Vain sharian laki kelpaa muslimeille

Antti_Islamisti

USA:ssa sanotaan asuvan maltillinen ja hyvin kotoutunut muslimiyhteisö. Kuitenkin mm. Minnesotasta on lähtenyt kymmeniä muslimeja taistelemaan ISIS:n tai al-Shabaabin riveihin. Niinpä elokuvaohjaaja Ami Horowitz lähti selvittämään, mitä Minneapolisin muslimit ajattelevat näistä asioista. Haastateltavana olleet muslimit olivat sharian kannalla. Lisäksi he olivat sitä mieltä, että profeetta Muhammadin loukkaamisen pitäisi olla laitonta Yhdysvalloissakin.

http://insider.foxnews.com/2015/06/02/ami-horowitz-american-muslims-want-sharia-law-documentary-reveals

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om222

      Nuo muslimit ovat varmasti epätäydellisyydessään aivan tavallisia kunnon ihmisiä. Heillä on positiivinen arvomaailma ja moraalista sekä eettistä hyvyyttä. He haluavat totella Koraania ja Jumalaa kun nuo kerran sitä vaativat helvetin uhalla.

      He ovat pyhien kirjoitusten valvonnan alla ja kasvatettavana kunnes pääsevät selville totuudesta ja tulevat tuntemaan tiedon. Totuus ja tieto eivät ole samat kuin pyhät kirjoitukset, vaan noita kirjoituksia noudattamalla voi oppia lopulta löytämään totuuden.

      Ilmestyskirjan 13 luku selkeästi osoittaa, että 42 kuukauden (2001-2043) ajan taivaallisia asukkaita sekä Jumalaa PILKATAAN. Se siis on tässä ajassa melko epätoivoista vaatia pilkan loppumista kun on vihdoin sille asialle määrätty ajankohta menossa. Erään kirjoituksen mukaan se millaisen kannan pilakuviin ottaa Imaami Mahdi on ratkaisevaa. Mellakat ja mielenosoitukset jatkuvat kunnes hän ottaa lopullisen kannan asiaan.

      Vaikka Jumala olisi epäonnistunein hahmo tai luomus satojen tuhansien vuosien historian aikana niin en itse ymmärrä miten pilkkaaminen asiaa parantaa. Vaikka kaikki hänen lupauksensa olisivat vain toiveita, jotka eivät ikinä toteudu tai varoituksensa rangaistuksesta pelkkää hämäystä niin pilkkaamalla ei saavuteta mitään positiivista tulosta? Näin äkkipäätä ajatellen. Toisaalta tämänkin palstan pilkkaajat ovat totuuden kaipuussaan ja kriittisyydessään avartaneet minunkin mieleni sille ajatukselle, että uskovaiset ovat vaarallista porukkaa ja että uskonnon varjolla tehdään iljettäviä tekoja. Mikä on osa totuutta. Ja jolta totuudelta ei parane ummistaa silmiään. Mutta kun uskosta luopuneet Hitler ja Stalin olivat kuitenkin ne, jotka saivat eniten sotkua aikaan maailmassa. Sekä muut uskosta luopuneet myös ovat ikään kuin Antikristuksia. Jos pilkka saa luopumaan uskosta niin se ei ole hyvä asia. Usko, vaikka ei ikinä toteutuisikaan on saanut aikaan enemmän hyvää kuin pahaa ja luopumus saa aikaan lähes pelkästään pahaa.

    • TakaisinAfrikkaan

      No enpä tiedä olen eronnut kirkosta kaksikymmetäviisivuotta sitten enkä ole liittynyt mihinkään rikollisjärjestöön, enkä pahoipidellyt, raiskannut tai tappanut ketään. En varmasti olisi tehnyt noita vaikka en olisi eronnutkkaan kirkosta. Eli tarkoitan että nämä hartaat (ahdasmieliset sairaat) muslimit tekevät asiat kuten heidän (imaamit) stalinit ja hitlerit ne heille opettavat ja toimivat sen mukaisesti ja juuri siksi heitä ei pitäisi päästää yhtään suomeen saati sitten tuoda pakolaisina tänne elätettäväksi. Varsikin kun nämä raiskaajat esimerkiksi ovat jo toisenpolven pakolaisia eli suomessa syntyneitä suomenkansalaisia tai kaksoiskansalaisia, eli se siitä sopeutumisesta.

    • alfa123om222

      Kirjoituksestasi päätellen islam on rapautunut todella paljon; ehkä jopa liikaa. Eikä ole pysynyt sivistyneen maailman tahdissa. On ollut hetkiä, jolloin ruotsalaiset ovat ajatelleet suomalaisista samoin. Mutta suomalaiset oppivat kopioimaan Ruotsin lakeja ja muuta ruotsalaisuutta.

      Pakolaisten ja maahanmuutajien taipumus on siis mielestäsi kopioida islamilaisten maiden lakeja ja kulttuuria ennen kuin esim. ruotsalaisuutta. Ja siksi he eivät muka kykene sivistymään? Ehkä todella on niin, että Afrikka on jälkeen jäänyt kulttuuri sivistyksen suhteen? Islamista en usko niin, koska se on usein ollut kehityksen kärjessä monella alalla. Islam kykenee olemaan jopa jalompi ja sivistyneempi kuin ruotsalaisuus, mutta ei ilman Mujaddid uudistajia ja Imaami Mahdia? Ja voi olla, että todella sivistyksen suhteen järjestys on tämä: I Jaafet II Seem III Haam.

      Jos antamasi kuva on todellinen; niin vie pakolaisten ja maahanmuutajien sivistyminen edes välttävälle sivistystasolle aikaa kymmeniä ellei satoja vuosia sekä tapahtuu ehkä kriisien kautta. Koraani todella tuntee senkin sanan, että luopuneista tulee kuin: Apinoita tai sikoja käytöstavoiltaan.

    • terroörrimöykky

      Ei ole olemassa maltillisia muslimiyhteisöjä. On vain nukkuvia terroristisoluja.

    • yhyyyhyyhyyh

      Ei ole olemassa maltillisia muslimiyhteisöjä. On vain nukkuvia terroztisoluja.

    • wyääähääämmmää

      Ei ole olemassa maltillisia muslimiyhteisöjä. On vain nukkuvia tööristisoluja.

    • uuuugiwugiwugi

      Ei ole olemassa maltillisia muslimiyhteisöjä. On vain nukkuvia tötötötöörröristisoluja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      424
      2962
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      100
      2286
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      349
      1996
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1903
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1757
    6. Mitkä kolme sanaa haluat nyt sanoa ikäväsi kohteelle?

      Niitä tässä odotan.
      Ikävä
      158
      1212
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1207
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      96
      1144
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1052
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      927
    Aihe