hovirinnan ranta ravintola

kustix

Koska rantaravintola aukeaa, vai aukeneeko ollenkaan?

28

1400

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Epäileväinen

      Ei taida aueta, ranta on kunnan hoidossa.

    • jaahhhh

      Ai.

    • Palovakuutuskosyynä

      Rekolan lemmikkiapoina soittelee kalteritankoa, eikä voi nyt pyörittää rantaravintolaa hetkeen.

      • minnanpimu

        eipäs vaan on turkissa tutki asiat ensin....


    • onkin

      Kaupunki Kaarinan kunta

    • Tietoaon

      Ravintola meingit jäävät vähiin tänä kesänä ja ei niin väliä taitaa kesä muutenkin olla kylmä ja sateinen.
      Eiköhän juuri Kaarinan kaupunki ottanut rannan hoitaakseen ja yrittäjien vuokrasopimus loppunut.
      Nyt sosialistit tyytyväisiä yritystoiminta tuhottu ja kustannukset tuplattu.
      Näin toimii mainostettu yrittäjäystävällinen Kaarina.

    • hggbvg

      ....

    • tadaadidom

      Poitsut hoiti huonosti hommansa, konkkaan meni. Rekola vielä yrittää pienvarastojensa kanssa..., mutta mikäs hätä hänellä on kun isi tukee ja on taustalla kaikessa. Ylimielisyydestä ei harria voi syyttää, vai mitä?!

    • Kaarinalainenjo23vuotta

      Yrittämisessä on riskinsä ja harvemmin se on niin kannattavaa puuhaa, kuin luullaan. Suomessa ja myös Kaarinassa kateellisia riittää.
      Hovirinnan ranta on tosi surkeassa jamassa ja hirmuisen näköinen. Olen kuullut huhuja, jostain oikeustaisteluista.
      Nyt kun vuokrasopimukset ilmeisesti ovat päättyneet on rannan kunto Kaarinan kaupungin vastuulla. Hovirinnan rantapuistoon on mennyt varmasti miljoonia €uroja ja se onkin esimerkillisen hieno liikennekaupunkeineen.
      Jotta ranta saataisiin vielä esimerkilliseen kuntoon on varmasti kaupunki ainoa joka pystyy rakennukset rahoittamaan ja sitten vuokraamaan mahdollisesti yrittäjille.
      Hovirinnan rantahan on oikeastaan kaupungin vapaa-ajan keidas ja se voisi olla sitä ympäri vuoden.
      Kaarinassa ranta-alueita on hyödynnetty huonosti ja terassitalot lasitettuine parvekkeineen meri maisemalla puuttuvat kokonaan. Hovirinnan rantapuiston reunaankin olisi hyvin voitu ylhäältä alaspäin nauhana voitu tällaiset toteuttaa ja asiakkaita olisi ollut aivan rannan tuntumassa rantaravintolallekin.
      Rauhanlinnassa tätä ei ole osattu hyödyntää, eikä ilmeisesti Lemun niemelläkään.
      Pelkkä purje Kaarinan logossa ei tee siitä merellistä, vai mitä Vihreät veljet ?

    • Haydene

      Kaupunkin tuntuu jatkavan "osaavien" virkamiestensä luotsaamina - nyt täysiveristen pelimiesten kelkkaan, arvata vain sopii, ketkä ovat maksajia. Kaarinan veronmaksajat tietysti, sekä extrakustannuksen saavat varmastikin vielä venepaikan vuokraajat, jotka jo nykyisellään maksavat ylivuokraa huomioiden sataman laatu ja palvelutaso.
      Olisivat edes virkamiehet "konsultoineet" jotain asiasta ymmärtävää, sillä linja näkyy olevan aivan yhtä "kauspunkilaiskustanteinen" kuin aikaisemminkin. Tuntuu että tällä Virkamies "Lapilla", ei ihan ole homma halussa kaupunkilaisia ja kaupungin etua katsellessa.

    • Kaarinalainenjo23vuotta

      Venepaikan vuokraamisesta puuttuu kilpailu, paikat olisi pitänyt jakaa ainakin kahdelle yritykselle, niin olisi tullut paineita.
      Kuitenkin parempi kuin ei mitään ja saadaan jotain aikaiseksi. Venepaikan vuokraajat kyllä pystyvät tasokkaista palveluista hieman enemmänkin maksamaan, muiden kuntalaisten verorahojen kanssa ei kaikkea voi kustantaa.
      Ranta ei ole pelkästään veneilijöiden käyttöön, vaan kaikkien Kaarinalaisten. Mitä enemmän siellä ihmisiä käy, sen paremmin myös yrittäjät tulevat toimeen.
      Toivoa sopii, että kaikki tapahtuu ripeästi ja toiminta saadaan käyntiin uusissa hienoissa tiloissa. Kaupungin ja yrittäjien yhteistyö on kannatettava ajatus, enää eivät urheiluseurat ja järjestöt toimi niin kuin ennenvanhaan, mikä olisi ollut myös yksi mahdollisuus.

      • Haydene

        Kilpailu ei tuossa ojassa venepaikkojen tai muunkaan osalta auta. Yksinkertaisesti se ei ole meri, vaan oja joka on kaukana hitaan ajomatkan (valitettavan hrva noudattaa) päässä mistään, jossa on "jotain". Tuonne siis Hovirintaan ja Voivalaan on turha mätkiä satojatuhansia, miljoonia, sillä siitä ei koskaan tule mitään tuottavaa. Tällaisenaan venepaikat kustantavat itsensä, sekä uimarannan ylläpidon, mutta businekseksi siitä ei ole.

        Miksi venepaikan vuokraajat pystyisivat, tai ennen kaikkea haluaisivat maksaa enemmän sellaisesta, jota eivät halua eikä tarvitse, eivätkä siis näe aiheelliseksi siitä maksaa. Lisäksi veneenomistaminen ei tee varakkaaksi.

        Kaikin mokomin ranta kaikkien käyttöön, mutta venepaikat ovat ne vuokranneiden käyttöön - vain ja ainostaan. Kännissä heiluvien nuorin ja hiukan vanhempienkin rannankäytön oikeutusta voi sitten pohtia jäliä katsomalla. On hiukan rivon näköistä kun on oksennettu ja paskannettu, rikottu pullot, revitty ja räävitty kaikki - mutta toki "oikeushan on".

        Mutta kuten tekstisi osoittaa, tietämättömyys ja ymmärtämättömyys yhdistettynä vihreään puolueeseen - tappaa kaiken hyvän ja järkevän.


    • justiinsajuuh

      Kannattaa purkaa ne vanhat hyödyttömät rumat rakennukset pois, tulee heti siistimmän näkööstä.
      Ravintola rannassa, ihan totaalisen kuollu idea.
      Kuka siellä nyt kävis, on sitä aikusilla nykyää parempaaki tekemistä, ku tuopittaa väsähtäneenä ja humalassa , jossain kälysessä rantakuppilassa...hah.

      • fardis

        Idea oli vaan hyödyntää ihmisten typeryyttä, aika moni siihen sortuikin mm. Kaarinan päättäjät. Yrittäjyys sinänsä on hyvä asia, mutta lyhytnäköisyys huono. Siis nämä yrittäjät eivät hoitaneet asioita kuten kuuluu, eivät osanneet ajatella fiksusti, vaan rahaa ja voittoa mahdollisimman nopeasti ja helposti. Pääasia on olla " toimitusjohtaja". Kuka tahansa saa tuon tittelin, mutta miten saa firman kannattamaan? Rantaravintola ei ainakaan, ja hyvä niin! Täys floppi koko juttu!


    • Ajattelemisenaihetta

      Vielä kun saisi yhteiskunnan ymmärtämään, että yrittäminen on hyvä asia. Tahtoo tuo yrittäminen olla ainoastaan yhteiskunnalle verovarojen keräämistä tässä maassa. Kannustuksena kilpailu ja kateus.
      Viranomaista kyllä riittää hyvillä palkoilla ja eduilla yrittäjälle kapuloita rattaisiin heittelemään. Tarvitaan lippua ja lappua, ilmoituksia ja byrokratiaa.
      Sitten tulee vielä tämä Suomalainen kateus ja epäonnistumisen kirous, sekä hieman rasismiakin.
      Jos joku sattuu saamaan muutamalla kymmenellä tuhannella jotain aikaiseksi ja yhteiskunta ei miljoonillakaan, niin kyllä toiminnassakin on jotain eroa. Joka ainoa yritys maksaa veroja yhteiskunnan kassaan pääsääntöisesti enemmän, kuin oman pääomansa verran, siinä työn tuottavuuden esimerkkiä yhteiskunnallekin. Liian usein yhteiskunta on haaskannut nämä verovarat jo ennen kuin ovat kassaan tulleetkaan.
      Ei tarvitse tosiaankaan ihmetellä pitkää laskusuhdannettamme !

      • kuusistonsoutaja

        Eikös rantaravintolaa (apoa) verottaja hakenut konkurssiin? Ainakin turun sanomissa niin sanottiin. Jos ja kun näin oli, niin taisi olla ongelmia verojen kanssa ja protesti listan mukaan, muidenkin laskujen kanssa, eikö?


    • Ajattelemisenaihetta

      Juuri tyypillinen vastaus aiheeseen, kiitos vaan aivan helvetisti. Nimi vielä artikkeliin, jotta tekisi kaverille oikein pahaa. Koulukiusaajat ovat pikkutekijöitä meihin aikuisiin verrattuna .
      Sellaiset yritykset joilla ei olisi vaikeuksia veronkeräämisessä ovat hyvin vähissä taitaa olla yleisin konkurssiin hakija juuri verottaja. Sen jälkeen puukkoa haavassa kääntäjiä riittää.
      Kuten edellä kirjoitin on tämäkin yritys moninkertaisesti veroja maksanut omaan pääomaan verrattuna. Siinä tarkoitetaan silloin työn tuottavuutta. Ei ole paljon kelloa katseltu tai pidetty Pekkasvapaita, tällainen lopputulos ei ole kenenkään etu, ei edes niiden jotka näistä verorahoista hyötyvät.
      Ajattelemisen aihetta myös niille, jotka nykyisin työpäivän pidentämistä 15 minuutilla vouhkaavat, lämpimässä virastossaan istuen.

      • rellidimdom

        Hups, nyt joku tais osua omaan nilkkaan, voi voi...


    • Ajattelemisenaihetta

      Kyllä se osui juuri sinun nilkkaasi, öisin ei kannata kirjoitella jotta pääset aamulla sängystä ylös ja töihin.

      • mietiihanitse

        Osui sinun nilkkaasi näköjään, koska hermostuit provosoivasta kommentista! Vuorotöissä olen, ihan tiedoksi vaan. Muuten, kuka viitsii tänne kirjoitella aamulla klo 6.46 ennen duuniin lähtöä...sinä tietenkin.


      • mietiihanitse

        Ai niin, eihän sulla ole enää duunia.


    • Visitkaarinamyass

      Aukeaa varmasti kun sen toimintaa alkaa luotsaamaan joku taho joka tuntee alan ja jolla on siitä näyttöä - Selvähän se, nyt on aika tärkeää löytää vakavasti otettava ja ammattitaitoinen taho.

    • Hovirinnanasukas

      Toivottavasti ranta saadaan nopeasti kuntoon, pahasti näyttää siltä, että koulujen korjaus on nyt puolueiden suosiossa ja niihin taitaa mennä kymmeniä miljoonia. Voi hyvinkin olla, että rannan rakentaminen siirtyy vuosia.
      Paljolti vaikuttaa varmasti miten yhteiskunta toipuu nykyisistä talousongelmista, suur Turku ei varmasti Kaarinaan aivan ensimmäiseksi ravintolarakennusta rakentaisi.

      • HRR

        Hovirinnanranta on vain sellainen paikka, että siellä ei saa koskaan ravintolaa kannattavaksi.


    • LemmikkiApoina

      Talvella voi olla vaikeampaa...

    • uudistunut

      Luin keskustelua ja jäin miettimään, onko uimaranta siistiytynyt täksi kesäksi. Olin siellä lapseni kanssa ensimmäistä kertaa ja pidin paikasta kovasti. Rauhallinen paikka verrattuna esim. Ruissaloon ja Ekvallaan. Mukava leikattu ruohikkoalue, jossa sai rauhassa loikoilla. Tosin nurmikolla oli Kanadanhanhien jätöksiä, mutta eipä niistä haittaa ollut. Pidin kovasti!

      • PaskaTappaa

        Ajanmittaan niistä jätöksistä on haittaa, varsinkin pienille lapsille. Siksi nee on myös Kaarinan häädettävä rannoiltaan.


    • Hyväsosdem

      Ravintola bisnes siirretty kunnan hoitoon, aikaa kuluu kuten sosialismissa on tapana. Veronmaksajat maksaa jos pystyy tai velkaa saadaan.
      Demarit kokivat nyt toiveiden täyttymyksen, kun oma Demari yrittäjä kaatui.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      87
      1165
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1006
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      13
      691
    4. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      664
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    7. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      47
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      604
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      592
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      35
      575
    Aihe