Puhdistusaine

kylamies

Markettien edessä on joskus henkilö esittelemässä silmälasien ja tietokonenäyttöjen puhdistusainetta joka kieltämättä on hyvä. Maailma oli kuin uusi puhtailla laseilla katsellen. Myydäänkö samankaltaista ainetta tavallisissa kaupoissa halvemmalla. Missä. Paljonko maksaa.

5

1972

  Vastaukset

  • Myydään astianpesuaineena.

   Voit tietenkin katsoa mitä pullo sisältää ja ostaa niitä aineksia erikseen. Ainesosien pitää käydä selville tuotteen pakkauksesta. Selkokielisen selosteen saat nimellä googlettamalla. Esim. pyykinpesuaineissa happeen perustuva valkaisuun käytetty aine natriumkarbonaatti on ruokasoodaa.

  • aine makso 20 e ,fairya saa 1,50 enemmän

  • Ei se hyvää ainetta ole, sillä on vain niin "karkea liina" jolla puhdistaa.

   Ja aine tulee hurjan kalliiksi.

  • Lidlistä silmälasinpuhdistuslappuja laatikollinen eli ns kosteuspyyhkeitä on kanssa hyvä ratkaisu , aina voi pitää taskussaan jos tarvetta tulee.

  • Kaava: vettä ja astianpesuainetta purkkiin, tippa linssille, pientä pyöritystä sormenpäällä ja kuivaus paperinenäliinalla. Tämä ”pesuaine” ei maksa käytännössä mitään, mutta purkit ja etiketit maksaa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   127
   4481
  2. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   130
   4106
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   173
   1130