Haluan vääränlaista seksiä?

Vääränlainennainen

Mieheni mielestä minun kuuluisi saada yhdynnässä, niinkuin kaikkien muidenkin naistensa (Kaikki naisethan varmasti tietävät tämän olevan täyttä puppua).
Jos haluan suuseksiä, tai vaikka käsin, se on "vääränlaista". Ja jään ilman.

Mitkä ovat vaihtoehtoni?
Aloittaa orgasmillinen sivusuhde?

10

105

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olet-vapaa-m

      Seksi ei todellakaan voi olla jonkin kaavan mukaista. Hyvin monet naiset eivät voi saada orgasmia yhdynnässä, mutta kuitenkin muussa. Melkein kaikki miehetkin tietävät tämän. Jotkut harvat, kuten omasi, osoittautuvat tietämättömiksi.

      Sinun täytyy voida saada orgasmisi omalla tavallasi. Muuten tulet aivan huonosti toimeen. Pöljän opettaminen ei onnistu. Jos hän olisi oppimiskykyinen, hän jo olisi omaksunut asian.

      Ajatuksesi sivusuhteesta on luonteva. Kerro toiselle miehelle heti alkuun, mitä tarvitset orgasmiin. Voit saada häneltä suuseksiä, hän voi sormettaa vittuasi, voitte onanoida toisen katsoessa, harrastaa kaikkea kivaa. Harrasta myös yksinollessasi paljon itsetyydytysta, jos se sinua miellyttää.

      Kirjoituksestasi näkee, että olet hienostunut ja nuanssientajuinen. Kiinnitin myös huomiota, että käytit sanaa "sivusuhde" etkä rahvaanomaista "uskottomuutta". Nuansseja tajuava saatat käyttää myös kesän lämpöä hyväksesi, niin että olet lyhyehkössä hameessa, vittu kokosheivattuna ja ilman pöksyjä. Vaikka vilautat vain haluamillesi miehille, että vittusi on paljaana, tai et vilauta kellekään, tiedät kuitenkin itse.

      Aluspöksyttömyys julkisella paikalla sopii sinulle, koska se tuo lisää itsevarmuutta sekä tunnetta, että olet prinsessa muiden tyttöjen joukossa. Sitä paitsi se on erittäin hienostunutta.

      Olet vapaa aloittamaan sivusuhteen. Menestystä sinulle! :)

    • Voiko seksi olla väärilaista,ei.Kaikilla on oikeus orgasmiin yhdessä tai yksin.Olen aina yrittänyt,että nainen on ensisiassa ja saa orgasmin,pitällä esileikillä jos tarve niin vibralla,dildolla nuolemisella,
      en ymmärä miestä joka ainoastaan ajattelee omaa hyvänsä,seksi on ihanaa kun molemmat saavat tyydytyksen,tosiaan jos ei saa orgasmin,Jos tosiaan kaipaat parempaa seksiä ja ymmärystä aloita sivusuhtden tai sala suhden miehen kansa jonka tajuaa että silullakin on omat halut saada viihtyä seksin kansa.
      anteeksi huono suomea,(olen hurri)

    • Vääränlainennainen

      Hyvä seksi on tärkeä asia suhteessa, kantaa yli monen arjen pikku rypyn, ja luo yhteenkuuluvaisuuden tunnetta. Joten ilman sitä en toisaalta näe kovin hyviä mahdollisuuksia pitkään suhteeseen. Harmi.

      Alkuun mieheni kertoi, että haluaa oppia, koitin hienovaraisesti kertoa, mutta nyt on seinä vastassa. En tiedä, ottaako vastaan ylpeys ja omanarvontunto, harmitus siitä, etteivät vanhat keinot tepsi.

      Hankala en kuitenkaan ole.

      • olet-vapaa-m

        Tokihan jo aloituksestasi näkyy, ettei ole kyse nyt sinun hankaluudestasi. Elämä vain menee siten, että miehesi ei joko ymmärrä tai osaa ottaa huomioon sinun tarpeitasi. Romanssin alussa oleva halu oppia hiipuu kuin kansalaisopiston kurssi. Ei siinä ole mitään tehtävissä.

        Mutta on aivan selvä, että sinun eleganssillasi löytyy muukin mies, jonka kanssa seksi on molemminpuolista. Jos ajattelet eroa, älä kuitenkaan hankkiudu tyhjän päälle. Etsi ensin toinen mies. Olet täysin vapaa harrastamaan seksiä hänen kanssaan. Voit myös kokeilla useampaa. Jos heidän kanssaan on miellyttävämpää, olet silloin valinnan edessä. Joko jatkat kaksoissuhdetta tai lähetät miehesi ulkoruokintaan.

        Molemmat ovat täysin realistisia vaihtoehtoja. Teet valintasi olosuhteitten mukaan. Kuitenkin ottanet huomioon, että vaikka olet hienostunut, miehet eivät tule sinun kämpillesi sinua etsimään. Hakeudu siis paikkaan, jossa on ikäistäsi miesseuraa, baariin, työpaikalle tai opiskeluun ja ole HYVIN aktiivinen.

        Ei ole ollenkaan liioittelua, jos vilutat paljasta vittuasi hameen alta miehelle, jonka kanssa haluat aloittaa kokeilun. Hän ymmärtää, että tahdot herttailla hänelle. Moni avioliittoon johtavakin seurustelu on alkanut näin. Anna hänelle vittua jo ensimmäisenä iltana, ettei hän kerkeä menettämään kiinnostustaan sinuun. Jos hyvin käy, se johtaa romanssiin. Mutta jos ei onnistu, taatusti onnistuu jonkun kerran. Älä siis jää suremaan, että olet turhan takia antanut, vaan anna palaa niin kauan, kunnes tärppää. Onnistut taatusti, etkä ole ollenkaan vääränlainen tyttö. Hyvää jatkoa! :)


      • Vääränlainennainen

        Lähtökohtaisesti olenkin sitä mieltä, että toista ihmistä ei pidä yrittää muuttaa tai muokata. Jos tärkeät asiat eivät kohtaa, eikä muutoksen halu tule toisesta itsestään, on varmasti parempi jatkaa muutoin.

        Eleganssini on tähän asti toiminut vaatteet päälläkin, usein liiallisestikin, joten siitä ei ole kyse, mutta kiitos vinkistä. ;) Vaan ainoastaan halustani toimia oikein, sekä halusta katsoa asiat loppuun, ketään loukkaamatta.

        Ja oikein hyvää jatkoa sinnekin! :)


      • olet-vapaa-m
        Vääränlainennainen kirjoitti:

        Lähtökohtaisesti olenkin sitä mieltä, että toista ihmistä ei pidä yrittää muuttaa tai muokata. Jos tärkeät asiat eivät kohtaa, eikä muutoksen halu tule toisesta itsestään, on varmasti parempi jatkaa muutoin.

        Eleganssini on tähän asti toiminut vaatteet päälläkin, usein liiallisestikin, joten siitä ei ole kyse, mutta kiitos vinkistä. ;) Vaan ainoastaan halustani toimia oikein, sekä halusta katsoa asiat loppuun, ketään loukkaamatta.

        Ja oikein hyvää jatkoa sinnekin! :)

        En luettuani kirjoituksesi todellakaan epäile, että eleganssisi toimii vaatteet päälläkin. Olen siitä täysin vakuuttunut. Ehdotin vain lisäksi pientä rohkeutta. Hyvää Juhannusta sinulle, hienostunut tyttö!


    • Rahapulaa

      Avomieheni oli hyvin nopea laukeamaan, silloin kun hänellä seisoi kunnolla. Hän jankkasi sitä laukeamisasiaa, muttei tuntunut käsittävän, että minulle oli hyvin vaikea heittäytyä seksin vietäväksi, kun hän saattoi laueta reisille tai hänellä lerpahti.
      Kyllä hän koetti sitten käsin hoitaa ja muuten, mutta alkoi aina runnoa voimien takaa jos erehdyin sanomaan "mm... toi tuntuu hyvältä" tai minusta muuten näki, että alan kuumeta. Hän ei oppinut 11 vuoden aikana sitä että hartiavoimin runnottu ei lisää nautintoa hekuman kasvaessa.
      Eromme jälkee seurustelin nuorenmiehen kanssa, joka jaksoi ja jolla seisoi. Ei ollut minkäänlaisia ongelmia laueta hänen kanssaan. Olin ihan hulluna siihen mieheen ja tykkäsin mm ottaa häneltä suihin koska se ei lyhentänyt meidän seksiä.
      Exäkin aina kinusi suihinottoa, mutta ei enää huvittanut. Enhän minäkään saanut hyvää seksiä häneltä. Pelkkää räpellystä, vaikka kuinka koetti sanoa mikä tuntuisi hyvältä, kun kerran peli ei toimi.
      Kyllä kärsivällisyys jossakin vaihhessa loppuu jos vosikaudet tietää että akti ei joko onnistu tai se kestää n max 30 sekuntia.

      • olet-vapaa-m

        Ihmisen varhaishistorian aikana seksi oli suurelta osin raiskaamista, joka vaati nopeaa laukeamista. Jotka kerkisivät sota- tai ryöstöretkillään laukeamaan nopeasti jättivät enemmän jälkeläisiä kuin hitaasti laukeavat. Tuolloin geenivariaatiot vakiintuivat korkeaan pitoisuuteen populaatiossa, mutta sen ajan raskaana perintönä on paljon miehiä, jotka laukeavat nopeasti.

        Eräillä lääkkeillä, erityisesti selektiivisillä serotoniinin takaisinoton estäjillä, SSIR, hoidetaan ennenaikaista laukeamista nykynormien mukaiseksi, mutta hoidon tulos on huonohko ja seksin tuottama nautinto vähenee oleellisesti.

        Jostakin syystä useat miehet koko ikänänsä eivät opi hyväilemään naisen vittua hellästi ja herttaisesti, vaikka nainen kuinka yrittäisi neuvoa. Ei opi, ei. Miksi ei, sitä ei tienne kukaan.

        En yhtään ihmettele, että voimasi loppuivat, ja toisekseen ei elämän tarkoitus ei ole kärsiä puutetta, niinkuin punikkilaulussa sanotaan: "On ainainen puute ja kurjuus." Hyvää Juhannusta! :)


      • Rahapulaa

        Aika mielenkiintoista! En ole tullut ajatelleeksi tuota nopeasti laukeamista tuolta kannalta... Tottakai kaikki mikä viivyttää paikallaan, lisää riskiä jäädä "petojen saaliiksi". Sen takia varmaan monet eläimetkin rynnistävät johonkin ulostettuaan...


      • olet-vapaa-m
        Rahapulaa kirjoitti:

        Aika mielenkiintoista! En ole tullut ajatelleeksi tuota nopeasti laukeamista tuolta kannalta... Tottakai kaikki mikä viivyttää paikallaan, lisää riskiä jäädä "petojen saaliiksi". Sen takia varmaan monet eläimetkin rynnistävät johonkin ulostettuaan...

        Takanahan siinä on aivan tavallinen biologinen tieto. KAIKKI käyttäytyminen, paitsi opittu, on geneettistä SOPEUMAA vallitseviin oloihin. Opitustakin käyttäytymisesta suuri osa on sopeumaa, mutta se ei periydy, niin kuin geneettinen.

        Olemme siis perineet metsässä ja savannilla asuvien ihmisten geenivariaatiot. Koska siitä on kulunut aikaa vain noin 50 000 vuotta, ei variaatiofrekvenssissä ole populaation tasolla juuri tapahtunut muutosta, koska geneettinen muutos on todella hidasta. Sen sijaan yksilötasolla on suuria eroja, koska ihmisen perivät sattumoisin joko nopeaa tai hidasta laukeamista aiheuttavat geenit. Valtaosa laukeaa kuitenkin tältä väliltä.

        Ääri-ilmiöt aiheuttavat paljon kärsimyksiä sekä miehelle että naiselle. Jotkin naiset valittavat, että vittu käy aivan kipeäksi, kun mies jyystää ja jyystää. Toiset naiset taas joutuvat siihen, etteivät ole päässeet mukaan miehen jo lauetessa, kun edes vittu ei kerkeä kostua. Lisäksi miehet eivät opi, että vittua pitää hyväillä hellästi, ellei nainen hetkittäin toisin neuvo.

        Naisen laukeaminen ja laukeamattomuus on taas aivan eri juttu, sillä ei ole havaittu suurta eroa hedelmällisyydessä, laukeaako nopeasti tai ehkei ollenkaan. Ylipäänsä, naisen laukeaminen ei periydy jälkeläisille samalla tavalla kuin miesten. Voi jopa olla, että naisen laukeaminen on kuin miehen nännit, lisääntymisen ja lastenhoidon kannalta merkityksetön jäänne.

        Näin emme nykyisenä tasa-arvonaikana kuitenkaan suostu ajattelemaan, sillä orgasmin tunteminen yhdessä rakkaan miehen kanssa on suloisin asia, minkä voi kokea. Ei tietenkään tarkoita, ettei itsetyydytys myös olisi niin naisille kuin miehillekin ihanaa. :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      126
      3269
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      91
      3001
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2278
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      25
      1796
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1539
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1504
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1447
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1407
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1345
    Aihe