Kaivoslinjojen opiskelijat

YksSuomesta

Mites nyt kun kaivosteollisuus suomesta on lahdattu niin kuka enää ottaa valmistuneita "tunneli-noomeja" töihin...talvivaara kun meni niin jäi vaan saviset liotusaltaat, tyhjät aukot, louhokset ja tunnelit ja itkevät lesket... -- ja tietty vuosikymmeniset saasteet, niin mites kaivos-uunoilla nyt tulee menemään...poljetaanko "raita lakit" ('ylioppilas lakki matkinnat') roskikseen kautta laskiämpäriin sian ruoan joukkoon .. ja "uunot" ottaa kirvelevin mielin talikon käteen ja lähtee navettaan paskaa ja sian sontaa luomaan..?

2

611

Vastaukset

 • Kaivostoimintaan Suomessa näkyy raha tulevan aina ulkomailta. Ulkomailta "pohjolaan" tulevat suuryhtiöt jättävät sitten hyvin likaisen jalanjäljen. Kajaanin Otanmäen vanhan kaivoksen uudelleen avaamiseen on ollut kova luotto uutisten mukaan jo parin viime vuoden ajan, mutta kaivoshan käsittääkseni on romuineen vielä siellä, joten taitaisi olla aika iso homma korvata kaikki pystyyn ruostunut tekniikka? Valmista tunnelia taisi olla yli sata kilometriä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3428
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  17
  1001