Mistä terrorismi johtuu?

kantasuomalainen

Muslimeille kelpaa länsimaiset keksinnöt ja hyvinvointi mutta miksi pitää länttä sitten kaiken pahan alkuna ja vihollisena. Mistä tämä riehumien ja verityöt sitten johtuvat? Mitä pahaa länsi on heille tehnyt? Kysymys jonka osoitan erityisesti muslimeille?

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lopputulee

      Johtuupa se mistä tahansa, niin vielä sille tulee loppu Euroopassa. Katsokaahan vain.

      • kantasuomalainen

        miten se lopetetaan? Tuleeko sota lännen ja muslimien kesken? Heillä on julma ase, itsemurhapommittajat. Niitä vastaan ei ole keinoja.


      • Yrjö1
        kantasuomalainen kirjoitti:

        miten se lopetetaan? Tuleeko sota lännen ja muslimien kesken? Heillä on julma ase, itsemurhapommittajat. Niitä vastaan ei ole keinoja.

        Sotahan on jo, kolmas maailmansota, ja se päättyy kun tajutaan, että mistä kuuluu allah akbar, sinne ruutia rajusti ja heti. Nythän Tunisia alkoi jo sulkea moskeijoita ja ne pitää vielä pistää matalaksi ja asfaltoida. Iso savotta kyllä on, tunisiassakin ählämeitä riittää. Mutta kyllä se sieltä nousee sivistyneen maailman avulla.


      • lopputulee
        kantasuomalainen kirjoitti:

        miten se lopetetaan? Tuleeko sota lännen ja muslimien kesken? Heillä on julma ase, itsemurhapommittajat. Niitä vastaan ei ole keinoja.

        Se lopetetaan lopettamalla.

        Vielä sille loppu tulee.


    • kerty

      Kansanvalistusseura möi myyntimainksen aiheen heille, jolla panostaneet ahkerasti itseensä!
      YK:n pitäisi kieltää tuollaiset mainoset!

    • eipahalle

      Yksi syy terrorismiin lienee se kun ihmiset ovat aivopesty tekemään tekoja jonkun asian puolesta. Syitä terrorismiin on paljon mutta jos tähänkin syyhyn paneuduttaisiin tarkemmin niin päästäisiinkö vähän alkuun.
      Ne jotka organisoi terrorismiin niin heillä lienee intressi joka tavallaan on kuviteltu väärin käsitys jonka takana on vallan jano sekä oma epäonnistunut elämän toteutus.
      Voisiko olla myös näin?????

    • alfa123om222

      Terrorismi perustuu VT:n Profeetta Sakarjan kirjaan sekä Palestiinan tilanteeseen.

      Minä tee filistealaisista kuin Juudan sukuruhtinaita ja Juudan sukuruhtinaista kuin tulipannut lyhteiden sekaan. Jotenkin näin lukee tuossa kirjassa. Tulipannut ovat tietenkin pommeja ja lyhteet viittannevat ihmisjoukkoihin, joita pommitetaan.

      Kaiken tarkoitus on suojella kirkkoa ja Jerusalemia. Se tapahtuu ehkä sitä kautta, että muslimit pilaavat oman maineensa pommituksilla. Ja toisaalta sitä kautta, että Jerusalemiin ei enää matkusteta niin herkästi tms.

    • cpkosdojoja

      Terrorismiin on monta syytä

      Suurimpana syynä näen nuorten islamilaisten turhautuneisuuden omaan sukupuolielämäänsä ja erityisesti sen kieltoihin, mikä aiheuttaa turhautuneisuutta.

      Freudin oppeja ei autoritäärisessä islamissa tunnusteta. Ei niitä tunnustettu Natsi-Saksassa eikä Stalinin Neuvostoliitossakaan. Näissä maissa totuus kiellettiin!

      Islamissa ja ainakin sen äärimuodoissa ei suvaita minkäänlaista totuutta - siis muuta kuin heidän oma totuutensa, jota ei saa arvostella, jottei pääse kivitetyksi. On siinäkin yhteiskunta - uskonto sanelee - ilman sananvapautta. Miksi ihmiset alistuvat. Aseet on keksitty - johtajasta pääsee eroon sormen koukistuksella.

      Kehitysmaapolitiikasta: Afrikan vapauttamista suuryhtiöiden vallasta ja kehittää omaa talouttaan sensijaan, että maasta raahattaisiin pakolaisia Eurooppaan.

      Onko niin, että maanosa pitää tyhjentää johonkin toiseen maanosaan, jotta maanosan despootit ja ahnaat suuryritykset voivat toimia vieläkin vapaammin.

      Ei Eurooppa saa olla afrikkalaisten paratiisi! Tänne ei yksinkertaisesti saa päästää Afrikasta väkeä. On liian helppoa tulla valmiiseen pöytään. Miksei Afrikkaan rakenneta kunnon toimivia yhteiskuntia. Ei kannata kylvää rahaa sinne. Opetetaan ihmiset tekemään ja ennenkaikkea suunnittelemaan ja luomaan työpaikkoja. Uskonnosta pitäisi päästä kokonaan eroon. Se alistaa ihmiset johtaville auktoriteeteille ja saa heidät uskomaan satuihin. Kansaa pitää alkaa sivistää. Koraanin luku ei tässä paljon auta - päinvastoin. Jospa jokainen oppisi edes lukemaan. Se olisi hyvä alku.

      Eurooppalaiset siirtomaaherrat osasivat hajoittaa hallitsemansa maan vähemmistön hallitsemaan suurta enemmistöä. Keinoina käytettiin tappamisia ja kiduttamisia ym. välineitä. Apuna lännestä lähetetyt sotilaat. Nämä hierarkiat ovat monin paikoin yhä olemassa, joita länsimainen suurteollisuus surutta hyödyntää. Nämä yritykset kaivavat luonnonvarat maasta. Vain maan hallitseva luokka saa niistä jotain hyötyä.

      Luonnonvarojen kansallistaminen jakaisi niistä saatavat tulot koko kansalle. Edellyttäen, että kansa olisi poistanut sitä sortavan paikallisen vähemmistön (länsimaiden tuen) vallasta. Kouluttamalla paikallista väestöä johtamaan näitä "suuren rahan" hallinnasta vapautuneita yrityksiä, Afrikasta tulisi menestyksekäs maanosa. Sitä eivät vain nämä Afrikkaa kuppaavat länsimaiset suuryritykset halua.

      Se on petojen politiikkaa! Sitä asiaa ei meidän yhteiskuntiemme verovaroista kerätyillä kehitysapurahoilla paljon muuksi muuteta. Länsimaiden eliitti ryöstää itselleen leijonanosan, jota sitten solidaarinen palkansaajajoukko omista tuloistaan koettaa paikata!

      Ei väkeä Eurooppaan, koka siitä ei hyvä seuraa. Väki on yleensä islaminuskoisia nuoria miehiä. Heidän pääkopassaan kolkuttaa islam kieltoineen ja munaskuissa porskuttattaa luonto. Tästä yhdistelmästä ei yleensä hyvä seuraa, kuten on nähty niin monta kertaa.

      Joku pettymyksenä - räjähtää! Mikäli yläpään usko on vahva, niin se ohjautuu yhteiskuntaan väkivallantekoina. Syyllinen löytyy pahaan oloon ja munaskuiden jatkuvaan paineeseen jostain ulkoa, jonka pitää saada räjähdyksenä - täyttymyksensänsä - jos ei nyt henkilökohtaisena orgasmina, mutta todella suurena räjähdyksenä.

      Tämä on todellinen syy nuorten miesten hakeutumiseen ääriliikkeisiin. Islam kieltoineen aiheuttaa nuoressa ihmisessä elämänkielteisyyden. Purkautumaton sukupuolinen energia on helppoa ohjata ulkoisiin kohteisiin, jotka tulevat uskonnollisen yhteisön huipulta. Heidän omat turhaumansa ohjaavat alempiensa käyttäyttyymistä tässä huippuatoritäärisisessä uskonnollisessa yhteisössä.

    • suomalainenmuslimi

      Toivon todella että luet tämän koko viestin ja saat ehkä laajemman näkemyksen. Rohkaisen suuresti sinua lukemaan Koraanin ja ottamaan itse selvää. (Jos osaat englantia mieluummin se, sillä se on tarkemmin/oikeammin käännetty kuin suomalainen käännös) Olen itse Suomalainen muslimi, enkä ole koskaan ollut onnellisempi.
      Ymmärrän täysin miksi ajattelet näin Islamista ja muslimeista jos katsot vain uutisia ja kuuntelet muita ihmisiä jotka eivät ole itse ottaneet asioista selvää. Uutiset ovat täynnä ISIS:tä ja muita terroristeja jotka eivät millään tapaa edusta Islamia, vaan tekevät päinvastoin mitä Koraani meille opettaa. He seuraavat pelkkää perversiota uskonnostani joka opettaa rauhasta, ihmisten samanarvoisuudesta ja Jumalan armosta:
      Koraani 5:32. Tämän johdosta annoimme Israelin lapsille säädöksen, että kuka ikinä ottaa hengiltä ihmisen muutoin kuin verikostoksi tai pahuuden ehkäisemiseksi maassa, hän on kuin olisi tappanut kaikki ihmiset; ja ken ikinä pelastaa yhden hengen, hän on kuin olisi pelastanut kaikkien ihmisten hengen.Meidän lähettiläämme tulivat aikoinaan heidän luokseen selvin todistuksin (Jumalan yliherruudesta), mutta katso, senkin jälkeen monet ihmisistä tulivat irstaiksi maan päällä.
      Koraani 6:151 ...Surmata ette saa sitä elämää, jonka Jumala on määrännyt loukkaamattomaksi...
      Islamin pakko levittäminen ja käännyttäminen on myös kielletty Koraanissa:
      Koraani 2:256. Uskonnossa ei ole mitään pakkoa, oikea tie on selvästi erotettu harhateistä, ja se, joka hylkää saatanan ja uskoo Jumalaan, hän pitää kiinni mitä lujimmasta kädensijasta, joka ei murru. Jumalahan on kuuleva, tietävä.
      Koraani opettaa meille myös että muslimit saavat sotia vain itsepuolustuksesi jos muslimeita kohtaan hyökätään, muslimit eivät saa aloittaa sotia. Ja tässäkin tilanteessa, jos vihollinen tarjoaa ratkaisua joka lopettaa sodan ja tuo rauhan, muslimien täytyy hyväksyä se vaikka se ei olisi heille hyvä ratkaisu:
      Koraani 8:61. Mutta jos he ovat taipuvaisia rauhaan, niin ole myöskin sinä taipuvainen siihen ja turvaa Jumalaan! Hän on totisesti kuuleva, tietävä kaiken.
      62. Ja jos he tahtovat pettää sinut, niin Jumalan tuki totisesti riittää sinulle. Hän vahvistaa sinua avullaan ja oikeauskoisten avulla.
      Koraani 2:190. Taistelkaa Jumalan retkellä niitä vastaan, jotka vastaanne sotaa käyvät, mutta itse älkää aiheetta hyökätkö. Totisesti Jumala ei rakasta rauhanrikkojia.
      Islamin ensimmäinen Kalifa Abu Bakr al-Siddiq antoi tämmöisiä ohjeita sotaan: "Minä ojhaan teitä kymmenessä asiassa; älkää tappako naisia, lapsia, vanhuksia, tai heikkoja; Älkää kaatako hedelmällisiä puita älkääkä tuhotko yhtäkään kaupunkia"
      Muslimit eivät saa tehdä yllätys hyökkäyksiä vaan viholliselle on ilmoitettava hyökkäyksestä. (jotta taistelu olisi oikeudenmukainen)
      Profeetta Muhammedin on sanottu sanoneen "Älkää olko ihmisiä ilman omaa mieltään, sanoen että jos muut kohtelevat teitä hyvin, te kohtelette heitä hyvin ja jos he kohtelevat teitä väärin, te kohtelette heitä väärin. Sen sijaan totuttautukaa tekemään hyvää jos toiset tekevät hyvää ja älä tee pahaa vaikka toiset olisivat pahoja"
      Koraani 5:8 ...älkääkä antako ihmisten vihamielisyyden estää teitä menettelemästä oikein. Olkaa oikeamielisiä, - se on lähinnä hurskautta, - ja kunnioittakaa Jumalaa, sillä totisesti Jumala tietää mitä teette.
      Koraani on ehdottomasti vastaan terrori iskuja kristittyjä kohtaan. Koraanin mukaan Muslimit, kristityt ja juutalaiset ovat kaikki kirjan ihmisiä ja Koraanin mukaan kristityt ovat meille "lähimpänä ystävyyttä"
      Koraani 5:82. ...oikeauskoisten ystävyyttä lähinnä olevissa varmasti tapaatte sellaisia, jotka sanovat: »Me olemme kristittyjä»; tämä johtuu siitä, että heidän joukossaan on pappeja ja munkkeja ja että he eivät käyttäydy pöyhkeästi.
      Terroristit joita näemme uutisissa ja jotka tappavat viattomia sanovat olevansa muslimeja, eivät siis noudata Koraania. He uhkaavat myös meitä normaaleja muslimeja, ja yrittävät käännyttää meitä heidän perversioonsa. Meidän täytyy olla heitä vastaan yhdessä. Maailma ei jakaudu muslimeihin ja muihin, vaan hyviin ihmisiin ja pahoihin ihmisiin. Toivon todella että löydät rauhaa sielullesi :)

      • eipahalle

        Puuttuuko sinun mielestäsi Muslimeilta synnin tunto. Olen tämän jostakin lukenut mutta en muista mistä.


      • eipahalle

        Miten arvioisit historian totuuden Islamin uskonnossa. Tuleeko paljon ristiriitaa uskonnon ja historian totuuden väliin. Saako teidän kulttuurissa näistä puhua.


    • ukkoylijumbe

      Islamin usko on ydinsyy terrorismiin. Kaikki muut ovat vääräuskoisia paitsi muslimit.Itsemurha on islamin mukaan kielletty, mutta muslimi räjäyttää vääräuskoisia ja sattuupa vahinko että menehtyy itsekin vahingossa. Hänelle aukeaa paratiisin ovet. Perimmäisenä tarkoituksena on että islamin uskoisia aikaa myöden ovat kaikki maailmanasukkaat.
      Vääräuskoisilta katkotaan jalat, kädet ja pää ym. jos ei käänny oikeaan uskoon.
      Jotkut sanovat ettei kaikki muslimit ole sellaisia ja että on maltillisiakin. Paskan
      marjat ja mansikat. Profeetta mohammad on sepittänyt koraanin ja siinä on selvä
      käsky jumalalta ja vaihtoehtoja ei islamin uskossa ole.
      Profeetta mohammad oli hitleriin ja staliniin verrattava hirmuvaltias, erona että hän tappoi ja silpoi itse valtavan määrän ns. vääräuskoisia, otti heidän vaimot jalkavaimoikseen ellei lahdannut heitäkin. Eikä ollut mies ronkeli naisasioissa.
      JOS ETTE USKO NIIN OTTAKAA ITSE SELVÄÄ ASIOISTA. TERRORISMI JOHTUU ISLAMIN USKOSTA.

    • alfa123om2222

      Islam lienee siinä tapauksessa yksi Profeetta Danielin kirjan 7. luvussa mainitun Neljännen pedon osanen. Tuo peto menee tulikivijärveen, koska on pelottanut, kauhistuttanut ja rusikoinut elävien maassa. Islamin pommien lisäksi on siis luettava terrorismiin myös raiskaukset yms. rikokset.

      Islam itse opettaa, että islamiin kuuluu 72 lahkoa ja kaikki paitsi yksi niistä menevät helvetiin. Kristityillä puolestaan on 73 lahkoa ja kaikki paitsi yksi niistä pelastuu.
      Terrorismi on nykyisin kaikenlaista pelottelua, kauhistamista sekä rusikoimista. Ei pelkästään pommein suoritettua "lyhteiden" räjäyttämistä.

      Terrorismin tarkoitus on hyvä. Estää hyökkäys Jerusalemiin tai kirkkoihin. Mutta valitettavasti keinot eli "lyhteiden" tuhoaminen on vähän kaksipiippuinen juttu ja voi johtaa esim. nälänhätään. (Profeetta Sakarjan kirja).

      • mustahevonen

        Kristilliset Sionistit sekoittavat maailman sotimalla ja hävittämällä muslimi kansat Israelin valtion ympäriltä.


      • mustahevonen

        Myös valtionterrorismin aloitti tänään Venäjä pommittamalla ISIksen hallinnoimia alueita.
        Ja samoja alueita pommittaa mm, USAn juutalainen Sionismi ja Kristillinen Sionismi, on myös valtionterrorismia.
        (Natsi-Saksassa myös liittoutuma pommitti ja Neuvosto-liitto eteni maitse.)

        Mutta tässä konfliktissa menee monelta sormi suuhun kuinka asian selittäisi.
        Vai onko Putinkin Kristillinen Sionisti ?
        enpä usko - Koska kysyi länneltä , "mahdatteko itsekkään tietää mitä teette".
        Eli toisin sanoen Putin ei ymmärrä Kristillisen Sionismin päämääriä.

        Ja ovat ne kyllä niin hullut ettei sellaista usko entinenKGP agentti.


      • mustahevonen

        Muuten USAn tukemille terroristikapina-alueille ne taisivatkin pommittaa.
        ISIS säilyi vaurioitta.
        Elikkä Venäjän Putinilla on täysin erilaiset päämäärät , kuin Sionisteilla ovat !


    • Siionomit

      Turkki on uusi Kristillisen Sionismin hävityskohde, maa koitetaan saada sekasortoon.
      Uskonnot ja vallantavoittelu ei kaihda keinoja .

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4306
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2199
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1714
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1468
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1390
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1268
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1194
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      994
    Aihe