Paras Parturi

kalliskin

Mikä on Parkanon paras parturi, kun ei mitään tietoa kun loma asukkina täälä olen...

48

5641

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • saaapivalittaa

      Täällä ei tykätä ulkopaikkakuntalaisita asiakkaista, varsinkaan -hiuspajassa...

      • parempaapalveluakiitos

        Kävin yhdessä paikassa ja tyttö kyllä osasi leikata, mutta tämä mykkänä olo ihmetytti.... Palveluammatti, Pitäs puhua vaikka säästä.... Tuli olo että työntekijöiden välit ei ollu kunnossa....


    • friikki

      matti on ollut tosi hyvä. olen käyttänyt myös muita, joten on vertailupohjaa.
      joten Matin parturi Satakunnankadulla ( aikaa varaamatta )

      • mievainmuualta

        Mikä Matti? Leikkaako Matti myös naisten hiukset ?


      • miekinvaanmuualta

        Kyllä leikkaa ja vähän muutakin jos sitä kaipaat...sitähän takaa ajoit?


      • mazafi
        mievainmuualta kirjoitti:

        Mikä Matti? Leikkaako Matti myös naisten hiukset ?

        Kaima maalta: Naisten kuontaloista en tiedä, mutta miehenä olen saanut hyvän ja joustavan palvelun. Edottomasti hyvä työssään.


    • Verhis

      Studio Royalia, Hiusstudio Mantaa tai Hiustupaa suosittelen!

    • tirlittttan

      Olen ollut asiakkaana kaikissa Parkanon kampaamoissa. Tällä hetkellä pidän Annelin firmasta ja hänen tekemästään työstä.

      • erro

        Vuokon kampaamo on paras:


    • jisf

      Hiustupa ehdottomasti! Parasta palvelua olen saanut siellä. Muualla en ole saanut ihan sitä mitä halusin. Toki en ole kaikkia parturikampaamoita läpi käynyt

      • Jokujoku23

        Hiuspaja!


    • ongelmahiukset

      Tipitii on ehdottomasti paras. Tekee tosi hyviä hiusvärejä kun taas eräällä toisella kun käy tulos on kuin huonon kotivärjäyksen jäljiltä.

    • nelli721

      Vuokko kairokoskella

    • Jämijärvi

      hiuspaja ehdottomasti.
      Huippu omistaja ja työntekijät.
      Suosittelen!!

    • jejwjw

      Hiusmuotoilija Milja ja Parturikampaaja Janika! EHDOTTOMASTI parhain parkanolainen parturi. Aina tyytyväinen lopputulokseen, kotoisa paikka ja muutenkin puhuvat paljon joka on mukavaa.

      • Vattumirja

        Täysin samaa mieltä! Molemmat parturit, Milja ja Janika ovat supermukavia ja osaavat työnsä tehdä hyvin. Myös muihin parkanolaisiin partureihin verrattuna halvat hinnat - jollei jopa Parkanon halvimmat. Suosittelen lämpimästi :) asiakaspalvelu ja lopputulos on aina hyvä. Aikoja myös löytyy yleensä aika hyvin, ettei tarvii aina odottaa hirveen pitkää aikaa niinku joissain partureissa...
        Sit siellä tiloissa toimii myös eräs hieroja


      • tukkasilmillä

        Peruvat usein aikoja. Joskus ymmärrettävää, mutta kun toistuu usein, loppuu kärsivällisyys. Mulla loppui jo, 4 kertaa aika peruttu eikä mitään hyvityksiä. Siirryin muualle. Maksan mieluusti hyvästä ja luotettavasta palvelusta, josta saa aina kuitin....


    • Tukkakunnossa

      Hienoa huomata, että kaikilla parkanolaisilla partureilla on käyttäjänsä ja suosittelijansa, kaikille riittää asiakkaita ja töitä. Omalle päälleni sopii parhaiten Royalin huipputaitavat kampaajat.
      Hiuspajaan haluaisin täällä lähettää terveisiä, kun en käydessäni kertakaikkiaan kehdannut sanoa - kävimme siellä lasten kanssa hiustenleikkuulla ja vuoroa odotellessa ei voinut olla huomioimatta miten likainen koko kampaamo oli. Nurkat ja listat täynnä hiuksia ja tummunutta likaa, hiuksia oli vastaanottotiskin alunenkin täynnä, kun naiset eivät siivonneet lattioita asiakkaiden välillä. Pisti väkisinkin miettimään, että jos tilasta huolehditaan näin huonosti, miten ne kammat ja muut? Hiustenleikkuu sujui kyllä oikein mukavasti, mutta silti varaamme seuraavalla kerralla ajan lapsille muualta.

      • Hiuspaja

        Hei Tukkakunnossa ja kiitos palautteestasi. Yleensä en täällä mihinkään kommentoi, mutta nyt koin, että tarvetta olisi.

        Ikävä, jos sinulle on jäänyt tuollainen jälkimaku liikkeestämme. Jonotuksen sujuvuuden vuoksi, meillä jonotuspuolella lakaistaan hiuksia aina pienien taukojen tullen, ei aina välttämättä jokaisen asiakkaan jälkeen. Osa asiakkaista on niin kiireisiä, että tahtovat mahdollisimman nopeasti penkkiin. Toisella puolella varaustöissä, hiukset lakaistaan jokaisen asiakkaan jälkeen.

        Päivän päätteeksi lattiat sekä listat mennään jokapuolelta läpi, mutta väkisinkin niitä pieniä hiustenpätkiä menee paikkoihin, josta niitä ei ihan perussiivouksella saa pois. Se on vain välttämätön paha, joka katoaa hetkellisesti suursiivouksien yhteydessä.

        Kammat ja harjat meillä laitetaan jokaisen asiakkaan jälkeen desinfiointikulhoon, tai jos kampa tippuu kesken työn lattialle, myös ne ja otetaan uudet käyttöön. Käytön jälkeen kammat ja harjat pestään ja desinfioidaan ja ne kuivuvat odottaen seuraavaa työpäivää. Hygienisuus on välttämätön tällä alalla ja kampojen ja harjojen puhtaudesta ei tingitä, vaikka niitä hiuksia siellä lattialla on.

        Mutta sen verran harvemmin tätä palstaa tulee luettua ja varsinkaan kommentoitua, että palautetta voi ja saa ehdottomasti laittaa meille joko sähköpostiin tai facebookkiin, ellei rohkene risuja ja ruusuja antaa paikan päällä.
        Ilman kaikenlaista palautetta ei voi tehdä muutoksia eikä pyrkiä parempaan. :)

        Ja mm. Leikkauspassi-idea on lähtöisin asiakkaiden palautteesta, joka otettiin viime vuoden puolella käyttöön.

        Hyvää kesänjatkoa :)


      • eikarvoja

        Olen aina saanut hyvää palvelua hiuspajassa. Kaikki ystävällisiä ja taitavia. Hiukset on aina lyhentyneet ilman lovia ja irronneita korvia. Oletteko huomanneet että siellä on aina asiakkaita jonossa, niinpä ei muutama karva listoilla tai lattialla haittaa. Pääasia on puhtaat työvälineet.


    • Tipitiionparas

      Tipitiin Tiina on ehdottomasti paras, osaa ehdottaa malleja ja tuolissa ei ole tylsää hetkeä, vaan nauru maittaa leikkauksen ja värinlaiton ohessa. Mahtavaa palvelua , suosittelen kaikille, itse olen käynyt jo 10 vuotta ja en vaihda.

      • pollopööööö

        Kaikille ei nyt kuitenkaan tuo turhan nauraminen sovi. Pitääkö olla vakiasiakas, että leikkautyylejä suositellaan. Ja kallis paikka.


    • käsityöläinen-73

      Kovaa kritiikkiä paikkojen hinnoista. Moniko on ajatellut, että yksinään tekevällä on paljon kuluja? Työstä pitäisi saada kulujen jälkeen jäämään myös oma palkka. Ja partureiden tessiä lueskellessa voi todeta, että palkkaus on alalla aika heikko.
      Yrittäjän pitänee tuolla alalla maksaa vuokra/lainat-vastikkeet, yellit ja ties mitä vakuutuksia alalla täytynee olla. Sähköt, vedet, ennakkoverot, alv:t.. Musiikin soittamisesta radion kautta menee monen paikkaan isot maksut, tuotehankinnat, mainontakulut, lehdet joita asiakkaat lukevat.. Kaikki tämä pitäisi maksaa niillä tuloilla joita asiakkaat tuovat tullessaan maksaessaan "kovaa hintaa". Käsityöammatissa ei vain yksi ihminen voi tehdä määräänsä enempää.
      Itsekin yksityisyrittäjänä käsityöammatissa, tosin erialalla. Ja ihmisten käsitys yrittämisen kuluista tuntuu olevan nolla.
      Arvostaisitte sitä, että tällaisia yrittäjiä vielä on kun maan tilanne työllisyyden kannalta on mitä on.

    • tuhinaa

      Huonoin palvelu hiuspajassa ei voi muka leikata lyhyeksi pyörteitä. Kaskun muualla on voitu tehdä valittamatta ja puuskuttamatta ja tuhisematta homman ok. Ja muutenkin ollut kumman tököö palvelua aina niin edellisenkin omistajan aikana kun nytkin.

      • Tupeeraten

        Hiuspajassa emme ole käyneet enään muutamaan vuoteen. Hiuksia ei leikata haluttuun pituuteen. Keillä on varaa käydä, joka kuukausi oarturissa, jos perhessä on 7-8 henkilöä. Vaikka, kuinka vonkaat, nii ei ku muutama milli ja peili niskaa ja kyllä tämä on nyt hyvä


      • Anonyymi
        Tupeeraten kirjoitti:

        Hiuspajassa emme ole käyneet enään muutamaan vuoteen. Hiuksia ei leikata haluttuun pituuteen. Keillä on varaa käydä, joka kuukausi oarturissa, jos perhessä on 7-8 henkilöä. Vaikka, kuinka vonkaat, nii ei ku muutama milli ja peili niskaa ja kyllä tämä on nyt hyvä

        Mulla taas eri kokemus Hiuspajassa. Leikattiin liian paljon. Muutenkin ei-lapsiystävällistä "palvelua".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mulla taas eri kokemus Hiuspajassa. Leikattiin liian paljon. Muutenkin ei-lapsiystävällistä "palvelua".

        Olisit pyytänyt että liimaavat takaisin


    • Sottasta

      Hiuspaja on TODELLAKIN epäsiisti ja työntekijät joko tympeitä tahi pirusti olevinaan.

    • Tyytyväinenasiakas

      Itse suosittelen Studio Royalia ja erityisesti Kaisaa, vaikka muutkin työnsä osaavat. Muutaman vuoden olen käynyt ja tyytyväinen olen niin tulokseen, palveluun, laajaan tuotevalikoimaan, tiloihin ja siisteyteen. Toinen suosikki mistä tykkään on Hiuspaja ja siellä suosin liikkeen omistajaa Mariinaa. Sinne suuntaan aina jos ykköspaikkaan ei jostain syystä pääse. ☺️

    • Putintinrintintin

      Pahkalassa on yksi kovan luokan tekijä mies, mut se leikkaa vain ilman kuittia. Antaa myös hierontapalveluja naisille, ponantsaa keittää myös. Jollain lintukadulla.

    • Schwarzkopfgkndbdjcoxlx

      Hiusmuotoilija Milja ja parturikampaaja Janika!

    • Tukkakunnos

      Hiustupa ehdottomasti paras ,viereiseen en astuis ikänä :)

    • tyytyväinenkuontalo

      Hiuspajaan menen aina. Mukavia ja taitavia leikkaajia. En koskaan ole ollut tyytymätön. Hyvä tytöt jatkakaa samaan malliin.

    • teknostaa

      kihniöllä on jokin ripsiteknikko joka leikkaa myös.

    • 15v.asiakkaana

      Ei voi valittaa kun Hiustuvassa käy, aina saa mitä toivoo ja enemmänkin. Ystävällistä, kuuntelevaa, ammattitaitoista palvelua, molemmilta! Ja siistiä sekä tyylikästä👍

      • Anonyymi

        Hiustupaa taannoin kokeilleena lasten kanssa ei kyllä sinne enää mennä. Olisin itsekin voinut leikata hiukset ihan yhtä hyvin. Surkea jälki ja asiakaspalvelu oli jokseenkin ylimielistä ja hinta ihan liian kallis tasoon nähden.


    • Anonyymi

      Eihän nykymiehillä ole edes tukkaa päässä. kaljupäitä melkein kaikki silmät vain seisoo päässä.

      • Anonyymi

        Samaa ihmetelly... miksi nuorissa miehissä on niin paljon kaljuja?
        Voisiko siinä olla osasyy, että kesäksi ajellaan siiliksi ja sitten aurinko polttaa koko päänahan.


    • Anonyymi

      Olisiko kellään suositella , mihin kannattas tilata parturiaikaa, olen niin vähän käyttänyt tämän paikjakunnan parturipalveluita, ainakin ois valinnanvaraa?

      • Anonyymi

        Käyn siinä ylärima talossa. On myös kuumin partureista...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käyn siinä ylärima talossa. On myös kuumin partureista...

        Ylärin siis..


    • Anonyymi

      Taitaa olla enemmän partureita kuin parturoitavia?

    • Anonyymi

      HUOM!Kaikille,jotka arviotte parturi -kampaamo liikkeiden toimintaa ja työntekijöitä,ottakaa huomioon se,et jokaisella on oma toimintatapa kaikilla ei ole sama"käsiala".Minä henkilökohtaisesti kunnioitan kaikkia golleekoita tällä alalla!!!Vaikkakin oma yritys on virallisesti loppunut en silti ole lopettanut,koska lääketiede on antanut mulle lisää työaikaa!Siis jatkan edelleen töitäni,niinkun naapurinmaan pressa Vladimir Putin vuoteen 2036,jos en sattumoisin ole kuoleentunut ennen sitä!Ystävällisin terveisin parturi MATTI

    • Anonyymi

      en tied mutta näitä kaiken maailman partureita on parkanossa ja kihniössä. Onko niin että helpoin on olla yrittäjä parturina on vaan muorilta perityt sakset ja pääsöö
      alkuun siihen sitte tarttirahaa niin nälkä siirtyy muutaman kuukauden

    • Anonyymi

      Koskisen vanha Liisa. Ai saakeli siinä on hyvä. Ottaa poskeenkin toimenpiteen päätteeksi.

    • Anonyymi

      sitte siinä saakeli kaliupää laukeaa nopsaan perhana

    • Anonyymi

      Muistaako kukaan sitä parturi Mattia, ajeli hiuksia joksus -80 luvulla jossain keskustassa. Naiset sai kyytiä parturoinnin lopuksi takahuanees, jäi jo edesmenneen kaverin vaimo kiinni itse teossa. Olis kiva tietää moniko jo aikuinen on Matin jälkeläinen. Sukunimeä perhana en saa millään päähäni

    • Anonyymi

      Anni on suosikki ... pirun kuuma tapaus

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      83
      6004
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2546
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2043
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1805
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1259
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe