Monikulttuurikeskus Saaga

Uteliina

Mistä monikulttuurikeskus Saaga saa rahoituksensa?

62

2569

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valionkuohukermapieree

      pankilta kuten muutkin kermikset

    • 9176

      Onko tämä se muslimien hehtaari moskeija Helsinkiin ?

      • yötä

        Ei, tämä on 400 neliön tila keskellä kouvolaa missä muutama mamu käy pörräämässä. Rahoitus tulee veroista mutta kierrätetään tarkoituksella.


    • musti333

      Saaga rahoitetaan verovaroin. Mutta aihe pyritään piilottamaan samoinkuin koko poruka elättäminen.

    • kaupastasaaruokaa

      mitäs se elättäminen sinua niin kiinnostaa?
      keskittyisit itsesi elättämiseen.

      • Musti333

        Ilmeisesti on vastannut aloittajan kysymykseen. Miten tuo omasi mölähdys ?


      • OutoaOn

        Mistä päättelet, ettei aloittaja elätä itseään? Eikö yhdistysten tuet kuulu olla julkista tietoa. Missä ongelma, jos asiaa kysyy? Jotain salattavaa?


    • PieniPiiriPyörii

      Kouvolan kaupungin verotuloista. Se on mamu-toimiston jatke ilman salassapitovelvollisuutta. Tädin kätyrit on palkattu sinne, kun täti ei ole osannut irrottaa ja jäädä eläkkeelle.

    • Jeesustätähyysäämistä

      http://www.kouvolansanomat.fi/Mielipide---Sana-on-vapaa/2015/05/15/Monikulttuurikeskus Saagan tulevaisuus on turvattava/2015219036265/69

      Ritva Sorvali kirjoittaa mielipidekirjoituksessaan Saagan ahdingosta ja sotkee pahasti monikulttuurisuuden ja maahanmuuttajien asiat keskenään. Saaga näyttää siis olevan mamu-toimiston jatke ja korvaavan osaa sen työtehtävistä ilman viranomaisvelvoitteita. Kun Saaga korvaa osaa viranomaisille kuuluvista työtehtävistä, niin ei myöskään maahanmuuttajien oikeusturva toteudu. Saagan hallituksessa ja Saagassa työskentelee ihmisiä, jotka ovat itse työskennelleet maahanmuuttotyöntekijöinä, ja joiden tulisi tämä tajuta. Tällä hetkellä tilanne on se, että maahanmuuttajien asioita hoitaa kuka sattuu ja millä tahansa osaamisella sekä taustalla. Joukossa on niin kirkon entisiä työntekijöitä, kuin ihan rivikansalaisiakin ym. muulla taustalla olevia henkilöitä. Maahanmuuttajia auttaessaan he pääsevät käsiksi hyvinkin arkaluonteisiin tietoihin.

      Tämän yhdistyksen ylläpitämisessä on nyt mennyt puurot ja vellit sekaisin. Jos puhutaan monikulttuurisuudesta, niin silloin sen pitäisi olla sitä. Monikulttuurisuutta ei ole tietyn ihmisryhmän auttaminen. Sen tehtävä kuuluu sille kuuluvalle virastolle tai toimistolle. Tässä tunnutaan helpottavan maahanmuuttotoimiston työtaakkaa kiertämällä osa sen työtehtävistä toimiston ulkopuolisen tahon hoidettavaksi. Mietinkin, että millä perusteilla tätä rahoitusta on haettu. Täyttyvätkö perusteet monikulttuurikeskuksen toiminnassa. Tulisiko nimi muuttaa joksikin toiseksi, jos kyseessä ei sitten olekaan monikultturinen toiminta, vaan mamujen asiainhoitotoimisto.

      Sorvalin mukaan kielitaidottoman maahanmuuttajan edessä kaikkien Kouvolan virastojen ja toimistojen tulisi taipua yhdeksi helpoksi asiointipaikaksi maahanmuuttajlle, eikä maahnamuuttajien kantaväestön tapaan pitäisi taipua palvelujen hakemiseen, vaikka heillä on kaikki päivät aikaa. Miten tämä malli tukee kielten oppimista ja asioiden hoidon oppimista. Eikös siinä juuri taidot kartu, kun täytyy selvitellä. Lastakin kehoitetaan liikkumaan rohkeasti asuinpiiriä edemmäs iän karttuessa. Eikö ole aika rasistista odottaa, ettei tietyt maahanmuuttajaryhmät tähän pysty tai tätä opi.

      • NoHate

        Tuo naikkonen on tullut aivan älyttömän kalliiksi kouvolalaisille veronmaksajille. Puhutaan varmasti kymmenistä miljoonista euroista, koko "uran" varrelta.


    • samasemulle

      kaupunkikin pitänyt kokouksiaan saagan tiloissa. Kouvola vielä maksanut näistä tapahtumista. Eli ensin maksaa vuokrat ja sitten vielä menee kokouksissa alivuokralaiseksi. Kätevää

    • tukiverkkosukka

      Puheenjohtajan on pakko nuolla tuomarin vaimon persettä. Sitten vielä sanotaan, ettei vihjailuja Hyvä Veli -systeemistä hyväksytä À la kka. Tiesittekö muuten, että kaikki Saagaan rahalla palkatut henkilöt edustavat puoluetta verkkosukka?

      **ttu että tekis mieli paljastaa nää naimapuuhat Kouvolassa, joita on valtuuston tiettyjen jäsenten toimesta harjoitettu. Turha ois kuvitella enää jatkokautta valtuustossa eräiden miesten.

      Ja Kouvolan seurakunta tukee sukkaa ja tuomaria, jolta oikeustaju on ollut hukassa jo vuosia sekä Hyvä Veli -kerhoa, samoin Kouvolan Sanomat. Kovasti on tukea Hyville Veljille Kouvolan päätoimittajissa ollut vuosien saatossa, myös kirkon miehissä. Ai että kun tekisi mieli kertoa julkisuuteen muutamien miesten touhut. Siinä alkais kirkon miehetkin vetäytymään tuestaan.

    • Tuovicrook

      Uteliaat tulkoot Saagan työharjoittelijoiksi, katsomaan, miten leveästi siellä eletään. Sitten voi ihan oikeutetusti kehua tai haukkua jälkeenpäin. Ilkeämieliset olettajat rypekööt omissa arvoissaan!

      • EiSaagalle

        Ai pitäisi vielä tulla palvelemaan dhimmiksi näitä rullahuulia, ilmaiseksi? Huh huh.

        Painukaa kaikki pois täältä, me kaipaamme laadukasta maahanmuuttoa, emme ensimmäistäkään maahantunkeutujaa. Mamu ja matu ovat kaksi täysin eri termiä, mamuissakin on monta eri tasoa ja luokkaa.

        Vihaa tai rasismia ei saa tukea, voimme ottaa maahanmuuttopolitiikassamme suoraan mallia sellaisista takaperoisista maista kuten Sveitsi, Kanada, Australia ja Japani. Heillä on terveen itsekkäät periaatteet tässä asiassa ja niin kuuluisi olla meilläkin.


      • OmatPennoseni

        Olen tehnyt urani kansainvälisen kaupan kentällä, omassa yrityksessäni. Voin kertoa, että nämä arabit eivät kunnioita myöskään kristittyjä, mutta alle koiran aseman ovat kaltaiseni täysin uskontokuntiin kuulumattomat. Olen siis mies.

        Kauppamiehinä tietysti homma toimii, puolin ja toisin, mutta en missään nimessä halua siitä kulttuurista ketään tänne! Ymmärtävätköhän nyt kaikki, että meidän itsestään selvyyksinä pitämät vapaus, veljeys ja tasa-arvo, puhumattakaan vähemmistöjen oikeuksista, on vuosisatoja taisteltu tila. Se tila ei ole staattinen, vaan vaatii jatkuvaa vaalimista.

        Tämä nykyinen hölmöys on ollut kamalaa katseltavaa jo vuosia, huipentuen nyt viime aikoina. Menkää maailmalle näkemään mitä se elämä siellä oikeasti on, tulette suvaitsevaisemmiksi ja viisaammiksi. Tämä meidän kotoinen "suvaitsevaisuus" edustaa lähinnä sensuuria, tabuja ja puhdasta tyhmyyttä.


      • FocalPoint

        Hear, hear! Viisaita sanoja jotka täysin allekirjoitan.


    • Termithaltuun

      Monikulttuurikeskus Saaga on Kouvolan kansainvälinen kohtaamispaikka eli eri kulttuuristen ihmisten tapaamispaikka. Saaga on avoin paikka, jonne kuka tahansa voi tulla tapaamaan ketä tahansa. Saaga ei ole maahanmuuttotoimisto, eikä sosiaalitoimisto.

      • Ei.mulla.muuta-

        Kukaan tervejärkinen ei halua kohdata muhamettilaisia, ei Saagassa eikä missään muualla.


      • LopettakaaValehtelu

        Tällaisia kohtaamispaikkoja kutsutaan esimerkiksi puistoiksi, kahviloiksi, kirjastoiksi ja vaikka miksi. Tässä taas ole takana muuta kuin muutaman eliitin edustajan itse itselleen väkertämä suojatyöpaikka.


    • monikulttuurisuus.rikas
      • kiitosluojalle

        Tekee vaan hyvää kuusaalaisille kummeli fani hörhöille.


    • turhiaduuneja

      Parikin kanssa suojatyöpaikka saunakamuille.

    • petettykansa

      Sairaan yhteiskunnan tuote. Toisaalta osoittaa hyvin että Suomen itsenäisyys on tyhjä sana. Vähän niinkuin hyvinvointivaltio.

    • valkotakkinenhomo

      tai pakkohoivavaltio..

    • Who.funds.this.shit

      Mikä tän koko homman idea on? Pyylevät naikkoset menee tanssimaan 20-30vuotiaiden pakolais/siirtolais/turvapaikanhakija/turistin kanssa?
      Jos jotain muuta niin mitä?

      Varmaan paperilla on maailmaa syleilevät suunnitelmat, mutta epäilen ettei juurikaan muuta kuin yllä mainittu..

    • SuomalaistenMittaTäysi

      Rahoitus tulee 100 prosenttisesti meiltä veronmaksajilta tähän hulluuteen ei ole mitään kaupunkin kunnan tai valtion rahaa vaan meidä verorahoja ne ovat.Muistakaa äänestää maahanmuutto kriittisiä seuraavissa vaaleissa että saadaan tämä hulluus loppumaan.

      • hitaallakäyväkuusaalain

        sama virsi soi tällä vuodesta toiseen. samaa soopaa käy reppana räksyttämässä muiden kaupunkien forkilla.


      • Hoidata.itsesi.kuntoon
        hitaallakäyväkuusaalain kirjoitti:

        sama virsi soi tällä vuodesta toiseen. samaa soopaa käy reppana räksyttämässä muiden kaupunkien forkilla.

        Jos asiat kohdaltasi oikeasti on noin kuten ilmoitat "hitaallakäyväkuusaalain" niin miksi kirjoittelet kun itsekin näköjään tiedät ettei sulla ajatus normaalisti toimi?

        Otappa reippaasti yhteyttä terveysalan ihmisiin tai pyydä jotain tuttua hoitamaan asioitasi. Itse kuitenkin ymmärrät että nyt päässä hidastuu.


      • vajaatkuusaalaiset

        sinusta näkee ettette te hitaalla käyvät kuusaalaiset ymmärrä normaalia puhetta edes.


      • Ulkomalainen

        Maksavatko veroa vaan suomalaiset minäkin olen ulkomaalainen ja maksan vero? miksi sanotte aina meidän vero?


    • Kantaaottava

      Huomasin vasta että lafka oli pyllistetty Kouvolankadulle. Eipä siinä, kätevästi kaikki nipussa moskeijasta lähtien.

      Jos ajatus on kotouttaa ja saada ihmiset hyväksymään tämä hölmöily niin parasta olisi ko. ihmisiin tutustua esimerkiksi töissä, jossa muutenkin tutustutaan helposti uusiin ihmisiin. Se että muutama reppana joka ei miestä saa, käy siellä tyydyttämässä tarpeensa, ei muuta kansalaisten mielipidettä niistä lorvehtivista ulkomaan ihmeistä.

      Ja monikulttuurisuus ajatuksenakin on jo irvokas, koska lähtökohtaisesti ihmiset haluavat olla kaltaistensa parissa, oli kyse sitten harrastuksista, tyylisuunnista, urheilusta tai etnisyydestä.

      Ja kaiken huipuksi, sieltä on tullut pieni kourallinen hätää kärsiviä ja loput 20-30 vuotiaat terveet miehet eivät ole vessahätää kummempaa kokeneet. Onhan se tietysti ikävää jos kotimaassa on hölmöillyt asiat niin, että vankila tai kuolemantuomio odottaa, mutta ei voi toisaalta syyttää. Lähtisin kyllä itsekin jos olisin tehnyt rikoksia ja vankila odottaisi, tietäen että tuolla jossain olisi autuas hölmölä jossa minulle tarjottaisiin vastikeetta uusi elämä.

      • kateelliseksitekee

        yksi varattu seksikäs nainen kuuleman mukaan oli pannut useasti vokissa. ei tosin kouvolassa. kukaan ei ilmottanut eteenpäin vaikka kortsu löytyi roskiksesta.


    • Lyhyt_kysymys

      Mitäs puupääpersuille nyt muuta kuuluu, näinä hempeän helteisinä kesäpäivinä?

      • Lyhyt_vastaus

        Ilmeisesti mielestäsi mikäli tätä mielettömyyttä vastustaa on persu? No voin kertoa sinulle hämmentävän uutisen. Vastustan haittamaahanmuuttoa enkä kannata persuja. Menitkö hämillesi? Putosiko jormapullo kädestä? Lopetitko vaimosi lyömisen hetkeksi? Hiljenikö kieroon kasvatettu lapsesi?


      • älävastaaollenkaan

        johan käy tampio kuumana. no sinä et naista saa vaikka maksaisit.


      • You.just.cant.handle.it

        Älähän nyt innostu. Et sinä saa minun tunteitani kuumenemaan. Se että tulet höpisemään jotain soopaa perusista, etkä pysty muulla tavoin ottamaan aiheeseen kantaa, ei minua kiukuta. Päinvastoin, se saa aikaan huvittuneen tunteen.


      • kiukuttelevavauvaolet

        älä kirjoita englantia kun et sitä osaa. en kirjoittanut persuista, taisi olla äitisi. vuosikausia täällä olet märehtynyt samaa kun ei autisti muuhun pysty-


      • Takaisin.risukasaan.mars

        Menikö nyt väärään osioon kitinät? Alempana mainitsin kieliopista, mutta luulen että jos sinulla ei ole äidinkieli halussa, niin ei riitä kompetenssi myöskään muihin kieliin.


      • tappakaatoisennekiitos

        Mitä kieltä "halussa" - sana on? Säästä lomarahoista vaan rahaa ja matusta Irakiin kaltaistesi pariin. Miksi vieläkin vainoat risumiestä. Sulla on muuten harvinaisen kimeä ääni, vartija. Kurkkusyöpä?

        Kouvolan vajukeil ei oo parempa tekemistä kesäpäivinä kun tapella keskenään, no ei yllätä.


      • Hohhoijjaa

        No tietysti jos tuolle matustus linjalle lähdetään niin.. Mutta taisit kuitenkin sinä aloittaa nillittämisen kieliopista, joka ei sinun vahvuutesi ole.


      • kaikkimuidenvikakouvola

        Jos osaisin lukea, huomaisit sanoneeni englanninkielestäsi. Ja sinä sen aloitit.


    • SDPpaskahousujenPuolue

      Sosialistit on maan pettureita.

      • köntsähousuoot

        sinä olet maanpetturi kun et edes yhdyssanoja osaa. raiskaat hienoa kieltämme.


      • Einäin

        Onko mitään nolompaa, kuin huomauttaa toiselle kieliopista, osaamatta itse yhtään enempää? Parempi kun säästäisit sosiaalituistasi lomakassan ja lähtisit matkustelemaan. Voisi avata sinunkin silmiäsi.


      • ihmiskaatopaikkakouvola

        noloa huomautella muita yhtään missään, jos asuu kouvolassa, joka saa sanktiota siitä ettei pitkäiakaistyöttömiä aktivoida. miljoonilla euroilla. jatka sinä sossutukien nostamista, itse kyllä töissä käyn.


      • Ei.voi.kauhalla.vaatia

        Taisi vähän kirpaista? Hauskaa, kun oikein yrittämällä yrität oikeinkirjotusta, mutta eihän se taas oikein onnistunut. Kokeile vaikka iltalukiossa äidinkielenopintoja. Asiasisältö kun ei mitään tarjoa, niin pystyisit ainakin tuottamaan sen kuran mitä yrität sanoa, luettavaan muotoon.

        Mutta itse ketjun aiheeseen, niin mikä on sinun mielipiteesi saagasta?


      • sunäo40

        No, tutkimusten mukaankin kielioppivirheistä valittajat kompensoi muun älykkyyden puutetta pilkkujennussimis - pätemisellään. Mut ei se mitään, hyvää että vielä verorahoist sulle maksetaan sossutuet!

        Kouvola - ihmiskaatopaikka :)


      • Iso.mies.älä.nillitä

        No niin, vastaahan tuohon viimeiseen kysymykseen.

        Mistä tuo sinun kiukuttelusi ylipäänsä johtuu?


      • kimeä.ääninen

        Sanoin jo, sopii kouvolaan vallan mainiosti. Sähän itkit risumiehille risuista, olet oikea itkupillien itkupilli :)

        Sie nyt sekoitit alunperin minut toiseen ja luulet jokaisen olevan sama kirjoittaja. Jos luet nyt omat viestisi uudemman kerran niin sä tässä aika kiukkuinen olet ollut.


      • Kalmo6

        Aion sivuuttaa tuon ylimääräisen nitinän.

        Eli miksi se sopii mielestäsi Kouvolaan?
        Eikö mielestäsi ole irvokasta, että samat henkilöt joiden takia lähtömaissa ovat pakolaisleirit täynnä, tallaavat täällä muina miehinä. Kaiken huipuksi me järjestämme ilmaisia sirkushuveja.


      • perheliittojenmurrors

        No sinä olet se joka nitisee.

        Kouvolalle se sopii hyvin. Kaikki maamme pakolaiset Kouvolaan ihanaa.


    • kuusaan.nerot

      Kuusaalaisten päänaukominen: ite olet, ite olet , ite olet. Rakentavampaa on keskustella kivien kanssa, kun kuusaalaisten. Iq 50 ahmeditkin on näitä viisaampia.

    • Koska.se

      Ei varsinaisesti liity Saagan toimintaan, mutta sen suojatteihin kuitenkin. Keskustassa liikkuu irakilaisen/syyrialaisen näiköistä väkeä. Halailevat varsin agressiivisen oloisesti naisia. Meno näytti siltä että joku raiskataan varsin pian. Ellei ole jo raiskattukin.

      • möhömahanaiseton

        Kateellinen olet kun he saavat sinä et.


      • Tiedätkömistäedespuhut

        Täytyy sanoa, että minun lempiasentoni ei ole väkisin. Tietysti jos lasket väkisinmakaamisen saamiseksi, niin kirkkaasti ovat saamisessa minua edellä.


      • kateelllinnolet

        keksi valejuttuja ja keksit raiskauksia, jotta saisit edes joskus


      • Okiolkj

        Jos hypoteettisesti ajateltaisiin, että raiskaukset ja seksuaalinen häirintä eivät olisi lisääntyneet räjähdysmäisesti, niin edelleenkään en saisi yhtään enempää, vaikka näin väittäisin.


    • Anonyymi

      Vieläkö tälläinen keskus Kouvolassa on?

    • Anonyymi

      Mutta Saagan johtajalla palkka hipoo 4000€/kk eli suuri osa tuesta menee hänen palkkoihin.... ja poikaystäväkin löytyi samasta kerhosta...

      • Anonyymi

        No kyllähän tolla palkalla kannattaa olla futis pelejä katsomassa...


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe