Islam on harrastus suomalaisille

670

Minä en usko, että kukaan suomalainen tosissaan uskoo Islamiin. Kyllä se on vain harrastus kaikille heille. Eivät he tosissaan ole.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wertykl

      Islam ei ole Evankeliumia! Sanoma pelastuksesta Jeesuksessa Kristuksessa on jäänyt pois matkasta! "Pelatusta ei ole yhdessäkään toisessa nimessä Jeesuksen nimen lisäksi!" Uuden Tastamentin mukaan!

      • jerrycotton654

        Niin siis pienen lahkolaisryhmän joka uskoi jeesukseen sanoma. Näin ateistina on vähän outoa näin sivusta katsottuna miksi eri uskonnoissa on noussut joku tyyppi palvotun asemaan. Näissä juutalaisuskontojen löytyy jeesus ja muhammed. Pienemmistä virroista näitä "oikeita" jeesuksia on sitten sikinnyt satoja tai jopa tuhansia.
        Vaikka uskoisi jumalaan niin sen verran luulisi löytyvän itsekritiikkiä että nämä jeesus palvonta sun muut profeetta hommelit olisi kohtuullisella tasolla. Nämä tie pelastukseen on lähinnä naurettavaa henkilöpalvontaa. Tähähän sitä käytäetään kaiken maailman lahkoissa hyväksi, aina on lahkon johtaja se oikea jumalan poika.


    • Ylläh_Shitmylläh

      "Nämä käpykaartilaiset jotka luulevat pakenevansa turvaan tulevat vielä hämmästymään, että maapallo on pyöreä ja loppujen lopuksi ei ole mitään paikkaa minne paeta, kun fasisti ideologia on voittanut. Silloin kaikki on jo liian myöhäistä, ja heillä ei ole mitään muuta mahdollisuutta kuin kääntyä "sharia" uskontoon tai kuolla! On aivan sama kuka ns. myy näille maille aseita kuten esim. Venäjä tekee tai Usa joka häärää myös ympäriinsä jos kaikki nämä putinistit, vasemmisto, liberaalit, multikulti, vihreät, ihmisoikeuspuolustujat, liberaalit amerikkalaiset jne. eivät tunnista todellista vaaraa joka on sharia jihadisti ideologia. Katso: https://www.youtube.com/watch?v=i8yrd-UUyYU ^^^^^^^^^^Tällaisia ARVOJA islami pitää sisällään; nämä arvot eivät kunnioita ihmisoikeuksia, demokratiaa, tasa-arvoa, uskonnon ja sananvapaus; Profeetta sanoi: ”Jos joku tulkitsee Allahin Kirjaa oman mie­li­pi­teensä valossa, niin vaikka hän olisi oi­keassa, hän on vää­räs­sä.” SHEIKKI MUHAMMED SALIH AL-MUNAJJIDIN ONLINE-FATWA, Profeetta Muhammad: ”Jos joku vaihtaa islamin uskonsa, tappakaa hänet.” (Bukhari 9:84:57) Lähde: http://jumalanorja.blogspot.fi/2012/07/tiesitko-taman-islamista.html
      Islam ei anna mahdollisuutta sellaisen ihmisen elää vapaasti ihmisten parissa, joka ei rukoile, sillä tässä tapauksessa hänet on kutsuttava rukoilemaan, ja jos hän itsepintaisesti kieltäytyy, hänet on teloitettava uskonhylkääjänä [...] tai rangaistuksena hadd-rikkomuksesta [...], tai hänet on otettava kiinni ja suljettava vankilaan [...]. Mutta yksikään uskonoppinut ei sano, että hänen on luvallista pysyä vapaana. (Abu-Dawud 25:3644). ”Ne jotka taistelevat Allahia ja hänen lähettilästään vastaan ja kiirehtivät tekemään pahaa, saavat palkkansa: heidät surmataan, naulitaan ristiin tai heidän kätensä ja jalkansa hakataan poikki ristikkäin, tai heidät karkotetaan maasta. Tämä on heidän häpeänsä tässä maailmassa, ja tuonpuoleisessa heitä odottaa ankara rangaistus, - paitsi niitä jotka katuvat (kääntyvät islamiin) ennen kuin olette saaneet heidät valtaanne.” (Suura 5:33-34)
      ”Taistelkaa Allahin tiellä niitä vastaan, jotka taistelevat teitä vastaan, mutta älkää sortuko tekemään väärin: Allah ei rakasta väärintekijöitä. – Surmatkaa heidät, (ei-muslimit) missä heidät kohtaattekin, ja ajakaa heidät pois sieltä mistä he ajoivat teidät pois, sillä epäjumalanpalvelus on pahempi synti kuin tappaminen. Lähde; http://euroopan-tulevaisuus-islam.blogspot.fi/2006/02/uskonnonvapaus-ja-demokratia.html"

    • alfa123om222

      Islam on vähän monipiippuinen juttu? Koraanin mukaan kaksi salaista kansaa sai Koraanin jo ennen profeetta Muhammedia (SAAS). Ja Siran mukaan Profeetalle (SAAS) riitti sopimus ja uskontunnustuksen lausuminen merkiksi islamista. Sitten vain todettiin uskontunnustuksen lausujista, että Hänen islaminsa osottautui huonoksi ja toisesta, että hänen islaminsa osottautui hyväksi.

      Jos ajatellaan pelkästään Koraania ja Siraa niin niihin perustuvaa islam uskoa on paljonkin kaikkialla, mutta vuosituhannen kuluessa islam itse on kokenut melkoista evoluutiota ja varsinainen "laitos-islam" tuskin kovin helposti voi kotiutua minnekään muualle kuin arabiankielisiin maihin. Ainakaan kovin helposti ja nopeasti niin ei käy, mutta ei sekään mahdotonta ole.

      Itse koen, että kun sanotaan Koraanissa: Toorassa on johdatus ja valo sekä evankeliumissa on johdatus ja valo sekä Koraani on evankeliumi ja johdatus niin on totta, että tuo valo eli pyhä henki tuli jo ennen kuin Koraaniin tutustuin, mutta minkäänlaista johdatusta ei tullut vielä silloin. Vasta kun tutustuin Koraaniin niin valoon liittyi JOHDATUS. Eli syystä tai toisesta Tooran ja Evankeliumin JOHDATUS ei toimi, vaikka johdatuksen pitäisi toimia myös niiden kautta.

      Liekö niin, että Toora ja Evankeliumi ovat turmeltuneet tai sitten vain on niin, että ainoa uskonto joka hyväksytään Jumalan edessä on Islam?

      Kyllä Suomessakin on islamiin vakavasti suhtautuvia, mutta "hiljaa hyvä tulee". Tuskin täällä voi islamiin sitoutuminen tapahtua sen nopeammin kuin se tapahtui islamin alkuaikoina valloitetuilla alueilla. Silloin islamin omaksuminen kesti 200-300 vuotta.

    • EiMuslimipakolaisia

      Islam ei ole mikään monipiippuinenjuttu vaan sairasjuttu.Ja sen ahdasmieliset tulkitsijat vielä sairaampia uskonsotureita. Pääsääntöisesti kaikki uskonnot pyskivät tuhoamaan muut uskonnot vääräuskoisina. Nämä islaminuskoiset juuri puustalaskeutuneet apinat ovat vain ainoita jotka toteuttavat sitä vielä nyky tietoyhteiskunnan aikana. Toisaalta kun katsoo sen kulttuurin elinolosuteita ja koulutustasoa niin ei niiltä paljoa voi odottaakkaan. Ei muuta kun kaikki takaisin niihin takapajuisiin maihin harjoittamaan sitä islamiaan niin ei tule väärä uskoiset häiritsemään.

    • alfa123om222

      Lahko-islamista todella on kirjoitettu, että se joutuu jopa helvettiin. Sitä ei tahdo helpolla uskoa; sillä yleisesti ottaen fundamendalistit tahtovat vain olla suurimmat ja parhaimmat kaikista. On ilmeisesti kuitenkin niin, että islamin parissa tuo ei käy päinsä, vaan pitäisi pyrkiä olemaaan alistuva eikä suurin ja parhain. Koraanissa on monitulkintaisia jakeita, ja jos pyrkii suurimmaksi niin eksyy toteuttamaan Koraania kirjaimellisesti; myös noita harhaan johtavia jakeita? Se kun Jeshua sanoi, että suurin on se joka noudattaa lakia parhaiten ja opettaa lakia muille ei siis sovellu lainkaan islam uskoisille?

    • NiinJoo-o

      Monille islamiin kääntyneille kyse on vain äärimmilleen viedystä larppauksesta ja erikoisuuden tavoittelusta. Halutaan kokeilla jotain uutta ja erilaista, kenties jopa hieman jännittävääkin, sekä rikkoa rajoja kapinoimalla länsimaalaista kulttuuria vastaan.

      On selvää, ettei islamin kaltainen tiukka lakiuskonto sovi pidemmän päälle tällaisille ihmisille. Eräiden lähteiden mukaan suurin osa - 70% tjsp - islamiin kääntyneistä jättääkin tämän uuden uskontonsa parin vuoden sisällä.

      Sitten on toki myös niitä, jotka todella löytävät islamista sitä, mitä he etsivät. Heille islamiin kääntyminen on aidosti seurausta oman arvomaailman etsinnästä ja arvotyhjiön täyttämisestä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2719
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      351
      2571
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2180
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1856
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1763
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1754
    7. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      69
      1704
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      126
      1618
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1583
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1399
    Aihe