LEXUS GS 450h 2008

OSTAJAKO

PALJONKO AJONEUVOVERO TUOLLAISESSA?

9

936

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jos_pitää

      veroa kysellä niin sitä lienee silloin aina liikaa palstalaisten mielestä.

    • 25toura

      Se on noin 200 euroa vuodessa. Kun vertaat vaikka Audi Q7 tai VW Touareg diesel niissä kokonaisvero on yli 1000 euroa vuodessa.

    • KysyVaan

      Kysymys kuuluu kategoriaan ns, turhat kysymykset. Mahdollinen ostaja ei kysy tuollaisen auton ajoneuvoveroa. On verrattavissa esim. paljonko Bugatti kuluttaa sadalla kilometrillä, kun auto maksaa miljoonia. Painotan, Turhat kysymykset.

      • Trumk

        Ääliö tämä vastaaja !


    • Kun_omistat

      hybridi-Lexun, ei tuollaiset pikkujutut kuten joku ajoneuvovero, tule edes mieleen. Se on sitä mielenrauhaa ja porvariston hillittyä charmia joka sinusta sen jälkeen huokuu. Kateelliset tietysti epäilevät kaikkea loppuun saakka mutta olet Lexuksen omistajana sellaisen yläpuolella. Nimim. asian kokenut.

    • Siitäsitte

      2008 vuoden gs450h ei ole mitään tekemistä bugatin tai muunkaan erikoisauton kanssa. Noita romuja saa 20-30 tonnilla tällä hetkellä. Auto joka valittiin kaikkein vikaisimmaksi kaikista autoista sähköjärjestelmän osalta ja ne hajoaa niissä kaikissa lopulta. Lähes 10 vuotta vanha lexus ei ole kenenkään mielestä nykyään enää yhtään muuta kuin ongelmajätettä. Osta samaan hintaan vaikka uudi avensis jos haluat samaa toyota fiilistä. Uusi avensis tosin on sisältä ja ulkoa jontyylikkäämpi kuin vanha lexus gs450h.

      • Kipeästi_käy

        Toyota-palstan palkatulle trollipojulle ja Vw/Skodafanille Toyota konsernin ylivoima ja nöyryys asiakkaiden edessä. Lexuksessa on sellainen paha vika että sen jälkeen ei mikään samantasoinen auto enää anna sellaista omistamisen mielenrauhaa. Auto toimii ja kestää ilman minkäänlaisia korjaamokäyntejä vuodesta toiseen pelkällä perushuollolla, edes jarrut eivät normaalissa ajossa juuri kulu kunhan kuljettaja osaa hyödyntää ilmaista liike-energiaa akkujen lataukseen. Trollipojulle tämä on uutta ja outoa mutta hybridi-Volkswagenissakin ajoakkua voi ladata jos vain osaa valita oikean ajomoodin päälle. Ei toki niin sivistyneesti ja automaattisesti kuin Lexuksessa mutta onhan autoissa muutenkin vähän eroa. Näinköhän hybridi-Golfin jakopää kestää yli 50 tkm ennen isoa remonttia. Jos ei niin silloinhan se kannattaa korjauttaa DSG-laatikon vaihdon yhteydessä. Leasingautoksi ehkä, yksityiskäyttöön EI.


    • P-Lindström

      Minua taas kiinnostaa 2013 Lexus GS450 hybrid. Mikään ei korvaa kuutiotuumia, ja hybrid pitää päästöt kurissa. GS450h on parasta mitä rahalla saa.

      • Lexuksen_ongelma

        on siinä että monet tietävät sen olevan hyvä auto mutta eivät tajua, kuinka hyvä ja hieno se lopulta onkaan. Talviaikaan siinä on oikeastaan vain yksi huono ominaisuus. Pysäköintitutkat herjaavat mikäli puskureihin kertyy jäätä tai lunta. Samoin takavalot ja peruutuskamera muurautuvat sopivissa olosuhteissa umpeen koska led ei tuota hukkalämpöä joka pitäisi takavalot sulana. Muita huonoja ominaisuuksia en ole autosta keksinyt. Alussa pelotti kuinka tehokas auto käyttäytyy liukkaalla mutta monen vuoden kokemus on osoittanut ettei normaalissa ajossa autoa saa luistoon oikein millään mikäli ei kytke esp:tä pois päältä. Yllättävän hyvin menee takavetoiseksi lukkaallakin kun on painava akkupaketti tavaratilassa suoraan taka-akseliston päällä. Uskomattoman hieno ja harmiton auto kaikenkaikkiaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2670
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      93
      1987
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1518
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      1048
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      68
      946
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe