jalat/sukat/kengät

m28v

Hmmm en oikein tiedä miten sen nyt sanois.... Välillä tulee sellaisia päiviä, että todella haluaisi päästä hyväilemään naisten jalkoja ja haistelemaan ja nuolemaan niitä. Myös kun pääsisi naisten sukkia ja kenkiä käsittelemään... Hmmm nam :) mutta tahtoisin päästä toisaalta eroon tästä fetissistä ja fantasiasta, kun se tekee minulle pahaa. Koska en ole päässyt toteuttamaan kyseisiä asioita...

M28v seinäjoki

28

2585

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kenkäfetM40

      Hei. Mikäli sinulla on oikeesti ja aidosti tuo fetissi, et pääse siitä eroon vaikka haluaisit. Fetissit on niin syvällä jossakin, että ne ovat siellä aina, halusit tai et. Kyllä kaveri löytyy aina jonka kanssa puuhastella, mutta siitä voi joutua hiukan maksamaan. Itselläni on pari naista joiden jalkaan saan sovitella ja hyväillä kenkiä silloin tällöin.

    • Kenkäfettari

      Miksi ihmeessä yrittää päästä eroon noinkin harmittomasta ja mukavasta fetissistä? Mitä pahaa se sinulle tekee? Jalkoihin liittyvät fetissit taitavat olla yksi tavallisimmista fetisseistä. Itsekin koin jossakin vaiheessa fetissini jotenkin noloksi, mutta nyt myöhemmällä iällä olen huomannut sen olevan seksielämäni pelastus ja rikkaus. Kuinka helppoa onkaan saada juhla arjen keskelle. Sopiva kumppani kyllä löytyy, mutta ihan ensimmäisenä ei kannata ehdotella fetissijuttuja. Niiden aika tulee sitten vähän myöhemmin, mutta kärsivällisyys kyllä palkitaan.

      • miksivähänmyöhemmin

        minulle poikaystävä paukautti ekan seksikerran jälkeen (ei siis oltu edes yhdessä vielä tässä vaiheessa) että hei mulla on muuten sitten semmonen jalkafetissi. siitä eteenpäin aina antanut leikkiä jaloilla ja ettiny ite tietoa tms. miten voisin tätä hänen fetissiään ''hoitaa''. alan itekki jo tykätä jalkojen nuolemisesta tms C;
        mitä aikasemmin asia tulee esille, sitä helpompi se on niellä. tai jossei toista kiinnosta yhtään niin sitä helpompi lähteä.


    • Sniff

      Hyvä neuvo. Matkusta viikonlopuksi Tallinnaan, ota huone Virusta ja kysy taksikuskilta tyttöpaikkaa. Varmasti löytyy tyttöjä joilta saat haistella sukkisvarpaat ja kengät. En tiedä oletko ns.supliikkimiehiä, mutta itse sain puhuttua keväällä Tallinnassa käydessä hotellin respan nuorehkon virkailijan huoneeseeni. Ihailin baarissa istuessani naisen sääriä mustissa ohuissa sukkahousuissa. Kengät olivat mustat korkkarit. Mietiskelin nousuhumalassa minkälaiset aromit sukista ja kengistä mahtaisikaan löytyä. Kysyin naiselta suoraan koska vuoro päättyy ja tulisiko hän käymään huoneessani. Selvitin että kyseessä ei suinkaan ole mikään panohomma, vaan haluaisin vain haistella hänen sukkiaan ja kenkiään. Tarjouduin maksamaan mitä pyydetään. Yllättäen nainen suostuikin ja määräsi hinnaksi 40 euroa.
      Kun vuoro oli päättynyt ja nainen tuli huoneeseeni istuin tuolissa alushousuissa muna jo pystyssä. Nainen istui sängylle ja pyysi riisumaan nuo työkenkänsä, samalla hän ilmoitti että jos asiaan liittyy runkkaushommia hinta on 50 euroa. Riisuin alushousuni ja vapautin seisovan paljasterskaisen kullini näkyville. Kaivoin viisikymppisen naiselle ja polvistuin riisumaan kenkiä samalla haistellen mahtavaa aromia joka vapautui ilmoille. Nuuskin ensin molempia kenkiä maistellen suolaista makua kengän pohjasta nauttien ihanasta aromista joka kengän sisältä löytyi. Pyysin naista makuulle samalla työnnellen kullia toisen kengän sisään, roikotin kenkää kullissani terska kengän kärjessä aloittaen sukkisvarpaiden haistelun ja maistelun. Tuoksut sukkisvarpaissa olivat saada kullini sylkemään spermat kengän sisään joten vapautin kullini kengän sisältä.
      Nainen kiinnostui kullistani ja alkoi hieroa kiimatippoja terskaan samalla seuraten kuinka nuuskin, nuolin ja imeskelin noita hikisiä varpaita sukkisten läpi. Nainen alkoi tehdä pitkiä runkkausliikkeitä pitäen kuitenkin esinahan terskan takana seuraten nyt jo aivan punaisena hehkuvaa paisunutta terskaani. Ihanasta aromista sekä kiimaisesta tilanteesta, jossa nainen runkkaa kulliani ja samalla haistelen hänen hikisiä sukkisvarpaita johtuen, varoitin että spermalaaki alkaa olla tulossa. Nainen kiihdytti runkkaustahtia samalla höpöttäen: anna tulla koko satsi piim, anna tulla koko satsi piim. Ja minähän annoin lastin lentää, sperman purskahtaessa ulos kullista imaisin koko toisen jalan varpaat suuhuni ja katsoin kuinka nainen suuntasi kullini sivuun, seuraten sykäyksittäin lentävän sperman matkaa päiväpeitteelle.
      Pienen keskustelutuokion ja oluiden jälkeen nainen halusi vielä nähdä kun runkkaan itse kun samalla haistelen hänen hikisiä kenkiään. Ei kauaa tarvinnut kenkiä nuuskia kun muna seisoi uudelleen, johtuen ehkä juuri naisen tarkkaavaisesta seuraamisesta. Runkkasin pussini tyhjäksi naisen seuratessa toimitusta alusta loppuun. Kiihottava kokemus ja aivan ihanan hikiset kengät ja sukkikset.
      Ennen olen käynyt tyttöpaikoissa nuuskimassa, mutta tämä kokemus oli ylitse muiden. Suosittelen matkaa lahden toiselle puolelle sullekin.

      • SukkisSami

        Ihana tarina!:) Nuoren naisen jalat joissa on sukkiset ja ehkä jotkut upeat bootsit, joiden sisällä söpöt varpaat ovat saaneet muhia kesäkuumalla saavat kaluni kovenemaan.
        Kerran sain maksulliselta neidolta sukkikset mukaan kun olin niitä aktin aikana imeskellyt. Vieläkin ovat muistona hyllyllä suljettuna minigrip pussiin.

        En voi sanoin kuvailla miten haluaisin naida noita jalkoja ja mikä upea tuoksu noiden saappaiden sisältä tulisi.
        http://www.imagefap.com/photo/2076113292/?pgid=&gid=4944055&page=3&idx=77


      • Anonyymi

        Kiihottavinta,mitä voi olla.-Naisten pohjistaan tummuneet tosi hikiset,pissanhajuiset kiimasukat😋😋😋


      • Anonyymi

        Kuulostaa aivan täydelliseltä... Voi kun pääsisi kokemaan


    • Kenkäjalkaseksi

      Väittäisin, että kuka tahansa nainen antaa haistella jalkansa ja kenkänsä, jos saat häneltä muutakin seksiä.

      • Anonyymi

        Uskallan olla samaa mieltä. Jos ja kun nainen on valmis seksiin hän on valmis tällaiseen harmittamaan pikku fhtissiin, missä ainut vaatimus on haisevat sukat


    • vouyer

      Vuosien aikana useiden naisten hikisiä sukkiksia ja kenkiä haistelleena, olen huomannut uuden piirteen itsessäni. Nuo nuoret skootteritytöt käyttävät ajellessaan kesälläkin sukkiksia. Usein jalkineena on ns.korpparit, jotka eivät niinkään kiihota, mutta kun miettii kuinka sukkisjalat hikoilevat noissa kumitossuissa alkaa jo kulli nostaa päätään.
      Olisi varmaan taivaallista päästä nuuskimaan ja imeskelemään tennareissa hionneita sukkisvarpaita samalla kullia vatkaten.

    • sukkisnuuhkija

      Oon nähnyt kyllä monet skootteritytöt ajavan korkonilkkureissa tai jopa korkosaappaissa.Runkulla on pitävyt käydä kun on miettinyt millaiset arimit löytyy saappaista varsinkin kun vielä sateella päältäkin kurassa ja märät.

    • pienijalka

      Tutustu ihmisiin ja kerro avoimesti asiasta. Asian tiimoilta lienee myös sivustoja. Älä tukahduta itseäsi koska se on osa sinua, on ja pysyy, ei missään nimessä väärin tai sairasta. Itse tapasin juuri miehen ja aina nopeasti kertoi että hänellä on jalkafetissi. Eli rakastaa nuolla ja suudella jalkojani, haistelee korkkareitani jne. Olen varsin avaranatseinen nainen joten minua se ei säilyttänyt mitenkään tai en ajattele että olisi jotenkin sairas tms. Meillä on erittäin ihana seksielämä. Hän myös kertoi muista mieltymyksistään, joita aion hänelle suoda. Kyseessä on siis todella miehinen mies, kiltti ja mukava ja naista kunnioittava.
      Jos joku ei sinua hyväksy tuollaisenaan niin ei,ole sinua varten. Onnea etsintöihin.

      • Onnenlöytänyt

        Tuossa oikea asenne.
        Veikkaan teille onnellista ja seksintäyteistä yhteiseloa.
        Kyllä tosiaankin naisista löytyy todellisia aarteita.


    • pantyhose

      Asiaa. Vaimo pitää sukkikset/polvisukat hikisiksi, ja usein pyytää nuuskimaan sukkia on riittävän hikiset. Pitää hikiset sukat sitten jalassa naidessamme, oikein työntää sukkisjalkoja nenäni alle ja kehottaa nuuskimaan kun samalla työntelen munaa kiimasta märkään pilluun. Vaimo on kertonut terskan paisuvan tavallista isommaksi kun nuuskin hänen hikisiä sukkisvarpaita ja samalla tarjoan munaa suuhun.
      Parasta on kun saan hikiset sukkisvarpaat suuhuni juuri samalla hetkellä kun spermat lähtevät liikkeelle.

      • muitakin-on

        Näin se menee meilläkin. Vaimopa tekee vielä tällä hetkellä työtä, jossa hänen varpaansa hikoaa vuoron aikana työkengissä etenkin kesällä erittäin hikisiksi. Joskus kun hän tulee esim. iltavuorosta ja riisuu nilkkasukkansa, jalat ovat aivan punakat ja jalkapohjat sekä varpaat suorastaan kiiltävät kosteana hiestä. Tuoksutkin ovat usein sen mukaisia. Mikäs niitä tutkiessa samalla kun muutakin tapahtuu:)
        Lisäpotkua antaa ne paremman puoliskon hikisukat, joiden sukkamehu-aromeja on mukava nuuhkia varpaiden kohdalta, vaikka parempi puolisko ei olisi edes kotonakaan.

        Vaimoni tykkää, kun voi helposti miellyttää ja ymmärtää täysin fetissini ja pitää sitä luonnollisena osana minua. Hän on alusta asti (kun sai lopulta tietää mieltymyksestäni) ollut aivan täysillä mukana. Hän näkee asian eteen jopa joskus vaivaa pitämällä tietynlaisia sukkahousuja, töissä tietynlaisia ohuita kuultavia sukkia jne. Itse olen asian kanssa niin sinut, etten todellakaan vaihtaisi tätä mihinkään. Mukava kiihottava lisämauste seksielämässä joka muutenkin sujuu hyvin!
        Ja kesällä helppo saada virikkeitä missä vaan.:)


      • kivaaon

        Minulla taas kiinnostus kenkiin ja samaa namia aika ajoin kengät jalassa. Aloittajalle vain tsemppiä kumppanin etsintään.


      • Anonyymi

        Nyt puhut asiaa.Ei mitään kiihottavampaa,kuin naisen hikisten sukkien tuoksu.


      • Anonyymi
        muitakin-on kirjoitti:

        Näin se menee meilläkin. Vaimopa tekee vielä tällä hetkellä työtä, jossa hänen varpaansa hikoaa vuoron aikana työkengissä etenkin kesällä erittäin hikisiksi. Joskus kun hän tulee esim. iltavuorosta ja riisuu nilkkasukkansa, jalat ovat aivan punakat ja jalkapohjat sekä varpaat suorastaan kiiltävät kosteana hiestä. Tuoksutkin ovat usein sen mukaisia. Mikäs niitä tutkiessa samalla kun muutakin tapahtuu:)
        Lisäpotkua antaa ne paremman puoliskon hikisukat, joiden sukkamehu-aromeja on mukava nuuhkia varpaiden kohdalta, vaikka parempi puolisko ei olisi edes kotonakaan.

        Vaimoni tykkää, kun voi helposti miellyttää ja ymmärtää täysin fetissini ja pitää sitä luonnollisena osana minua. Hän on alusta asti (kun sai lopulta tietää mieltymyksestäni) ollut aivan täysillä mukana. Hän näkee asian eteen jopa joskus vaivaa pitämällä tietynlaisia sukkahousuja, töissä tietynlaisia ohuita kuultavia sukkia jne. Itse olen asian kanssa niin sinut, etten todellakaan vaihtaisi tätä mihinkään. Mukava kiihottava lisämauste seksielämässä joka muutenkin sujuu hyvin!
        Ja kesällä helppo saada virikkeitä missä vaan.:)

        Aivan mahtavaa,kun saa nauttia tyttösen hikisistä sukka aromeista.


    • shoeman

      Oli tuossa kevään korvalla aika mahtavaa kun vaimo toi paljon pidetyt työkenkänsä kotiin. Sukkiksia jotka noissa kengissä olivat hikeentyneet, olin nuuskinut useinkin. Vaimo on tietoinen nuuskimishalustani ja useinkin pitää hikiset sukkikset jalassa kun naidaan. Ihanaa nuuskia hikisiä varpaita sukkisten läpi, ja nussiessa imaista nuo hikiset varpaat suuhun.
      Nyt kun entiset vaimon työkengät ovat kotona, pääsen niitä nuuskimaan ja samalla runkkaamaan kulliani. Tekniikkana usein seisova muna terska paljaana toisen kengän sisään, samalla toisesta kengästä ihania aromeja haistellen. Työkengän pohja hankaa ihanasti paljasta terskaa, ja puristus terskassa on todella mahtava kun kullin työntää aivan kengän kärkeen. Kun toinen hikinen kenkä on nenän alla nuuskittavana ja pohja nuoltavana, ei kauaa tarvitse kenkää nussia kun spermat lähtevät liikkeelle ja täyttävät kengän kärkiosan. Kenkää siivotessa usein kulli nousee uudestaan ja on pakko runkata toinen lasti pusseista ulos.
      Mukava "harrastus" josta molemmat pitävät.

    • Teaser

      Miksi lähteä merta edemmäs kalaan? ;) Löytyy varmasti suomenkin sisältä seuraa jonka kanssa puuhastella fetissin parissa. Mikään ei toki ole elämässä ilmaista, mutta mikäs sen parempaa kuin päästä toteuttamaan fantasioitaan..
      Itse rakastan kenkiä, kauniita korkeita korkkareita.. kokeilun halua ja uteliaisuutta riittää! ;)

      • Toimintaateaserille

        Kokeilunhalua ja uteliaisuutta riittäisi täälläkin... tyylikkään ulkonäön ja rohkeuden lisäksi... Olisi Teaser innostunut keskustelemaan kanssasi lisää?!


    • Matteuspa

      Apua! Antakaa yksikin yhteystieto naisesta, jolle saan sovitella korkkareita ja nuolla hänen varpaitaan, koska vaimoni ei anna noin tehdä!

    • mrsukkamies

      likaiset sukat. Nilkka sukat, polvi sukat ja sukkahousut. Niiden haistelu on se joka laittaa kiihotuksen ylimmilleen ja runkkaus sukkiin/sukkiksiin on hienoa hommaa. Onneksi saan käydä muutaman naisystävän pyykkikorilla.

    • Näin

      Näin on. Hikiset sukkahousut tai polvisukat nenän alle niin kulli on pystyssä. Vieraat sukat/sukkikset ovat aina plussaa ja joskus niitäkin pääsee haistelemaan. Ylitöissä tulee useinkin haisteltua naistyökavereiden työkenkiä, ja tietty myös samalla joutuu runkkaamaan spermat ulos. Onneksi vaimo ymmärtää mieltymykseni ja pitelee useinkin sukkikset/polvisukat hikiseksi. Komentaa haistelemaan sukkisvarpaita. Haistelu poikkeuksetta naimiseen. Mahtavaa naida ja samalla haistella ja imeä hikisiä sukkisvarpaita.

    • Anonyymi

      Siis aivan kiihottava fetissi tämä naisten hikisten sukkienhaistelu.Olen 58 mies,eikä tarvita mitään Viagraa,kun naiseni illalla makoilee sohvalla,katsoen telkkua paripäivää töissähionneet sukat jalassaan ja minä sinne jalkopäähän nuuhkimaan niitä pissinhajuisia polvisukkia,niin on kulli pystyssä välittömästi ja siitäkös emäntä pitää,kun saa teräksenkovaa kyrpää...Ja mitkä orkut kummallekin.-Lisää naisten kommentteja asiantiimoilta...

    • Anonyymi

      Itsellä myös jalkafetissi. Pidän enemmän näteistä,puhtaista, hoidetuista varpaista / sääristä paljaana tai nyloneissa.
      Löytyykö P-Savosta naista salaisesti...

    Ketjusta on poistettu 43 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3040
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2194
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1604
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1067
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      894
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe