on hankkimassa lisää johtajia,niin se kepulien jäsenkirjoin varustettu
    koneisto paisuu Huittislaisten maksettavaksi.


   • Kysy Krista Kiurulta ja muilta demareilta.


   • Kiurulla taitaa kuvista päätellen olla hallinnassa vain ruokahuolto?


  • Kuis tää uusi ajanvarausjärjestelmä toimii? Huonosti, ei pääse enää lääkäriin vaan puhelimessa joku nuori poika antaa ohjeet. Asiakkaat on ulkoistettu puhelimen päähän. Äkkiä lisää yksityisiä lääkäreitä Huittisiin tai ihmiset alkaa äänestään jaloillaan, kellä vielä semmoiset on.

  • "Kuis tää uusi ajanvarausjärjestelmä toimii? Huonosti, ei pääse enää lääkäriin vaan puhelimessa joku nuori poika antaa ohjeet. Asiakkaat on ulkoistettu puhelimen päähän. Äkkiä lisää yksityisiä lääkäreitä Huittisiin tai ihmiset alkaa äänestään jaloillaan, kellä vielä semmoiset on."

   Taidat olla ns monikäyttäjä terveykeskuspalvelujen suhteen. Nythän sinne pääsee heti!

  • Ei ole minullakaan moittimista avunsaannin suhteen. Aamulla soitto hoitajalle ja kerroin asiani, niin myöhemmin päivällä soitti lääkäri minulle. Puhuimme asiastani ja seuraavana päivänä menin vastaanotolle ja kaikki asiani tuli hoidettua ja jo on aika eteenkinpäin lisätutkimuksiin. Eli ainakin tähän asti on osaltani hoitunut kaikki hyvin.

   • Tuohon tapahtumaan olisi aivan hyvin voinut laittaa sen Maakuntahallinnon + Sote-himmelin väliin. Silloin sun lääkärikäynti olisi sujunut vieläkin nopeammin ja paljon asiantuntevammin.

    Ensinnäkin pätevä ylihoitaja olisi ensin vastannut soittoosi. Ja siitä noin varttin kuluttua ylilääkäri olisi soittanut, ja luvannut tulla saman tien kotikäynnilla katsomaan nitä vaivojasi.

    Tämä oli Maakuntahallinto+Sote järjestelyn tarkoitus. Valitettavasti se tuhottiin, eikä päästy koskaan nauttimaan Soten hedelmistä Huittisissakaan.


   • Älkää valehdelko. Totuus on se kun soittaa terveysasemalle, niin ensimmäisenä törmää ongelmaan ettei pääse linjalle. On ilmeisesti vain yhteen ajanvaraajaan varaa, ja linja on kaiken aikaa tukossa.
    Toisekseen. Miksi lääkärihommakin täytyy mennä puhelinralliksi?
    Oikeasti sotessa pyrittiin siihen että lääkäri vetää kovaa palkkaa kotisohvaltaan näkemättä potilasta ollenkaan. Ottaa vain puheluita vastaan ja antaa puhelindiagnooseja ja kirjoittaa sähköisiä reseptejä, ja veloittaa normi lääkärikäynnin.
    Tähän ei tule alistua. Näin yritetään välttyä myös vastuulta, ei tarvitse kohdata asiakasta kasvotusten.


  • On myös vaarallista näinä aikoina kun tulee lääkäri kotikäynnille. Siinä liikutaan alueella joka on kaikkea muuta kuin turvallinen potilaan kannalta.
   Lääkärin käynnistä ohjeista, hoidosta ja lääkkeistä ei jää mitään todisteita kun asia hoidetaan yksityiskäynnillä. Näinä tappajalääkäreiden ja tappajahoitajien aikoina ei tule päästää kotiinsa yhtään valelääkäriä. Siihen tässä on pyritty.
   Käynnit terveysasemalla ei kotona.

  • Tässä on jotain hämärää?

   • Niin on. Porissa syytetty rikollinen psykiatri teki joukkoineen kotikäyntejä uhrinsa kotiin tämän poissaollessa ja kävi myrkyttämässä tämän elintarvikkeet.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin on. Porissa syytetty rikollinen psykiatri teki joukkoineen kotikäyntejä uhrinsa kotiin tämän poissaollessa ja kävi myrkyttämässä tämän elintarvikkeet.

    Niin ja jäivät siitä vielä kiinni.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin ja jäivät siitä vielä kiinni.

    Tähän sote juuri pyrkii. Vastuuttomuuteen, kasvottomiin lääkäreihin jotka ovat vain tekstinä tietokoneellasi.
    Kukaan ei ota vastuuta, ei sido henkilökuntaa, kohta alkavat varmasti vastaajarobotteja kehittelemään ajanvarauksen sijaan. Palkat heillä kyllä nousee ja työt vähenee, ja asiakkaiden hoitoonpääsy evätään, tapetaan kotiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tähän sote juuri pyrkii. Vastuuttomuuteen, kasvottomiin lääkäreihin jotka ovat vain tekstinä tietokoneellasi.
    Kukaan ei ota vastuuta, ei sido henkilökuntaa, kohta alkavat varmasti vastaajarobotteja kehittelemään ajanvarauksen sijaan. Palkat heillä kyllä nousee ja työt vähenee, ja asiakkaiden hoitoonpääsy evätään, tapetaan kotiin.

    Vappu satanen ja jouluna koko viissattaa,kyl kelpaa ko on täälänen päänministeri.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vappu satanen ja jouluna koko viissattaa,kyl kelpaa ko on täälänen päänministeri.

    Meidän pääministeri on kyllä kaikkien aikojen surkein esitys.
    Heti aloitus lupauksineen ja vappusatasineen osoitti mitä sitä ollaan miehiään. Paskanjauhaminen jatkuu.
    Politiikka kovenee, demarit kokoomus ja keskusta ovat kaikki samaa asiaa ajamassa, rikkaille edut ja vähävaraiset kurjuuteen. He ovat ajaneet feministipolitiikallaan suomen suohon, eletty velkarahoilla herroiksi ja maksettu kymmenettuhannet feministisuojatyöpaikat ja nyt on rahat loppu. Mutta kun ei ole kanttia myöntää, niin yritetään korjata virhe maksattamalla ne sieltä mistä on helpoin ottaa. Ainoalta rehelliseltä kansanosalta. Varttuneet ja eläkeläiset, joilla on vähänkään omaisuutta, ja joiden omaisuus yritetään kusettaa tai niistä rokotetaan kaiken aikaa enemmän ja enemmän seinähulluja lisämaksuja.
    Jätevesijärjestelmä uusiksi, kun paska ilmeisesti muuttuu luonnontuotteesta myrkyksi jos kulkee muoviputkessa. Jos kannat paskan ämpärissä ulos niin se kelpaa vaikka kasvimaalle tomaatintaimien lannoitteeksi.
    Kiinteistövero, hulavesimaksu, sähkönsiirto...
    Pistetään 11 miljoonaa kannattamattomaan lentoliikenteeseen että eräät pääsee npeammin töistä kotiin.
    Kansa laitetaan muuttamaan työn perässä, herroille se ei sovi.
    Onko ahneudella enää mitään rajaa. Köyhä kansa kulkee lakki kourassa, mamu istuu kelan odotussalissa jakku auki ja kengät pöydällä. Oikea asenne, näille riittää, kunniakansalaisille.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   77
   6782
  2. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   6775
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   267
   4072
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   82
   2996