sääliksi käy tv7 katsojia.

pyhäsylki

6.7.2015. katson kuinka musta mies huutaa mikrofooniin: "suomessa ja virossa, helsingistä turkuun ja turusta jyväskylään kaikki on tulessa. Koko suomi on tulessa!" ja yleisössä mammat ja papat taputtaa. hän toivottaa kaikki tervetulleeksi keniaan jos joku haluaa tulla ja kertoo kuinka hänen päässään on sota. koko show on fanaattista huutamista jota tulkki kääntää suomeksi.. Näkemässäni tai kuulemassani ei ole päätä eikä häntää ei selkäpaloja, eikä pienintäkään loogista asiaa tai juonta. tätä siis taputtava yleisö sanoo olevan sitä jumalan sanaa. En ole nähnyt näin hourupäistä ohjelmaa sitten eilis illan eri kanavien väkivalta ohjelmien, mutta suuren eron niihin tekee se että ne ei ole totta. tämä sekamelska on. mikä helvetti teitä tv7 katsojia ja muita hihhuleita vaivaa?. tuollainen fanaattisuus on sivullisen silmin pelottavaa ja täysin vailla järkeä. oliko herätysteltassa häkää, vai pitäisikö teidän ottaa turha huuma pois ja oikeasti kuunnella mitä teille oikeen syötetään? tulkaa järkiinne ja herätkää tähän päivään Aamen. menkää vaikka puolustamaan pyhäjokea niin olette hyödyksi.

7

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Gomor

      Tuo mitä kuvasit, ei lukemani perusteella todellakaan kirkasta Jeesusta! En ole katsonut, mutta aavistan kenestä julistajasta kyse. Ei ole oikein, jos eiuskovan 'käteen' jää tällaista. Jumala on kutsunut uskovia julistamaan Totuutta ja Rauhaa (Pyhässä Hengessä)..jos tässä vielä isot rahat pyörii..ollaan siinä mistä Jeesus itse varoitti. "Monta tulee minun nimessäni..tekevät suurempiakin kuin nämä..ÄLKÄÄ MENKÖ HEIDÄN PERÄSSÄÄN.." JEESUS JUMALAN POIKA on olemassa ja Hänellä on Iankaikkisen Elämän avaimet..Ei tarvita langenneita ja Totuudesta poispoikenneita kirkkokuntia, ei edes tv7 harhaan johtavia ohjelmia..Oikeitakin ohjelmia on seassa, mutta kuinka voi esim. sinun kaltaisesi ne löytää??? Jeesus hakee omansa pian vaikka 3.maailmansodan edeltä..etsi ITSE Häntä, rukoile Hänen nimessään ja pyydä Häntä puhdistamaan Sinutkin sovitusverellään puhtaaksi ja Taivaskelpoiseksi. Ei ole yhtäkään, joka pyytäessään ei saisi Häntä vastaamaan. Kunhan pyytää koko sydämestään nöyrtyen. Ihmiset ja saatana ovat pahoja ja petollisia, yksin Jeesus on Hyvä.

      • Sodom

        Tuo "pyhäsylki" on KATSONUT TV7:aa , kas kumma !
        Pidä sylkesi kurissa ja etsi Jeesusta rukouksilla.
        Selkeätä vihapuhetta ! KAIKKI ihmiset eivät ole pahoja, olen tavannut
        HYVIÄKIN !


    • Vaulikki

      Tv7:lta tulee enemmän harhaa kuin oikeaa Jumalan Sanan julistusta. Valitettavaa, mutta totta. TV7:n toiminnasta vastaavat henkilöt tekemään parannusta ja heti!

      • Karl-Johan

        Hei Vaulikki, merkillinen väite. Millä perusteella sanot sitä mitä sanot? Onhan tietenkin kivaa että seuraat kanavaa näin tarkasti, mutta olisi tottakai hienoa jos kerrot mitä 1) on harhaa TV7:n kautta tulevassa julistuksessa ja 2) kerrot perusteellisesti mitä sinun mielestäsi oikea Jumalan Sanan julistus on.


      • jacke2524

        Kyllä sinun Karl-Johan tulisi itse havaita, mikä on Raamatullista ja mikä ei. Taidat olla niitä, jotka eivät vaivaudu tutkimaan henkiä ja ottavat kaiken vastaan, mitä annetaan. Juuri sellaisten ihmisten takia eksytykset saavat levitä vapaasti ja vielä tukevat taloudellisesti niiden levitystä. TV7:llä on myös hyviä ohjelmia ja niistä olen kiitollinen, mutta paljon on myös sellaista, jonka Jumalan tulisi puhdistaa pois ohjelmistosta. Jokainen päätelköön itse ja rukoilkoon asian puolesta.


    • MiettiiHän

      Himmelikanavan katsojat ovat tosiaan varsin säälittävää porukkaa. Eiväthän he muuten sitä kanavaa katsoiskaan.

      • Piristävää.hulluutta

        Hetkinen seis! Ei pidä yleistää. Osa katsojista on varmasti kaltaisiani "tirkistelijöitä", jotka katsovat kanavaa viihtymistarkoituksessa.

        Kanavan seuraaminen on kuin katselisi sisälle hullunhuoneen ikkunasta. Ja ohjelman vaihtuminen vastaa ikkunan vaihtamista toisen osaston ikkunaan vaihtamista.

        Jatkakaa samaan malliin. Ilmainen hupi kelpaa ainakin meikäläiselle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      89
      3770
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      592
      3549
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3472
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2199
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2171
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      321
      1947
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1927
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      170
      1694
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1381
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1342
    Aihe