Olen friikki

Hopelessless

80-luvulla olin hoikka 74kg 186cm urheilullinen mies. Lajeina pyöräily, kävely, jalkapallo, lentopallo, jääkiekko, rantapallosateeseen, suunnistus, uiminen, kehonrakennus, tennis, sulkapallo ja sähly. Olin hyvässä kunnossa. Vedin cooperin testissä kevyesti 3550 metriä.

1990 luvulla löysin viimein työpaikkani. IT-ala rämpi mutta pikku hiljaa rupesi menemään kovaa. 2000 luvulla oli melkoinen hurmos firmassamme. En kerennyt enää urheilla, kaikki aika meni ohjelmoinnin ja palaverien kanssa. Aloin lihomaan koska ruokahalu oli entisenlainen. Lihoin noin 115kg painoon.

Sitten tapahtui paljon hyviä asioita. Tutustuin erääseen meksikolaiseen naiseen, menimme naimisiin, muutimme Thaimaaseen, yms. Paino putosi pikkuhiljaa 90kg ja se oli ihan ok. Sitten alkoi firmassamme YT neuvottelut, niitä oli neljät peräkkäin, ahdistuin niistä tilanteista ja aloin syömään mielialalääkkeitä. Painon rupesi nousemaan pikku hiljaa. Työtkin loppuivat kun firma lopetti paikkakunnallamme. Nyt näitten kaikkien vuosien jälkeen olen pitkäaikaistyötön, asumuserossa, alkoholisoitunut, syön psyykelääkkeitä ja masennuslääkkeitä ja painoa on kertynyt 178kg. Ikää on 54vuotta.

Tässä ei taida toivoa enää hirveesti olla.

1

<50

Vastaukset

  • Ei Kim Dotcom eikä edes Kim Jong-Un ole noin vanha.

    Mutta: laihduttaminen vasta helppoa on. Ei ole pakko edes treenata, sen kuin syö vähemmän, varsinkin huonoja hiilareita (jolloin ei tule kovin kova nälkäkään).

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.