kertokaa hallusinaatio kokemuksia!

tyttövaa

Niin haluisin tietää millaisia hallusinaatioita muut on nähnyt tai yleensä näkee

13

2969

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jonkn

      Selvinpäin vai minkä vaikutuksesta?

    • KokemustaOn

      Olen kokeillut sieniä ja lsd lappuja (happoja) sienet on hauskoja yleensä kun syön niin menen esimerkiksi metsään fiilistelemään ja nauttimaan olostaNi. Kaikki näyttää värikkäämmältä ja saattaa huomata asioita mitä ei koskaan olisi uskonut näkevänsä. Lapuissa myös ei muuta kun metsään tai jonnekkin mieleiseen paikkaan fiilistelemään. Olo mikä niistä tulee on aivan taivaallinen mutta en käsitä miksi jotkut käyttää esim justiinsa sieniä ja lappuja sekoiluun. Niiden vaikutuksen alaisena pitää fiilistellä ja kokea kaikkea ennennäkemättömiä asioita. Musiikki on myös kauniimman kuulosta. Pilvi on jokapäiväinen elämässäni. aina on ollut osa elämää ja aina tulee olemaankin. Peace.

    • KokemustaOn

      Ja tietysti minullekkin on tullut pelkotiloja sienien ja lsdn vaikutuksen alaisena mutta niistä on aina selvitty. Kerran sienistä olin ystävälläni ja lähdin yksin ulos tapaamaan toista ystävää sitten kun lähdin takaisin ystävän kämpille niin näin että jättiläis oliot jahtasivat minua juoksin vaan lujaa ja soitin ystävilleni ja he paikansivat puhelimeni ja löydyin hautausmaalta istumassa meditaatio asennossa mutta kaikki päättyi lopulta hyvin. Jos pelkotiloja tulee niin pitää siirtää ajatukset väkisin pois pahasta ja ajatella positiivisia asioita.

    • siiisiisii

      Näin joskus demoneita joka puolella

      • Anonyymi

        Itse näin joskus Vladimir lenin ihmisiä joka puolella mutta ja mulle tulee välil hallusinaatioita mutta yleensä en säikähdä siihe että en reagoi niihin


    • wewfe

      Sieniä syöneenä kun käveli syksyllä ulkona niin kaikki näytti kaareutuvalta, kuten katulamput. Valojen ympärillä oli suuri halo. Puitten pinta näytti uskomattomalta ja niiden muodoissa näkyi ne lapsuuden pelot, millaisiksi hirviöiksi ne olisi voinut kuvitella. Ei kuitenkaan pelottanut. Katulamppujen valot heijastuivat kauniisti märästä asfaltista. Koko näkökenttä näytti siltä kuin se olisi muuttunut Full HD kuvaksi aiemmasta sameammasta ja vähemmän tarkasta kuvasta. Varjot olivat mustempia ja kontrastit voimakkaampia. Sisällä kämpillä näytti kuin verhot liikkuisivat hiljaa soljuen ja leikitellen itsekseen. Maailmassa oli taianomainen kirkastumisen ja selkiytymisen tuntu. Tripin jälkeisinä päivinä huomasin monissa tuntemissani ihmisissä narsistisia ja luonnevikaisia piirteitä. Jätinkin nämä ihmiset pois elämästäni koska ymmärsin että he eivät arvosta minua omana itsenäni.

      • tweppes

        Jopas on rainat iskeny näkyviin. Itsellä ei ole kokemuksia kuin ns. perinteisesti syötävistä sienistä. Nyt kun lukenu juttuja sienistä, monta asiaa mietityttämään. Eikö nämä sienet ole jotain hermomyrkkyä vai voiko huoleti nautiskella kuin tupakkaa tai alkoholia?

        Ja tärkein, mitä ne sienet tekee mielialalle? Kerroit, että huomasit läheisissäsi narsistisia ja luonnevikaisia piirteitä. Sienetkö sen huomion laukaisi vai mikä? Aiheuttaako nämä sienet agressiota, tai muuta negatiivista käyttäytymistä? Kärsiikö siitä läheiset? Onko verrattavissa kannabikseen, joka tuo rennon fiiliksen ja hyvän mielen?


      • wewfe

        Sienet sisältävät psilosybiiniä joka on fyysisesti haitaton päihde. Vaikuttaa vähän samaan tapaan kuin LSD. Niitä ei ole tarkoitus nautiskella kuin tupakkaa tai alkoholia vaan niitä voi ottaa muutaman kerran vuodessa. Liian tiheä käyttö heikentää vaikutuksia sekä voi aiheuttaa huonoja vaikutuksia kun psyyke ei ehdi käsitellä kaikkea.

        Mielialalle ne tekevät itsevarmuuden kasvua ja euforiaa. Huono matka aiheuttaa pelkotiloja. Sienet ovat hyvin henkinen kokemus ja sen ansiosta saattaa alkaa nähdä maailman valheellisuuden läpi. Voi tulla kaikenlaisia oivalluksia kuten esim. muoti on paskaa ja taide pelkkää homoilua yms.. Tämä oli siis kärjistetty esimerkki. Ihmisten lapsellisuus voi yhtäkkiä valjeta. Voi tulla tunne että "Mähän olen ollut aina just semmoinen niinkuin pitääkin ja toiset vaan yrittää aina kateuksissaan lannistaa jne.." Voi olla hämmentävää miten moni asia tässä yhteiskunnassa on niin läpinäkyvän valheellista ja lapsellista. Kaikkihan nyt osaa tarkkailla ulkopuolelta esim. Venäjän toimia Ukrainassa. Tarkoitan samanlaista havaintokykyä omaan kulttuuriin ja läheisiin.

        Kärsiikö läheiset? No ei susta tulee parempi tyyppi. Et ole niin itseäsi täynnä enää ja alat olla aidosti kiinnostunut toisista ja siitä mikä on ihan AIKUISTEN OIKEASTI TOTTA. Kai siitä voi joku kusipää kärsiä joka haluaa että sun pitäis nuolla hänen persettään siksi kun hän on maailman napa.

        Kannabikseen ei sinänsä voi verrata. Enemmänkin extaasiin, mutta näköaistin muuttumisella höystettynä.

        Tuossa linkki Shroomeryyn missä selviää minkalaisia vaikutuksia voi odottaa milläkin annoksilla. Kuvaukset on suuntaa antavia:

        http://www.shroomery.org/9067/What-do-the-different-trip-levels-Lvl-1-5-mean

        En suosittele kellekkään, mutta mielelläni suon ihan kelle hyvänsä joka tuntee että voi itselle sopia. Mielenterveyshaittojen vaara on ainakin liikaa annosteltuna.


      • wewfe

        Vaikutuksia ei voi laimentaa enää sen jälkeen kun ne pamahtaa päälle, että jos niitä joutuu suuhusi niin parempi niellä ensin suhteellisen pieni määrä jotta huomaa miten itse reagoi. Vahva annos ei ole mitään pilvenpolttoon verrattavaa vaan elämää järisyttävä kokemus, josta sanotaan että yhtä iso juttu kuin lapsen syntymä, naimisiin meno tai avioero.


      • pojfasoinfs
        wewfe kirjoitti:

        Vaikutuksia ei voi laimentaa enää sen jälkeen kun ne pamahtaa päälle, että jos niitä joutuu suuhusi niin parempi niellä ensin suhteellisen pieni määrä jotta huomaa miten itse reagoi. Vahva annos ei ole mitään pilvenpolttoon verrattavaa vaan elämää järisyttävä kokemus, josta sanotaan että yhtä iso juttu kuin lapsen syntymä, naimisiin meno tai avioero.

        Semmonen pieni seikka että. Kyllä ne sienet parantaa paljon asioita mutta se että otatko mitään opikses? Monesti on tullu kaiken näkösiä opetuksia ja oivalluksia mutta loppu on teoista kiinni,luonne ratkasee paljon.Tärkein opetus on mulle ollu luonto,se on jääny päällimmäisenä tekoihin,en enään roskaa sitä ja pyrin mahdollisimman vähän tuhota sitä (ihmisen on mahdoton nykypäivänä olla tuhoamatta luontoa päivittäin,ellet asu viidakossa/metsänkeskellä ja elä niiden ehdoilla). Ja toinen on se että kuinka TYPERÄ ihminen voi olla,siis ei ole typerämpää ku ihmisen luonto,mutta poikkeuksia löytyy paljon? Jos haluaa johonki asiaan ratkasun niin sienet voi olla helvetin hyvä työkalu ratkasemaan ongelmia vaikka "mitä mä teen mun elämälle". Pohdiskelu on sata kertaa intensiivisempää ku normaalisti.

        Sitten niistä visuaaleista (mun mielestä hallusinaatio on huono nimitys) Kaikista vaikuttavimmat visuaalit tulee silmät kiinni,silmät auki on yleensä enemmän pintojen elämistä ja kuvioiden vilinää (riippuu tietenki aineesta,annostuksesta ja käyttäjästä) mutta silmät kiinni sä näät vaan niin paljon enemmän ja kirkkaammin. Kyllähän toki sä voit hapoissa silmät auki nähä vaikka liskon istumassa tv:n päällä delffiini lippis päässä missä lukee jarkko mutta se ei ole se psykedeelien pointti,pointti on se mitä se aine näyttää mielen sisällä ja se kaikki ymmärrys melkeen asiasta ku asiasta,se on jotain mikä jokaisen pitäis kokea,se parantaa maailmaa.

        Kaikilla ei toimi aina samanlailla ja monet ei nää edes visuaaleja mutta perus juttu on lähes kaikilla ihan sama ku alkaa kelailee kaikkea asioita,jokainen lopulta tajuaa että tää pallo on täynnä pelkkää kulissia. Jokaisen pitäis alkaa tutkimaan omaa mieltään enemmän,meditointi on helvetin kova sana jos ei halua psykedeelejä. Meditointi ajaa saman asian mutta se vaatii enemmän kärsivällisyyttä. Suosittelen enemmän meditointia jos on kiinnostusta henkisyyteen.


      • mvpoempotu
        wewfe kirjoitti:

        Vaikutuksia ei voi laimentaa enää sen jälkeen kun ne pamahtaa päälle, että jos niitä joutuu suuhusi niin parempi niellä ensin suhteellisen pieni määrä jotta huomaa miten itse reagoi. Vahva annos ei ole mitään pilvenpolttoon verrattavaa vaan elämää järisyttävä kokemus, josta sanotaan että yhtä iso juttu kuin lapsen syntymä, naimisiin meno tai avioero.

        Ja vielä tohon että "vaikutuksia ei voi laimentaa"

        Kyllä niitä voi laimentaa ja lähes poistaakkin,riippuu paljon että mitä ja missä... Esimerkiksi sienitrippiä voit laimentaa syömällä c-vitamiinia tai joku bentso. amfetamiini auttaa moniin psykeihin mutta a on joillekki kirosana mutta se auttaa kuitenki. mutta paras tapa välttää huono trippi on valmistautua siihen kunnolla,paasto ja positiivinen mieli ennen matkaa tekee höböö :) pieni määrä alkoholia (6-10 bissee) ennen matkaa auttaa myös poistamaan pelkoja.


    • olli.colli

      Minulla oli sairaalassa ollessa hauska morfiini yliannostustapaus. Huoneen hoidettava mies sekosi kybällä.
      Hän repi letkusta irti ja väkivahva mies alkoi reutomaan potilashuoneessa. Kun ei riitakaveria saanut niin hyökkäsi käytävälle.
      Hoitaja 1 tuli tarjoamaan m-piikkiä. Vuoro siinä heillä vaihtui ja hoitaja 2 tuli ehdottamaan rauhoittavaa.
      Iloinen hullunmylly-sekamelskaa siitä seurasi uniin. Isot eläimet loikkivat ilmassa temppuja tehden.
      En ole näitä huimissakaan kännitiloissani kokenut. Elimistöni alkoi syrjimään alkoholinkäyttöä. Nyt tyydyn vain tylsään päihteettömään elämään.

    • awqwa

      itse olen kerran psykodeelisia kokeillut ja oli kyllä mahtavaa. se iski kuin vahva pilvi. meni hattuun eikä edes heti tajunnut mitä tapahtui. ajattelin vain että mitä täällä tapahtuu ja missä olen. pelasin cs:ssää ja peli muuttui kuin olisin itse ollut siinä mukana. juoksin zombeja karkuun. oli todella mahtava kokemus XD

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      437
      3226
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      397
      2724
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      117
      2719
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      163
      2123
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1947
    6. 175
      1365
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1327
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1206
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      75
      1160
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1020
    Aihe