Miksi ottaa Elisa Viihde ilman laajakaistaa?

Tääh

Kovasti näytetään tuota Elisa Viihdettä tv:ssä mainostettavan. Minulta löytyy jo kaikki tarvittavat ilmaiset tv-kanavat sekä digiboksi, johon tallennan nämä suosikkiohjelmat. Miksi maksaisin 19,90 e /kk palvelusta, joka minulla jo on ilmaiseksi käytössä?

Vai olenko nyt missannut jotain?

10

1776

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Loislurso

      Ei kannata ottaa Elisa Viihdettä ollenkaan jos on jo ennestään kaikki mitä tarvitsee, mutta sitten on oltava lujana kun muuten ne myyvät sen puoliväkisin. Onneksi olen nyt onnistunut kieltämään Elisalta puhelinmyynnin itselleni, mutta ennen sitä piti vähintään kerran viikossa selittää, että minä EN tarvitse Elisa Viihdettä. Minulla ei ole edes televisiota, katson Yle Areenasta sen vähän mitä katson, mutta väkisin vain myisivät tämän viihteen. Hiljattain minun piti ottaa yhteyttä Elisaan ADSL-modeemin reistailun vuoksi, ja eikö vain taas yrittäneet kaupata tätä Elisa Viihdettä. Eräälle tuttavalleni se oli myyty väkisin kun hän ei osannut kieltäytyä tarpeeksi jyrkästi, ja 14 vrk perumisaikaa, joka puhelinmyynnissä pitäisi olla, ei tietenkään Elisa kelpuuttanut. Turha uskoa ilman muuta niihin mainoksiin, Elisa Viihde on ihan tarpeeton ellei tiedä saavansa sen kautta jotain mitä todella haluaa ja tarvitsee.

    • tyytyväinen_tuskin_kauaa

      Kesäkuun alusta voimaan tulleen verkkotallennuslain myötä Elisa Viihteen tilaaminen on entistäkin turhempaa. Aiemmin tallenteet ovat säilyneet palvelussa määrittämättömän ajan, jatkossa vain 2 vuotta. Eli jos haluaa tallentaa ohjelmia omaan tahtiin tapahtuvaa uusintakatselua varten, niin parempi säilöä ne ohjelmat sitten omalle kovalevylle.

      Mutta tämä ei ole tietenkään Elisan syy pelkästään, vaan lainsäätäjien ja muidenkin operaattoreiden, jotka eivät neuvotteluissa pitäneet asiakkaiden puolia. Tähän 2 vuoden rajoitukseen suostuminen oli tietenkin operaattoreille helppoa. Sehän tuo kustannussäästöjä ylläpidossa ja laki on hyvä tekosyy palvelun huonontamiselle.

      • hölmöäOnOn

        "säilyy vain 2 vuotta"
        Jos ei nyt ehdi jotain katsomaan, niin turha niitä on tallentaa myöhemmin katsottavaksi...tallenteet vain kerääntyvät sinne joista suurinta osaa ei tule koskaan katsottua.


    • niksimiksi

      Elisalla on uusi keino saada asiakas vastaamaan puhelinmyyjän soittoon.Sain puhelun jossa näkyi veljeni nimi ja valokuva,jotka tallentuivat myös lokitietoihin .Älypuhelimeen saa myös valokuvasovellutuksen jossa soittajan nimen lisäksi näkyy hänen kuvansa.Puhelimessa oli kuitenkin naispuolinen eliisan myyjä, en suostunut tarjoukseen.Kun läksin selvittämään asiaa soittamalla veljelleni hän kertoi ettei hänellä ole kyseistä puhelimen valokuvasovellutusta,hän uskoi kuvan tulleen napatuksi feacbookista.Että sillälailla havumetsien maasa.

      • wWhwDIhK

        Mikäli puhelinmyyjä on nainen niin hauku huoraksi ja miestä vastaavasti pedarihomoksi. Puhelun kesto lyhenee kummasti.


    • päässiänarussa

      Rappuumme oli ilmestynyt ilmoitus. Taloyhtiömme oli tehnyt Elisan kanssa sopimuksen, että me asukkaat saamme jatkossa ilmaisen 10megan nettiyhteyden, käymällä rekisteröimässä sen Elisan liikkeessä ja ostamalla 45e maksavan laitteen, samalla voisimme halutessamme päivittää myös muitakin aiheeseen liittyviä tarpeitamme. Vaimoni lähti Elisan liikkeeseen hakemaan tuota heidän lupaamaansa ilmaista nettiä ja ensimmäisenä oli myyjä todennut, että "toi 10m netti on ihan paska! Ette te tollasella mitään tee.. Mutta meillä olis nyt tällänen 100m netti tarjouksessa" (Oikeesti? Siis lupaavat ilmaisen netin joka on sitten ihan paska?) Myyjä Teki kaupan vaimoni kanssa (24kk/määräaikainen, elisaviihde 19,90/kk, yht. 477euroa/24kk) ja kun tulin kotiin ja kuulin vaimoltani uudesta netistä ja kanavapaketistamme, lähdin heti irtisanomaan pakettia liikkeeseen. Minä en kuulemma voinut vaimoni nimissä olevaa pakettia irtisanoa! Näytin valtakirjan jonka vaimoni oli allekirjoittanut ja valtuuttanut minut irtisanomaan ko. Paketin. Tämäkään ei riittänyt! Itisanomisia ei kuulemma valtakirjalla voi hoitaa. Soitin vaimolleni ja kutsuin hänet paikalle, vaimoni tuli paikalle ja ei irtisanominen muka onnistu, meidän pitäsi olla yhteydessä Elisan asiakaspalveluun PUHELIMITSE, kun liikkeessä eivät irtisanomisia voi hoitaa! Vaikka samana päivänä, vain tunteja aijemmin oli vaimolleni paketti myyty. Kerroin, että haluan tietää myyjän nimen jonka kanssa keskustelin, niin myyjä kertoi, että se ei tähän kuulu. Ihmettelin, että anonyymeinäkö täällä toimitte. Pyysin tavata esimiehen, ei ollut esimies kuulemma paikalla, eikä häntä ollut mahdollista tavata. Sanoin, että olen yhteydessä kuluttaja viranomaisiin ja pidän huolen, että tästä tulee lehteen juttu. Alkoikin irtisanominen onnistua! "Kai mä voin tän irtisanoa"

      • EnsikokemuksiaElisasta

        ""toi 10m netti on ihan paska! Ette te tollasella mitään tee.. Mutta meillä olis nyt tällänen 100m netti tarjouksessa" (Oikeesti? Siis lupaavat ilmaisen netin joka on sitten ihan paska?)"
        Just, varsinkin kun juuri tuo 100Meganen se paska vasta onkin.
        10Meganen saattaa jopa pätkimättä toimiakin, mutta satanen ei satavarmasti pätkimättä tule kuukautta pidempään toimimaan.
        Ihme juttu sinänsä, mutta näin se vaan on.
        Se "oireilu"on nähty ja kuultu nyt myös muualtakin kuin vain omasta liittymästä.
        Liittynee suureen myyntimäärään ja sen kautta "linjojen" ylikuormittumiseen.


      • ToisiokokemuksiaElisasta

        Täytyy muistaa Elisan 14 päivän palautusoikeus.
        Sieltä se alun vahvistamalla pakotettu toimivuus juontaa...


    • MJK_

      Minulla Elisan ADSL rupesi pätkimään sen jälkeen kun kieltäydyin ostamasta Elisa viihdettä

    • Vihde_vai_ei

      Meille tulee kuitu kotiin ja en ole paikalliselta puhelinyhtiöltä ottanut kuin 10 M yhteyden. Nyt Elisa Viihde tyrkyttää 50 M nopeutta ja Viihdettä halvempaan hintaan, mitä nykyinen laskumme on. Mitä mieltä olette?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      429
      4692
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1670
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      91
      1411
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      52
      1319
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      17
      1234
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1151
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1055
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      960
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      54
      837
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      829
    Aihe