Avoin Kirje pääministeri Juha Sipilälle

mykkä-aasi

Avoin Kirje pääministeri Juha Sipilälle

Arvoisa pääministeri Juha Sipilä
Tiedoksi: hallitus

Tämän avoimen kirjeen sisältö on
Osa 1: Perusteltu arvostelu, koskien hallitusohjelman ”aatteita”.
Osa 2: Perusteltu arvostelu, koskien menettelyjänne henkilökohtaisella tasolla.

Osa 1) Ryöstämisaatteet....

On valitettavaa, että pääministerin tehtävään astuttuanne, ryhdyitte ensi töiksenne kepittämään jo kyykytettyä kansanosaa; vähäosaisia ja köyhiä suomalaisia. Unohditte perusoikeuksien säädöksen, 6 §. Yhdenvertaisuus: Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä: Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella. Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä, ja heidän tulee saada vaikuttaa itseään koskeviin asioihin kehitystään vastaavasti.

1.1. Hallitusohjelmaan kaavaillut leikkaukset rikkovat törkeäksi katsottavalla tavalla yhdenvertaisuutta lain edessä. Kun mm. lapsilisien ja opintotukien indeksikorotusta ei noudateta, lapset ja nuoret on pakkokeinoaikein suunniteltu ERIARVOISEEN, alistettuun asemaan.

1.2. Kaikkein pienituloisimmat ryhmät on niinikään aiottu saattaa pakkokeinoaikein
yhä kurjistavampaan loukkuun. Pieneläkeläisiltä uhataan riistää välttämätöntä asumistukea, mutta yhdelle ryhmälle (takuueläkeläiset) – luvataan 20 euron lohdutuspotti.
Tässä vain pari törkeää esimerkkiä julistamanne hallitusohjelman köyhien ryöstöpolitiikasta.

1.3. Sitten, kaiken tämän törkeän yrityksen ohessa (kepittää useat suomalaiset yhä pahempaan ahdinkoon) - tämänvastapuolella on yhtä törkeä linjaus suosia kaikkein hyvätuloisimpia ja hyväosaisimpia suomalaisia.

Köyhältä kansalta uhataan ”leikata” pakkokeinoilla, mutta rikkaille annetaan vapaaehtoinen mahdollisuus osallistua taloustalkoisiin. Hallitusohjelma osoittaa törkeää sekä perusoikeus 6 §, että, perusoikeuksien 22 § rikkomista.
1.4. 22 § Perusoikeuksien turvaaminen: Julkisen vallan on turvattava perusoikeuksien ja ihmisoikeuksien toteutuminen.

YHTEENVETO

Te pääministerinä olette ryhtynyt julkistamaan sellaista ohjelmaa, jossa näkyy yritys rikollisen tunnusmerkistön vallankäyttöön. Te julistatte ”ohjelmaa” joka rikkoo kansalaisten perustuslain 6 § yhdenvertaisuutta, sekä rikkoo oikeutta yhdenvertaiseen toimeentuloon, perusoikeuksien tasoon.

Olette nostanut julki sellaisen hallitusohjelman, jonka sisältö näyttää kuin murha-aikeelta köyhän kansanosan kohdalla. Ei tarvinne sanoa, ettei Teillä pääministerin valtaa käyttäen, ei perustuslaillista hallintovaltaa käyttäen, eikä mitään valtaa käyttäen ole ollut alkeellisintakaan oikeutta edes julistaa tällaisia hirvittäviä skenaarioita köyhälle kansanosalle.

Esityksenne ei ole vain jokin siisti ”leikkausohjelma”, se on kuin giljotiini lukuisille köyhille. Sovellatte muinaisen roomalaisen carnifexin roolia. Pää poikki.

Sanomattakin on selvää, ettei tämä ”kepityspoliikka” tule sujuvasti onnistumaan. Laajat kansalaistahot ovat tuominneet rikollisen vallankäytön aikeenne, eivät vain köyhät, vaan kaikki joilla oikeustaju vielä normaalisti toimii.

(Jatkuu: Avoin kirje, osa 2)

94

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mykkä-aasi

      Avoin Kirje pääministeri Juha Sipilälle

      Tiedoksi: hallitukselle

      Osa 2 - moraaliton linjanne

      Toimitte tämän lisäksi monin eri tavoin moitittavalla ja moraalittomalla tavalla. Esiinnytte ”kristittynä”, jolla on kristillinen vakaumus. Tässä lainaus eräästä omasta tekstistänne.
      ” - Käyn harvakseltaan hengellisissä tilaisuuksissa, luen Raamattua ja hiljennyn rukoillen. Jos saisin määritellä itseni, niin toteaisin olevani kristitty, jolla on kristillinen vakaumus. Olen myös luterilainen ja uskovainen. ”
      http://www.ksml.fi/erikoissivut/eduskuntavaalit/minka-sortin-uskovainen-juha-sipila-on/2016115
      --------------------------------
      Teitä voi julkisesti arvostella ja moittia, mitä kristillisyyteenne tulee.

      2.1. Vakaumuksellinen kristitty ei ole ahne. Ahneuden syntinne näkyy julkisesti. ”Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle.” Matteus 6:19-21.

      2.2. Eikö teidän Raamatussanne (jota sanotte lukevanne) lausuta: ”mutta kun meillä on elatus ja vaatteet, niin tyytykäämme niihin.” 1 Tim 6:8. Elämässänne näkyy ahneuden synnin tunnusmerkki. Kun kristitty (?) kokoaa omaisuutta yli kohtuuden. Ei voi ihminen palvella kahta herraa, Luukas 16:13-14. Ja vieläkin pahempi synti on, että tässä erityisessä ekonomisessa asemassa käyttädytte köyhiä kohtaan olemassaoloa tuhoavalla tavalla.

      2.3. Olette julkisesti tuottanut näytöt, että olette rahan palvelija, rahan vallan puolestapuhuja, ajatte rikkaiden etua ja asemaa, koska olette itse rikas.

      Teidän julkisessa linjauksessanne näkyy Raamatun kertomus: Rikas mies ja Lasarus. Rikkauden korkealta kukkulalta te julistatte, että köyhät lasarukset saavat tyytyä yhä pienempiin murusiin, taikka kuolkoot pois rikkaiden mielenrauhaa häiritsemästä! Missä on Raamatun opetus oikeasta hyvinvoinnin jakamisesta? Luukas 3:9-11.

      Ahneuden synti on kadottava synti. Annatte törkeää esimerkkiä. Rikotte Jumalan Sanan terveet opetukset, häpäisette Jumalaa – kun aiotte sortaa köyhiä.
      ”Joka heikkoa sortaa, herjaa hänen Luojaansa.” Sananl 14:31. Jaak 2: 1-13

      Jumala on köyhien ja sorrettujen puolustaja. Kristillisyytenne on valhetta, ulkokultaisuutta. Olette eksynyt pimeyteen, sokeuteen, ahneuden syntiin.

      2.4. Tämä ahneuden synti on tuottanut julken näytön myös vilpillisyydestä. Ette ole totuudessa ja avoimesti kertonut omaisuuteenne liittyviä sidonnaisuuksia ja taustoja. Vilpillisyys ei kuulu vakaumukselliseen kristillisyyteen. Hedelmästä puu tunnetaan, ja hedelmänne on kelvoton ja tuomittava.

      YHTEENVETO - ilmoitus, osa 2

      Kaikkivaltias Jumala muistuttaa Teitä Raamatun Sanan kumoamattomista opetuksista. Älkää enää häpäiskö Jumalaa kehumalla itseänne ”kristityksi”. Jumala ei anna siunaustaan aikomallenne politiikalle. Päinvastoin. Hänen Sanassaan ilmoitetut tuomiot rikkauden syntiä (ahneutta) vastaan ovat edessä. Jaak 5:1-6 v 1938 käännös, Hesekiel 16:49.

      Jumalan varjeleva Käsi on poistunut tämän kansan päältä, kattavan synti-ja turmelustason vuoksi.

      Jumalan siunaus ei ole nykyisen hallitusohjelman päällä. Jos Te ministerinä aiotte käyttää leikkausveistä – köyhiä vastaan - Jumalan totinen tuomion miekka käy ylitsenne ja hallituksen ylitse täydellä varmuudella.

      Jumala ei salli enempää rikollisen vallankäytön avulla kiusata ja sortaa köyhiä. Hän on kuullut köyhien, ahdistettujen ja epätoivoisten ihmisten hätähuudot ja huokaukset, nähnyt nekin ihmiset jotka ovat ennenaikojaan tulleet hautausmaiden asukkaiksi rikkaiden harjoittaman sortopolitiikan lopputuotteena.

      MiljoonaMinisterien hallitukselle julistetaan näin julkisesti Jumalan säätämä kuritusohjelma, jonka Jumala panee täytäntöön.

      Voitte nauraa tälle ilmoitukselle, voitte tehdä mitä tahdotte. Myös Jumala tekee sen, mikä on Hänen ilmoituksensa. Kukaan kuolevainen savi-ihminen ei käy kilpasille Kaikkivaltiaan Jumalan kanssa. Valtaa ei ole annettu sortamiseen ja ihmiselämän ja ihmisoikeuksien tuhoamiseen, vaan nimenomaan heikkojen suojeluun. Olette pahasti eksynyt. Aikaa korjaukseen, parannukseen annetaan rajattu, lyhyt aika.

      Kesäkuun 17. päivänä 2015, mykkä aasi

      • Tyydyttikö_vastaus

        En lukenut pitempään.
        Jotain koskien sujelusta kait oli.
        Onhan meillä vesitöjä ilman suojeluakin.
        Tuhansia järviä.


      • palstalla-on

        ok. ole vapaa


      • vaupata_meidät_noista

        Kaikenmaailman puolijauhoiset ovat jo aloittaneet ryyppäämisen, tekstistä päätellen.


      • hävetkää

        Täysin totta joka sana. Ja hyvä, että mykkä aasi puhuu.Köyhiltä on viety ja viedään edelleen, niin Sipilä, kuin populisti Soini.
        Soinin puheet meni taivaantuuliin, kuten arvasinkin, jo viime eduskunnan aikaan , kun Soini oli oppositiossa.
        En ymmärrä miksi palkka työssä olevat ihmiset äänestävät keskustaa ? Palkkatyöläiset ovat AINA HÄVINNEET, kun keskusta on pääjehuna. Niin oli Ahon aikan niin on nyt.

        Ja kummallista, kun rahaa ei suomessa ole , sitä kuitenkin riittää HAASKATTAVAKSI Talvivaaraan ? Miten eivät enää muistaneet , että RAHAA EI OLE? Vai onko sitä sittenkin ? Ei vain ole KÖYHILLE ! Vaan otetan heiltä viimeinenkin ropo.


      • kyllänekehtaa
        hävetkää kirjoitti:

        Täysin totta joka sana. Ja hyvä, että mykkä aasi puhuu.Köyhiltä on viety ja viedään edelleen, niin Sipilä, kuin populisti Soini.
        Soinin puheet meni taivaantuuliin, kuten arvasinkin, jo viime eduskunnan aikaan , kun Soini oli oppositiossa.
        En ymmärrä miksi palkka työssä olevat ihmiset äänestävät keskustaa ? Palkkatyöläiset ovat AINA HÄVINNEET, kun keskusta on pääjehuna. Niin oli Ahon aikan niin on nyt.

        Ja kummallista, kun rahaa ei suomessa ole , sitä kuitenkin riittää HAASKATTAVAKSI Talvivaaraan ? Miten eivät enää muistaneet , että RAHAA EI OLE? Vai onko sitä sittenkin ? Ei vain ole KÖYHILLE ! Vaan otetan heiltä viimeinenkin ropo.

        Talvivaara on kepulaisten hunajakenno ja sitä pitää pystyssä työllistämistavoite Kainuussa vaikka edes tuotantoa ei ole tällä hetkellä - järjellä ajatellen olisi parempi jos Talvivaara lopetettaisiin ja sama poppoo purkaisi rakenteet, maisemoisi alueen - tulisi huomattavasti halvemmaksi pitemmän päälle.

        Mutta jostain syystä Talvivaaraa on pakko tekohengittää edelleen - syyt tietää vain keskustakyykyt.

        Järjellä ajatellen kyse on järjettömästä toiminnasta, joka ei koskaan tule tuottamaan mitään paitsi paskaa luontoon.


      • oikeus5

      • pettynyt22

        Oikein hyvä kirje kannatan täydellä sydämellä.On nuo SSS miehet petollisia.


      • sitäsaamitääänestää
        pettynyt22 kirjoitti:

        Oikein hyvä kirje kannatan täydellä sydämellä.On nuo SSS miehet petollisia.

        ”Jo 350 000 suomalaista listalla – Suomen rikkomus jatkuu entistä laajempana”

        - Peruskirjan ratifioidut artiklat, kuten oikeutta sosiaaliturvaan koskeva artikla 12 ovat siis Suomessa voimassa olevaa oikeutta. Onko voimassa olevan lain mukaan mahdollista leikata sosiaaliturvaa niin että artikla 12 ei toteudu? Kysyy

        Suomen sosiaalioikeudellinen seura SSOS kritisoi tiedotteessaan voimakkaasti hallitusohjelman sosiaaliturvaan kohdistettuja leikkauksia. SSOS muistuttaa Euroopan Neuvoston sosiaalisten oikeuksien komitean todenneen, että perusturvaetuuksien taso on Suomessa pienempi kuin Euroopan sosiaalisen peruskirjan edellyttämä taso.

        SSOS toteaa, että Suomen linja vain pahenee hallitusohjelman seurauksena."

        http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/83267-jo-350-000-suomalaista-listalla-suomen-rikkomus-jatkuu-entista-laajempana


      • dkdkek3e

        Kommentti:
        "http://www.ksml.fi/erikoissivut/eduskuntavaalit/minka-sortin-uskovainen-juha-sipila-on/2016115
        Teitä voi julkisesti arvostella ja moittia, mitä kristillisyyteenne tulee.
        2.1. Vakaumuksellinen kristitty ei ole ahne. Ahneuden syntinne näkyy julkisesti. ”Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle.” Matteus 6:19-21."

        Avoimen kirrjeen kirjoitta ei ilmeisesti tunne kristittyjen historiaa.
        paavalilais-luterilaisuus on kristittyjen uskonnollisuutta eikä Jeesuksen seuraajien kristillisyyttä.

        Siis kristityt ja kristilliset ovat eri ryhmiä:
        Kristityt = Paavalin perustamien seurakuntien uskovaisia apostoleinnen ja herra jumalineen joilla ei ole Jeesuksen perustamia seurakuntia eikä Jeesuksen opetuslapsia opettajina vaan heillä on herra jumala/jumalia ja apostoleita.

        Kristilliset = Jeesuksen perustamien seurakuntien KRISTILLISIÄ seurakuntalaisia opetuslapsineen.


      • hihhulithuijaaaina
        hävetkää kirjoitti:

        Täysin totta joka sana. Ja hyvä, että mykkä aasi puhuu.Köyhiltä on viety ja viedään edelleen, niin Sipilä, kuin populisti Soini.
        Soinin puheet meni taivaantuuliin, kuten arvasinkin, jo viime eduskunnan aikaan , kun Soini oli oppositiossa.
        En ymmärrä miksi palkka työssä olevat ihmiset äänestävät keskustaa ? Palkkatyöläiset ovat AINA HÄVINNEET, kun keskusta on pääjehuna. Niin oli Ahon aikan niin on nyt.

        Ja kummallista, kun rahaa ei suomessa ole , sitä kuitenkin riittää HAASKATTAVAKSI Talvivaaraan ? Miten eivät enää muistaneet , että RAHAA EI OLE? Vai onko sitä sittenkin ? Ei vain ole KÖYHILLE ! Vaan otetan heiltä viimeinenkin ropo.

        Mainiota huomata miten niin persut kuin virheetkin aikoinaan käänsivät kelkkansa täysin vallankahvaan kiinni päästessään - perseet vain levisivät ja villapaidat unohtuivat kaappeihin slimfit-puvuston ja mersu-kuljetusten tieltä.

        Ja tämä yksi hihhuli jaksaa jauhaa kristittyjen ja kristillísten välisestä erosta vain puolustaakseen Sipilää, joka on jo osoittanut oman tekopyhyytensä niin ajatuksissa kuin toiminnassa - hihhuli on hihhuli vaikka voissa paistaisi. Älä koskaan luota keneenkään joka pukeutuu kissimirriin ja slipoveriin - pahinta on yritys takakammalla saada aikaan ns. otsatukka.

        Sipilä on hipilä ja härskeimmät kutsuisivat pipiläksi - sen verran sairasta politiikkaa kundi esittää.


      • ifi
        pettynyt22 kirjoitti:

        Oikein hyvä kirje kannatan täydellä sydämellä.On nuo SSS miehet petollisia.

        Sydetäänpä Suomi Suohon !


      • KannattaaLähettää
        hävetkää kirjoitti:

        Täysin totta joka sana. Ja hyvä, että mykkä aasi puhuu.Köyhiltä on viety ja viedään edelleen, niin Sipilä, kuin populisti Soini.
        Soinin puheet meni taivaantuuliin, kuten arvasinkin, jo viime eduskunnan aikaan , kun Soini oli oppositiossa.
        En ymmärrä miksi palkka työssä olevat ihmiset äänestävät keskustaa ? Palkkatyöläiset ovat AINA HÄVINNEET, kun keskusta on pääjehuna. Niin oli Ahon aikan niin on nyt.

        Ja kummallista, kun rahaa ei suomessa ole , sitä kuitenkin riittää HAASKATTAVAKSI Talvivaaraan ? Miten eivät enää muistaneet , että RAHAA EI OLE? Vai onko sitä sittenkin ? Ei vain ole KÖYHILLE ! Vaan otetan heiltä viimeinenkin ropo.

        En tiedä, onko aloittaja lähettänyt tuon kirjelmän myös itselleen Sipilälle - Itse lähetin Sipilälle eduskuntaan samaan tyyliin olevan kirjelmän jo aikaa sitten, mutta hän ei ole vastannut siihen millään tavoin.

        Aloittaja voi lähettää Sipilälle kirjeensä osoitteella: [email protected]


      • Äänestivätväärin

        Suomen kansa on tyhmä.


      • kenellälupa

        Arveletko sitä perustaksi, ettei ole oikeutta elää?


      • näinonn

        Aloittajalta 100% ASIAA!


    • ketojaorvokki

      Näitä kirjoituksia lisää, jos vaikka joku heräisi siitä ruususen unestaan.

      • suurinvaaneikaunein

        Hyvä kirje täyttä asiaa .
        Kokoomuksen käsialaa hallitusohjelma ? Ilmeisesti sopii myös keskustalle


      • tuho

        Rotta koko kokoomus! Ketkä mahtoi äänestää!


    • Yx-vaan

      Aloitus asiaa. Perusoikeuksien mukaista. Ja terveen raamatun opin mukaista,

      Ahneet kristilliset bisnestahot ovat jo tarpeeksi sumuttaneet ja pimittäneet. Sipilä siinä korskeilee, vaAN ei pitkään!!! Kirouksen on vetänyt päälleen.

      • gkrkek3

        Aito, Jeesuksen seuraaja on kristillinen.
        Jeesuskaan ei ollut kristitty vaan kristillinen.

        Siis kristityt ja kristilliset ovat eri ryhmiä:
        Kristityt = Paavalin perustamien seurakuntien uskovaisia apostoleinnen ja herra jumalineen joilla ei ole Jeesuksen perustamia seurakuntia eikä Jeesuksen opetuslapsia opettajina.

        Kristilliset = Jeesuksen perustamien seurakuntien kristillisiä seurakuntalaisia opetuslapsineen.

        Älkää sotkeko näitä toisistaan eroavia oppeja ja seurakuntia
        toisiinsa osoittakaa edes sen verran kunnioitusta...
        Ja kristtyjen olis aika olla sen verran rehellisiä, ettei esiinnyt kristillisten nimissä kun ovat kristittyjä, vaikka häpeättekin todellista herraanne.


    • samaa-mieltä

      ok aloitus

    • Täytyy vaan muista että köyhillä tässä maassa on ainoja jotka ei juoxee karkuun jos niiltä otetaan veroja maxetessaan edelliset hallituxen megamokauxet jotka nyt osuu kalliisti veromaxajien niskaan . Rikkaat lähtee karkuun maasta jos ne huomaa että heiltä yritetään ottaa veroja ja maxaa kataisen ja urpiaisen tekemät velat kreikkaan koska muistakaa nyt vaan miten suuruudenhullut ottivat miljardeja velkoja maxaa turhaan nuo kreikkan velat ja nyt se hanke kumminkin romuttuu ..

    • pikkupörriäinen

      Olipa oikeaa asiaa. Ei se Jaakobin kirje turhaan varoita rikkaiden harjoittamasta sorrosta. On jo aika lakata osoittamasta tuolia rikkaalle "kristitylle" ja nostaa köyhä jalkajakkaralta arvoiselleen paikalle, sillä Jumala ei katso rikkauteen vaan sydämeen ja hedelmät kertovat sydämen asenteen. Häpeä Sipilälle. Jumalasi on tämän maailman mammona ja sitä näytät palvelevan. Israelin Jumala on Pyhä, eikä hän kumarra tämän maailman mammonalle. Hän tahtoo totuutta salatuimpaan saakka - myöskin sinulta Sipilä. Mieti, ketä todella palvelet! Ja puhu vasta sitten.

    • Uusi-jako

      Kaikki tuet ja etuisuudet pitää poistaa ja niistä säästyvillä rahoilla pitää lisätä työllisyyttä ja nostaa kaikkia-/kaikenlaisia tuloja jotka ovat alle 1000 €/kk.

      Paljonko nuo erilaiset tuet ja etuisuuden ovat vuodessa?
      Vaatimattomasti yli 20 miljardia ja suurimman hyödyn niistä saavat suurituloiset.

      • kunhanheilun

        Tosiasiaa sillä esim. asumistuet valuvat omistavalle luokalle, joka omistaa kämpät ja vuokraavat niitä härskillä hinnalla.

        Toinen mokoma on yksityisten hammasllääkärien kela-korvaukset - sijoitusryhmien omistamia ja tuotto menee veroparasiitteihin tuottamatta mitään kansantaloudellisesti.

        Pahin yhteiskunnan syöpäläinen taitaa olla Talvivaara - ei tuota mitään paitsi paskaa ympäristöön ja valtio suoltaa taas 100 miljoonaa kaivoksen toimintaan entisen 90 miljoonaan lisäksi - ei niinkuin vain voi ymmärtää toiminnan idiotiaa. Joku saatanan pakkomielle on vallannut hallitukset, koska edes uusi hallitus ei saa ajettua kaivosta alas ja maisemoida aluetta.

        Halvimmaksi Talvivaaran osalta tulisi päättää "toiminta" ja maisemoida alue - sama poppoo, joka nyt on tekevinään duunia voisi tehdä jotain rakentavaa ja palauttaa luontoa - maksaa vähemmän kuin "toiminnan" jatkaminen alueella ja silti työllistää Kainuun työttömät.


    • Joukkovoima

      Tämä mielipiteemme koskee hallituksen suunnitteilla olevia vähävaraisiin eläkeläisiin kohdistuvilla toimenpiteillä, jotka pahimmillaan voivat kokonaan romuttaa eläkeläisten mahdollisuuden ihmisarvoiseen elämään.
      Meidän ryhmäläisten on täysin mahdotonta käsittää sitä, että jotain tällaista voi tapahtua Suomessa, jota sentään on
      pidetty hyvinvointi- ja sivistysvaltiona. Miten ja millä perusteilla tällaista kurjistamista voidaan sallia?

      Vähävaraisten eläkeläisten asumistuen leikkaus aiheuttaa pahimmillaan suunnatonta fyysistä ja psyykkistä kärsimystä hyvin monella eri tavalla kaikkine seuraamuksineen.
      Jo nyt olemme lukeneet aivan järkyttäviä kertomuksia siitä mihin tällainen tulojen menetys voi johtaa.
      On aivan selvää, että jos vähistä tuloista leikataan tuntuva osa, niin ihmisarvoiseen elämiseen ei enää riitä rahaa, vaan monikin voi joutua jättämään nykyisen kotinsa ja hakea paikkaa mistä löytyy, jos löytyy. On täysin käsittämätöntä että yhden ihmisryhmän pitäisi ottaa vastaan näin epäinhimillinen kohtelu vaikka hyvin monet eläkeläiset ovat itse osallistuneet tämän maan rakentamiseen, kasvattaneet lapsia joista monella on jo itsellään lapsia tätä maata rakentamassa kukin voimiensa mukaan.

      Lisäksi eläkkeiden indeksien jäädyttäminen yhdessä tuloleikkausten sekä maksujen yms. korotuksineen asettaa vähätuloiset eläkeläiset äärimmäisen tukalaan asemaan, josta ihmisarvo on kaikonnut kauas pois.
      On myös huomattava se, että monille eläkeläisille sopivan motorisoidun ajoneuvon omistaminen ei ole pelkästään mukavuustekijä, vaan hyvin usein suoranainen välttämättömyys heikentyneen liikuntakyvyn yms. vuoksi. Yhdessä tulojen menetyksen sekä ajoneuvojen ylläpidon kallistumisen johdosta monikaan ei enää pysty pitämään tarvittavaa kulkuneuvoa vaan joutuvat jäämään kotiin ilman mahdollisuutta mennä esim. kauppaan, kylään tai virkistävälle
      matkalle. Näemme, että kaikki tällaiset rajut heikennykset eivät kuulu sivistyneen maan periaatteisiin.

      Kaikki eläkeläiset eivät automaattisesti ole oikeutettuja toimeentulotukeen vaikka tuloja leikataan, tällöin ainoastaan käytettävissä oleva marginaali tulojen ja menojen suhteessa pienenee ja vähäinenkin yllättävä menoerä voi olla kohtalokas. Ja vaikka olisivatkin oikeutettuja toimeentulotukeen, lienee monelle nöyryytys lähteä anomaan toimeentulotukea koko pitkän työuransa päätteeksi.

      Lisäksi pyydämme huomioimaan sen tosiasian, että eläkeläisten joukossa on varmasti monia sellaisia jotka jo edellisen laman aikana 1990-luvun alkupuolella joutuivat maksajiksi/uhreiksi ja nyt taas sellainen kurjuus on edessä. Tässä pätee vanha sanonta: "älä lyö lyötyä".

      Eläkeläisiltä on tunnetusti jo edellisen laman aikoina leikattu kansaneläkkeen pohjaosa sekä otettu käyttöön n.s. taitettu indeksi, jotka yhdessä alentavat eläkkeiden määrää.
      Hyvin huolestuttava seikka on myös se, että usein tällaiset heikennykset/leikkaukset jäävätkin pysyviksi, jolloin mitään toivoa paremmasta
      ei enää ole. Mitä tällaisesta seuraa, sen voi vain kauhulla arvailla.

      Nyt on tehtävä kaikki mahdollinen sen eteen, että tämä hyvin julmalta tuntuva politiikan suunta pysäytetään välittömästi, sillä jatkuessaan tämä johtaa hirvittäviin inhimillisiin kärsimyksiin, joita ei varmasti kukaan voi toisille toivoa, saatikka aiheuttaa.

    • hohoijaa

      Hyvä kirjoitus ja täyttä asiaa , aivan samaa mieltä

    • nökeikk

      HUOMIO,HUOMIO, kopioikaa viesti selaimeen ja lähettäkää Se Sipilälle. Sähköpostiin ja Facebookin sivuille. Ja mahdollisimman moni jotta Se tulee Hänen tietoonsa!!

      • maalta-ääni

        Kyllä, hyvä ehdotus. Tämän sivun linkkiä voi lähettää eteenpäin, eikä vain arvoisalle Pääministerille, hän on vain pikkuruipelo, vaikka nyt kuvittelee suurtakin valtikkaa käyttävänsä. tarvitaan yhteistä ponnistusta, linjausta, ja että kansalaisia KUULLAAn, oikeasti. Ei vain höpistä.

        Sipilä on pelinsä jo pelannut.
        Sic transit gloria mundi.


      • S-A

        Luulen niin, että jonkun nettikirjoituksen kopioiminen ja lähettäminen omissa nimissä eteenpäin saa aikaan enemmän pahaa kuin hyvää. Jos jollain on omaa asiaa jollekin poliitikolle, niin paremmin toimii oman näkemyksen lähettäminen kuin olevien tekstien kopioiminen.


    • Suosittelen että tulostat kirjeen ja lähetät sen ihan postissa eduskuntaan, Sipilää ei paljon nettikirjoitukset kiinnosta.

      • lex-fin---

        Kuules satan ---- Sipilä & kumpp. on kuulemma tarkkaan jo lukeneet tän viestin, ja....
        (en kerro mitä!) Tieto on.

        Ja postissa se on mennyt ja menee, ja lähettäjiä on melkoinen joukko!

        Joten, älä lainkaan sure miten toisten asiat etenee.

        Mutta? Jos katsot, niin voit itsekin postissa lähettää. Jää DNA-jälki.... ja muutakin.

        Oikein mukavaa juhannusta!


      • nJoriittää2

        Sipilä vastasi jo ensimmäisessä keskustelussa köyhille: Jo riittää narina...,ajatuksenaan-rahat tai henki, koska meillä hyväosaisilla on liian vähän mammonaa...


      • lex-fin--- kirjoitti:

        Kuules satan ---- Sipilä & kumpp. on kuulemma tarkkaan jo lukeneet tän viestin, ja....
        (en kerro mitä!) Tieto on.

        Ja postissa se on mennyt ja menee, ja lähettäjiä on melkoinen joukko!

        Joten, älä lainkaan sure miten toisten asiat etenee.

        Mutta? Jos katsot, niin voit itsekin postissa lähettää. Jää DNA-jälki.... ja muutakin.

        Oikein mukavaa juhannusta!

        Sipilähän kunnon kristittynä ei välitä paskaakaan tämän tyyppilistä kirjeiltä, Sipilä ja Soini kovina kristittyinä ovat jumalan tehtävänä pelastaa valtio, köyhät ja huono osaiset voivat sipilän ja soinin puolesta anoa armoa jumalalta.


      • NäinSeMenee
        satan kirjoitti:

        Sipilähän kunnon kristittynä ei välitä paskaakaan tämän tyyppilistä kirjeiltä, Sipilä ja Soini kovina kristittyinä ovat jumalan tehtävänä pelastaa valtio, köyhät ja huono osaiset voivat sipilän ja soinin puolesta anoa armoa jumalalta.

        Kuules Satan - saatana - Sipilä ja Soini eivät ole kuin lentäviä lehtiä tuulessa, kun Jumala Puhaltaa! Hekin vielä anovat armoa maassa maaten, kun asiat etenevät.

        Ne on lukeneet sen Avoimen Kirjeen kohta kun se ilmestyi. Heidän maksetut vasikkansa, nettikytät sen niille toimitti, ja ne lukivat, ja antoivat palautetta. Missä ja miten? Sitäpä ei täällä kerrota....

        Eli, Satan - taidat sinäkin rassukka olla näitä luuserien pönkittäjiä... Sääli sellaisia!

        Mutta tullaan näkmeään se, kuka keneltäkin armoa anoo ja kuka sitä saa mistä?

        Köyhien tappajat eivät saa armoa Jumalalta!


      • NäinSeMenee kirjoitti:

        Kuules Satan - saatana - Sipilä ja Soini eivät ole kuin lentäviä lehtiä tuulessa, kun Jumala Puhaltaa! Hekin vielä anovat armoa maassa maaten, kun asiat etenevät.

        Ne on lukeneet sen Avoimen Kirjeen kohta kun se ilmestyi. Heidän maksetut vasikkansa, nettikytät sen niille toimitti, ja ne lukivat, ja antoivat palautetta. Missä ja miten? Sitäpä ei täällä kerrota....

        Eli, Satan - taidat sinäkin rassukka olla näitä luuserien pönkittäjiä... Sääli sellaisia!

        Mutta tullaan näkmeään se, kuka keneltäkin armoa anoo ja kuka sitä saa mistä?

        Köyhien tappajat eivät saa armoa Jumalalta!

        Jumalaa ei ole olemassakaan ja sinä olet pelkkä höpöttäjä. Sipilä ja Soini ovat köyhien kyykyttäjä omasta mielestänsä tekevät jumalan työtä niinkuin natsit ja hihhulit luulevat tekevänsä.


      • KiukutteleVain---
        satan kirjoitti:

        Jumalaa ei ole olemassakaan ja sinä olet pelkkä höpöttäjä. Sipilä ja Soini ovat köyhien kyykyttäjä omasta mielestänsä tekevät jumalan työtä niinkuin natsit ja hihhulit luulevat tekevänsä.

        Kuules Satan - saatana - Jumala valvoo ajatuksiasi - juuri nyt. Olet pelkkä höpöttäjä. Mutta kuka ottaa todesta? Ei kukaan.

        No, satuilit tässä, ettei muka Sipilä lue Avointa Kirjettä? Eikö lanttu leikkaa? Osaatko googlettaa? Ehkä se onnistuu? No, googleta sitten Avoin Kirje Juha Sipilälle, niin mitä rassukka näet?

        Avoin Kirje pääministeri Juha Sipilälle - Suomi24 Keskustelut
        keskustelu.suomi24.fi/t/13651494
        3 päivää sitten - Avoin Kirje pääministeri Juha Sipilälle. Arvoisa pääministeri Juha Sipilä. Tiedoksi: hallitus. Tämän avoimen kirjeen sisältö on. Osa 1: Perusteltu ...
        __________________

        Kun siis koko globaali nettimaailma LUKEE tahtoessaan Avoimen kirjeen Juha Sipilälle, niin miten sinä ressukka - satan - ede kuvittelet, ettei se menisi itselleen Sipilälle.
        Olet liian pieni nappula estämään sitä...

        Ja, he lukivat sen jo! Heti 17.6.2015. Ja seurauksin? Sitä ei kerrota täällä...

        Jumala on ja istuu Valtaistuimella. Häntä hymyilyttää kun ihmistaaperot jankuttavat: Eiolejumalaa, ei olejumalaa, ei ole. Häntä hymyilyttää. Niinkuin silloin kun kaksivuotiaan uhmalla lapsi sanoo: minä,minä.minä - pärjään ilman Isää ja Äitiä!

        No, äidit ja isät tietävät, ettei se kaksivuotias rassukka pärjää!

        Sinäkään, nimmari - satan - et pärjää edes yhä hetkeä, jos JUMALA sanoo ja päättää, että se on nyt .- the end.

        Mutta höpöttää saat, saat kiukutella. Ei se Jumalaa liikauta.


      • KiukutteleVain--- kirjoitti:

        Kuules Satan - saatana - Jumala valvoo ajatuksiasi - juuri nyt. Olet pelkkä höpöttäjä. Mutta kuka ottaa todesta? Ei kukaan.

        No, satuilit tässä, ettei muka Sipilä lue Avointa Kirjettä? Eikö lanttu leikkaa? Osaatko googlettaa? Ehkä se onnistuu? No, googleta sitten Avoin Kirje Juha Sipilälle, niin mitä rassukka näet?

        Avoin Kirje pääministeri Juha Sipilälle - Suomi24 Keskustelut
        keskustelu.suomi24.fi/t/13651494
        3 päivää sitten - Avoin Kirje pääministeri Juha Sipilälle. Arvoisa pääministeri Juha Sipilä. Tiedoksi: hallitus. Tämän avoimen kirjeen sisältö on. Osa 1: Perusteltu ...
        __________________

        Kun siis koko globaali nettimaailma LUKEE tahtoessaan Avoimen kirjeen Juha Sipilälle, niin miten sinä ressukka - satan - ede kuvittelet, ettei se menisi itselleen Sipilälle.
        Olet liian pieni nappula estämään sitä...

        Ja, he lukivat sen jo! Heti 17.6.2015. Ja seurauksin? Sitä ei kerrota täällä...

        Jumala on ja istuu Valtaistuimella. Häntä hymyilyttää kun ihmistaaperot jankuttavat: Eiolejumalaa, ei olejumalaa, ei ole. Häntä hymyilyttää. Niinkuin silloin kun kaksivuotiaan uhmalla lapsi sanoo: minä,minä.minä - pärjään ilman Isää ja Äitiä!

        No, äidit ja isät tietävät, ettei se kaksivuotias rassukka pärjää!

        Sinäkään, nimmari - satan - et pärjää edes yhä hetkeä, jos JUMALA sanoo ja päättää, että se on nyt .- the end.

        Mutta höpöttää saat, saat kiukutella. Ei se Jumalaa liikauta.

        Kerrotko vielä mistä jumalasta sinä puhut, on vaikeaa arvata koska ihmisen palvomia jumalia on kymmeniä tuhansia.

        Ja voitko vielä perustella sen minkätakia olet valitsemasi jumalan valinnut.


    • RömpänUkko

      Ei Sipilä loputtomiin vastaile, se on selvää jo nyt. Hallitus natisee liitoksissaan jo pahasti, Sipilä siirretään seuraajien kaartiin. Ja mitä muuta tässä maassa, tulossa?

      Se näkee ken elää, mutta elävät näkevät jo nyt.

      Lomailkoon Sipilä nyt rauhassa, kun vielä voi. Hän ei tule kestämään sitä ahjoa, johon on itsensä tilannut. Vastoin Suomen Perustuslain linjauksia.

      Olkoon ahne ja rikas, mutta Herra se on herrallakin, ja Valvoja köyhän kansan kepittäjillä! Sanoo taas

    • Nimex

      Keskustalainen aforismi:
      "Palkansaajat polvilleen".

    • vikiseene

      Näinhän Niinistökin evästi roistohallitusta köyhien leikaustalkoisiin! Me varakkaat tuetaan köyhien jatkuvaa riistoa!

      • Ihminen-ei-voi

        No, ei se mitään vielä - mitä yksi kuolevainen taikka kaksikin, tai hallitus sanoo?

        Ihmiset ovat ihmisiä. JUmala on Jumala. Siinä se ero on.

        Kun Jumala päättää: stop, niin kuka voi jatkaa?


      • 8453tt9

        Juurikin näin, sen näkee sokeakin.


    • leikkausta

      "mutta rikkaille annetaan vapaaehtoinen mahdollisuus osallistua taloustalkoisiin. "
      Tuo ehdotettu vapaaehtoinen palkan alennus suurituloliselle lisää vielä uudestaan leikkaustarvetta sosiaalietuuksista, koska verotulot pienenee.

      Verojen nostaminen suurituloisilta taas pienentää leikkaustarvetta sosiaalietuuksista.

    • köyhille

      Ostamme köyhille aseita, kolmenässän ketkuhallitus. Kuolkoon nälkään ja lääkkeiden puutteeseen sen takia .Nuolemme natoa!

    • vänkyrä

      Indeksien leikkauksella ei ole mitään käytännön merkitystä, koska olemattoman inflaation oloissa ne eivät muutu.


      Vallasta luopumisen tuska on niin suuri, että punaviheränkyrät ay-liikkeen tukemana yrittävät valheiden avulla saada uuden hallituksen huonoon valoon.

    • 13x13

      En vieläkään ymmärrä,mitä kristillistä uskovat näkee sipilässä ja soinissa?Eivät ole tunnustavia uskovia.Toinen joku oma kehittelemä lahko lestaadiolaisista ja toinen ei pääse lähelle jeesusta,kun äitu maria esteenä.Ikinä nähnyt nämä harhaoppiset uskovaa ja kaiken lisäksi uskovat äänesti näitä valtaa hamuvia tyräneja.

      • Näkökulmaa

        Äänestivät monet väärien profeettojen neuvosta.En nyt jaksa linkkejä hakea.
        Minä en äänestänyt porvareita valtaan.En voisi niin tehdä.
        Hyvin on muistissani Esko Ahon suomen alasajo.
        Silloin se aloitettiin,ja Ahon seuraajat porvareita hekin,jatkoivat samalla linjalla.
        Nyt on otteet koventuneet selvästi,ja röyhkeydellä ei ole mitään rajaa.


      • S-A

        Sepä se. Ne ääliöt porvarit luulee, että Suomi ei muka voisi elää loputtomasti velaksi!? Eikö ne ääliöt porvarit ole vielä tajunnut, että Suomi voisi tehdä kuten Kreikka?!? Velkaa, velkaa, velkaa vaan lisää! Mutta ei; ne aikoo toimia todella röyhkeästi eikä aio Kreikan tietä, ääliöt... :)


      • nätäväksi.jää

        Soinihan sanoi, että kristillisyys ja politiikka on pidettävä erossa toisitaan. Ja se häneltä näyttää sujuvan.
        Puolueen lento vain jää lyhyeksi. Seuraavissa vaaleissa Soini jää rannalle oppositioon huutelemaan.
        Ja voihan olla , että tämä halllitus ei kauan kestä.


      • Näkökulmaa
        S-A kirjoitti:

        Sepä se. Ne ääliöt porvarit luulee, että Suomi ei muka voisi elää loputtomasti velaksi!? Eikö ne ääliöt porvarit ole vielä tajunnut, että Suomi voisi tehdä kuten Kreikka?!? Velkaa, velkaa, velkaa vaan lisää! Mutta ei; ne aikoo toimia todella röyhkeästi eikä aio Kreikan tietä, ääliöt... :)

        En ole sanonut että lisää velkaa ,vaan sitä,että suomen hallitus on yli 20 vuoden ajan ottanut käskynsä niiltä jotka ovat heitä lahjoneet.
        Siksi paljon tuo ivasi ärsytti,että tahdoin tarkentaa.


    • S-A

      Kuka ton kirjeen on kirjoittanut? Onko uskottavuutta = onko kirjoittanut omalla nimellään?

      Muussa tapauksessa: kirjoitan aloittajalle avoimen kirjeen. Sen voi tulla lukemaan tänne Tampereelle... :)

      • AhdinkoaOn

      • S-A

        Jos kirjoittaa Avoimen kirjeen pääministerille, niin silloin kannattaa olla edes vähän avoin ja kirjoittaa nimensä kirjeen loppuun avoimesti. Muuten se on puskistahuutelukirje pääministerille. :)


      • OikeaaAsiaa---
        S-A kirjoitti:

        Jos kirjoittaa Avoimen kirjeen pääministerille, niin silloin kannattaa olla edes vähän avoin ja kirjoittaa nimensä kirjeen loppuun avoimesti. Muuten se on puskistahuutelukirje pääministerille. :)

        S-A

        Mistä sinä parka tiedät, etteikö Avointa Kirjettä olisi lähetetty pääministerille ja hallitukselle? Mutta kun ne narsistiset poliitikot ovat kiihkeitä lukemaan netistäkin, kun niiden NImi mainitaan...

        Ja? Jos puskasta huudellaan ASIAA - se menee, etenee. On mennyt jo.

        Älä sinä parka S-A sure.

        Mutta puskastahuutelija parhaasta päästä olet itse. Miksi et kirjoita Omalla Nimellä?

        Aloita itsestäsi. Mutta et osaa, olet luuseri...

        Hyvää jatkoa luuseri-linjaasi.... Olisit edes vähän AVOIN....


      • vastAtkoEnsVuonna
        S-A kirjoitti:

        Jos kirjoittaa Avoimen kirjeen pääministerille, niin silloin kannattaa olla edes vähän avoin ja kirjoittaa nimensä kirjeen loppuun avoimesti. Muuten se on puskistahuutelukirje pääministerille. :)

        Hei! Milloin sä S-A julkistat OIkealle Nimellä sen kirjeen sille Mykkä Aasille, jonka ilmoitit olevan Tampereella luettavana???

        Koita pitää sanasi! Kirjoita ihmeessä....


    • NimiKristitty---

      Eivät tietenkään kaikki kristityt äänestäneet Sipilää eikä Soinia eikä ketään muutakaan poliitikkoa. Polittinen valtapeli on likaista tämän maailman peliä, ja siitä on viisasta pitåå itsensä erossa,

      Rahanhimo, vallanhimo, kunnianhimo? Ne turmelevat ihmisen - kristitynkin- kuten nyt tästä Sipilästäkin näkyy... sääli---

      • sitä_saa-mitä

        Kritityt on lähes aina äänestäneet oikeistopuolueita ja nyt sitten vinkuvat kun saavat oikeistolaista politiikkaa, sitä kun saa, mitä äänestää. Tässä esimerkki mihin se johtaa esim vanhustenhoidossa, kirjaimellisesti hädälläkin rahastetaan:

        "Tytär tyrmistyi: Äiti yöllä vessaan, 15 euron maksu?

        – Äiti voi hälyttää keskiyöllä tai aamuyöstä vessattajan. Maksu on 15 euroa kerta. Se tekee 420 euroa kuukaudessa. Näin käsittämättömällä riistomaksulla asukas siirretään toimeentulotuen anojaksi vain siksi, että hän on kykenemätön omin avuin nousemaan wc-asioilleen, tytär kirjoittaa. "

        http://www.iltasanomat.fi/perhe/art-1435203136811.html


    • vieläkäykosto

      Milloin täällä on ollut oikeus kohallaan.....mulle on ainakin tullut kohalleen tälläiset tapaukset kokkolasssa.......on vaadittu avioeroa saadessamme päivähoitopaikan.....toinen väärennetyt paperit kokkolan poliisilaitoksella......tein asiasta rikostutkintapyynnön.....kieltäydyttiin....siellää nämä mulkvistit tai osa vielä on nostamassa palkkaa ja kunniamitalleita......saatana....

    • osaamipulaaaaa

      talous-ahdingossa ollaan kun aikaisemmat hallitukset ovat aivan itse suomen suohon ajaneet. ( sdp-kokoomus-kepu-vihreät-rkp ). Ja ahneet ek-mtk ja eu uskovaiset.-akava....
      - Osaamispulaa on.
      - ongelmat on nyt vakavia.
      - harjoitetulla super naivismilla suomi on itse tuhottu !!
      - nyt nämä naivistit piiloutuu perustuslain taaksen - jonka henkeä eivät ole itsekään noidattaneet !!!!! -- vetäytyvät vastuusta....

    • Ei-kaikki-

      Osaamispulaa....

      Huom. Kaikki eivät ole osallistuneet edes äänestämällä edellisten hallitusten ja eduskunnan toilauksiin. He ovat vapaat. Ja siksi voivat kirjoittaa tulta ja tappuraa nyt.

    • So-far7

      Soittakaa surumarssi, virittäkää valitusvirsi!
      Suomineito ikäilmoille ehti, vanhuusvuosiin kääntyi lehti.

      Voi, kuinka laittomuus sen lahotti, moraalin murensi, myrkytti!
      Synnin syöpäsolut sen valtasi, kuoleman voima kalvaa katkerasti...

      Ahneuden aatteella – Arkadianmäeltä alkaen köyhää kansaa kepitettiin, kurjuus ja kärsimys heikoille sälytettiin.

      Vanhukset vaivoissa valitti, hoitajat helteessä huokaili. 

      Lapset ja nuoret hyvinvoinnin murusia söivät, Rahan Ryöstö-Roistoille päättäjät kansan leivän möivät!

      Ei nouse vaivainen suomivanhus tästä, se kaatuu, kaatuu! - suistuu elämästä!
      Loppuvat lääkkeet - rohtoreseptit roskiin päätyvät,
      laihat on litkut, on edessä isot itkut!

      Nämä pahoinvoinnin päivät ovat vain alkusoittoa. Ei tule aamunkoittoa,
      on tarjolla kauhistusten voittoa.

      Kansa saa korjata satoa, katovuosien katoa.
      ´Mitä kylvetty on, sitä on korjuun aika, ei tepsi tietäjien tohtoritaika!

      Ei auta Arkadian aatteet, kansa alaston on, varkaat veivät varat ja vaatteet!
      * *
      Itkekää te, joilla vielä sydän ihmisen?
      Ei itke ilkeä, ei paatunut, ahne, kivisydäminen!

      Pian, äkisti kuuluu ja näkyy se, mikä romuttaa ylpeyden.
      On ihminen avuton edessä Meren Myskyjen!

      Joku nahkansa pelastaa, henkiriepunsa saaliiksi saa...
      Moni kadottaa kaiken, hautaan vajoaa. 
      Voi, voi, voi! - maailmalla sanotaan,
      kun Findian asiaa katsellaan, kauhistellaan...

      Soittakaa surumarssi, virittäkää valitusvirsi!


      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13658409

    • Näkijä----

      Aloitus on ASIAA: kohta suomalaiset saavat nähdä ja kuulla sellaista, että ei naurata!

    • zalaam

      Yleistä politiikasta eli yhteisten asioiden hoidosta. Koska äänestäjien on käytännössä mahdotonta kytätä kansanedustajiaan, on kätsyä kääntyä Kaikkivaltiaan puoleen ja delegoida moiset tylsät kyttäyskeikat Hänelle:)
      > Älkää luulko, että poliittisen eliitin tekemä hävitystyö johtuisi tyhmyydestä. Ne herrat on orjia kuin Stalin aikoinaan. Stalinin kolmas, rekisteröimätön vaimo oli juutalainen ja vaimon isä oli Stalinin henkilökohtainen valvoja eli politrukki. Stalin parka ei päässyt hetkeksikään lipeämään sosialismin kaidalta tieltä ja kun hän sitä 1953 yritti, ei kestänyt kuin viikon, kun hän oli vainaa. Stalin, joka haukkui muita "hyödylliseksi hölmöiksi", oli itse juutalaisen sosialismin orja, poliittinen hölmö pahinta laatua. Suomen "alasajo" on tahallista. Jumala sallii sen, koska Suomen hyvinvointi on Jumalan lahja uskoville ihmisille. Sitä mukaa kun uskovat ihmiset vähenevät, vähenee hyvinvointikin. <
      http://opsti.japo.fi/nwo.htm
      Herra antaa kovia aikoja muistuttaakseen, ettei kenkään tule toimeen omillaan.
      > Kansa oli langennut pois Jumalasta palvelemaan vieraita epäjumalia. Nyt kun heidän kimppuunsa oli hyökännyt ylivoimainen vihollinen, he olivat heränneet näkemään syntinsä Herraa vastaan. Kansa tahtoi tulla takaisin Herran luo. He kokoontuivat yhteen tunnustamaan syntinsä Herran edessä. Heidän katumuksensa oli aitoa ja vilpitöntä: "He kokoontuivat sinne, ammensivat vettä, kaatoivat sen maahan Herran edessä, paastosivat sen päivän ja lausuivat: "Me olemme rikkoneet Herraa vastaan." Veden maahan kaataminen symboloi syvää sydämen katumusta ja täydellistä nöyrtymistä Herran edessä. Kansan suurin tarve oli saada syntinsä anteeksi Herralta. Ja se oli näin, vaikka he olivat ylivoimaisten vihollisjoukkojen ympäröimät. Tekstissä toteutuu käytännössä Jeesuksen sanat: "Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan.", Matt. 6:33. Israel etsi ensin Jumalan anteeksiantoa, edes selän takana hengittänyt vihollinen ei muuttanut asioiden tärkeysjärjestystä. <
      http://www.kotisatama.net/fi/raamattujasana/viikonsana/sana.php?paivays=2002-02-18
      Taannoin Suomella oli Herraan luottava presidentti.
      > Suomessa oli sen kohtalon päivinä ja hädän päivinä, Talvisodan aikaan, presidentti, joka ei ainoastaan toivottanut puheessaan Jumalan siunausta, vaan myös rukoili Suomen puolesta ja kehoitti koko kansaa rukoilemaan. Tänä päivänä olemme myös kohtalomme ajassa ja hädän päivässä, mitä tulee sotaan syntiä ja sielunvihollista vastaan. <
      http://kingsministries.fi/2012/02/06/presidentti-kallion-rukous-suomen-puolesta-talvisodan-aikaan/
      Äänite vuodelta 1939.
      http://yle.fi/aihe/artikkeli/2010/12/03/kyosti-kallion-itsenaisyyspaivan-puhe-1939

      • Näkökulmaa

        Varmaankin noin on,ja kuritettavana taas köyhimmät.
        Miksi niin aina ?


      • 786

        " koska Suomen hyvinvointi on Jumalan lahja uskoville ihmisille. Sitä mukaa kun uskovat ihmiset vähenevät, vähenee hyvinvointikin."

        Höpsis, todellisuus on aivan toista.

        "Hyvät Ihmiset, tiedättekö, että hyvinvointivaltio oli äärimmäinen poikkeus ihmislajin historiassa?

        Tiedättekö, että se sallittiin vain kommunismin pelossa?

        Kai tajusitte 90-luvun alussa, että nyt sitten seuraa pääoman maailmankausi?

        Kai tajusitte, että iso raha halusi vallan pois kansalta ja kansallisvaltioilta?

        Kai tajuatte, että vaikka haluttaisiin, niin kansanvalta ei voi toimia isoissa yksiköissä kuten EU:ssa?

        Varmaankin tajuat, että EU on keino saada valta pois kansallisvaltioilta ja kansalta.

        Kai myönnät, että itsenäistä Suomea ei enää ole. Itsenäisyys on humpuukia, kuten niin moni muukin asia.

        Kai tiedät, että kaikki eduskuntapuolueet kannattavat EU-jäsenyyttä ja euroa.

        Kai tajuat, että näitä puolueita äänestämällä kannatat kansainvälisen ison rahan valtaa.

        Kai tiedät, että valtiontalouden vaikeudet johtuvat paljolti siitä, että on vähennetty rikkaitten verotusta. Samalla on leikattu valtionavut kunnille lähes puoleen, ja kunnat ovat vaikeuksissa.

        Tajuatko siis, että sairaanhoito-ongelmat ym. ovat tahallaan aiheutettuja?

        Kaikilla keinoilla edistetään yksityistämistä.

        EU:n vuoksi valtion piti luopua rahan luomisesta ja itseltään lainaamisesta. Sitten on velkaannuttu lainaamalla yksityisiltä pankeilta, joita valtio toisaalta tukee. – Mieletöntä, eikö niin?

        Tajuatko, että valtionyhtiöiden lähes lahjoittelu ulkomaille on älytöntä? Esimerkkeinä Kemira Agro, Talvivaara ja Rautaruukki..."

        http://maurinygard.puheenvuoro.uusisuomi.fi/196148-vappupuhe


      • Näkökulmaa
        786 kirjoitti:

        " koska Suomen hyvinvointi on Jumalan lahja uskoville ihmisille. Sitä mukaa kun uskovat ihmiset vähenevät, vähenee hyvinvointikin."

        Höpsis, todellisuus on aivan toista.

        "Hyvät Ihmiset, tiedättekö, että hyvinvointivaltio oli äärimmäinen poikkeus ihmislajin historiassa?

        Tiedättekö, että se sallittiin vain kommunismin pelossa?

        Kai tajusitte 90-luvun alussa, että nyt sitten seuraa pääoman maailmankausi?

        Kai tajusitte, että iso raha halusi vallan pois kansalta ja kansallisvaltioilta?

        Kai tajuatte, että vaikka haluttaisiin, niin kansanvalta ei voi toimia isoissa yksiköissä kuten EU:ssa?

        Varmaankin tajuat, että EU on keino saada valta pois kansallisvaltioilta ja kansalta.

        Kai myönnät, että itsenäistä Suomea ei enää ole. Itsenäisyys on humpuukia, kuten niin moni muukin asia.

        Kai tiedät, että kaikki eduskuntapuolueet kannattavat EU-jäsenyyttä ja euroa.

        Kai tajuat, että näitä puolueita äänestämällä kannatat kansainvälisen ison rahan valtaa.

        Kai tiedät, että valtiontalouden vaikeudet johtuvat paljolti siitä, että on vähennetty rikkaitten verotusta. Samalla on leikattu valtionavut kunnille lähes puoleen, ja kunnat ovat vaikeuksissa.

        Tajuatko siis, että sairaanhoito-ongelmat ym. ovat tahallaan aiheutettuja?

        Kaikilla keinoilla edistetään yksityistämistä.

        EU:n vuoksi valtion piti luopua rahan luomisesta ja itseltään lainaamisesta. Sitten on velkaannuttu lainaamalla yksityisiltä pankeilta, joita valtio toisaalta tukee. – Mieletöntä, eikö niin?

        Tajuatko, että valtionyhtiöiden lähes lahjoittelu ulkomaille on älytöntä? Esimerkkeinä Kemira Agro, Talvivaara ja Rautaruukki..."

        http://maurinygard.puheenvuoro.uusisuomi.fi/196148-vappupuhe

        Kyllä.Tajuan,ja tiedän tuon kaiken.
        Kuulun ei ääniin alunalkaenkin,mitä tulee eu:n.


    • TuleeEsteitä

      Sikisi, että hyväosaiset, rikkaat, vallan kahvassa olevat käyttävät valtaansa väärin, mielivaltaisesti. Sortava ja polkevat toisten ihmisoikeuksia. Ja tallaavat niitä joista kuvittelevat vähiten vastusta nousen, kuten lapset, sairaat, vanhukset kurjat köyhät...

    • MuutosTulee

      Sipilä & kumppanit hallituksessa. Heitä Suurempi VOima on heille madonluvut lukenut, siispä näemme että kansan sorto ei saa menestystä... Mitta täysi.

    • Aatto-hetket-

      Olemem suurten mullistusten aatossa.

      Ei ole mukavaa.

      Jotkut kestää mitä tulee, toiset luhistuvat.

    • NäkyySeHomma
    • Keskari

      "Kai tiedät, että valtiontalouden vaikeudet johtuvat paljolti siitä, että on vähennetty rikkaitten verotusta. Samalla on leikattu valtionavut kunnille lähes puoleen, ja kunnat ovat vaikeuksissa."

      Voi herranpieksut kuinka huonoa "tietämistä" taas kerran. Valtiontalouden vaikeudet johtuvat Suomen viennin negatiivisesta kehityksestä ja siitä seuranneesta bkt:n putoamisesta. Lisäksi kasvava työttömyys ja väestön hurja ikääntyminen aiheuttavat yhä kasvavia kuluja julkiselle sektorille.

      Isona kivenä monossa on julkistalouden huimat palkat, jotka ovat isommat kuin vientisektorilla keskimäärin. Muutenkin elintasomme on sellainen, joka on täysin sietämättömällä tasolla. Ainoa pelastus sille on ennennäkemättömän alhaiset korot. Tämä mahdollistaa juhlien jatkon vielä toistaiseksi. Huonona puolena on se, että täysin pihalla olevia tyyppejä on myös huomattava määrä porvaripersuja äänestelemässä.

      Eli yksinkertaistettuna: Suomen talouden vie alas se, että sektori joka tuottaa vähiten, kuluttaa eniten. Ja nyt en todellakaan tarkoita pelkästään päivähoitoa tai peruskoulua vaan laajaa byrokratiaa, joka vain kuluttaa, mutta ei tuota. Kansanedustajat ovat 4kk lomineen yksi tällainen porukka.

    • RömpänUkko---

      Sipilä on hiljaa. Soini puolustaa: me emme kumartele mihinkään...
      J akumarrelaan EU:n suuntaaan, ja pyllistetään Venäjälle.

      Sanokaa mun sanoneen, että se MAKSAA!!!

    • RömpänUkko--

      Hallitus on kriisissä, kurituksessa, niinkuin aloituksen profetia ennustaa. Maailma arvostelee suomalaisia venläisten ETYJ -asiassa. Ministerit Sipilä ja Stuppi koettavat neuvoa Kreikkaaa. mutta suomalaiset eivät ole kiinnostuksen kohteina.

      Häpeäisivät nuo nuoret jupit. Jotka ovat kuin yksisilämiset kykloopit, verenimijät.

      Söisivät el'äkeläisten ja köyhien viimesenkin leivänkannikan.

      Ei hyvän mene, sanokaa mun sanoneen!!

    • RömpänUkko---

      Joo.... Moni äälä suomenmaas moitti kreikan niitä, jotka tukia hamusivat, pettivätkin?

      Suomella ei oo varaa arvostella.

      Kun Björn Wahlroos - jo ka vuostulot oev 26 miljoonaa euroa NOSTAA EU:N maataloustukia, niin HÄVETKÄÄ valittajat!


      Eikö tukijärjestelmä ole tarkoitettu niille, jotka saavat toimeentulonsa MAATALOUDESta, häh?

      EikÖ sikaroisto nalle Wahlroos pärjää 20 miljoonan! Tuloilla, kun nostaa sivutoimiseen maatalousasiaan TUKEA?

      Nyt. Tuomio. Kuolkoon, olkoon kirottu tämä Wahlroos, joka pakeni Ruotsiin, ettei veroja tarttis maksaa. Sanokaa mun sanoneen, ettei nallekarhulle hyvin käy..
      Kirottu nalle. Ahne sika.

    • juhasipuli

      Ihan vaan tiedoksi aloittajalle että suomi24 sivustolla ministerit TUSKIN käyvät lukemassa paasaamista.

      Ehkä kannattaisi lähettää paasaus hänelle sähköpostilla?

      • säh-kö-posti

        Laita SINÄ juhasipuli sähköpostissa paasausta.... mitä toisia hätyyttelet!!!


    • RömpänUkko---

      Ihan vaan tiedoksi, että MUUT käyvät lukemassa!

      Ja muuallakin: Nyt Kreikassa osataan objektiivisesti arvostella Suomen miljonääriministerin asiaa...

      Eli? 17.6.2015 lausuttu tämän ketjun aloitus näkyy jo kuukauden kuluttua.

      Hallituksen näkyvtä ministerit ovat medioitten ja ihmisten hampassa. SYYSTÄ.
      Sipilä, Soini, Stubbi!

      Kreikassa ”kiitellään” kovasti kaikkia näitä ministereitä!!!

      Ei ole suosio ja suopeus Suomen hallituksen päällä, tekipä se niin taikka näin!

      Ja, Kreikan asiassahan on TAAS kyse vain RAHAN VALLAN pönkittämisestä, pankkien kaatumisen estämisestä, pankkikriisin välttämisestä Kreikan rahoittajien taholla.

      Oletteko NIIN lapsellisia ettette näe? Pankit ja rahajärjestelmä se tukea tarvitsee!!

      Ja meitä viedään kuin lampaita lahdattavaksi, mutta ei kaikkia!


      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1437097508240.html

      http://www.uusisuomi.fi/raha/86581-kova-avautuminen-sipilan-hallitusohjelmasta-harva-tietaa-tata

      http://www.uusisuomi.fi/raha/90200-nyt-tuli-kylmaava-laskelma-8-vuotta-niin-suomi-kuin-kreikka

    • roistomaista---
    • joopas-joo

      Joo - kyllä ne rikkaat osaa! Ny kolme pörssieläkeläistä menee veropakolaisekseksi Portugaliin.
      Ettei tartte suomeen veroja maksaa. Ja niin pinet eläkkeet? 400.000-600.000 euroa vuodessa. Ei niin PIENILLÄ eläkkeillä pärjää, pitää saa Portuigalissa veronalennusta.

      Osaa ne rikkaat!!!

    • EiKaikkiValta
    • miksi_mamuja_

      lisätään? ettekö tajua,ei kansa halua niitä ottaa ja maksaa. mamupakko on suoraan saatanasta.
      eikö 350 000 omaa työtöntä riitä? eikö 1.5 miljoonaa orjatuloista riitä?

      mamutus johtuu,kuten tiedätte eri maiden johtajien järjettömistä päätöksistä ja teoista.
      ottamalla mamuja suomeen te hyväksytte käytännössä kaikki sodat, tappamiset ja tuhot hirvittävine yhteiskuntien lieveilmiöineen ja panette suomen kansan nuo ikikulut ja tulevat idioottivarmat ongelmat maksamaan.

      päättäjät,poliitikot ja virkaloiset:
      oletteko suomessa täysin sekaisin?
      oletteko täydellisesti eu:n hirttoköydessä?
      eikö maassa ole enää omaa tahtoa ja -valtaa lainkaan?
      mikä on tälläinen jättömaa,jota muut hallitsee täysin?
      tajuatteko,suomi on sisältä erittäin sairas?

    • PimitysSipilä---
    • PelinPelaaja---
    • RömpänUkko---

      Sipilän johdolla nyt leikataan! Helatorstai ja loppiainen eivä enää palkallisia.

      Mutta se VAPPU? Miksei se ole listalla! Tosi puolueellista.

      Mutta antaa Sipilän nyt vaahdota. Siinä ei tule hyvin käymään, sanokaa mun sanoneen!

    • katselija-vain

      Pian näkyy Sipilän valitseman politiikan surulliset seuraukset...

    • slfjklfjsfjdsl

      Sipilälle vaan terveisiä että haista paska vitun mulkku!

    • naisnais

      RAKKAUSKIRJE (LUE: EI RAISKAUSKIRJE) : Tapaus JS - maahanmuutto, Kempele, Isänmaamme Suomen pilaamisesta, lastemme Suomi tulevaisuudessa ym kivaa luettavaa:

      Toivon, lisää, lisää, lisää pakkasta - vain se voi tänä aikana auttaa. Suomi on Suomi. Ei täällä lusmut laiskiaiset pärjää. Suomessa on ankarat kelit, valoa ei ole, kaamosta sensijaan on, koulutusoikeus ja -pakko on, vaikka sairaalassa, sivistyminen on elinehtomme, työssäkäynti joka ihmiselle myös oikeus ja velvollisuus.

      Vertaa: Mamut kertoivat haastattelussa tulevaisuudensuunnitelmistaan , toiveammatikseen Suomeen päästyään ammatikseen olla vain rauhallisesti ja mukavasti kotona, MV ammatti se on ??? Kivahan se minunkin olisi olla kotiäiti tai koti-ihminen. Kuka maksaa minun kotiolemiseni ???

      Suomessa oletetaan kaikkien tekevän jotain elantonsa eteen, kykyjensä ja resurssiensa mukaan, yleensä ihmiset haluavatkin jotenkin yhteiskunnan osaksi. Eivätkö ne kahjot ymmärrä mitään ?

      Itse olen tehnyt töitä jo 35 vuotta, ottanut köyhänä opintolainat ja maksanut ne takaisin, kasvattanut lapseni, teen edelleen vuorotyötä tässä rakkaassa pimeässä ja kylmässä Suomessa oli keli mikä hyvänsä. Herään klo 05, lähden aikaisin duuniin bussilla-metrolla-bussilla, tunti per siivu aamuin illoin, Helsingin ruuhkaliikenteessä, naisvaltaiselle pienipalkkaiselle alalle tekemään osuuteni, että saan vuokran, ruoan, laskuni maksettua. Aivan kuten kaikki suomalaiset ihmiset Suomessa tekevät, oli sää -30 tai jotain muuta. Ei Luoja laiskoja elätä.

      Ensimmäisinä asioina lapsena meidät opetetaan käyttäytymään, oppimaan sosiaalisia sääntöjä, esimerkiksi kunnioittamaan toista ihmistä ja toisen ihmisen fyysistä olemusta, olla kajoamatta toiseen ihmiseen tai hänen omaisuuteensa - ja mm. pukemaan vaatteita tarpeeksi, ettemme jäädy kuoliaaksi autoon ulkona talvella.

      Kerrottakoon tämä kaikki niille hevon hel..n tyhmille, laiskoille ja rumille maailmanvaeltajille, helpon elämän perässä matkustaville. Suomi on oikeasti karu ja ankara maa olosuhteiltaan, täällä ei nössöt tai tyhmät pärjää !

      Suomen miehet, naiset ja lapset ovat sitkeitä, ahkeria, lämpimiä ihmisiä kylmässä - ja lahjakkaita alalla kuin alalla.

      JA: Suomi-mies on maailman paras !!! Tämä kiitos on suunnattu kaikille Suomen miehille. Miehet kohtelevat naisia kauniisti, kuin kukkaa kämmenellä. En voisi koskaan ajatella muuta kuin suomalaista miestä elämääni herkuttamaan.

      Suomesta on tullut kehitysmaa ja eläintarha vuonna 2015. Suomi on pilattu. Isänmaamme koskemattomuutta on loukattu. Maamme johdolle nauretaan maailmalla. Sieluni itkee.

      Tapaus JS :

      Itsevaltias työkyvytön, mutta sairaudentunnoton JS antoi mediassa kutsun kaikkeen maailmaan kenen hyvänsä, siis kenen hyvänsä, astella Suomeen !!!! Rajat on auki, papereita ei kysellä. Onko JS:llä munaa kertoa tämä kasvokkain vielä hengissä oleville veteraaneillemme ? Oliko näiden silloisten nuorten komeiden ja hyväsydämisten isänmaallisten miesten elämäntyö turha ? Jumaliste JS, minkä olet mennyt tekemään. Häpeä. Olisiko JS vihdoin aika antaa mediassa kansalle anteeksipyyntö ja ilmoitus vetäytymisestä ja jättää politiikka. Millainen työterveyshuolto ministereillä on ? On se härski. Ilme on tyhjä Kempeleen pojalla - ilman täyttä ymmärrystä tehtyjä tekoja ?

    • todellisuuttako

      Kun rahaa on niukalti, onko varaa käyttää tolkuttomasti varoja urheiluun ja sirkushuveihin.
      Valtio, kunnat, RAY, Säätiöt, jne. jakavat jo enemmän rahaa urheiluun, museoihin, kulttuuriin, taiteisiin jne, kuin sairaiden, vanhusten, köyhien ja toimeentulovaikeusksissa olevien elinolosuhteiseden säilyttämiseen / kehittämiseen.
      On myös ihmeellistä, että sairaat /vanhukset on ajettu pois hoitolaitoksista ja otettu mamuja tilalle. Onko inhimillisyys /heitteillejättö lähellä ?? kun kotisairaanhoito käy joskus katsomassa ja tablettitietokoneella hoidetaan kotona heikkokuntoisiakin. Samaan aikaan päntätään rahaa museoihin mm . Guggenheimiin, vaikka poliittiset päättäjät ovat tietääkseni tehneet kielteisen päätöksen, urheiluhalleihin/ -kenttiin, kulttuuriin taiteisiin, jne. maahanmuuttokustannuksista puhumattakaan.
      Vastaavasti Soiraanhoito- / lääke-, asumiskuluja, jne nostetaan tolkuttomasti. Seurauksena vähävaraisilla ei ole varaa asuntoon, eikä terveydenhoitoon eikä lääkkeisiin, sillä kotona sairaus / vanhusten hoitamiskustannukset eivät kerrytä edes maksukattoa.
      HUOM:
      Leikattu eläkeindeksi ja asumiskkustannusten verottaminen osaltan on vähentänyt sairaiden/ vanhusten toimeentulomahdollisuuksia, eli joutuvat tinkimään terveydenhoidosta, lääkkeistä, jopa ruuasta ja mahdollisesti menettävät asuntonsakin. Onko oikein ???
      Tulisiko sivistysvaltion huolehtia heikko-osaisistaan ???.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2564
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      311
      2326
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      90
      2109
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1807
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1722
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1687
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1573
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      120
      1395
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    10. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      59
      1375
    Aihe