Phj on vihamielinen ja syövyttävä ilmapiiri

Ahdistavaa

Hyi olkoon, paikkakunnalla on vihamielinen ilmapiiri. Älköön kukaan tulko tänne ainakaan takki levällään ja sydän odotusta sykkien jostain paremmasta.
Olemme syyllisiä jokainen, olemme unohtaneet käytöstavat, diplomatiasta puhumattakaan. Kielenkäyttö on rumaa ja toinen toistansa loukkaavaa.
Ketkä nostivat vihamielisyyden ja pahansuopaisuuden hengen. Tämä kirjoitus antaa vahvan epäilyksen pääarkkitehdeistä.
"Ruman ja epäasiallisen kielenkäytön Pyhäjärven kaupungissa ovat käynnistäneet julkisuuteen todisteluiden kera ja VAIN omaa etuaan pönkittämään mm. ex-kirkkovaltuuston pj alias/ OTL kihlakunnanvouti, Selänteen johtava lestadiolainen maatalouslomittaja, metsänhoitoyhdistyksen ex- toimitusjohtaja / reservin majuri , eläkekehitysvammakodin johtajatar, samoin nykyinen johtajatar ,eläkkeellä oleva opettaja /kunnallisneuvos, poliisieläkeläinen, eläkeläis- terveyskeskuslääkäri /pakinoitsija sekä hammaslääkäri.

Näiden, jos kenen, olisi pitänyt ymmärtää, mikä merkitys on esimerkin voimalla ja huonolla sellaisella!"

Onko em. yhdestäkään miestä /naista olemaan sekasortoon ajautuneen kunnan ilmapiirissä paremman käyttäytymisen esimerkkeinä?

20

290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyinen-syleily

      Valitettavasti ei. Jokin outo perusviha on em. ihmisissä Pyhäjärven toisin ajattelevia ja toimivia kohtaan. Mistään sivistyneen ihmisen käyttäytymisestä ei ole näillä ja eikä heidän tukijoillaan ollut pönkitetyissä kuliseissa pilkahdustakaan. Kirjeet, kirjoitukset lehtiin ja tutkinta-aineistot kertovat yksiselitteistä mielenmaisemaa, vihaa, katkeruutta, pahasuopuutta ja suoranaista valehteluun taipumusta.

    • HämmentynytKuntalainen

      Onko tuon vihamielisyyden taustana se,ettei ainakaan yksi näistä kelvannut kaupunginjohtajaksi,mutta Tita kelpasi?

    • jarrujoukkio

      Nuo proot on aiheuttaneet riitoja ja eripuraa Pyhäjärvisille,kaikesta tehdään eriävä mielipide,sitten ei ole vaihtoetoa kuitenkaan esittää,se tuo äänestäjille epävarman tunteen.
      Tärkeintä heille on vain jarruttaa muitten ehdotuksia.

      • Totuuskaiketi

        Taas tämä kirjoittaja kummajainen! Etkö ole juuri sinä "jarrujoukko", lietsomassa tuota outoa kaunaasi. Sinun sahajauhosi on pahasti sammaloitunut etuaivolohkoosi. Se lienee vaarallista, oman itsesi kannalta. Odotamme tuon käräjöinnin lopputulosta, joka jo muutamille on selvinnyt.
        Rauhaisaa eloa sinulle, mielesi pahoittaja.


    • Kuppi.täynnä

      Huomenta 4.7.2015
      Teidän kostokirjoittajien on aika tulla arkeen., juuri te joilla on taannehtivasti vankka vimma suolata oikein toimineet pron valtuutetut sekä ne muutamat muut valtuutetut. Väärään hevoseen ryhtyneet ovat täyssuolauksen ansainneet, mutta eivät proon ja keskustan oman faktatiedon varassa ym. viisaasti äänestäneet.

      Kiitos näille kunnan vastuun ja työntekijän oikeudet tiedostaneet, teille jotka ymmärsitte helmikuussa 2013 Rinnevaaran lainmukaisen virkavapauden valtuustokäsittelyssä.

      Miettikääpä?
      Mikäli pääjuristit Tikanmäki ja Piippo sekä Rapo olisivat antaneet virkavapausasian kulkea lailliseen mittaansa asianmukaisesti, niin kaupungin hallinto saattaisi olla / olisi ainakin tähän kohtaan riidaton.

      • kallisvirhe

        Niin heinolan tapauksesta olisi pitänyt rannakyläisen ottaa oppia.


      • itkenkö.en
        kallisvirhe kirjoitti:

        Niin heinolan tapauksesta olisi pitänyt rannakyläisen ottaa oppia.

        Kuppi.täynnä-kirjoittaa asiaa ,ja oikein, mutta katsokaapa heti kallisvirhe kirjoitusta. Ei tässä voi kuin itkeä tai nauraa tälle hölömöläisten porukalle, joka vääryyttä jaksaa noin vimmatusti puoltaa.


      • ASIANAJAJA626
        kallisvirhe kirjoitti:

        Niin heinolan tapauksesta olisi pitänyt rannakyläisen ottaa oppia.

        Tapahtumien kulku ei näytä olevan hanskassa.

        Kertaus Osa 1/2
        "KOOSTE PYHÄJÄRVEN TAPAHTUMISTA KOSKIEN KAUPUNGINJOHTAJA TITA RINNEVAARAA
        Rinnevaaran erottaminen Tikanmäen et al toimesta on alkanut jo välittömästi maalikuun 2010 valtuuston kokouksessa, jolloin Rinnevaara valittiin kaupunginjohtajaksi. Valinnasta jätettiin eriävä mielipide vaikka kyseessä oli suljettu lippuäänestys. Silloinen valtuuston pj Jukka Tikanmäki ei milloinkaan onnitellut Rinnevaaraa valinnasta eikä myöskään missään vaiheessa toivottanut Rinnevaaraa tervetulleeksi Pyhäjärvelle. Heinäkuussa 2010 Tikanmäki oli käynnistämässä Rinnevaaran erottamista ja siitä seurauksena khallituksen esityksestä valtuusto Rinnevaaran lyhensi koeaikaa kuudesta kuukaudesta neljään kuukauteen.
        Rinnevaara valittiin uusien vaaleissa voittaneiden valtuutettujen toimesta. Uudet valtuutetut hakivat oikeudenmukaista toimintaa Pyhäjärvelle.
        Rinnevaaralle on lähetetty nimetön törkeä kirje kotiosoitteeseen samoin Suomi24 Pyhäjärvi kirjoittaa täysin Rinnevaaran kehoon ja identiteettiin ja yksityisyyteen liittyviä törkeitä kirjoituksia.
        ____
        6.6.2012 § 232 kj Rinnevaaralle myönnettiin kaupunginhallituksen pyynnöstä enintään vuoden mittainen virkavapaus 5.8.2012 alkaen, Rinnevaara jätti asiasta kirjallisen suostumuksen
        Virkavapaudesta valitus Oulun hallinto-oikeudelle Jukka Tikanmäen, Tarmo Rapon, Taimi Piipon, Jari Aittokosken, Markku Fältin, ja Seppo Kangasharjun toimesta.
        Tarmo Rapo lähettää sähköposteja Heinolan valtuutetulle, joissa hän mm. ilmoitta Tikanmäen olleen yhteydessä Heinolan khallituksen puheenjohtajaan useita kertoja sekä kertoi tehneensä 15-sivuisen rikostutkintapyynnön Rinnevaarasta poliisille virkarikoksesta ja kehotti myös Heinolaa tekemään rikosilmoituksen Rinnevaarasta, jottei Heinolan tarvitse maksaa Rinnevaaralle.
        Rikostutkintapyynnön allekirjoittajina ovat: Tarmo Rapo, Taimi Piippo, Asko Kauranen (nykyinen khall pj), Asko Torssonen (tarkastuslautakunnan pj), Jari Aittokoski, Markku Fält, Paavo Leskinen (khallituksen jäsen) ja Kimmo Sarkkinen (valtuuston puheenjohtaja).
        Tämän jälkeen mediassa uutisoitiin tammikuussa 2013 ”Kahdet potkut yhtä aikaa” eli oli suunniteltu yhteistyössä irtisanoa Rinnevaara yhtä aikaa sekä Heinolan ja Pyhäjärven kaupungeista.
        18.2.2013 (asianumero 22) Pyhäjärven kaupunginhallitus päättää pj Jukka Tikanmäen valmistelusta ja esittelystä, että kj Rinnevaaralle myönnetään ero 5.8.2012 alkaen.
        Taimi Piippo osallistui myös päätöksentekoon. Myös Paavo Leskinen ja Kimmo Sarkkinen toimivat rikostutkintapyynnön tekijöinä päättämässä Rinnevaaran asioissa.
        Esittelytekstissä on useita valheellisuuksia mm. että Rinnevaara on jättänyt avoimen kirjeen jatkavansa Heinolan kaupunginjohtajana, että Heinolan kaupunki olisi edellyttänyt irtisanoutumista ennen Heinolassa viransijaisuuden hoitamisen alkamista, jne.
        Samoin kokouksessa on käsitelty ja merkitty liitteiksi yksityisluonteisia sähköposteja sekä Heinolassa tehty työryhmän raportti, joka sittemmin todettiin KPMG:n raportissa esteellisen tekemäksi ja Kouvolan hallinto-oikeus kumosi raportin oikeellisuuden.
        25.2.2013 kaupunginvaltuuston kokouksessa, jolloin Rinnevaaralle myönnettiin ero,
        Khallituksen pj Tikanmäki ilmoittaa olevasta esittelijänä Rinnevaaran asiassa vaikka on tehnyt virkavapauden myöntämisestä valituksen hallinto-oikeuteen ja sittemmin KHOlle.
        Tikanmäki ja Piippo ovat erikseen maininneet valtuuston pöytäkirjaan, etteivät ole esteellisiä käsittelemään Rinnevaaran asiaa. Samoin he ovat muissakin pykälissä ilmoittaneet etteivät ole esteellisiä Rinnevaara asiassa.
        Valtuuston kokouksessa on valkokankaalle heijastettu Rinnevaaran yksityisiä sähköposteja.
        Valtuuston päätöksestä on valitettu usean henkilön taholta Oulun hallinto-oikeuteen."

        JATKUU seuraavassa . ei typökset tässä olleet....


      • mukaKavereita

        Odotetaan muutosta. Ja nämä täällä lisäävät kaivamisen vauhtia. Eivät anna Rinnevaaran aloittaa rauhallisissa merkeissä. Ovat perin kaksinaamaisia.


    • ASIANAJAJA626

      JATKUU 2/2
      KOOSTE PYHÄJÄRVEN TAPAHTUMISTA KOSKIEN KAUPUNGINJOHTAJA TITA RINNEVAARAA

      17.4.2013 Oulun hallinto-oikeus antaa valtuuston päätöksestä 25.2.2013 täytäntöönpanokiellon.
      Täytäntöönpanokieltoa ei noudateta missään vaiheessa.
      Toukokuussa Tikanmäki yrittää pyytää ammattijärjestöjen lausuntoja Rinnevaaran paluusta. Ammattijärjestöt eivät anna lausuntoja.
      Rinnevaara pyytää saada keskeyttää virkavapaansa 15.5.2013 tai viimeistään 1.6.2013 alkaen.
      13.5.2013 § 266 khallitus pj Tikanmäen esityksestä evätään Rinnevaaran virkavapauden keskeytys. HUOM. Tässä myönnetään, että Rinnevaara on virkavapaalla. Pykälän pöytäkirjassa on virheellistä tietoa, joka sittemmin korjataan 27.5.2013 sekä muissa asioissa
      13.5.2013 khallitus antaa useita lausuntoja Oulun hallinto-oikeudelle koskien Rinnevaaraa. Esittelijänä toimii kaikissa Tikanmäki.
      Oulun hallinto-oikeuden vastineet kaikkien valittajien valituksia Tikanmäeltä, Piipolta ja Aila Kauraselta vihamielisiä.
      Rinnevaara yritettiin pitää poissa virasta kesällä 2013 lupaamalla maksaa hänelle neljän kuukauden palkka ja Rinnevaara olisi voinut olla kotona.
      Vs. kaupunginjohtja Veikko Tikkanen on valmistellut 22.7.2013 khallituksen pykälän työnjohdollisesta määräyksestä sivistysjohtaja Jukka Lehtosaarelle hoitaa kaupunginjohtajalle erikseen määrätyt tehtävät. Lehtosaari määrättiin toimimaan kaupunginviraston hallinnollisena päällikkönä, ei siis vt. kaupunginjohtajana.
      Vs. kaupunginjohtaja Veikko Tikkanen oli tietoinen Oulun hallinto-oikeuden päätöksestä 17.4.2013 koskien täytäntöönpanokieltoa kaupunginvaltuuston päätöksestä 25.2.2013. Toisin sanoen vastoin Tikkasen kirjoitusta Rinnevaara oli tuolloin Pyhäjärven varsinainen kaupunginjohtaja ja on edelleenkin.
      5.8.2013 Rinnevaara palasi terveenä ja täyttä intoa puhkuen töihin.
      Tikanmäki antaa Rinnevaaralle paperin, jossa hän ilmoittaa, että Rinnevaaralla ei ole virkaa 5.8.2013 alkaen. Tikanmäki antaa Rinnevaaralle myös muita papereita.
      Sivistysjohtaja Jukka Lehtosaari ilmoitti tilaisuudessa olevansa vt. kaupunginjohtaja vastoin khallituksen päätöstä. Lehtosaarelle luettiin muutamaan kertaan khallituksen päätös 22.7.2013 ja silti hän ilmoitti olevansa vt. kaupunginjohtaja. Samoin Lehtosaari ei ilmoittanut tilaisuudessa olevansa työsuojelupäällikön vara kun asiaa kyseli Malila ja Tuikka.
      Rinnevaaran jättämiä oikaisuvaatimuksia ei ole käsitelty kaupunginhallituksessa. Vanhin oikaisuvaatimus jätetty 7.8.2013 (vrt. Käräjäoikeuden tuomio ja Kuntaliiton lausunto).
      Rinnevaaralta estetään mahdollisuus valittaa oikeusasteelle.
      Joulukuussa 2013 Tarmo Rapo ja Jukka Tikanmäki järjestävät tilaisuuden osalle henkilöstöä, jossa suoritetaan äänestys Rinnevaaran palaamisesta.
      Tammikuussa 2014 Tikanmäki, Rapo, Piippo, Aittokoski, Fält ja Kangasharju käyttävät kaupungin lakimiestä kaupungin kustantamana oman valituksensa tekijänä Korkeimmalle hallinto-oikeudelle.
      Ylivieskan käräjäoikeus on tuominnut marraskuussa 2014 Pyhäjärven kaupungin kolmesta syrjintäteosta.
      Puheenjohtajana on toiminut Jukka Tikanmäki Rinnevaaran asioissa koko ajan.
      Valtuustossa ja khallituksessa on useaan otteeseen vedottu kuntalain 40 pykälään mutta mm. valtuuston pj Kimmo Sarkkinen ei ole reagoinut asiaan."

      PS KHO antoi 15.6.2015 tiedoksi Pyhäjärven kaupungille loppulausunnon.

    • Hyvä-ihme-sentään

      Vanhaa tuo mitä kirjoitetaan. Nyt katse tulevaan. Uudistukaa jo, te uudistushaluiset.

      • 457

        Lehmät märehtii.


    • Hullunmylly

      Sehän siitä seuraa, kun suhteilla ja sukulaiksuuksilla täytetään virat ja työpaikat.

      Ammattitaito on syvältä perseestä ja kun hommat ei toimi alkaa se syyttely. Kuka vastaa ja mitä vastaa ja kukaan ei tiedä mistä pitäs vastata.

      Tässä pitäjässä todellakin ne korruption lonkerot on pintaa syvemmällä.

      • Katse.tulevaan

        On edesvastuutonta ystävyyden nimissä polttaa maata Rinnevaaran jalkojen alta tässä tilanteessa.


    • mukaanlukien

      Kiitos Sinulle, joka siirsit tänne vuosien varrella tapahtuneet tosiasiat. Käräjät lähestyy. Pyydetään (isompi porukka), että siirtäisit tämän kerronnan ja yhteenvedon ihan omaksi ketjukseen ja selventävällä otsakkeella, ettei muisti pätkisi. Olisi niin hyvä muistaa tuo kaikki ja tapahtumien kulku ja mielialat.

    • Ahdistavaa

      Minä harvoine ystävineeni luo ahdistavaa ilmapiiriä. Kun nainen vanhenee hänestä tulee kitkerä akka.

    • WladimirSeivästäjä

      Eipä ole aikomustakaan tulla, vaskikellossa käyn kuselle ja jatkan matkaa.

    • asiat.on

      Suomi 24 ei todellakaan suolla sontaa phj ilmapiiristä, vaan totta täydeltä laidalta, konkretiaa arkielämässä ja erikoisesti kauppojen käytävillä kohdattua vihamielisyyttä. Niin, miksei muuallakin, mutta itse olen havainnut tuimia tollotuksia siellä liikkuvien vielä syyttömien sekä toisaalta" propakandalla syylliseksi parjattuja kohtaan" kaupoissa.En ole havainnut jakolinjaa myyjien/työntekijöiden taholta, vaan mm. eläkkeelle jääneiden ikäpariskuntien ostoskärryjen ympärillä hääriviltä.
      Kumma supina alkaa, kun katse on havainnut jonkun "nimetyn" menevän.
      Arvatkaapa, miltä se näyttää?
      Juuri siltä, mitä asiat on saatu näyttämään. Olette erittäin vastenmielisiä.

      Loistava likaisen mielikuvan lisääntymiskoneisto nämä eläkeläiskerhot, jumpat ja virsipiirit!

    • profile.x-files

      Pyhäjärven mahtsuvut:Komu,Tapaninaho.Paajanen ja Rönkkö.Näin nämä hommat menee ja aina me on porukalla päätetetty ketkä saa ja kenelle annetaan!

      • makepakettiauto

        Nyt tuli oikeaa asiaa!Arvojärjestys se pitää olla Pyhäjärvellä sukujen kesken.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      335
      3161
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      110
      2325
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      89
      1705
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      201
      1652
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      71
      1446
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      57
      1313
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      13
      1116
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      22
      1107
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      3
      1073
    10. Vapunviettoon

      Ohjeita palstanaisille: piIIua ei jaella.
      Sinkut
      163
      983
    Aihe