luottotietomerkintä

sepisepio

Minulla on ollut puolisen vuotta op visa-luottokortti ja lyhennykset olen maksanut aina reilusti ennen eräpäivää eikä luottoa ole ylitetty. Sain maksuhäiriömerkinnän joku aika sitten ja tänään meinasin nostaa käteistä luottokortilta, mutta se ei onnistunut. Voiko olla, että minulta ollaan ottamassa kortti pois merkinnän takia? Miksen ole saanut mitään ilmoitusta asiasta? Kun kirjaudun verkkopankkiin niin luottokortti näyttää, että siellä on nostettavissa rahaa. Lueskelin netistä, että joskus kortti otetaan pois kun merkintä tulee ja joskus ei. Ihmettelin vain ettei mitään ilmoitusta ole tullut asiasta..

4

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sepisepio

      Tänään yritin soittaa asiasta korttiluottoyhtiöön, mutta jostain syystä puhelu katkesi enkä saanut sinne enää yhteyttä. Mies puhelimen toisessa päässä ehti vain varmentaa että olen kortin oikea haltija ja kysyi sitten että enkö ole saanut heiltä postia. Eli varmaan sitten korttia ollaan viemässä pois. Ei siinä muuten mitään, mutta tökeröä kun ei ilmoiteta asiasta etukäteen. Olisi ollut supernoloa jos kortti olisi lauennut jossain kaupan kassalla.

      • Gusessa

        Olisihan se ollut noloa mutta yritä ajatella asiaa niin että tuo on sinun parhaaksesi myös. Pelkästään se, että yritit nostaa käteistä luottokortilla kertoo että olet niin syvällä taloudellisessa kusessa että syvemmälle ei juuri enää pääse. Sinulle on huomattavasti parempi tottua elämään ilman luottokorttia.


      • sepisepio

        Toki ymmärrän täysin ja olin varautunutkin siihen että kortti lähtee alta. Olenkin saanut luottoa lyhennettyä mukavasti viimeaikoina ja olen yrittänyt olla käyttämättä korttia että sen saisin kokonaisuudessaan maksettua pois. Näin vaan viikkoa ennen palkkapäivää on rahat vähissä ja olisin hieman nostanut ruokarahaa.

        Pointti oli lähinnä se, että ihmettelen etten ole saanut mitään ilmoitusta kortin jäädyttämisestä ja verkkopankissakin kortti näyttää normaalilta ilman mitään merkintöjä. Katkaisen kortin tai lähetän sen pankkiin ihan vapaaehtoisesti jos niin vain pyydetään, muttakun ilmoitusta ei tule niin oletan kortin toimivan normaalisti.


      • kundtjanstsenare

        Olla käyttämättä korttia, jos se on käyttökiellosaa, niin eipä sitä käytetä.....

        Mutta... eiks ongelmissa kannata ottaa aina yhteys pankin palveluun verkkopankkiviestillä? Ihmettelen ettei ne ole pyytäny kortteja takas.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2810
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2030
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      42
      1543
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      989
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe