Intersport verkkokauppa on perseestä.

Urheilupena

7 päivää, sitten maksettu tavarat ja tilattu, eikä vieläkään näyttäisi tavara olevan edes pakattuna. Mitään ei ole tapahtunut.

Saas nyt nähdä tuleeko edes koskaan, vai ilmoitetaanko jossain vaiheessa ettei tavaraa edes ole.

Briteistä taas jatkossa urheilukamat kun näköjään sieltä tulee nopeammin ja halvemmalla.

29

6935

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Apeenakin

      Melko hidasta....

    • 415

      Joo, ei se toimi. On niitä Keskon toimimattomia puljuja.

    • Raivio

      Jännä homma kun osasta verkkokaupoista tulee seuraavana päivänä paketti, ulkomailtakin alle viikkoon yleensä. Toi on kyllä huono homma jos ei mitään tietoa mitä tilaukselle kuuluu, rahat kuitenki kelpas heti.

    • Peukitinkohan

      Peukku alas lafkalle

    • Samatäällä

      Vain niin. En edes katsonut kokemuksia kun luotin että kotimainen olisi luotettava. Juoksukengät tilattu ja maksettu 3.7.2015 ja nyt 8.7. edelleen vain maksettu-tilassa.Katsotaan vastaavatko palautelomakkeen kautta lähetettyyn kysymykseen mitään?

    • Justjooo

      Sama juttu täällä, tavarat tilattu ja maksettu yli viikko sitten ja mitään ei ole tapahtunut. Puljulla ei ole edes puhelinnumeroa sivuilla, jonne voisi soittaa. Laitoin kans just palautelomakkeella kyselyä. Ei olis tullut mieleenkään, että kotimainen verkkokauppa voi toimia näin huonosti!

    • MeijuA

      11 päivää kesti paketin tulo ja sitten siitä vielä puuttui 2 tuotetta, jotka olivatkin päässeet kuulemma loppumaan!! Nyt odottelen palautusrahoja... Oli tasan ensimmäinen ja viimeinen tilaus Intersportista.

    • Budget_XXL

      Miksi ostaa Intersportista kun samat tuotteet saa Budgetsportista tai XXL:stä nopeammin ja halvemmalla?

    • Ruuhkaaa

      Kuulemma verkkokaupan ALE-myynti on onnistunut niin hyvin, että keräilijät eivät ehdit tekemään luvatussa ajassa toimituksia. Oma tilaukseni lähti 7. päivänä Matkahuollon toimitettavaksi joten kokonaistoimitusaika tulee olemaan 10pv koska mukana kaksi viikonloppua.

    • p-c

      Minulla samat kokemukset. Tilasin kengät 24.6.2015. Tulivat postissa vasta 3.7.2015.
      Palautin samana päivänä kengät takaisin. Ne oli siis maksettu verkkokaupassa tilatessa. Vielä tänään 30.7.2015 rahoja ei ole kuulunut takaisin. Olen laittanut viestiä palautelomakkeella ja sähköpostitse. Kukaan ei näihin vastaa. Ja puhelinnumeroa verkkokauppaan ei ole, edes Keskon vaihteessa. Oli nimittäin viimeinen kerta kun täältä tilaan ja kyllä kerron kaikille tutuillekin kokemuksistani.

      • eiei

        Sama kokemus minullakin. Rahoja ei kuulu takaisin, vaikka tuotteet palautettu yli kuukausi sitten. Asiakaspalvelu vain toistelee, että hyvityksen tulo kortille voi kestää "joitakin" pankkipäiviä.


      • Avitus

        Suomalaista asiakaspalvelua!


    • Pettynyt1212

      Rahojen palautuksessa kesti 2kk. En enää ikinä osta tuolta mitään.
      Toiminta on todella huonoa.
      Toisella kerralla kun tilasin,niin parin päivän päästä tuli viesti ettei takkia enää olekkaan. Rahat kyllä kelpasi. Toivottavasti rahojen palautuksessa ei kestä taas noin pitkään kuin edellisellä kerralla!.

    • TodellakinPettynyt

      Enpä sitten tajunnut lukea näitä kommentteja ennen kuin tein tilauksen Intersportin verkkokaupasta. Maksoin ostokseni 22.1.15 ja se toimitettiin 26.1.15 Tuote oli liian iso joten palautin sen. Vaihto mahdollisuutta toiseen (oikeankokoiseen) tuotteeseen kun ei Intersportin verkkokaupassa ole. Odottelen nyt siis rahan palautusta etä voisin tehdä uuden tilauksen oikean kokoisesta tuotteesta. Palautin tuotteen 29.1.15 ja palautus oli saapunut takaisin varastolle 2.2.16. Tänään on 12.2.16 ja edelleen odottelen rahoja takaisin. Siellä ne kasvaa mukavasti kolmatta viikkoa korkoa Intersportin tilillä. Vastaavan tuotteen oikean kokoisena löysin tänään onnekseni toisesta urheiluliikkeestä. Ei voi olla näin hidasta ja joustamatonta verkkokauppa vuonna 2016!

    • TodellakinPettynyt

      Enpä sitten tajunnut lukea näitä kommentteja ennen kuin tein tilauksen Intersportin verkkokaupasta. Maksoin ostokseni 22.1.15 ja se toimitettiin 26.1.15 Tuote oli liian iso joten palautin sen. Vaihto mahdollisuutta toiseen (oikeankokoiseen) tuotteeseen kun ei Intersportin verkkokaupassa ole. Odottelen nyt siis rahan palautusta etä voisin tehdä uuden tilauksen oikean kokoisesta tuotteesta. Palautin tuotteen 29.1.15 ja palautus oli saapunut takaisin varastolle 2.2.16. Tänään on 12.2.16 ja edelleen odottelen rahoja takaisin. Siellä ne kasvaa mukavasti kolmatta viikkoa korkoa Intersportin tilillä. Vastaavan tuotteen oikean kokoisena löysin tänään onnekseni toisesta urheiluliikkeestä. Ei voi olla näin hidasta ja joustamatonta verkkokauppa vuonna 2016!

    • wrtq3y

      Itse tilasin Kiinasta aliexpressistä titaanipaistinpannun joka maksoi 16 € ja se saapui Suomeen kahdeksassa päivässä. :) Lähti Kiinasta 5.2. ja oli Suomessa 9.2. ehti juuri ennen Kiinalaisen uuden vuoden lomia lähteä.

    • huolestunut35

      Sama homma. Tilasin lenkkarit eikä niistä tämän firman "nopealla" toimituksella ole kuulunut yhtään mitään, mutta rahat menivät. Kannattaa varoa tätä kauppaa. Rahat otetaan tililtä, mutta mitään tavaraa intesportilla ei ole aikomustakaan lähettää. Muille tiedoksi, että ongelmatilanteita kannattaa tiedustella intersportin vastuuhenkilön puhelinnumerosta 0105339048.

    • Tokmannillatarjouksessa

      Hae kaupasta kenkäs jos on kiire..

    • ewewewweewe

      Kyllä kestää ja kestää..

    • itkutuli

      Voi kyynel. Hae tuote paikan päältä

    • Lenkkarisetä

      Ostin juoksukengät, toisesta lähti pohja repeemään ekan lenkin jälkeen, ei suostunut korvaamaan.

    • Kylläsylkee

      Suoli24 sivuston voisi viranomainen sulkea kokonaan!

    • kokovartalovammanen

      Intersportin verkkokauppa on yhtä perseestä ko monet myyjätkin.

    • Suksieiluista

      Pierettää

    • Malla1234

      Vaikka aikaa jo tämän ketjun aloituksesta kulunut, niin Intersportin palatussysteemi ei ole siitä parantunut. Lupaavat käsitellä palautuksen viimeistään 14 vuorokauden kuluessa. Nyt mennyt jo pari päivää yli, eikä rahoja näy. Scandinavian Outdoor verkkokaupassa palautus käsitellään alle viikossa. Mikä mättää Intersportin palautussydteemissä ??????

    • Anonyymi

      Tilasin aamulla klo 9 ja seuraavana päivänänä paketti oli noudettavissa postista klo 16.
      Björn Borg-lenkkarit tulivat Oulun Intersportista Mikkeliin tosi nopeasti.

    • Anonyymi

      Tässä luin tätä jo yli viiden vuoden aikaista viestimistä. Tilasin 7.1.2021 (to) Dählien hiihtotakin, oli pakattu käsitelty 9.1.(la) lähetettäväksi, mistä sain sähköpostin ja siinä Postin JJFIxxx-linkin. Sitä en vieläkään tiedä, että mistä päin varastosta se tavara lähetettiin, näkyi postin järjestelmissä vasta 12.1.(ti) myöhään illalla ja saapui 13.1.2021(ke) myöhään illalla noudettavaksi paikallisen Prisman postilokerosta, jonne sen olin ohjannut saapuvaksi. Tuote oli oikea. Eli ei ongelmia, vaikka alkuviikosta ehdin jo miettiä, että miten toimitus hoituu.

    • Anonyymi

      Kokeilkaapa joskus palauttaa jotain;) 23.1. Palautus rekisteröity intersportin varastolle (ja kyllä,Palautus tehty asianmukaisesti, jotta palautuksen käsittely olisi nopeampaa kuten sivusto lupaa). 1.2. Palautus käsitelty ” Palauttamasi tilaus on hyvitetty, rahat näkyvät tililläsi 1-3 pankkipäivän kuluttua.”. Tänään 8.2. ja rahat eivät edelleenkään näy tilillä. Toisaalta, liekö pankkipäivä nykyään tarkoittaa pankin aukiolopäiviä, niitähän ei taida montaa kuussa olla …;) Mutta. Intersportin verkkokauppa toimii parhaiten, jos tarvitset jonkin tietyn tuotteen, jota ei varmasti tarvitse palauttaa. Muussa tapauksessa ulkolaiset kilpailijat hakkaa verkkokaupan mennen tullen, omien kokemusten perusteella.

    • Anonyymi

      Oon samaa mieltä, tuotteen palautus ja vaihto ontuaa pahasti. En tiedä mikä on tilanne, koska en ole rekisteröitynyt käyttäjä heidän sivostolla ja aspa ei vastaa mihinkään. Luulis että 10pv aikana tuote olis sinne saapunu ja vaihto tuote lähetetty tai vaihtoehtoisesti rahat palautettu.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      250
      2296
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      84
      1891
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1565
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      132
      1332
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1200
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1155
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      990
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe