Booking.com

KiertäkääBooking

Bookingin kautta ajauduimme homeiseen huoneistoon, jonka omistaja oli äärimmäisen ahne, ilkeäkin. Hotelli kieltäytyi peruuttamasta varausta: tyhjensi masterilta viisi yötä, vaikka olimme vain yhden yön. Kirjeen vaihtoa Bookingin ja B Housen välillä Tel Avivissa on työpäivän määrä, vähintään, lisäksi puhelinlaskut. Raha meni kankkulan kaivoon. Booking kohauttelee olkapäitään ja pitää huoneistohotellia yhä listoillaan. Bookingille annetut masterin tiedot vaarantavat turvallisuutesi. Varaa hotellihuoneesi suoraan puhelinsoitolla. Älä anna korttitietojasi heille. Bookingin kautta siis vain etsit majoituskohteet, et tee varausta. Myös jos vahingossa varaat kohteen, jota ei voi peruuttaa, rahat ovat jo menneet. Älä ota riskiä. Myös hotellille on edullisempaa, että et käytä Bookingin palveluita, jos tätä haluat ajatella. Aina suora soitto hotellille, ei koskaan masterin tietoja saa luovuttaa näiden yritysten kautta.

6

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lueehdot

      Ei tullut sitten mieleesi, että peruutusehdot kannattaa lukea. Joskus on edullinen tarjous, jossa ei ole PERUMISOIKEUTTA. Saa tietysti olla yöpymättä, mutta rahaa ei saa takaisin. Itse käytän vain viiden tähden hotelleja, niissä ei yleensä ole homeisia huoneistoja. Lisäksi voi lukea eilaisia nettiarvosteluja kohteesta. Tuskin olit ensimmäinen ja ainoa, joka kyseissä paikassa joutui homeiseen huoneeseen.

    • kaskuuskaks

      Soitot hotellille ne vasta epäluotettavia olivat 90-luvulla kun varauksia tehtiin puhelmitse. Nyt nettiaikana kaikki on pelannut jos ei itse ole töppäillyt.

    • reissaaja2000

      lähes 10 vuotta varannut jo booking.comin tai hotels.comin kautta majoituksen ja ei vielä kertaakaan ole ollut ongelmia. Joissakin -siis varsinkin noissa erikoistarjouksissa ON erityisehdot juuri peruutuksen suhteen. Olen muutaman kerran muuttanut myös varauksen toiseen hotelliin ennen reissua ja ei niistä koskaan ole laskuja tullut. Jos on huono hotelli niin niistä kannattaa ehdottomasti kommentoida suoraan sinne hotelliesittelyyn, niistähän tulee kyselyt majotusten jälkeen. Ja ei ne varausfirman ihmiset käy jokaista hotellia ja huonetta erikseen tarkastamassa. Järki käteen.

    • Äläpuhushittiä

      Kateellisten marinaa. Toimiva lafka

    • toimiikyllämuuten

      Luottokortin tietoja en kehota antamaan!

    • Anonyymi

      Välinpitämätön ja petollinen asenne! Tähän yritykseen ei voida enää luottaa. He saavat vain suuret palkkionsa, eivätkä he anna pirun asiakkaista. Tämän kauhean yrityksen foorumi on suunniteltu pettämään kuluttajia. Tätä yritystä ei enää luoteta. Vuokranantaja ja asiakas ovat kuluttajia tämän petollisen yrityksen alustalla, eikä heitä ole suojattu millään tavalla. Alusta ei täytä Kansainvälisen kauppakamarin ja digitaalilainsäädännön vaatimuksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      97
      1832
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1400
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1307
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1226
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1114
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      903
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      47
      888
    8. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      410
      882
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      842
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      134
      806
    Aihe