Kiinteistövälitykset ranking-lista

Huone2

Mikä on paras Kuopion kiinteistövälittäjä?

Jotain käsityksiä parhaasta: Kiinteistömaailma, Kuopion Huoneistoasema Oy.
Hyvä ja asiallinen palvelu.
Huonoin: Savon Asuntotoimi Oy ja SP-koti.
Ei väliä, vaikkei asunto menisikään kaupaksi.

25

1237

  Vastaukset

  • Pitkin kevättä asuntonäytöissä kiertäneenä voi kyllä sanoa että välittäjissä on eroja. Suurin osa on ollut ihan asiallisia, mutta joukossa on ollut muutama joka ei tunnu tietävän myytävästä asunnosta yhtään mitään ja sitten oli se herra joka suurin piirtein yritti pakolla myydä asuntoa, joka ei ollut meille lainkaan mieluisa tai sopiva. ko. herra käyttäytyi hyvin agressiivisesti eikä kuunnellut lainkaan millaista asuntoa oikein etsimme. Kun esittelyn kohteena oleva asunto ei meitä miellyttänyt niin sitten olisi ollut pakko lähteä heti katsomaan toista alueelta josta emme asuntoa halunneet ja kaiken lisäksi vielä pienempää kuin tarvitsimme. ko. herra sai aikaan sen että emme ko. liikkeen esittelyihin ole menneet enää ollenkaan. Hänelle olisi pitänyt myös antaa kaikki yhteysttiedot heti paikalla ja entistä asuntoa oli tulossa arvioimaan puolipakolla. Emme todellakaan antaneet yhteystietoja, en tosiaan ostaisi asuntoa ko. herralta tai antaisi omaa myyntiin.

   Useimmat ovat olleet mukavia ja leppoisia ihmisiä, jotkut vähemmän mukavia. Joidenkin esittelijöiden kohdalla on ihmetyttänyt se että he ovat asunnon pihalla tupakalla juuri ennen näyttöä. Ei ole kiva mennä tupakalta haisevan esittelijän kanssa samaan hissiin. Pari tapausta on tullut myös myöhässä näytölle eikä ole edes pyytänyt anteeksi.

   Itse olen saanut parhaan kuvan eräästä Kiinteistömaailman vanhemmasta herrasta. Hän on ollut oikein mukava ja leppoisa, on reilusti kertonut asunnon vioista ja huonoista puolistakin, eikä yrittänyt peitellä niitä. Ei ole yrittänyt "pakkomyydä" asuntoa vaan on antanut rauhassa katsella ja miettiä, eikä ole vaatinut yhteystietoja. Hän on tarjonnut omaa käyntikorttiaan ja pyytänyt ottamaan tarvittaessa yhteyttä. Vaikka kauppoihin ei hänen kanssaan (vielä) olla päädyttykään, niin lämpimästi voin häntä suositella kaikille.

   En muista mikä firma on kyseessä, mutta joku pieni firma joka järjestää pitkiä esittelynäyttöjä, on ollut ainut jolla on ollut antaa kenkiin suojat joilla voi mennä asuntoon. Kaikissa muissa on pitänyt riisua kengät vaikka kämppä olisi tyhjä ja remontin tarpeessa. Luulisi että kaikilla olisi vara hankkia kenkäsuojat, ei ole kovin kiva kun parikymmentä henkeä heittää kengät ahtaaseen eteiseen ja joutuu sukkasilleen tai avojaloin asuntoon. Ei luulisi suojien niin kalliita olevan etteikö niitä voisi hankkia.

  • Eli taas tyhmä aloitus, ei firma itse ole ratkaisevin tekijä vaan esittelijä ja hänen asenteensa!

   • Ei ole yhtään tyhmä aloitus!

    Myyjienkin on hyvä tietää, kuka välittäjistä haluaa aidosti tehdä kaupat asunnostaan.
    Jos esittelijä ei edes saavu paikalle, niin kyllä siinä ostajaehdokas on ihan turhaan tullut katsomaan asuntoa. Tätä on tapahtunut niin yleisesittelyssä kuin yksityisissä näytöissä.


   • Rapua kirjoitti:

    Ei ole yhtään tyhmä aloitus!

    Myyjienkin on hyvä tietää, kuka välittäjistä haluaa aidosti tehdä kaupat asunnostaan.
    Jos esittelijä ei edes saavu paikalle, niin kyllä siinä ostajaehdokas on ihan turhaan tullut katsomaan asuntoa. Tätä on tapahtunut niin yleisesittelyssä kuin yksityisissä näytöissä.

    Myyjienkin on hyvä tietää, kuka välittäjistä haluaa aidosti tehdä kaupat myytävästä asunnosta.


  • Kaksi surkeinta: OPKK JA G&M
   Parhaimmat: rehellistä en tavannut

   • G&M:stä ei ole vielä kokemusta, mutta ei niitä sen maalailevia mainoksia jaksa lukea. Pysähtyy lukeminen jo ensimmäiselle riville.


  • Huonoin välittäjä lupaa myyjälle kuun taivaalta.

   Sitten näitä ylihintaisia asuntoja KAUPUSTELLAAN vuodesta toiseen.

   Laittakaa asuntojen pyyntihinnat taantuman mukaisiksi, niin alkaa kauppa käymään.

   Mitä sitä virtuaaliesittelyissä sisustustaan uteliaille esittelemään???

   • OKT kauppa kävisi jos ainakin syrjäseutujen hintapyyntöihin laitettaisiin -20%.

    Nyt hinta 250000e --> uusi 200000e --> alkaisi kiinnostaa käydä asuntonäytöissä.

    Eihän kukaan viitsi huvikseen (sadepäivän piristeeksi) käydä toisten pihoilla kiviä potkimassa?


  • Taidat olla aika trolli, Huoneistoasemaa ei saa kyllä parhaaksi hyvällä tahdollakaan... omat kokemukset taas parhaista isoista: juuri SP-Kodilta sain todella hyvää palvelua, varsinkin Heli on siellä loistava, suosittelen. Pienemmistä taas KiinteistöInssiä voin suositella vaikka Katja siellä tekeekin nykyään yksin, on todella ammattilainen.
   Huonoimmista G&M Gitta... ystävä antoi myyntiin talonsa ja meni näytön ajaksi naapuriin ikkunaan katsomaan montako asiakasta käy paikalla. No ketään ei taloon sisälle mennyt mutta kun välittäjä soitti niin monta oli käynyt ja kiinnostuneita, tarjouksen jättöä miettivät... sanomattakin selvää että se sopimus päättyi aika nopeaan.
   Myös OPKK, tuntuu että siellä on hyviä vain pari ja loppuja ei työnteko kauheasti tunnu kiinnostavan.
   Mutta kuten yllä sanottiinkin niin firma vaikuttaa jonkun verran mutta välittäjä eniten ja voin omien kokemuksien perusteella kyllä suositella Heliä ja Katjaa.

   • Kuulostaapa tutulta Gitan touhut.


  • Kuopiossa on kolme eri kiinteistömaailmaa, jotka kilpailevat keskenään. Mitähän näistä mahdoit tarkoittaa? Paljon on porukkaa mutta tasokin vaihtelee todella paljon, ei siis sama kuka sieltä tulee asuntoasi myymään

  • Aika pitkän aikaa sitten käytiin yhtä taloa katsomassa, hirveää kehumista.
   Puutteet selvisi papereista, välittäjä ei niistä kertonut, kohteliaasti kieltäydyin tekemästä tarjousta.

   Toinen välittäjä soitti vielä ja aivan väkisin yritti myydä asuntoa ja kyseli miksi ei kelpaa.

   Talon hintaa on laskettu muutama tonni eikä ole vieläkään mennyt kaupaksi.

   Miksiköhän ei mene kaupaksi?

   Onkohan stressaavaa koittaa pakolla myydä jotain, mitä kukaan tervejärkinen ei halua ostaa?

  • Määttälä, opkk, Huoneistokeskus , Kiinteistömaailma nämä hyviä ja yritykset hoidettu sekä verot maksettu.
   Kauppalehden ilmoituksessa huhti- tai toukokuussa Savon Asuntotoimi Verot maksamatta, en luottaisi omaa asuntoa myytiin näin huonosti hoidettuun yritykseen.

  • Ainakin Huoneistokeskuksen myyjät ovat nopeimpia kun aina ajavat minusta maantiellä ohi vaikka vauhtia minullakin on yli sallitun.Ehkä se sitten kertoo laadusta tai sitten siitä että toimeksiantoja on hiukka liikaa pitkin poikin maakuntaa.

  • Entäs Liski Oy? Uusi Kuopiossa. Välittäjiä kylläkin sieltä jo lähtenyt tai lähetetty pois.

  • Isoja firmoja välttelen. Näytössä saattaa olla heidän joku ihan random välittäjä, joka ei tiedä kämpästä yhtään mitään koska itsekin on ensimmäistä kertaa paikalla. Mieluummin näitä 1-2 hengen välitystoimistoja jotka ovat koko ajan kartalla omista kohteistaan.

  • Jokos Jethro Aninkaisineen on tulossa Kuopioon? Ois se kone. Ja Mira Kassilin ois kans kiva. Mitä muuten OPKK:sta mieltä?? Vanhuksia täynnä...??

  • Huoneistokeskukselta sain hyvää palvelua asunnonmyynnissä. Asiallinen ja jämäkkä välittäjänainen, en muista enää nimeä, mutta oli pitkä ja vaalea.

  • Huonoimmat kokemukset oppk:sta ja Kiinteistömaailmasta. Paras ja asiantuntevin palvelu oli Savon Asuntotoimessa. Tarjoukset pyysin toukokuussa 2018.

   • Huijari tämänkin savon asuntotoimen omistaa..taitaa olla kaupanvahvistajanakin tuttu, nyt uudet tuulet puhaltaa protestilistoilla
    varokaa ihmiset antamasta ainakaan rahaa etukäteen ei se homma tainnut nyt oiken toimia!


  • Eikö tämä asia kuuluisi kiinteistövälittäjät-palstalle?
   "Keskustele Kuopion alueen asioista."

  • Keskustelu24 Koti ja rakentaminen Asunnot ja asuminen Asunnot

  • Protestilistalle saa yrityksen ilmaisen mainoksen. Ilman korkokenkiä kylläkin.

  • Punaiset korkokengät näyttää mainostavan protestilistalla ja verottaja on hakenut konkurssiin... erilaista mainontaa.

  • Valitse Leimu LKV! Et pety ja asunto menee taatusti kaupaksi, kun myyt 400-450 eur alle markkinahinnan per neliö! Säästäähän siinä ostaja halvan 1,5% välityspalkkion ansiosta 100-150 eur per m2, mut minne hävis loput ;D Miten asunnon myyjät voivat olla niin h****** tyhmiä, että tuijottavat vain välityspalkkiota. Jos palkkaat oikean välittäjän niin vaadi myös siltä jotain hyvää hinnan osalta ettet itse maksa koko välitystä...….

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   271
   6977
  2. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   175
   6732