hyundai 50cc raivuri kokemuksia

Hyundai_50cc_raivuri

Ostinpa eilen tokmannista tuollaisen hyundai 50cc raivaussahan. Siimapäällä eilen ehdin kokeilemaan. Pistänpä kokemuksia, kun oli vaikea netistä löytää ennen omaa ostosta:
- hinta 199, ei paha (hinta-laatu on siis vielä kysymysmerkki...)
- kokoaminen helppoa, laite tuli isossa paketissa suurimmaksi osaksi koottuna, tosin kokoamisohje ihan pe..stä, suomeksi kai se oli, mutten tajunnut
- valjaat ei häävit, mutta sain väänneltyä sopivaksi, rintaremmi olisi hyvä lisä
- hyvin lähti käyntiin, bensaa kehiin ja kolmannella nykäisyllä paketista ottamisen jälkeen eka käynnistys, sen jälkeen lähti lämpinänä ekalla nykäsyllä helposti ja kevyesti, käynti ok ja kierrokset nousee nopeasti kaasutellessa, kaasun säätö helppoa ja tarkkaa
- kahvan sammutusnappi oikein kätevä, ehkä tuo kuitenkin löytyy joka vekottimesta (?)
- pakkauksen siimakelan siima ei ollut kummoista, katkeili aika usein, automaattinen syöttö (?) ei ainakaan toiminut, en kyllä ole varma lukiko ohjeessa että siinä onkin käsisyöttö, voi olla...en siis jaksanut sitä ohjetta juurikaan katsella.
- vesakkoterä ja raivausterä mukana paketissa (ihan oikea sellainen, ei "kiinanversio") näistä ei vielä kokemusta, juhannuksen jälkeen ollaan viisaampia :)
- paketissa mukana myös joku bensan/öljyn mittaukseen tarkoitettu pullo, en älynnyt vielä sen ideaa, ostin kiireessä valmista ekopensaa kaupasta (jota en kuitenkaan enemmän aio käyttää kun vei tehot ja kierrokset ainakin minun moottorisahasta (huski)

39

11980

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juudas2211

      Käypä laite, vaikka omani möinkin jo muualle, omassani myös siima oli laadukas, ikäänkuin kulmikas, leikkasi tosi hyvin.
      Kylläse siimaa syöttää, kun isket kelan maahan, tai johonkin kovaan, niin että se namiska painuu alas. Kaikkihan ne sillleen toimii.

    • 10000

      Paljon maksoit noita 51 cc raivaussahoja myyty 70 € monessa paikassa. Lisäksi saa vielä monenlaista lisäterää samassa paketissa.

      Netissä kaupataan 88 € kotiin kannettuna ja hyviä ovat.

      • hundaimies

        no pistähän linkit jakoon niin välttyy seuraavat samalta virheeltä...


    • nettiostaja

      Eipä taida raivuri lähtee alle satasen mistään, siis raivuri!! trimmereitä kyllä saa.

      • Hundaimies

        No ite asiassa raivurin nimellä myytiin 25 cc vekotinta hintaan 99€ (jönköping) paikallisessa k-raudassa, mutta siinä oli sen näköinen raivausterä, etten tiedä mitä olis tapahtunut jos sen olis puun kylkeen runtannut, ehkä johonkin bambuun kiinassa vois toimiakin. Mutta noita isommalla koneella olevia en ole minäkään löytänyt alle satasen.


    • kokkeillaan969

      hyvin on tuo iso raivurinpelannut, tosin kahvan kiinnnitys piti sepitellä uusiksi.

    • woldemar1257

      Ihan toimiva,ja tuntuu riskiltä peliltä ei kumminkaan ihan ammattikäyttöön.Espina merkkisenä IKH myy 170EUR kuulemma toimiva kampe sekin on.

    • sahaustaviikolla

      Nämä markettien ja rautakauppojen erinimillä myytävät halvimmat raivaussahathan on nimenomaan RUOHO raivureita, mitään saunavastaa kummempaa risua ei kulmavaihde tule kestämään sahailla kiinanpoikien tekeleillä. Pitkällä siimalla sitten kiinalainen raivaussaha mölisee kuin lehmä ojassa kun huippukierrokset jää jonnekkin alle 8 tonnin.

      Paras saha on muuten tämä uusi Japanissa tehty ruotsalainen Husqvarna. Sahojen kestävyydestä kertoo jotain se että Husqvarnan laitteisiin ei saa osia enää kuin noin 15-vuotta vanhoihin, Stihliin saa sitten vaikka -70 luvun koneisiin. Siis mäntiä, laakereita yms moottorin osia.

    • Hasse

      Hei!
      Ostin toissapäivänä Hyundai 51cc raivaussahan. Heti kättelyssä meni siima poikki. Miten saan sen siimakelan auki että saan uutta siimaa esiin? Kun on tuota ikääkin jo niin auttakaahan te nuoremmat😀 Ei aukea se kela millään!

      • Sir-lande

        Siimakelan sivuissa on painettavat osat joita pitää painaa ja sitten samalla vetää kelan sisäosaa ulospäin.


    • Sir-lande

      Ihme vekotin, kylmänä ekalla käyntiin mutta kuumana ei sitten millään, vasta seuraavana päivänä ehkä. Lisäksi katkoo siimaa ahkerasti vaikka on tosi laadukad siima käytössä.

    • Mökkiläinen

      Mökkikaupan yhteydessä kylkiäisenä tuli hyndai 52cc enkä ole saanu tulille millään. Parikertaa 3sek jopa luvannut vaikka nyt uusi tulppa ja kaasutin. Letkut ehjät ja pienkone- ja taval densalla kokeiltu. Olisko vielä vink vink?

      • Anonyymi

        Ollut talven yli tavallista bensaa tankissa. Puhdista kaasutin.. 🤔


    • raivuri2

      Sama vika Rahikaisella (kuin Mökkiläisellä). Uusi Hyundai 52cc ei meinaa käynnistyä, tulppa katsottu, valmisbensaa tankissa. -onko muilla samanlaista kokemusta, mikä laitteen käynnistäisi?

      • fiilari

        hyndai raivurissa ja noissa kinuskeissa näyttää pakoaukko olevan hemmetin matala ja pieni joka vaikuttaa käynnistyvyyteen ja tehoon. nostin sen aukon dremelillä 18 millin korkuiseksi niin lähtee paremmin käyntiin ja kiertää hemmetisti ja vääntää. muistaka avartaa pakoputki(porata 5mm reikiä sinne änäriin)


      • Ei_taida_kannattaa

        ennen takuuajan loppumista.
        Itse huomasin, että myös lämmintä huihaita käynnistäessä auttaa, kun vääntää ryypyn päälle ja tempaisee kerran.
        Sitten ryyppy pois ja veto. Kone lähtee tulille.
        Tyhjää ei se tykkää pitkään käydä, vaikka olen kiristänyt tyhjäkäyntiruuvia. Pitäisi varmaan säätää H (ja varsinkin ) L suuttimet, mutta niissä ei ole hahloa vääntöä varten.
        Ihme touhua, mutta selvähän se on, että markalla saa markan (ja eurolla euron) tavaran.


      • Eniten_harmittaa

        että huihaissa ei ole raivausterälle sektorisuojaa mukana, vaan se valtava muovilautanen siimapäätä varten.
        On muuten erityisen kätevä metsässä. Vittu.


    • NauraaKuollakseen

      haist paska sun vitun hyundais kanssa

      • AktiivimaIli

        Mene kynäniska töihin.


    • Mökkkläinen

      Ok. Asia vilipitön☺

      • raivuri2

        Laite käynnistyi terhakkaasti, kun poistin valmisbensan ja laitoin vasta sekoitettua polttoainetta tankkin. Kiitos asiallisista vastauksista.


    • jojopa

      Elää käyttäjä valmis bensaa;-)

    • jojop

      Elkää käyttäkö valmis bensaa.

    • eikiitos

      valmispensa hajottaa laakerit ja kuluttaa männän!!!!!! ei sisällä kunnollisia aineita ne paska aineet!

    • Anonyymi

      Kesällä 2017 oli sama laite kovasti käytössä. Kivasti vääntöä ja hintansa väärtti. Loppukesästä alkoi sammuilla ja kesällä 2018 ei enää lähtenyt käyntiin. Kaikki mahdollinen puhdistettu, polttoaineet vaihdettu mutta eipä auttanut ja luonto sai yhden kesän olla rauhassa. Nyt tarttis saada käyntiin, että löytää talonsa jatkossa eli katsotaan miten äijän käy...

      • Anonyymi

        Itsellä toimi viime kesänä neljänä päivänä kun sitä tarvitsin.
        Silloin oli ongelma, että ei käynyt kuumana tyhjää.
        Nyt kun yritin uudelleen herätellä käyntiin, niin ei inahtanutkaan. Ei omalla (merkitön paska) eikä vaihtotulpalla.

        Onneksi oli vuoden vaihtotakuu laitteella, niin sain rahat pois kun Huihaita ei enää ollut myynnissä.
        Miksiköhän ei?
        No sen opin, että halvalla ei edelleenkään saa hyvää, mutta kun Tokmannilla on takuuhommat aina pelanneet, niin riski oli pieni.

        Nyt siellä on joku Brücke -merkkinen "raivuri" myynnissä, mutta liikuttavan samannäköinen hun Huihai. Enpä osta.


      • Anonyymi

        Äijän kävi köpelösti. Sain Tokmannilta kokonaan uuden kaasarin kun heillä ei ollut antaa vinkkiä mistä uudet kalvot sais. Pari tuntia sain raivattua uudella kaasarilla kunnes alkoi vanhat vaivat eli kuumana ei lähde käyntiin. Tulppa, bensat, letkut vaihdettu. En voi kyllä suositella tätä laitetta.


    • Anonyymi

      täällä 4 vuoden kokemus laitteella, se kiinalainen "torc" tulppa sammui ja saha ei käynyt, vaihdoin champioonin niin pelaa moitteettomasti.
      usein käynti ongelmiin on syynä hapertuvat kalvot tai tulppa, itse en näe koneessa mitään vikaa koska itsellä pelannut 4 vuotta.

    • Anonyymi

      Minulla ollut Huyndai CG 520 muutaman vuoden. Käyttökertoja alle kymmenen, tunteja ehkä saman verran. Nyt käynnistinkytkimen sisältä hajosi muoviosia aivan normaalilla vedolla.
      Hyvin heikon näköinen osa ja pehmyttä muovia.
      Saaneeko kytkintä varaosana mistään?

    • Anonyymi

      Varaosien kyselyn ainoa pointti on vanhan aloituksen nosto / palstan aktivointi !

    • Anonyymi

      Upeasti aktivoituu varaosillakin!!

      • Anonyymi

        Aktivoinnit ahistaa lisää cipralexia nam


    • Anonyymi

      Monitralla sinäkään et tarvi psyykelääkkeitä!!

    • Anonyymi

      Nosta pakoaukko 18milliin ja squish n. 0.5 milliin niin rupee vetämään

    • Anonyymi

      Ostin Nummelan Tokmannilta tuon Hyundain. Ei lähde käyntiin millään eikä ole pienkone huoltoa Suomusjärvellä. Vähän aikaa kävi mutta sitten ei lähtenyt käyntiin. Ostin uuden tulpan mutta se ei auttanut yhtään. Valjaat ovat erittäin huonot. Pitänee mennä Saloon Kone Glanssille Oleo Mac katsomaan mutta hinta on n. 500e

    • Anonyymi

      Sellainen on hirvittävää, mitä seuraavaksi ?

      • Anonyymi

        Mitä yrität sanoa?


    • Anonyymi

      meillä on 2 kpl näitä sinisiä hyndai raivureita ja hyvin nuo on asiansa ajaneet ja vielä toimineetkin. uutena isäukko nosti pakoaukon reunan molemmista reilusti ylöspäin jolla kuulema saatiin ärhäkkä luonne moottoriin.
      näitä on uudempaa ja vanhempaa mallia. näihin käy husqvarna51/55 sylinteri ja mäntä mutta kaasutin ja muovinen kaasuttimen välilevy täytyy ottaa myös niistä koska on kumikurkku hässäkällä!

    • Anonyymi

      ainakin nuo hyndait kärsii aukkojen tukkoisuudesta kovin, pakoaukiolo on vain 140 astetta ja imu 110 eli todella matalakierroksinen vehje.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      373
      4714
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1904
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      67
      1631
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      229
      1463
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1410
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1386
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1367
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    10. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1234
    Aihe