Nordean kortti katosi, käteistä ei saanut:

VaihdaS-pankkiin

Kortti katosi, käteistä ei saanut: "Odotan vain kotona ilman rahaa"
Nordean asiakas joutuu odottamaan uutta pankkikorttia rahattomana ainakin viikon. Hän ei saa pankista käteistäkään.


Pankkikortin katoaminen on vaikeuttanut kempeleläismiehen arkea.

Tapaus sai alkunsa, kun kempeleläinen mies kadotti pankkikorttinsa juhannusaattona. Kortin kadottua hän soitti sulkupalveluun ja siellä kuoletettiin se.

Kortti kuitenkin löytyi myöhemmin ja mies yritti avata sen uudestaan asioimalla Kempeleen toimipisteessä. Kerran kuoletettua korttia ei kuitenkaan pystytty avaamaan, vaan miehen täytyi tilata uusi kortti. Uuden Nordean pankkikortin saamiseen menee kuitenkin ainakin viikko.

Mies harmittelee, että kaikki hänen suunnitelmansa ovat pilalla, koska hän joutuu sinnittelemään rahattomana aina kortin saapumiseen saakka.

- Olen ollut Nordean asiakas säästöpankkiajoilta asti eli varmaan 40 vuotta. Kaikki suunnitelmat menivät perseelleen.


Ei edes käteistä, vaikka rahaa on tilillä

Mies kävi Kempeleen pankissa henkilökohtaisesti kaksi kertaa, koska halusi kortin uupuessa nostaa käteistä - turhaan. Nordean Kempeleen konttorissa ei myöskään voi nostaa eikä tallettaa rahaa. Mies muistaa nähneensä pankissa toisen asiakkaan, joka oli tiedustellut samaa asiaa eli käteisen nostamista.

- Siellä ei käsitellä käteistä rahaa, vaan minulle sanottiin, että pitäisi mennä Oulun konttorille. Minulla ei kuitenkaan ole käteistä kortin katoamisen takia, joten en pysty lähtemään kotoani nyt mihinkään, mies kertoi keskiviikkona Iltalehdelle.

Pankista kerrottiin miehelle eilen, että kortin saamisessa kestää viikosta puoleentoista ja kortti lähetetään miehelle postitse.

- Olen nähnyt veljeni viimeksi vuonna 2010. Minulla oli sovittu tapaaminen hänen kanssaan, mutta minulla ei ole varaa matkoihin. Nyt vain odotan kotona ilman rahaa, mies harmittelee.
Nordea: uuden kortin saapumisessa menee viikko
Kyseinen tapaus sattui Kempeleen konttorin Zeppelinin toimipisteessä. Nordean lehdistöpäällikkö Anni Kuusisto vahvistaa Iltalehdelle, että uuden kortin saa Nordealta noin viikossa. Kortin voi hänen mukaansa saada myös pikatoimituksena kolmessa päivässä, mutta kyseinen palvelu on asiakkaalle maksullinen.

Kuusisto lisää, että käteisnostoja ei voi Kempeleen konttorissa tehdä.

4

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • X-asiakasNordeassa

      S-pankista voi jopa kassalta nostaa käteistä, olen ollut jo vuosia S-pankin käyttäjä, otimme tilit pois Nordeasta.
      Ennen Nordeassa oli kassapalvelu ja vanhat ihmiset kävivät maksamassa laskujaan siellä, nyt se kaikki on loppu.
      Nordea ei välitä helkkariakaan vanhoista ja muista jotka kassapalveluja tarvitsisivat.

      • Anonyymi

        Vähän vanha aloitus mut aina ajankohtainen...

        Mulla tuli eka kertaa eteen kortin hukkaaminen viime viikolla. Se ei ollut täysin hukassa, vaan oli pudonnut ja tiesin sen olevan joko tai paikassa. Sain haltuuni tunnissa, mutta päätin sulkee, koska toisesta paikkaa sohvalta se oli helpompi ottaa kameroista huolimatta. Ellei olisi ollut lähimaksua, en olsi pitänyt kiirettä. Kävi niin, että kolmannella yrittämällä tavoitin toimipisteen missä kortti jo olikin tallessa.

        Kysyin olisin toivonut sulkupalvelulta vähän joustavampaa suhtautumista, koska katoamistilanteet on erilaisia. Olisi joku aikaikkuna minkä sisällä kortin voi palauttaa, toki jotenkin varmentaen oikea käyttäjä.

        Eipä tullut käteistä varattua ja sitten olin unohtanut aiemmin tekemäni verkko-ostokset (s-kauppa) tai jotenkin kuvitellut että katevaraus. No sieltähän sitten soitettiin ettei pysty maksaa, kun kortti suljettu, tietysti niin!!! No onneksi oli pankki auki, mutta ei sieltäkään periaatteessa aina käteistä saa. Kassalta saa vain kortilta, No kortti tuli pian, kiitos tästä👍Mutta jotenkin kuvittelin kai, että tunnusluku on ja pysyy (vaikka uusi korttinro) ellei sitä pyydä mitätöimään, mutta eihän se näin menekään. Kysyn vaan miksei - heille helppo kaavamainen ratkaisu? Tuli ilmi automaatilla mutta on oikeesti käynyt jollekin sillai, että normaalin uusimisen jälkeen ei ole tunnusluku kelvannut - tottakai voi näitäkin olla.
        No ei noi maailman loppu, mutta mua ärsyttää muutenkin monet mekaaniset helpot ratkaisut eli joustavuutta ja tilanneharkintaa lisää.

        lajijasuris


    • Anonyymi

      Eilen viimeksi tööt nordean tilit, muutaman viikon sisällä. ? :( ottakaa toisen pankin kortti kaiken varalta. Luottokortti voi olla myös hyvä valinta.

    • Anonyymi

      Mulla ei ole euroakaan Nordean tilillä. Lainan verran tasan talletan sinne edellisenä iltana. Palvelu ala-arvoista siinä se syy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 134
      3843
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      107
      3497
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      18
      2493
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1565
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1471
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      86
      1446
    Aihe