Oletko jo valmistautunut ensi viikon tuloksiin?

UpporikasRutiköyhä

Tuomion päivä koittaa meille ensi viikolla ja nyt mietin että oletteko mitenkään henkisesti valmistautunut ensi viikon mahdolliseen sähköiskuun tai jopa raipan sivallukseen? Tässä muutama kysymys jota itsekin pohdin:

- aiotteko välttää nettiä ensi viikolla ja odottaa kirjettä kotiin? Mietin että se on varmasti niin hieno fiilis jotenkin avata se kirje ja lukea että olet päässyt ensisijaiseen paikkaan. Toisaalta se voi myös iskeä syvälle sielun syöveriin kuin salama kirkkaalta taivaalta.

- aiotko juhlia tapausta jos tulos miellyttää ja jos aiot niin miten. Itse liitelen varmaan sellaisessa euforisessa hyvänolontunteessa koko päivän ja sitten menen illalla ulos syömään ja juomaan hyvin, käytän viimeisetkin roposeni tarjoamalla paikallaoleville drinksuja

- mitä aiot tehdä jos tulos ei ole myönteinen? Itse menen Alkoon, tuon mukanani 3 kassillista "kirkasta" ja sulkeudun muutamaksi päiväksi kotiin. Ryyppään sekä vaivun itsesääliin ja kiroan maailman epäoikedenmukaisuutta ja sitä vitutusta että luin aivan sikapaljon pääsemättä sisään (joko meen ensisijaiseen tai pidän välivuoden, muita vaihtoehtoja ei ole)

Kiteytän fiilikseni seuraavasti: ensi viikolla olen joko upporikas tai rutiköyhä. Olen aivan sairaan täpinässä jos pääseen ensisijaiseen paikkaan (Vaasa :), muussa tapauksessa minun on parasta pystytellä kaukana poissa muissa ihmisistä ettei tapahdu mahdollisesti ikäviäkin asioita.

Voisipa vain ottaa nyt pillerin ja herätä vasta kun tulokset ovat selvillä, tämä odottaminen alkaa ottaa jo todella koville..

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aaltoon

      Haen torstaina viinapullon j shampanjaa Alkosta. Heti tulosten jälkeen juon joko koko viinapullon tai siemailen kallista shampanjaa ja iloitsen opiskelupaikasta. Aamulla pitkät unet, päivällä lisää shampanjaa ja illalla sitten aletaan kiskoa enemmän märkää. Kaivohuoneella nähdään! ;)

    • enjaksaodottaaaaaa

      Päivitän varmaan opintopolkua epätoivoisesti kunnes tulokset tulevat ja jos pääsen Vaasaan juhlin mutta samalla alkaa armoton vuokra-asunnon etsintä, jos en pääse Vaasaan vaan seuraavaan hakutoiveeseeni (amk) olen tavallaan helpottunut koska ei tarvitse muuttaa mutta toisaalta myös vittuuntunut koska no kauppis vs amk... Mitkä tulokset sitten ovatkaan niin alkoholi tulee olemaan osallisena tässä tulosten vastaanottamisessa.

    • apuapau

      Opintopolun päivittelyä vaikka houkuttelisi se tieto ihan postitse saada, oisi jotenkin vielä huikeempi fiilis mikäli sieltä hyviä uutisia tulee. Kyllä tässä aika jännää on ollut ja päivääkään ei ole ettenkö olisi miettinyt koko asiaa, h-hetki lähestyy kokoajan ja voi että kuinka sitä odotankaan, en jaksa odottaa yhtään enempää mitä on pakko. Siksi siis opintopolusta tieto.
      Skumppaa kyllä pitää Alkosta hakea, tosin jos uutiset huonoja niin ehkä virittäydyn ''tunnelmaan'' vähän räkäisimmillä juomilla. En osaa ajatella ettäkö jäisin kokonaan ilman paikkaa, siksi se tulisi olemaan ihan järjetön shokki.. Kai sitä pienet itkut joka tapauksessa tulee tirautettua, kun pelkkä ajatuskin kevään aikana siitä tiedosta että pääsee opiskelemaan sai aikaan onnen kyyneleet silmiin.
      En varmaankaan koskaan kyllästyisi puhumasta ja analysoimasta tätä pääsykoe juttua, niin kauan sen eteen on kamppaillut ja jännittää vietävästi.

    • johhh

      Odotan että joku soittaa onnitteluja, sen jälkeen kun ovat nähneet nimeni hyväksyttyjen listalla. Jos soittoa ei kuulu, niin sitten odotan kirjettä. Tässä on ollut jo niin pitkä odottelu, että olen oikeastaan valmistautunut jo kaikkeen. Opintopolusta en varmasti uskalla katsoa, se tulee liian yllättäen kun tuomion näkee heti etusivulta. Tämä odottelu on aiheuttanut välillä jopa sellaisia tunteita, että en haluakaan päästä... Pettymys on silti suunnattoman suuri jos en pääse. Mutta jos kylmän viileästi ajattelen, niin ei pitäisi olla mitään hätää.

    • Toiveikas22

      Mulla sama tunne apuapau. Olisin valmis speguloimaan tuloksia, pisterajoja, hakijoiden määrää ja kaikkea. Eli mihin kaikkeen hait?

      • apuapau

        Hain Tre, Jkylä ja Oulu. Jännittää ihan hirveesti toi Jkylä kun moni arvelee rajojen olevan todella korkeat, osa taas arvelee niiden olevan lähempänä pienempien paikkakuntien rajoja. Se vaan on niin stressaavaa kun on valmistautunut henkisesti siihen, että paikka aukeaa Tampereelta, mutta on myös hyvin mahdollista että joutuu pettymään.. kokoajan yrittää vakuutella itselleen, että ei se paikka todellakaan ole vielä varma, mutta silti se into siitä että pääsisi sisään, sivuuttaa kaiken ''epävarmuuden'' (ehkä jopa realistisuuden)
        Mihin siellä on haettu?


      • Toiveikas22

        Hain Helsinkiin ja Ouluun. Pidän Oulua täysin varmana, mutta Helsinkiä mahdollisena. Pisteet yli normaalivuoden, mutta ei voi tietää miten käy. Toisaalta voi myös harmittaa, jos Oulua ei pääse kokeilemaan, mutta toisaalta tutut kuviot säilyisivät (ehkä liikaakin) Helsingissä. Mitenkähän paikkakuntalainen pärjää asuntojonossa?


      • apuapau
        Toiveikas22 kirjoitti:

        Hain Helsinkiin ja Ouluun. Pidän Oulua täysin varmana, mutta Helsinkiä mahdollisena. Pisteet yli normaalivuoden, mutta ei voi tietää miten käy. Toisaalta voi myös harmittaa, jos Oulua ei pääse kokeilemaan, mutta toisaalta tutut kuviot säilyisivät (ehkä liikaakin) Helsingissä. Mitenkähän paikkakuntalainen pärjää asuntojonossa?

        Muistaakseni luin ainakin, että Tampereelle asuntoja tarjotaan ensisijaisesti muille kuin paikkakuntalaisille tai lähipaikkakuntalaisille. Mulla ihan sama juttu ton suhteen, että toisaalta kiinnostais lähtee vähän pidemmälle kun Tampere on jo tuttu kaupunki, mutta toisaalta kyllä täällä Tampereella vain helpommalla pääsisi ihan jo taloudellisestikin kun saisi kotona vielä hetken aikaa asua ja työt pitää.


    • Keskiarvo

      Voiko erillisvalinnan tulokset tulla yhteisvalintaa ennen? Viime vuonna ne tulivat. Olen kyllä ihan rikki. Ja välillä on tosiaan sellainen fiilis, etten haluakaan päästä sisään.

      • FaberCastell

        Erillisvalinnoista: Turun sivuilla lukee: "Avoimen väylän valinnan tulokset julkaistaan viimeistään 1.7.2015." Tämän mukaan tulisi ehkä ennen...


    • fdvdvdf

      Pitäähän sitä luultavasti perjantaipullo ostaa 3.7 oli tulos sitten hyvä tai ei. Toisaalta jos se on ei-toivottu niin ehkäpä 2.

    • Keskiarvo

      Tein koko kevään avoimen kursseja aamusta iltaan. Keskiarvoksi sain hakemukseen 3,4. Jotenkin aavistin, että 3 keskiarvo ei tule riittämään tänä vuonna, vaikka edellisinä vuosina kaikki ovat menneet Turkuun erillishaussa sillä sisään. Siellä on nyt hakijoita erillisvalinnassa Turun kauppikseen 40, mikä on kaksi kertaa enemmän kuin viime vuonna.

      • kkckco

        Meimasin ens vuonna hakea turkuun ja mulla on ka joku 3,25 kun ei ollut aikaa panostaa paljon. Pitää varmaan nostaa numeroita reilusti :/


      • mitäihmettäheräisitte

        miksette lue vaan niihin pääsykokeisiin Xd ihan pelleily tommonen


    • Rahixeeheittämäl

      Ei mitään huolta, 37 3. Olen jo juhlinut tässä pääsykokeesta asti lukien ens vuoden kurssikirjoja.

      • höntyilijätoikostautuu

        kelaa jos oot laskenu pistees väärin tai merkannu väärin XD kannattaa oottaa ihan loppuun asti tossa sun touhussa ei oo mitään järkeä


      • Heittämälrahixee
        höntyilijätoikostautuu kirjoitti:

        kelaa jos oot laskenu pistees väärin tai merkannu väärin XD kannattaa oottaa ihan loppuun asti tossa sun touhussa ei oo mitään järkeä

        Se olisi mahdollista, jos olisin huolimaton tai tyhmä. En ole, joten en usko, että tässä on mitään panikoimista :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 175
      5156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4643
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2976
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      31
      1955
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1737
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1726
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1720
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe