Suolistohuuhtelua pyllyseksissä onko?

hygieniatärkeää

Omakin kakka ja pierukin haisee pahalle niin vaikea ymmärtää miten homot kestävät toisen miehen hajua ja miten ne voivat nuollakin toisen pyllyreikää-. Miten voi syödä ruokaa sitten aktin jälkeen kun on ensin kirnunnut giggelillään toisen anusta ja nuollut sitä. Joka kakkaamisen jälkeen pitäisi pylly pestä ja kuivata kunnolla jokaisen ihmisen.

28

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Makustelua

      Homot sanovat että ns,uunituore eli omassa perseessä ollut lämmin kyrpä maistuu hyvälle. Homot sanovat että he makustelevat mielellään uunituoretta hartaasti ja pitkään aina kun siihen on tilaisuus.

      • Plörbs

        Parasta ja isänmaallisinta on ottaa suoraan toisen henkilö peräaukosta ulos vedettyä kalua suuhunsa pesemättömänä


      • Vastenmielistä

        Älkäähän panetelko. Jatkossahan nuo ovat naimisissa, joten eihän siinä nyt mitenkään voi olla mitään perverssiä, jos aviopuolisot harjoittaa seksuaalista kanssakäymistä.
        Homottelun noustua arvaamattomaan suosioon paskasta on tullut tärkeä väliaine puolisoiden keskinäisessä kanssakäymisessä. Näilläkin palstoilla homoliittojen arvostelijoita kutsutaan jos jonkinlaisiksi edistyksen ja tasa-arvoksi valehdellun epätasa-arvon vastustajiksi. Älkää nyt vaan kukaan ruvetko sanomaan, että homoseksissä voisi olla jotakin vastenmielistä. Päin vastoin, tasa-arvon nimissä meidän tulisi kaikkien ruveta harrastamaan homoseksiä.


    • Häpeän

      Tällaiset asiathan ne persuja kiinnostaa, se ei tipan tippaa vaikka puolueenpuheenjohta käänsi takkinsa nurinpäin ja napitti sen vielä selkäpuolelta.
      Onneksi edes kepussa on syntymässä kapina tähän "miljoonamiesten" hallituksen toimintaan.
      Luuleeko persulaiset, että kääntämällä asialinja näihin paska-asioihin he voivat sivuuttaa kansan raivon?

      • Tollopersu

        No ns. paskalakihan oli persujen kantava vaaliteema. Eivätkä persut saaneet hallitusneuvotteluissa sitäkään kumottua.


      • pepep
        Tollopersu kirjoitti:

        No ns. paskalakihan oli persujen kantava vaaliteema. Eivätkä persut saaneet hallitusneuvotteluissa sitäkään kumottua.

        Paska ja perse tuntuvat persujen äänestäjiä kovasti kiinnostavan/motivoivan.


      • Vääräosoite

        Tässä on nyt paha väärinkäsitys. Paskalakihan oli Kepulin riemukeksintö ja Persuthan kaikki yhtenä miehenä äänestivät homoavioliittolakia vastaan. Kyllä tässä nyt haukut oli menossa aivan väärään osoitteeseen.


    • Plörbs

      Kyllä pieni rekryyttien koulutussessio joko Turun Ruskeassa Talossa tai Perussuomalaisten puoluetoimistolla totuttaa miehen kuin miehen paskan makuun.

    • Plörbs

      Perpanssipuolueen Puoluetoimiston vankien peräsuolet huuhdellaan säännöllisesti peräreikään työntyvän siittimen suihkuttamalla siemenesteellä.
      Se onkin ainoa peseytymisen muoto mikä vangeille milloinkaan sallitaan.

      • AntipersunLerpatenssi

        Tätä tyyppiä vaivaa selvästikin vakava lerpatenssi, jonka oireena on höpinä perpansseista ja välillä plörbsähtely.


    • lololoololo

      Hintti-vihet-punikit: juuri te sen tiedätte!

    • hehetero

      Tällainen avaus vie huomion pois lähes ainaisesta Toiminkin negatiivisesta arvostelusta. Toimi lienee hetero ja tunnolleen tapautunut kristitty joka lienee saanut tarpeekseen synin polulle harhautumisestaan. Se tuo paholainen eksyttää ihmispolon uskosta ellei jaksa valvoa itseään pysymään kaidalla tiellä. Ei tuo Toimi liene ehtinyt kuitenkaan pettää vaimoaan. Jo tekstailu vieraille naisille oli sopimatonta. Mutta ensin nöyrtyminen ja sitten armo.

    • tärkeäneuvotää

      Perussuomalaisissa ei juuri homoja ole mutta jos silti haluaa peräsuolen puhtaaksi kuka tahansa niin ottaa suihkuletkusta sen suihkuosan pois ja työntääpelkän letkun pyllyreikään ja avaa sitten hanan niin kyllä puhdistuu suoli. Järli mukana tässäkin eli jos hana on isolla ja pitkään auki ja sitten nykäisee letkun pois, jää vettä paljon suoleen ja voi tulla vaikea puristava olo. Jos niin pitää levittää käsin pakaroita jolloin vesi vapautuu reiästä ja paniikki häviää. Voi olla vaarallista (hengenkin) jos paljon jää vettä suoleen. Muistakaa naiset ja miehet olla varovaisia.

    • SäälittäväAntipersu

      Kyllä on antipersulla paha elämä, kun pitää täällä avautua näistä seksikokeiluistaan ja kysellä neuvoja.
      Antipersuparka ei sekavuustilassaan oikein tajua, että perverssien "perähuuhteluista" yleensä eivät tällä palstalla avaudu kuin antipersu, ja siihen ei tunnu saavan apua, vaikka itse itselleen kovastikin koettaa vastailla.

      • huuhtele_privaatisti

        Se nyt olisi jo aivan liikaa jos edellä läpikäytyjen persukokemusten jälkeen täällä vielä pitäisi käydä läpi persun peilikuvankin kokemukset vaikka ne olisivatkin vain heijastuksia edellisistä.


      • AntipersuaLapsettaa
        huuhtele_privaatisti kirjoitti:

        Se nyt olisi jo aivan liikaa jos edellä läpikäytyjen persukokemusten jälkeen täällä vielä pitäisi käydä läpi persun peilikuvankin kokemukset vaikka ne olisivatkin vain heijastuksia edellisistä.

        Kiinnostaako niin kovasti, ettei antipersu ymmärrä, että tämä on väärä foorumi läpikäydä antipersun kriisejä ja seksuaalisia mielitekoja, sekä niistä aiheutuvia hygenia ongelmia.


    • jormakysyy

      Minulla on uusi miesystävä, jonka kanssa on toistaiseksi ollut hyvin hauskaa. Seksikin sujuu mainiosti. On kuitenkin ilmennyt pieni ongelma. Se ei ole kovin vakava, mutta sen verran kiinnostava, että kysyn. Mies haluaisi, että työntäisin seksin aikana sormeni hänen peräaukkoonsa. Ei siinä mitään, itsekin pidän siitä, että peräaukkooni työnnetään jotain seksin aikana. Mutta minun on täysin mahdotonta toteuttaa miehen toivetta. Kun edes ajattelen vieväni sormeani hänen anukseensa, minua alkaa pelottaa ja kauhistuttaa. Miksi? Olen yleisesti ottaen melko estoton, mutta tämä tuntuu aivan ylivoimaiselta. Mistä on kyse?

      • AntipersuaLapsettaa

        Voi voi näitä lapsellisia antipersuja, peppuseksi kiinnostaa niin kovasti, että pitää niistä kokoajan kirjoitella. Eikä tietenkään heikkolahjainen antipersu ymmärrä, että noille asioille tämä on väärä paikka.


      • Kokeile ensin Karjalan vanhalla kartalla sormen viemistä aunukseen - voi aukaista lukkoja.


    • Halla-ahon_äänestäjä

      Edessäni on valokopio 6.2.1972, jossa Erkki Liikanen, Ulf Sundqvist, Kaisa erkinvaimo Raatikainen ... VAATIVAT taistolaisten tuella lain säätämistä, JOKA KIELTÄÄ NEUVOSTOVASTAISUUDEN ("Rauhaa suojaavan lain säätäminen") yhdessä taistolaisten kanssa "laajat mittasuhteet saaneeseen Neuvostoliiton vastaiseen propagandaan".

      Lakia ei yritetty koskaan uudestaan, vaikka Jeltsin ja Gorbatshov leninistipropagandan lisäksi lopettivat koko saastan.

      Suomalaisten sortajat on syytä pitää mielessä KUTEN VALLASSAOLEVAT DEMARIT JA SITEN HEINÄLUOMA RINNE JA ANTTI LINDTMAN ULKONA PÄÄTÖKSENTEOSTA

      TÄNÄÄN KALLION APTEEKISTA ILMOITETAAN, ETTÄ BURANA ON LOPPUNUT JA HALOSEN NÄKÖINEN OLI KÄYNYT OSTOKSILTA nimittäin Sauli Niinistö ja Jenni Haukio muuttavat juuri Naantaliin ja siellä pidetään pian ulkopoliittinen seminaari. Varmuudella ei tiedetä ketkä kaikki kutsutaan, mutta se on varmaa, että Halosta ei kutsuta minnekään ulkopoliittiisiin tilaisuuksiin

      Viime vuonna ulkopolitiikan asiantuntijoina esiintyivät mm. Jari Tervo ja Sofi Oksanen Naantalin presidenttiseminaarissa, Halosta ei kutsuttu

      KALLIOSSA OLI KUULTU HAKKAUSÄÄNI, IKÄÄN KUIN JOKU OLISI HAKANNUT PÄÄTÄÄN SEINÄÄN nimittäin Halonen nälväisi muutama päivä sitten Sauli Niinistön nimittämästä ja kehumasta hallituksesta Ylen haastattelijalle "Toivon sydämestäni, että tämä hallitus on mainettaan parempi ..." (Halonen)

      Voisi kuvitella, että jos hakkaa päätään seinään ja lohkeaa niin tarvitsee Buranaa?

      Mutta Halosen onneksi SOSIALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE AJETAAN ALAS JA TILALLE OVAT ANTTI RINNE JA LINDTMAN PERUSTANEET TARJA HALOSEN PALVONTAPUOLUEEN THP, jonka tarkoituksena on nuolla Halosen 12-vuotista tuhopolitiikkaa ja etsiä valtion laskuun demareille virkoja sulle mulle -periaatteella,
      TÄSTÄ VOISI LOHJETA HALOSELLEKIN JOTAKIN? Vai lohkeeko muuten pää?

      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/sdp-irtisanoo-tyontekijoitaan-ja-myy-tilojaan/5159792

    • Halla-ahon_äänestäjä

      tohtori Jussi Niinistö on jo PYSYVÄ SUOMEN KANSANEDUSTAJA TAHTOI TAI EI
      http://www.esaimaa.fi/Online/2015/06/05/Puolustusministeriö alkaa valmistella Sarviniemen pakkolunastusta: ”Meillä ei ole tarvetta jatkoneuvotteluihin”/2015119140002/4

      KANSA TAHTOO HÄNET NYT TÄSTÄ ETEENPÄIN eli JNiinistöstä tule Uudenmaan ääniharava kilpailussa Soinin kanssa

      JUSSI NIINISTÖ RUOTSISSA

      http://yle.fi/uutiset/puolustusministeri_niinisto_tukholmassa_ruotsin_merkitys_suomelle_kasvava/8050243

      http://www.svt.se/nyheter/uutiset/svenska/finlands-regering-gor-en-nato-utredning

      http://verkkouutisetfi.herokuapp.com/kotimaa/Puolustusvoimat panssarintorjuntaohjukset-37026

    • Viher_Vipsu

      Homon pers_silmä on rautaa Ja paska haisee herkulliselta

    • njetvaltraym

      Raamatun mukaan ei seksiä saa harrastaa takaapäin " älkää tehkö niin kuin eläimet ". Veikko Vennamo oli lukenut raamattua ja muistissa on kun hän sanoi Raamatun olevan maailman viisain kirja. Myös kalastaja Pentti Linkola kertoi arvostavansa varsinkin vuorisaarnaa jossa kerrotaan nöyryydestä vaatimattomuudesta. Linkolan mukaan ainoa oikea tapa muokata maata on kuokka.

      • urheilu_auttaa

        Persu ei seksiä harrastakkaan takaapäin. Kysehän on suositusta urheilulajista nimeltä ylämäkityöntö.


    • pershomo

      Onko persuissa oikeasti paljon homoseksuaaleja, vai miksi on niin suosittu aihe tällä palstalla? Onhan se yksi julkihomopersu kyllä, sekö näitä juttuja rustaa?

    • TuulenHuuhtomaPerse

      Soinikin puhuu perseistä, niin myös me rivipersut

    • naisenmiesok

      Miten ihmeessä akanmiehetkin jotkut etsii treffipalstoilta " likaista haalarimiestä" jne salaisiin (saastaisiin ((mitä se muuta on)) tapaamisiin). Huhhuijaa. Ei ole ihme jos taudit leviää

      • salaliittoko

        Ja että moni uskovainen mummokin on näitä äänestänyt...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      91
      2106
    2. Mies, ei käytetä kortsua

      Olen terve ja ehkäisy löytyy.
      Ikävä
      48
      2001
    3. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      378
      1770
    4. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      70
      1394
    5. Palstasuden aamu

      Hyvää huomenta. Alkaa vähitellen tervehtymistä tapahtua. 😊🤗☕🐺
      Ikävä
      219
      1115
    6. Mikä kaivatussasi on

      parasta?
      Ikävä
      38
      1061
    7. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      190
      990
    8. Ken leikkiin ryhtyy

      Se leikin kestäköön. Ei mulle tarvitse kiukutella jos en lähde leikkiin mukaan. Eiköhän se oo molemmille helpoin kun lop
      Ikävä
      88
      987
    9. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      71
      984
    10. Minulla on nyt niin hirveä ikävä,

      etten meinaa kestää. ;( Voi kun olisit lohduttamassa minua. Anteeksi.
      Ikävä
      71
      906
    Aihe