Baaristako aina velttoa ?!

lörps

Olen eronnut nainen ja seksielämäni on ollut olematonta jo pitkään. Pari kertaa olen nyt lähtenyt etsimään baarista seuraa. Molemmilla kerroilla käynyt niin että miehellä ei tule hommista mitään kun ei seiso. Eka kerralla oli isolla varustettu mies mutta makasi sängyssä kuin lahna ja odotti mun tekevän kaiken. Lopulta sai sisään kun pyysi anaalia, en nauttinut koska se sattui ja oli eka kerta mulle peppuun. Muusta hommasta ei tullut mitään. Nyt toinen kerta juuri toisen miehen kanssa, baarissa kävi kuumana ja tunsin erektionkin mutta hommista ei tullut senkään vertaa mitään kuin edellisen kanssa. Molemmat siis oli aika paljon juoneet mutta halut oli kovat.
Onko tää kaikkien miesten ongelma että kun viinaa ottaa niin haluista huolimatta ei seiso ? Miten sitä voi edes baarista löytää ketään jolla homma luistaisi kun miehet juo kaikki kun on niin estyneitä ja ujoja ? Pitääkö alkaa kyseleen jo baarissa että seisooko sulla vai ootko liian kännissä >:( ? Molemmat miehet muuten luikki ovesta ulos kun aattelin että ehkä sitten aamulla onnistuu :/

40

3788

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyytilyyli

      Noin siinä käy jos mies liian humalassa. Kannattaa pokata joku vähän selvempi tapaus, silloin on kyydit kohdillaan.

    • Bklbhv

      Sun Pitäis tavata niitä miehiä uudestaan kun ne on selvinpäin. Toisaalta kyllä mulla monesti seisoo kännissäkin, mutta ei välttämättä enää 4 aikaan yöllä kun on jo liian uupunut. Kannattaa viedä se mies kotiin sieltä baarista jo puolen yön aikaan ehdottaen jatkoja himassa. Kotiin voi varata muutaman kaljan ja vähän ruokaa joilla voi myös houkutella.

    • 0106

      Tuo on melko yleistä jos baarista pokaa. Siellä ei useinkaan ole ne kaikkein kestävimmät urokset koska sielä vietetty aika on tehnyt tehtävänsä.

      Paljon parempaa (seksikin) seuraa löydät kun hankit itsellesi trikoot ja lähdet kiertämään kunto/pururataa. Menet vaikka kävelleen ja aina kun tulee vastaan joku teline, vietät sen kanssa hetken aikaan. Liikkuvilla miehillä kun veri kiertää jo valmiiksi. Saatat saada ihan radalla jo esimakua ja myöhemmin pitkän kaavan kautta. Tiedä vaikka onnistuisi ihan ihmissuhdetasolla.

      Toinen paikka on uimaranta. Ei muuta kuin bikiniä päälle, ja muistat jättää vain ne aurinkolasit kotiin. Se antaa nirppanokka-vaikutelman kun ollaan rannalla aurinkolasit päässä. Leveälierinen kesähattu päähän niin aurinkolaseja ei tarvita. Silmä pitää näkyä.

      Unohda baarit ja kuntosalit. Valitse kuntoilijat ja kestävyyslajit. Sieltä sitä kestävyyttä tulee.

      • Auringonpistos

        Tuon voi unohtaa. Kaikki eivät kestä aurinkoa.


      • onblonditkikuumia
        Auringonpistos kirjoitti:

        Tuon voi unohtaa. Kaikki eivät kestä aurinkoa.

        rusketus=ihnminen rakastaa seksiä ja kuntoiluakin yleensä, väristä siis näkee tulisuuden


      • Anonyymi
        onblonditkikuumia kirjoitti:

        rusketus=ihnminen rakastaa seksiä ja kuntoiluakin yleensä, väristä siis näkee tulisuuden

        Läheiseni sai melanooman yhdestä läiskästä ohimolla (liikaa aurinkoa) ja sitä kautta levisi koko kroppaan ja aivoihin. Nyt sädehoito. Toivon parasta. Älkää vetäkö tällaista läppää edes huumori mielessä. Kiitos.


    • lörps

      No ei noi nyt missään umpihumalassa olleetkaan, ihan silleen normihumalassa. En odottaisikaan mitään mieheltä joka on umpikännissä. Ja ei menty neljän aikaan aamusta vaan muistaakseni joskun 2 tuntia ennen sulkemista. Ja en kyllä mene lenkille jos haen miestä :) Kiitos vinkistä mutta ei sovi mulle. Olen itsekin ujo joten ymmärrän että alkoa otetaan että pahimmat estot lähtee, miehillä vaan taitaa lähteä paljon muutakin samalla :( Noooh, kai se joskus osuu kohdalle että hommat luistaa...pitää kai juottaa miehelle vettä tuntia aikaisemmin kuin lähtee baarista :D

    • miesyksin39

      Olen satavarma että mulla seisoo olin humalassa tai en. Enkä ole ikinä niin humalassa että en naista osais hoidella.

      • aholisti71

        Kannattas nyt bergele sunkin opetella juomaan kunnolla. Aina hyvä känni huonon panon voittaa, tai oikeastaan melko hyvänkin


      • Anonyymi
        aholisti71 kirjoitti:

        Kannattas nyt bergele sunkin opetella juomaan kunnolla. Aina hyvä känni huonon panon voittaa, tai oikeastaan melko hyvänkin

        Ite en edes lähtisi naisen matkaan baarista, liikaa juomatonta alkoholia ennen valomerkkiä ja liian hyvä humala sen jälkeen :D

        Vakipanot erikseen, niille voi luvata aamustondista...


    • Viinikukko

      Minulla ei ole koskaan seisonut 1,5 olut-litran jälkeen. Ihan pikkupojasta lähtien.

    • Johanlöytyy

      Me miehetkään emme ole täydellisiä.
      Mikäli haluat katsoa löytyykö ongelmaasi apua Johan100
      hotmail'istä

    • kokkolassakerran

      Tuli mieleen. Kokkolassa kerran minua tuli suoraan pyytämään vanhempi nainen, pyysi luokseen seksin takia. Yöllä olin liian humalassa, aamulla heräillessä olisi panettanut mutta leski ei enää sitten suostunut. Olen hitsi vie unohtanut nimen, ositteen melkein muistan.. Musta tuntuu että sekin kyllä haluais, tiukan olinen oli vaikke kovin nuori..

    • selvänä

      Älä hae paarista siellä juopot.

    • niinsevaanon

      Miehillä 2 yleisintä syytä miksei seiso vaikka haluja olis ja toinen on jännitys. Tuota jännitystä voi helpottaa alkolla mutta sittempä tulee helposti vastaan se viinan liikaa rentouttava vaikutus. Itsevarma mies ei tartte viinaa naisen hoitamiseen, joten niitä tuskin baareista tapaa. Lenkkipolulta saattaa löytää ehkä liiankin itsevarmoja varsinkin jos tulevat heti tekemään tuttavuutta.. eli lähinnä ahdistelemaan lenkkeilijöitä.

      • mkiikll

        No nimenomaan sielt baarist niit itsevarmoja löytyy, ne on niitä, jotka tekee aloitteita


    • kyrpäeinari

      Baareissa käy vain vitun vonkaajia ja ns huoria panettamassa, kumpiin sinä kuulut heh. Näin se menee.

    • fjfwfw

      itsevarman löytyy lenkiltä ja treeneistä, ei siihen a holia tarvii

    • itse47v

      Minkä ikäisistä mieheistä kyse?

      Itse aikoinani lähdin kolmikymppisten miesten kanssa (halusin vain yhden yön juttuja). Heillä kylä homma toimi vaikka olivat aikas moiseessa tuiskeessa :)

      • Kyltymätönvaimo

        No mun miehellä seisoo kans kännissä ku rautakanki eikä laske millään. Selvinpäin seisoo kyllä kovana, mut tulee nopeesti.


    • Valitettavasti se on niin, että baarista etsimällä ei koskaan varmasti tiedä mitä saa. Eikä kyllä mieskunto välttämättä näykään aina päällepäin.

      Minulla on taas sellainen ongelma, että kunto on varsin kova, mutta seuralaista minulla ei ole. Enkä halua lähteäkään etsimään sellaista baarista, sillä en pidä yhden yön suhteista.

      Haluan lisäksi tavata ns. epäsäännöllisen säännöllisesti, eli halusisin jonkinlaisen vakikumppanin.

      Baarista en muutenkaan välttämättä löytäisi seuraa, sillä olen itsekin sen verran ujo että siitä ylipääseminen vaatii sen verran kovat humalat, että sitten tuskin seisoo enää minullakaan :)

    • Goliath

      Missäpäin asut, mistä sinut tavoittaa? Sporttinen parinkymmenen paremmalla puolella oleva kundi kyselee

    • Maukka-44
    • Jorma69M

      Olen eläkkeellä opleva mies ja monivuotisen kokemuksen perusteella voin sanoa, että runsas alkoholin käyttö vähentää seksuuaalista kykyä a) tilapäisesti (siis humalassa ollessa) b) pitkävaikutteisesti ts vanhetessa kyky vähenee vaikka olisi selvinkin päin

    • Kiimainenmimmi

      Itse tein näin kun tapasin baarissa mukavan miehen.Pyysin numeron ja lupasin ottaa yhteyttä, koska en oikein harrasta kännipanoja. Näin tein ja nyt tapailtu jo kohta vuosi sekstailun merkeissä.Suosittelen

    • 884455

      Minäpä baarista sain kaksi naista asuntooni olivat siskoksia noin 30v.ikäisiä olivat vähän ottaneet alkoholia.kunpaakin panin sitten yöllä kaksikertaa.Olivat aamulla lähtiessään hyvin kiitollisia.Kaksiviikkoa leikittiin.He muuttivat toiseen kaupunkiin töihin.Kylläpä sain nauttia kaksiviikkoa.Hei nainen jos sinäkin haluat nauttia elämästäsi voisin sinut hakea autolla kotiini et pety.

    • Tyysterniemi

      Mulla toimii ,,vaikka jo 65v.Hain lekurilta pillerit ja nyt seisoo kunnolla.Joskus käyn vieraissa,kun niiden ukoilla ei seiso tai pariskuntien kanssa pelaan...elämä on kivaa ,,kun oikein panettaa..

    • HardFlop

      Ei aina, mutta onhan siinä riskinsä.
      Jännitys on yhtä suuri seisokin surma kuin viinakin.
      Itsellä on kyllä aina kalu toiminut juuri niin kuin pitääkin isossakin humalassa. Ainoa mulla on se taasen, että mä en meinaa millään laueta kohtuuhumalassakaan.
      Onhan se kivakin, naiselle varsinkin, kun touhu ei ole parilla työnnöllä ohi, mutta sitten kun 2 tuntiakin tönii eikä tulo ole edes vältämättä lähelläkään niin ei sekään ehkä nyt niin kivaa ole.
      Et mieluiten annan patukkaani selvistä päin tai korkeintaan parin kaljan pikkuhiprakassa.

    • vm1967

      Onneksesi voin kertoa et vaik viinaa ottaisin ni kyl mul kalu on kovana. Mut tietty pitää naisenkin olla haluttava ja tietty miehenkin et säkin haaluut. Eli pitää vaan synkata

    • Nää trollit nostaa vanhoja juttuja esille ja alkuperäiset kirjoittajat on varmaan hävinneet jonnekin, mutta mielenkiintoinen aihe.

      Ensinäkin, alkoholi vie seisokin niin nuorelta, kuin varttuneemmalta kaverilta. No joo, ihan parikymppisenä kyllä seisoi aina kun tarvi mutta vähän myöhemmin ei enää samanlailla.

      Alkuperäisessä ketjussa tuli hyvä vinkki. Haalaa ukko heti petiin, jos vaan tuntuu siltä. Muutama kalja saattaa jo vaikuttaa asiaan negatiivisesti. Toinen asia, tee selväksi että panostetaan aamuun. Aamulla krapulassa panettaa varmasti. Ne miehet jotka jää, niin aamulla varmasti seisoo ja halut on kohillaan. Kolmas asia. Jos miehellä ei seiso, komenna nuolemaan pillua. Älä pyydä, komenna. Kännissä Se nuolee sitä, vaikka ei muuten nuolisikaan.

      Ja seisooko minulla kännissä, no ei tietenkään. Aamuna kyllä sitten. Halut voi olla kohollaan kyllä, panomieheksi ei ole, eli ei kannata alkaa iskemään kapakassa.

      • Anonyymi

        Rumat naiset eivät saa seisomaan. Kokemusta on.


    • Anonyymi

      Heippa sinä ihana kiihkeänainen. Olen eronnut 53v mies Helsingin seudulta haluun tutustua [email protected]

    • Anonyymi

      Ota isokullinen nuori mies...Kyl stondaa, panee ja tulee monta kertaa sun kiimaan. 19v 24cm. Tykkään panna vanhempii

    • Anonyymi

      Vaimo valitti samaa. Ei edes nuorempana ennen meidän tapaamista baaripanoilla yleensä seissyt.

      Monta kertaa hän sanoi heränneensä siihen että häntä naitiin. Muutaman tunnin unet olivat tehneet tehtävänsä. Kun kysyin laittoivatko ne kondomin, vaimo sanoi kaikkien niiden naineen paljaalla. Aika riski mieheltä. Ei tiedä toisen ehkäisystä mitään.

      • Anonyymi

        Minä pokasin paljon naisia raflasta, mutta jo puolen yön aikaan lähdettiin kämpille naimaan.
        Pidin naimakuntoa yllä, etten vetänyt lärvejä.
        Paljaalla tuli naitua etupäässä, joskus ulkona puistelin, ettei paksuksi tule.
        Pari kertaa oli tippuri ja satikaiset.
        Aamulla oli kiva työntyä takaapäin, naisen nukkuessa kosteaan pilluun.
        Nyt ikämiehenä pitää Viagralla jeesata, mutta sitten seisoo kuin vaunun aisa.


      • Anonyymi

        Humppaillan jälkeen panin aina paljaalla. Ei siinä mitään ehkäisyjä aleta kyselen kun nainen on valmis ottamaan kullin sisään.
        Mitään jälkiseuraumuksia ei ole tullut.


    • Anonyymi

      Vielä kun pääsis nusasee nuorta oravapillua, mutta se voi olla haavetta vanhalle äijälle.
      Parempi vejellä va.haa ja väljempää, jossa ei ole niin tiukat nuo toleranssit.
      Laajalla vennäinmaata on Olkaa.ja Volkaa.

      • Anonyymi

        Parempi on isohko tavara, sitä voi reunoja kokeillen kirnuta, monesti päästelee pillu pierujaan, kun kirnuaa pohjia myöten.


    • Anonyymi

      Nuo isot tavarat on sellaisia kaatopaikkoja mihin joka viikonloppu käy eri mies tyhjennyksellä.
      Vain ehta kelpaa tosi panomiehelle.

      • Anonyymi

        Tosi panomies nusasee kaikkia kaksjalkasia, suotta erottelee.
        Isoa pillua on kiva panna lätistellä toisten jäljiltä liukkailla on hyvä luisto.


    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6183
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3966
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2349
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1383
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe