tupakin ja alkoholin hinta kreetala ja sen lähellä

suomalainen69

Juuh elikkäs oon lähössä heinäkuussa kreetalle ja tuli mieleen tällein tupakoitsijana että onko siellä kuinka halpaa alkoholia ja tupakkia tai jtn sikareitakin suunittelin että kannattaako sieltä ostaa jemmaan vai onko sama ku ostaa suomesta eikä anna niitä rahoja kreikalle. nopeita vastauksia

12

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älyhoiäläjemmaa

      Yhden kartongin saat sitä tupakkia tuoda, eli ei sitä kauhiasti voi jemmaan pistää!

      • suomalainen69

        onko halvempaa


    • tod2

      Viime syksynä rethymnonissa Marlboro aski 4 e, kartongin hinnasta en tiedä. Paikallinen olut kaupassa noin 0,70 e tölkki. Baarissa iso tuoppi noin 3,50 € ja drinkit 5-7€. Kaupoissa halvimmat paikalliset viinit jotain 3-4 €, muitten viinojen hintoja en muista.

    • Juntti-Einari-

      Ei ole siellä röökiä myynnissä ollenkaan, ja kännikaloille eivät tarjoile alkoholia laisinkaan.

    • moneenjunaan

      Vähäiset on matkasuunnitelmat ja -toiveet, kun suurimpana huolen aiheena on tupakan ja viinan hinta. Toisilla se on ruuan hinta ravintolassa tai halvat shoppailupaikat. Nuo hintaerot on sen verran marginaalisia, ettei niillä ole mitään merkitystä matkan kokonaiskuluihin. Ja eikös reissuun mennä tutustumaan uuteen kulttuuriin, nähtävyyksiin, rannalle, harrastuksiin,yms. Toisaalta voihan matkan tavoite olla sekin, että saa hieman halvemmalla ruokaa, viinaa ja tupakkaa, mitäpä minä siitä ketään moittisin. Kerran Kanarialle mennessä oli kaksi kaverusta jo lentokoneessa hilpeällä tuulella ja heillä oli selvä etukäteen tehty lomasuunnitelma: "koko viikko ryypätään ja naisiin päin ei vilkaistakaan". Siinä tulee halpa viina hintoihinsa. Ja onhan näillä palstoilla kehuskelijoita, jotka on käyneet esim. Rhodoksella jo yli 40 kertaa ja tietysti joka kerta samassa hotellissa, parhaat samassa huoneessakin. Siinäpä se maailmakuva avartuu ja Suomessa tykaverit kateellisina kuuntelavt maailmanmatkaajan kertomuksia ja kokemuksia. Mutta jokainenhan saa tehdä mielihalujensa mukaan.

      • Euromatkaaja

        Onneksi suomalaiset ei enää erotu kovin pahasti katukuvasta noilla reissuilla. Yksi matka Karpathokselle jäi mieleen kun kaksi kaverusta - toisella Suomi-verkkarit koko reissun ajan päällä - tulivat aina kaupungilla vastaan kännissä ja örveltäen. Lähtöpäivänä meinattiin myöhästyä lentokentältä, koska kaveri meni herättelemään toista aamulla bussiin, sanojensa mukaan koputtaen oveen vaikkakin ovi oli vissiin potkaistu sisään ... Muistelen, että hotelli vaati korvausta, olikohan peräti puolitoista tonnia markoissa ennen kuin bussi päästettiin lähtemään. En tiedä matkatoimistoko sen joutui maksamaan, komeeseen kyllä ehdittiin. Ja nuo kaksi kaverustakin oli mukana ;-) Myöhemmin omatoimimatkoillani ei sitten ole enää suomalaisia käyttämissäni hotskuissa ole näkynyt.

        Itseä ei alkoholin hinta kiinnosta, tavernassa puoli kiloa talon viiniä maksaa jonkun 3...4 euroa, iso tuoppi jopa alle 3 ja kaupassa puoli litraa olutta reippaan euron halvimmillaan. Rakia tarjotaan melkein ilmaiseksi (=ei ole tarvinnut edes rahalla ostaa). Nuo riittää mulle. Matkatuomisiksi kreetalaiset Minos-viiniputelit 5 euroa pullo lentokentällä halvimmillaan.


      • Masasetässä

        Mitä se haittaa, jos suomalaiset erottuvat katukuvasta? Erottuuhan ne swedut, britit ym. Kaiken maalaisissa samanlaisia örveltäjiä.


      • EiÖrveltäjä

        Talon nurkalle kuseskeleva tai ravintolan pöydälle oksentava tyyppi on kuitenkin todennäköisesti finski. Onneksi rusketun nopeesti, mua on luultu Kreikassakin mm. italialaiseksi ... Ei tartte mainostaa lihapullia suomen kielellä!


      • yöks

        Suomalaiset örveltää aina kuten brititkin....siksipä menenkin paikkoihin missä suomalaiset eivät käy...Köyhään kusettaja kreikkaan en mene ikinä...likaisia ihmisiä.


    • kreetan_kovin_seppä

      Just tultiin reissusta. Aski malporoo maksoi 4.10 ja bisse kapakassa 3-4euroo tuoppi, kaupassa vajaa euron purkki. Drinkkien hinnat baareissa samat kuin suomessa. Viini on halpaa

      • halapaaon

        Aika kallista kepua. Itelläni kallein puolilitraa oli 2.80e ja tupakki aina tasan 4. Yökerhoissa jne en tosin käy. Kaiksta marketeista ei saa tupakkia lainkaan. Voi olla paikkakuntaeroja.


    • oppikaa

      Ei kukaan enää juo tai polta,se on out!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1502
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1319
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1162
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1119
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      30
      922
    6. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      785
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      55
      700
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      646
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      627
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      624
    Aihe