Kellään kokemusta andro-penis peniksevenyttimestä?

tavoitteena15cm

Hei!

Onko täällä kellään ollut kokemusta Ando-penis peniksen venyttimen käytöstä? Olen lukenut eri lähteistä, että tämä on ainoa tieteellisesti todistettu keino kasvattaa penistä.

Itselläni on 13,5 cm penis, eli normaali-pieni. En ole koskaan saanut naisilta valistusta, mutta ei niitä seksikumppaneita ole ollutkaan kuin kaksi, ja toinen niistä yhden illan suhde.

Olen 22 vuotias, keskivertoa komeampi ja korkeakoulussa (oikeustieteiden opiskelija).

Itse olen naisten suhteen melko nirso ja standardit ovat korkeat. Vaadin myös itseltäni paljon.

Pidän väitettä "koolla ei ole merkitystä" paskapuheena. Koolla, ulkonäöllä, statuksella, koulutuksella, varallisuudella, älykkyydellä, iällä ja painolla ON VÄLIÄ ja se kuka väittää muutoin on itselleensä valehteleva luuseri joka ei viitsi tehdä mitään itsensä parantamisen eteen vaan mielummin luovuttaa ja muokkaa päässään todellisuutta.

Parinvalinnassa/parituksessa ei ole kyse mistään muusta kuin pinnallisiin piirteisiin painottuvasta kilpailusta. Me haluamme parhaan mahdollisen parin. Saadaksemme parhaan mahdollisen parin meidän tulee tehdä työtä itsemme parantamisen eteen, koska myös se "paras mahdollinen pari" haluaa parhaan mahdollisen parin :D

31

4592

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • novittuhaistapaska

      Tunge penis imuriin 2.5h ja sen jälkeen omistat naismagneetin

    • Jaettikyrpae

      Tyypillistä pienimunaisen kokoomusnuoren vinkumista. "Itse olen naisten suhteen melko nirso ja standardit ovat korkeat." Voi vitun puupää, jatka tumputtamista vaan.

    • Haba1980

      Ostin laitteen vuosia sitten. Käyttö oli hankalaa ja tuntui epämiellyttävältä. Lisäksi olisi vaatinut innostusta ja sitoutumista pitkäksi aikaa. Ei löytynyt multa. Elän nykyisen mittani, 14 cm, kanssa :)

      Laite on vielä kaapissa, pitäisi heittää pois. Ei sitä kehtaa missään Tori.fi:ssä kaupitella...

      • POJALLE

        Mimä sain 20c dilton lahja Kas kertaa tuli koiltuakun oli puutteitessai kun pari kertaa kokeiltua. Ja sai kunnon orkut. Nyt olen 19v pojan kanssa ja tykkää vak olen viiskyt. Tykkää dildosta ja on tiukka peppu pystyssä. Alistuu kun haluun tehdä kaikkea.


    • UroLogi

      Vastaanotolleni tulee aina silloin tällöin miehiä jotka ovat vaurioitaneet penistään noilla laitteilla. Kysymys on useinmiten ollut nirhaumista ja hankausvaurioista laitteen kiinnityskohdissa. Hoitona runsas rasvailu ja ehdoton laitteen käyttökielto. On syytämyös pidättäytyä seksistä ja masturboinnista ainakin parin viikon ajan.
      Kukaan potilaista ei ole saanut laitteen käytöstä mitään hyötyä joten se on humpuukia ja tieteelliset todistelut laitteen toiminnasta tekaistuja. Rahat pois tyhmiltä sanoisin

      • Kollegasi Lukkarinen kai myy noita, kun oli kanssasi eri mieltä?

        Mitä olen lukenut noista, ovat vitun hankalia käyttää ja tulokset ovat vaatimattomia, mutta niitä kuitenkin on.


      • UroLogi

        Lieneeköhän tällä Lukkarisella omakohtaisia kokemuksia laitteen käytöstä? :)
        Minun puolesta sopii käyttää jos usko laitteisiin on kova. Minullehan se tietää vaan lisää asiakkaita.


      • UroLogi kirjoitti:

        Lieneeköhän tällä Lukkarisella omakohtaisia kokemuksia laitteen käytöstä? :)
        Minun puolesta sopii käyttää jos usko laitteisiin on kova. Minullehan se tietää vaan lisää asiakkaita.

        Taidat olla ensimmäinen urologi, joka käy OKV-palstalla?

        On täällä kyllä käynyt muitakin asiantuntijoita. Aikoinaan eräs "kynegolokikin" kertoili oululaisittain naisen anatomiasta ja samainen Asko on esiintynyt useasti myös lääkärinä.
        Kun joskus kysyin, että eikö lääkärin koulutuksella olisi oppinut edes kirjoittamaan noin niin kuin suunnilleen oikein, kertoi tämä Oulun hurja lääkäreillä olevan niin kiire, että siksi hän kirjoittaa päin vittua.

        Minä olen astronautti :D Ja minulla on avaruuden suurin kulli.


      • OnAinakinMyynyt
        h-x kirjoitti:

        Kollegasi Lukkarinen kai myy noita, kun oli kanssasi eri mieltä?

        Mitä olen lukenut noista, ovat vitun hankalia käyttää ja tulokset ovat vaatimattomia, mutta niitä kuitenkin on.

        Lukkarinen on ainakin ennen myynyt Andro Penistä, kehui maasta taivaaseen, auttaa kuulemma ihan kaikkiin miehuusongelmiin.... no en tullut hankkineeksi, hintaa oli siihen aikaan yli 200€....


      • Kaikea

        Olen vanha nais lääkäri ja nähnyt kaikenlaista. Nuoret pojat tulee kun niitä kiihottaa kun tutkii. On kiihottavaa kysellä kun 20cm seisoo että miten on tulluk kipees. Yleensä kertoo että itse hieroo rajusti että saa. Ja kun nonta kertaa päivässä runkkaa niin annan voidetta .


      • Nyt_tienaamaan

        Hahhah, must be true! Kirjoita Rattoon pidempi versio, voit saada parikymppiä! Muuta ikä alemmaksi, mustasankaiset silmälasit, joiden yli kurkit vaikket ole vielä lukulasi-iässä jne.


    • 21cm

      Andropeniksestä ei ole kokemusta mutta käsin venyttämällä olen saanut kaksi senttiä lisää pituutta (19->21). Ympärysmittaakin on tullut lisää vajaa sentti.

      Eri asia sitten onko siinä mitään järkeä ja onko se vaivan arvoista.

    • 20cent

      Kyllä se venyy kun on kärsivällinen ja jaksaa kärsiä. 6kk ja 2senttiä sain 18cm kulliin. En käyttänyt Andropenistä vaan ihan yksinkertaista vetolaitetta. Yksi tunti aamulla ja yksi illalla. Ympärys kasvoi myös ja erektio parani. Tästä on vuosia aikaa ja voin myös kertoa ettei tulokset katoa mihinkään. En tiedä mihin perustuvat muut väitteet.

      Järkeä vai ei? Minusta homma kannatti.

      Omaan nautintoon ei suurta merkitystä, paitsi kivikova erektio, mutta naisen reaktiot ovat selvästi havaittavissa. ;-)

      • toimiimuttahitaasti

        Itse olen käyttänyt vuoden alusta lähtien Jes-extenderiä. Toistaiseksi alle sentti (n.7mm) kasvua erektiopituudessa, ympärysmitassa en ole huomannut mitään muutosta.

        Uskon kyllä että kasvua voi ja olisi voinut enemmänkin vetolaitteella saavuttaa. Omalla kohdalla laitteen käyttö on ollut liian vähäistä, lomaviikoilla ja usein viikonloppuisin on jäänyt kokonaan väliin ja useimmiten muutenkin vain 1-2 h per päivä on tullut laitetta käytettyä.

        Aion jatkaa laitteen käyttöä ainakin nyt vuoden loppuun siinä uskossa että lyhyelläkin päivittäisellä käytöllä voi saavuttaa tuloksia kunhan käyttöjakso on pitkä.

        En ole huomannut mitään ongelmia (hiertymiä, verisuonten katkeilua tms.).


    • jgkjghkjhkjh

      Tuo häkkyrähän on aivan täyttä paskaa ja ei kannata hukata elämäänsä yhtään sen kanssa. Ja pirun riskialtista hommaa kaikin puolin. Kerran meni mulkunpää lähes kuolioon mustaks., kun en heti huomannut, että oli verenkierto estynyt. Kesti tovi liotella kuumassa vedessä, että lähti veri kiertämään ihan siinä terskan kärjessä. Sitten tein imukupilla toimivan kuppisysteemin. Tilasin silikonia ja valoin ite sen sukkaosan ja aloijn käyttää siinä irtopainoja. Todella riskialtis sekin, mutta kumminkin miellyttävämpi käyttää.
      Satoja tunteja tuntejahan siinä kertyi vuosien mittaan ja 1.5cm sain lisää mittaa. Nyt kun lopettanut muutama vuosi takaperin, niin olisko ehkä kolmasosa kadonnu tuosta. En ole kyllä mittaillutkaan. Sain siitä hommasta tarpeekseni ja nyt riittää, että se vaan toimii. Se on pääasia. Unohtakaa koko juttu. Oon onnellinen, että en onnistunut tuhoamaan elämääni noilla systeemeillä. En voi kyllin korostaa kuinka riskialtista se on.

    • JarvSaaq

      Turhaa venytellä värkkiänsä (omani onsiis sarjaa lyhyt vaikka tosiohut). Vaikkoisi kuin pien, ain löytyy niitäkin kissoja joille kelpaa kaikkein kerrma. Jokunen vuosi sitten olin kyytinä kaverin eteläsuomalaiselle neitille (ulkolainen) ja matka Sulhon :) luo. Oisikos neljäkymmentä kilsaa ajettuna niin tämä morsio jo imutti pientä klunssiani. Oli niin vieraan perään! Kun jokareikä oli käytössä aikaa vierähti ja virallinen meriselvitys perillä oli kolarinajo... Onneksi autossani oli valmiit lommot;).
      Muutaman vuoden jatkoimme yhteistä harajoittelua silloin tälläin mutta "lerssini" koko ei missään vaiheessa ollut esteenä tai harmina. Oli niin munahaukka tapaus ja varsinkin persepanoille! Neitokaisen Sulho oli kova viinastelija ja ilmeisen biseksuelli ainakin tuohon aikaan.
      Taisivat päätyä naimisiin tahollaan, hymyilyttää vieläkin kun muistelen neitokaisen keltaisia hampaita ;) ja lasileikkurinännejä.

      • lömps

        Hyi vittu mikä murre, yök! Meinaa laatat lentää joka kerta kun kuulen tai luen tuollaisia turvenuija aksentteja!


    • CCcomni

      Sinulla on kyllä aika iso kalu. Itsellä 9cm. Käytin tuollaista peniksenvenyttäjää reilu kaksi vuotta. Ehkä sentti tuli lisää erektioon. Onneksi ehdin lopettaa ajoissa ennen kuin tuhosin tämänkin kalun. Terskassa on pysyviä häiriöitä ja värimuutoksia. En minäkään aio luovuttaa vana odotan, että tulisi jotain järkevämpiä venytyslaitteita, vaikka ei niitä taida enää tulla. En mitään roikotusvehjettä ala käyttämään, sellaistakin kokeiltu, samoin penispainoja jotka osoittautuivat turhempaakin turhaksi.

      • CCcomni

        Niin se piti vielä sanoa, että jos sen sentin sain kasvamaan niin se lähti aika nopeasti pois kun lopetin käytön. Yritin mitata kyllä mahdollisimman tarkasti häpyluusta.


    • hmhr4

      Itsekin joskus mietin noita erilaisia mahdollisia keinoja kasvattaa vehjettä, mutta ilmeisesti kaikissa keinoissa on riskinsä, eikä kuitenkaan suuria takuita toimivuudesta. Tai jos toimiikiin niin se vaatii paljon työtä ja tulokset ehkä katoaa kun lopettaa. Siinä vaiheessa totesin, että ensinnäkään en jaksa nähdä suurta vaivaa, jos ei ole mitään takeita tuloksesta ja ennen kaikkea en uskalla ottaa riskiä. Itse aiheutettu impotenssi nuorena se mukavaa olisikin!

      • kahdeksanpluskaksi

        Tietysti kaikessa on aina riskinsä mutta kun käyttää laitetta suht lyhyissä jaksoissa ja maltillisella vedolla niin ei vaurioriski kovin suuri ole. Eikä kannata uskoa valmistajien hehkutuksia (tyyliin 3 cm lisää parissa kuukaudessa). Teoriassa tuollainen kasvu voitaisiin ehkä saavuttaa jos laitetta käyttää lähes jatkuvasti ja kovalla vedolla. Tuolloin vaurioriskikin on korkea.


    • KärsivällisyysJaAika

      Itse olen käyttänyt ihan omia pikku kätösiäni, aikaa ja rasvaa. Toisinaan aina pumppua, mutta todella epäsäännöllisesti, se kun aiheuttaa vähemmän esteettisen turvotuksen. Tuloksia alkoi tulla noin vuodessa ja nyt 1,5 vuoden treenin jälkeen alkoi tapahtua ihan tosissaan, erityisesti lepokoko on muuttunut pysyvämmin turpeammaksi, mutta myös erektioon on tullut huomattavasti lisää pituutta ja muhkeutta. Kaikissa venyttelyjutuissa on tärkeintä aika ja kärsivällisyys, muutamassa viikossa tai kuukaudessa ei juurikaan mitään tapahdu, mutta reilussa vuodessa alkaa jo näkymään hyvinkin miellyttäviä tuloksia!

    • Extendaaja

      Parhaillaan venyttelen tässä juuri pitkästä aikaa sunnuntain ratoksi Andropeniksellä. Olen omistanut vehkeen noin vuoden verran, mutta en ole jaksanut käyttää sitä kuin aika satunnaisesti, silloin kun ei ole kotona muuta tekemistä.

      Onko penis sitten kasvanut? Erektiopituudesta en osaa sanoa varmuudella, mutta lepopituutta on tullut selvästi lisää. Se onkin ollut pääasiallinen tavoitteeni. On vituttanut olla levossa minimuna kun erektiossa on kuitenkin 17cm, mitä pidän riittävänä. Tähän asiaan olen saanut siis avun.

      Mitä tulee miehisiin statussymboleihin kuten peniksen pituus, niin niille ns. korkean tason naisille on paljon tärkeämpää itsevarmuus ja raha. Siinä vaiheessa kun olet kellistänyt naisen makuuhuoneeseesi, niin ei se jätä sinua peniksesi koon vuoksi jos olet muuten sopiva tyyppi. 13.5 on sitä paitsi ihan riittävä.

      Suosittelen käyttämään peniksen venyttelyyn suunnitellun ajan ennemmin vaikka punttisalilla käyntiin, se nimittäin tuottaa varmuudella näkyviä tuloksia. ;)

    • Kaksikymmentäcm

      Pienimunaisen hipsterin itsetuntorykäys.

      Eihän tuota tikkua voi edes munaksi kutsuakkaan (likkakaverin kommentti).

      Mitä tulee älykyyteen niin mitattu on 43% akateemisen keskitason yläpuolella.

      Ai niin, Cambridgen yliopiston ÄO-testi.

      Toivon kuitenkin sinulle hyvää jatkoa ja uskon, että jos lasket ylemmyydentuntoista ideologiaasi, niin voit vielä hurmata ihanan tyttösen.

      Jos et, niin povaan sinulle ikävää ja kuihtunutta parielämää narsistisessa maailmassasi, tikku kädessä - toki sille et voi mitään, mutta kuten sanot, paskapuhetta.

    • Rambo4

      Kaksikymmentäcm

      10.8.2015 0:14

      Mitä tulee älykyyteen niin mitattu on 43% akateemisen keskitason yläpuolella.

      Ai niin, Cambridgen yliopiston ÄO-testi.


      Tällä kommentilla et takuulla tarkoittanut itseäsi? Hieman enemmän "älykyyttä" vaaditaan tuollaiseen tulokseen..

    • Ei-kärsivällisyyttä

      missähän vois myydä turhan andron pois jaloissa pyörimästä?

      • Pikkupikku

        Kuinka kauan käytit sitä ennenko kyllästyit?


    • Eikärsivällisyyttä

      2 kertaa.

    • EiPelimiesMutta

      Itse käytin vuosia kaiken mahdollisen mitä netistä löysin tai itse kehitin. Noin kuuden vuoden lopullisen turhautumisen ja vahingonteon jälkeen lopetin. Lepopituuden muutoksista en osaa sanoa mitään, koska lepokoko vaihtelee muutenkin senttejä päivän aikana. Erektiopituuteen jos oikein optimistinen on niin tuli 1.5cm. Eli lopulliseksi pituudekse 12.5 cm ja paksuus 10.5cm. Joo, kyllä tein kaikkeni myös paksuuden treenaamiseen, clamppasin niin, että tuli pysyvät vauriot terskaan. Lääkärille en mennyt vaan tajusin lopettaa ja toivoin vain, että kalustani tulisi vielä toimiva peli ja vannoin, että en enää hommaan lähde jos se siitä naintikuntoiseksi palautuu. Luultavasti kaikki kasvu jos sitä koskaan olikaan on kadonnut, mutta peli toimii normaaliin tapaansa, tosin värimuutokset ovat pysyviä mikä ei kyllä haittaa lainkaan.

      En usko, että löydän koskaan myös itseolleni miellyttävää naista joka olisi tyytyväinen penikseeni ja olen tämän asian kanssa sujut. Olen komea treenattu mies joten jos tästä jotain hyvää etsii niin saan elämäni aikana rakastella lukuisten naisten kanssa, ei kukaan ole kuitenkaan koskaan ruvennut haukkumaan penistäni, vaikka se varmasti pettymys onkin ollut. Sen sijaan suurin osa haluaa uudestaan, vakipanohommia jne mistä itse en ole niinkään kiinnostunut jos nainen ei ole erityisen miellyttävä, koska omat kriteerinikin ovat kovat. Sellaista hyvin tiukkapimpsaista naista ei ole vielä tullut vastaan, josta kuulee tarinoita, reilun sadan naisen joukosta. Ehkäpä sellainen vielä löytyy, se sopiva vastinkappale minulle.

    • Anonyymi

      Oon 20 v kundi, iso kalu jo valmiiks, 21 cm, aika paksu. Tota vekotinta käyttäny ny sillon tällön puolisen vuotta, on kyl kasvanu. 24cm ny, paksumpi...toimii

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe