Kiusallinen ongelma orgasmin saadessa

masentunut

Minulla on erittäin kiusallinen ongelma. Kun harrastan seksiä (olen siis 23 vuotias nainen) niin melkein aina kun saan orgasmin niin minulta tulee samaan aikaan pieru ja välillä tulee jopa pask*t pihalle pyllyn reiästäni!

En ole aina kärsinyt tästä ongelmasta mutta nyt viimeisen vuoden aikana tämä on alkanut yleistymään minulla todella paljon. Sitä ennen tätä tapahtui erittäin harvoin. Minua niin hävettää tämä ongelma. Olen menettänyt pari poikaystävääkin tämän ongelman takia (enkä sitä ihmettelekään).

Onko kenelläkään muilla tapahtunut vastaavaa? Mistä tämä voi johtua? En kehtaa mennä lääkäriin tuon ongelman takia enkä rehellisesti sanoen usko että he voivat auttaakaan? :(

14

650

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Einomiest

      Minusta "ongelmasi" on varsin kiihottava. Sinunkaltaisiasi naisia on harvassa ja kyllä varmasti löydät vielä miehen joka osaa arvostaa lahjaasi.

    • orgasmin_saadessa

      Tuo on ihan tavallinen vaiva kaikilla jotka ovat venyttäneet anaalinsa seksiä varten. Men enopeasti lääkäriin niin ehkä sinua voidaan vielä auttaa.
      Tämän trollin keksimisestä sait varmaan tyydytystä orgasmin saadessa.

    • masentunut

      "orgasmin_saadessa" <---- jos luulit saavasi minut masentuneeksi niin epäonnistuit siinä! En yleensä halua pahaa kellekää mutta toivon että sä saat vähintäänkin karman mukaisen kohtelun! En ymmärrä muutenkaan miten ihminen pystyy elämään itsensä kanssa kun hän tekee pahaa muille! Miten sä pystyt siihen? Jos haluat vielä vastata tähän viestiin niin kerro minulle tuohon kysymykseen vastaus! Jos meinaat vastata että "Jumalaa ei ole olemassa niin voin elää miten haluan" niin kysyn jo valmiiksi tuohonkin sinulle kysymyksen: miten sä pystyt elämään itsesi kanssa? :O Haluatko kuolla vanhana tietäen sen että olet tehnyt koko elämäsi ajan pahaa muille? Saatko orgasmia siitä että muut kärsii?

      • sfbsfbsbsfb

        elikkä siis joo


      • htrgevfwcdqs
        sfbsfbsbsfb kirjoitti:

        elikkä siis joo

        Elikkämiehen uusin. lisättynä uskonnollisella fanatismilla. En tiennytkään, et elikkämies on kiihkouskovainen


    • Lekuriin

      Oletko harrastanut peppuseksiä paljon jos niin varmasti löytynyt liikaa. Jos et taas ole suosittelen lekurilla käyntiä, koska senverran kiusallista kyllä tollanen.

    • mene ihmeessä lääkäriin ja kerro ongelmastasi siellä kyllä siihen varmasti apua löytyy

      • MurdochMcMuffin

        Joo- saat lekurilta kunnolla munaa ja ongelma poistuu :)


    • rrreeewwaa

      käy paskalla ennen seksiä, niin ongelma poistuu?

    • Ulleri

      Apteekista kuituvalmiste Vi-Siblin. Kokeile viikko, ja katso toimiiko. Minulla toimi.

    • kisauna

      laita löylykauha perseeseen ja teeskentele vasta sitten...

    • Tiia95-

      Mulla on vähän sama, mut se löyhkäävä kasa tulee jo ennen kuin ehdin saada orgasmin.

    • tatrew

      Anaaliseksi. Anaaliseksi on perversio, kieroutuma sekä synnillisen seksuaalisuuden harjoittamista. Tuon seuraavaksi esille syitä ja seuraamuksia miksi anaaliseksi on vastoin luomisjärjestyksen seksuaalisuutta.

      Peräaukon sulkijalihas on tehty siten, että se venyy päästäessään läpi suolen liikkeet ulostuksen yhteydessä. Kun peräaukkoon tunkeudutaan työntäytymällä sen sisään, niin peräsuolen ympärillä oleva kalvo vahingoittuu aina sekä helposti rikkoutuu. Kun peräaukkoon tunkeudutaan työntäytymällä sisään, niin työnnön aiheuttama paine yleensä vahingoittaa peräaukossa olevaa sulkijalihasta. Mitkään voiteluaineet eivät poista tätä ongelmaa, vaan niidenkin kanssa aiheutetaan paljon vahinkoa peräaukon alueella silloin kun harrastetaan anaaliseksiä.

      Jumalan luomassa luonnollisessa järjestyksessä peräaukko on suunniteltu sisältäpäin työntöliikkeeseen ulostuksen yhteydessä. Silloin kun peräaukkoon työnnetään jotakin ulkoapäin sisälle, niin se rikkoo paikkoja. Tämä osoittaa selkeästi, että seksuaalisuutta ei ole tarkoitettu toteutettavaksi anaalisen yhdynnän kautta. Kaikki asiat niin Jumalan luomat kuin ihmisen rakentamat ovat toimivia silloin kun niitä oikein käytetään. Väärinkäyttämisen takia asiat rikkoutuvat ja aiheuttavat ongelmia.

      Kun peräaukkoa käytetään anaaliseen sukupuoliyhteyden harjoittamiseen, niin sen seurauksena voi tapahtua seuraavia asioita: peräsuolen pidätyskyvyttömyys, peräsuolen kalvon repeytymät joiden kautta bakteerit pääsevät helposti verenkiertoon sekä peräaukon syöpä. Homoseksuaalinen sukupuoliyhteys sisältää hyvin usein myös yhdistetyn anaalisen ja oraalisen sukupuoliyhteyden, jonka seurauksena pienet ulostushiukkaset päätyvät suoraan suuhun ja päätyvät elimistöön aiheuttaen ongelmia. Peräaukkoon jää aina pieniä ulostushiukkasia myös peseytymisen jälkeen.

      On siis sanomatta selvää, että anaaliseksi ei ole kenellekään hyväksi, koska sen kautta ihminen rikkoo ja vaurioittaa toista ihmistä. Jumala loi miehelle ja naiselle sukupuolielimet, joiden kautta tapahtuu luonnollinen seksiakti, anusaukkoa ei ole suunniteltu seksuaalista toimintoa varten.

      • Laarsleevi

        Entä jos ihan pikkasen esim. pikkusormella kopasee? Onko syntiä? EI kyllä ainakaan paikkoja riko


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      145
      4097
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      112
      3700
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2575
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1595
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1523
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      90
      1496
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    Aihe