Olen friikki

Hopelessless

80-luvulla olin hoikka 74kg 186cm urheilullinen mies. Lajeina pyöräily, kävely, jalkapallo, lentopallo, jääkiekko, rantapallosateeseen, suunnistus, uiminen, kehonrakennus, tennis, sulkapallo ja sähly. Olin hyvässä kunnossa. Vedin cooperin testissä kevyesti 3550 metriä.

1990 luvulla löysin viimein työpaikkani. IT-ala rämpi mutta pikku hiljaa rupesi menemään kovaa. 2000 luvulla oli melkoinen hurmos firmassamme. En kerennyt enää urheilla, kaikki aika meni ohjelmoinnin ja palaverien kanssa. Aloin lihomaan koska ruokahalu oli entisenlainen. Lihoin noin 115kg painoon.

Sitten tapahtui paljon hyviä asioita. Tutustuin erääseen meksikolaiseen naiseen, menimme naimisiin, muutimme Thaimaaseen, yms. Paino putosi pikkuhiljaa 90kg ja se oli ihan ok. Sitten alkoi firmassamme YT neuvottelut, niitä oli neljät peräkkäin, ahdistuin niistä tilanteista ja aloin syömään mielialalääkkeitä. Painon rupesi nousemaan pikku hiljaa. Työtkin loppuivat kun firma lopetti paikkakunnallamme. Nyt näitten kaikkien vuosien jälkeen olen pitkäaikaistyötön, asumuserossa, alkoholisoitunut, syön psyykelääkkeitä ja masennuslääkkeitä ja painoa on kertynyt 178kg. Ikää on 54vuotta.

Tässä ei taida toivoa enää hirveesti olla.

1

<50

  Vastaukset

  • Ei Kim Dotcom eikä edes Kim Jong-Un ole noin vanha.

   Mutta: laihduttaminen vasta helppoa on. Ei ole pakko edes treenata, sen kuin syö vähemmän, varsinkin huonoja hiilareita (jolloin ei tule kovin kova nälkäkään).

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Nyt on tulikuuma rantabeibe! Salkkarit-kaunotar Johanna Puhakka julkaisi sensuellin uimapukukuvan – yksi asia tosin puuttuu!
  • Näin kuvataan suosittua OnlyFans-aikuisviihdettä: tyttöbändin laulajakaunotar Kerry suostui rohkeisiin otoksiin miehensä tukemana - maksaisitko tällaisesta K18-materiaalista?
  • Sinkkukomistus Esko Eerikäinen Tinderin tarjonnasta: ”Ei sieltä oikein löydy ketään!”

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   71
   5047
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   70
   2650
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2031
  4. Raaka-Rane lähti reissuun lentokentällä

   Instassa runsas aamiainen lentokentällä, pöytäseurueessa kaksi muuta. Täytyy järjestellä bisnekset kuntoon ulkomailla...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1386
  5. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   50
   1206