Miten voisi saada yhteyden avaruusolentoihin

miten.ja.missä

UFO -kontakti

Miten voisi saada yhteyden avaruusolentoihin, jos oletetaan, että ne elävät täällä keskuudessamme?

40

1168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miten.ois

      ETYK eli "Extra Terrestrial Yhdistyneet kansakunnat" voisi olla oikea osoite.

    • Kananvoimalla

      Jos et ole skeptikko ja löydät oikean värähtelytaajuuden, saat niihin yhteyden kanavoimalla, olivatpa ne täällä tai kaukaisissa galakseissa.

      • Anonyymi

        Varmimmin avaruusolioihin saa yhteyden jättämällä lääkkeensä ottamatta.


    • kontaktodoori

      Pitä kysyä Kanava-Keijolta.

    • metroon

      Metron ensimmäinen ja viimeinen vaunu ovat humanoidivaunuja. Sieltä.

    • No radiolähettimellä tietysti. Jos avaruusolennot ovat täällä tutkimusmatkalla, niin eivätköhän nuo ole selvittäneet ihmisten kommunikoivan radioteitse ja rakentaneet aluksiinsa vastaanottimia. Meilläkin on olemassa Echelon joka kykenee kykenee valvomaan miljoonia puheluita, telekopioviestejä ja sähköpostiviestejä vuorokaudessa. Avaruusolennoilla varmasti vieläkin hienompia systeemejä. Siispä mikrofoni tai sähkötysavain kouraan ja viestiä lähettämään. :)

      • kuviotutkija

        Eihän ne kaikki radioita käytä, vaan tallaavat viljapeltokuvioita.


    • seqe

      Sisäisesti kommunikoimalla, ei vaadita sen kummempaa.

    • varma_tapaus

      Täällä Suomella tässäkin ketjussa olet jo päässyt kontaktiin monen humanoidin kanssa!

    • voi.Veikko

      kanavoi... vai oliko munavoi... striimaa tai... niiku, uploadaa ittes tonne, Out there... siis tavallaan. Siitä se sitte lähtee.... tai siten Ei.

    • sambaseppo

      Mistä tiedät ettet jo ole kontaktissa heidän kanssaa? Luulisi, että ihmisen imitoiminen ei olisi näiltä temppu eikä mikään. Se, miten saada todellinen identiteetti selville onkin toinen juttu.

    • mh777

      Jos tarkoitat ihmisenkaltaisia humanoideja jotka "elävät keskuudessamme" niin hankalaa voi olla,nehän ovat lähinnä vieraan vallan agentteja jotka pitävät matalaa profiilia. Ja muutenkaan ei niihin yhteyttä saa jolleivat ne jostain syystä sitä itse halua ottaa. Helpointa voi olla saada yhteys satunnaisiin vierailijoihin.


      Tiedossani on kaksi eri tapaa, molempiin liittyy ongelmia,ja kumpikin vaatii pääomaa. En suosittele kokeilemaan koska tähän liittyy todellinen riski. Mahdollisuus yhteyden muodostamiseen on varmaan hyvin pieni,ja vaatinee monta yritystä, mahdollisesti jää vain ufojen kuvaamisen asteelle.
      Oikea aika yrityksille on tietenkin yö: n. klo 23- 05.


      Metodit:
      1. Ota yhteys Telepaatin avulla
      Ennen sotaa Saksalaiset saivat yhteyden telepaatin avulla, Thule- seuran (tai Vril-seuran) järjestämissä tilaisuuksissa. Ilmeisesti saksalaiset saivat teknologista tietoa ym. mikä teki saksasta johtavan maan avaruus- ja rakettiteknologiassa. Sanotaan että saksalaisilla oli useita lentäviä lautasia.
      - Tarvitset kunnollisen telepaatin, selvännäkijä voi olla telepaatti mutta kaikki eivät sitä ole.
      - Mene telepaatin kanssa syrjäiselle ja aukealle paikalle, pyydä telepaattia kutsumaan ufoja.
      - Järjestä kunnollinen kuvauskalusto/kuvaajat, useita kameroita eri etäisyyksille.



      2. Houkuttele Ufoja laserin avulla
      Venäläiset saivat houkuteltua ja ammuttua alas useita ufoja järjestämällä tehokkaat laserit pyramidin muotoon osoittamaan taivaalle päin. Tapahtui ehkä 70-80 luvulla, ampuivat ufot alas ilmeisesti MIG:llä.
      - Tehoa täytynee olla paljon,esim. 10w. Tavallinen laserosoitin ei taida kovin pitkälle näkyä, 1W tehoiset osoittimet näkynevät jo jonkin verran. Suomessakin on laserharrastajia joilta löytyy muutaman watin tehoisia lasereita,näiltä kannattaa kysellä kiinnostusta kokeiluun.
      - Ideana on muodostaa erikoinen kuvio joka näkyy kauas. Tarkoitus on ulottaa pyramidin kärki avaruuteen asti / tai mahdollisimman korkealle. (Lasereilla muodostettu kolmiokin voisi toimia yhtä hyvin)
      - Valitse hyvin syrjäinen paikka, järjestä kunnollinen kuvauskalusto/kuvaajat paikalle.
      - Kysy lupa maanviljelijältä käyttää peltoa kokeen järjestämiseen, ehkä parasta kuitenkin puhua vain "nykytaide-installaatiosta".


      Riskit:
      Mahdollisuus saada yhteys negatiivisiin olentoihin on olemassa ja hyvin todellinen (negatiiviivisia lajeja on pari / sadasta lajista). Seurauksena ufo-abduktio, tai mutilaatio. Abduktiosta selviät - elinikäisillä traumoilla, mutilaatiosta et selviä hengissä.


      (tehokkainta olisi tietenkin yhdistää molemmat metodit)

      • Aksu639

        Mutta miten pääsisi yhteyteen nimenomaisesti Rukoilijasirkka-humanoidien kanssa? Ovatko nämä taipuvaisempia mutilaatioon ja humiliaatioon kuin sanokaamme neptunuslaiset delfiini-olennot? Voinko selvitä hengissä kohtaamisesta? Tattuuko filmikameralle mitään, vai pyyhkivätkö filmin tyhjäksi telepaattis-penetratiivisesti?


    • suikulapää

      Mene katselemaan seuraaville Hengen ja Tiedon messuille.

    • Condactoor

      Parhaaksi osoittautunut tapa on mennä paikallisen maamiesseuran hengellisiin iltamiin. Mutta sinne pitä mennä täysin ilkosillaan vailla rihmankiertämää.
      On jo kumma jos sen jälkeen ei ala tapahtua ja näkyä yhtä suntoista.

    • Tsadus

      Mene rauhalliseen paikkaan, keskity ja lähetä mielessäsi jonnekin universumiin pyyntö saada olla avuksi ihmiskunnalle ja että haluaisit olla yhteydessä heihin. Muista, että he aniharvoin lähestyvät sellaista henkilöä, joka etsii vain kokemusta itselleen. Pitää olla tahtoa auttaa ihmiskunnan totuttamisjaksossa.

    • Täällä(kin) saattaisi onnistua

      26` 37`45" N
      70` 53`1" W

    • kanaa_voilla

      ... kauheesti seurannu näitä kaiken kommeettoja, mutta... seurannu, mitä maailmalla tapahtuu (muutakin, jos pelkkää YuoTubee)... jos tommonen lähestyy niin... ilmenee heti joku seurakunta... liityt niihin ja sun pitää varmaan ottaa mukaa telttapatja ja makkuupussi... näkkileipää: sitten vaa alat oottamaan ja kattelet yläkanttiin. Perushomma... voi auttaa enempää. sori. Loput on susta kiinni. Onnea.

      • Anonyymi

        ???


    • PitäisiköKoklata

      Eilen illalla minulle tarjottiin taas nukkumaan mennessäni mahdollisuutta astua "ovesta" noin neljännen kerran tänä vuonna. Joka kerta olen säikähtänyt ja pakottanut itseni takaisin tähän maailmaan jopa läpsimällä itseäni naamaan.
      Tilanne on seuraavanlainen: Muutun painottomaksi, järki leikkaa kuin partaveitsi ja yhtäkkiä alan saada silmät suljettuani kristallinkirkkaita kuvia silmieni eteen. Kyseessä on jokin huone, yleensä sähkönsinisen ja kullanvärisen yhdistelmä. Kuva on niin tarkka että paraskaan UHD-telkku ei siihen pysty ja tilanne on niin aito että se poikkeaa radikaalisti unista. Olen yksinkertaisesti menossa toiseen tilaan mutta sitten menee pupu pöksyyn ja ponkaisen pystyyn koska en tiedä että voinko palata enää ruumiiseeni vai kuolenko jos menen siihen tilaan. Tehtävää vielä on täällä niin en halua vielä kuolla.
      Mistähän on kyse? Vaikka olo on tilanteen sattuessa täysin loistava ja tunnen itseni irti ilman ruumiini rasitteita niin en vaan ole vielä uskaltanut antautua tilanteelle.
      Olen perusterve enkä käytä lääkkeitä enkä päihteitä.

      • SinneVaan

        Ei muuta kun sinne vaan, turhaan pelkäät.


      • Ehkä kyse on ns. rinnakkaistodellisuudesta, jota meidät on ohjelmoitu pelkäämään, ja pitämään yliluonnollisena.
        itse jonkin aikaa sitten aloin nähdä huoneen, silmät suljettuina,
        mutta "ilmiö" lakkasi siihen paikkaan kun pelästyin, että mites nyt pystyy nukkumaan jos silmät kiinnikin näkee...


      • PitäisiköKoklata
        jupiterin-haamu kirjoitti:

        Ehkä kyse on ns. rinnakkaistodellisuudesta, jota meidät on ohjelmoitu pelkäämään, ja pitämään yliluonnollisena.
        itse jonkin aikaa sitten aloin nähdä huoneen, silmät suljettuina,
        mutta "ilmiö" lakkasi siihen paikkaan kun pelästyin, että mites nyt pystyy nukkumaan jos silmät kiinnikin näkee...

        Minun tilanne oli täsmälleen samanlainen. "Huone" oli sähköinen yhdistelmä high techin näköisiä sähkönsinistä putkia ja nappuloita ja ovessa oli tekstiä kuin vanhassa pergamentissa. Tunne oli että huone on turvallinen. Nyt kun ajattelen niin tuohan muistuttaa avaruusaluksen sisätiloja.


    • sun.telkkuOpas

      just ny tulee muutens Foxilta taas noita juttuja kaks jaskoo putkeen, wierd or shit?

    • Unennäön_oppitunti
    • ufobongari_

      Sieppaukset tapahtuvat yleensä syrjäisissä paikoissa, joten sinun kannattaa liikkua paljon syrjäisillä metsäteillä. Kannattaa myös tehdä sen verran taustatutkimusta, että selvität millä kulkuneuvolla liikkuessa tulee helpoimmin siepatuksi. Esim. Aino Ivanoff tuli siapatuksi autosta Pudasjärvellä.

      Sinun pitää olla erittäin kärsivällinen. Voit joutua talsimaan syrjäteitä vuosia ja tuhansia kilometrejä, ennen kuin tulet siepatuksi ja silloinkin saattaa käydä niin, että humanoidit tyhjentää muistisi, eikä sinulla ole jälkeen päin aavistustakaan, että olet joutunut siepatuksi.

      Onnea matkaan ja hauskaa sieppauksen odotusta.

    • jännä-jussi

      ehkä ensyönä ekana... mee kattomaan taivaalle: vilahtelloo juttuja - osaa ennustaa, eiku... ylihuonmenna paras, koska se mun kanaVointi -yhdyshlö sano niih 0.0
      Täric oikeen, että käykö totteen...

    • Anonyymi

      Itse sain yhteyttä meditoimalla. Kerran poltin dmt nimistä kristallia. Nii sama olento joka monesti meditoidessa ilmestyi tuli ja sanoi loysithan sinä avaimain. Sitten hän näytti minulle paljon paikkoja. Nyt en enää tarvitse dmt voin ottaa heihin yhteyttä milloin haluan.

    • Anonyymi

      Hieno juttu, sillä lailla.

    • Anonyymi

      "Miten voisi saada yhteyden avaruusolentoihin?"

      Varmaan jonkun ouijalaudan kanssa. Kuitenkin kun käyttää aikaa jonkun toisen kanssa saattaa tulla sen kaltaiseksi ja jos jotain niin sitä he varmaankin haluavat. Eli en siis suosittele.

      • Anonyymi

        Niillä ufomiehillä (tai minkälaisiksi sitten tekeentyvätkin) ei ole mitään ystävällisiä aikeita ihmiskuntaa kohtaan.

        Jos niillä olisi ystävällisiä aikeita ihmiskuntaa kohtaan, he olisivat varmasti jo antaneet meille kunnolliset ratkaisut sairauksiin, saasteisiin, väkivaltaan ja muihin ongelmiin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Niillä ufomiehillä (tai minkälaisiksi sitten tekeentyvätkin) ei ole mitään ystävällisiä aikeita ihmiskuntaa kohtaan.

        Jos niillä olisi ystävällisiä aikeita ihmiskuntaa kohtaan, he olisivat varmasti jo antaneet meille kunnolliset ratkaisut sairauksiin, saasteisiin, väkivaltaan ja muihin ongelmiin.

        Kukapa tietää paljonko he ovat vaikuttaneet taustalla? Ehkä ehkäisseet jo ydinsotia tms.

        Ei se tähtienväliseen tai ulottuvuuksien väliseen matkailuun kykeneminen tarkoita automaattisesti sitä että he hallitsevat kaiken ja tuskinpa se kovinkaan fiksua käytöstä edes olisi puuttua meidän elämäämme siinä määrin että tekisivät meistä täydellisia.

        Kuka edes haluaa olla täydellinen? Missä olisi elämän tarkoitus jos kaikki olisimme identtisiä pyhimyksiä joka ukko ja akka? Kuulostaa hihhuleiden touhulta jo oletuksena. Elämän ei kuulukaan ehkä olla helppoa.

        Kuten todettua, väkivalta on jokaisen lajin synty -ja kehityshistoriassa mukana. Selviytyminen edellyttää suojautumista, sopeutumista ja tarvittaessa väkivaltaa. Kasveillakin on tunteet joten olet väkivaltainen kun palastelet porkkanan.

        Biologinen olento (kuten varmaan mekaaninenkin) muuttuu, ympäristö muuttuu, aina tulee uusia haasteita ja koskaan ei varmaankaan ihminenkään ole valmis ja hyvä niin.

        Miten me tänne mahduttaisi jos kaikilla olisi aina kaikkea, kenenkään ei tarvisi tehdä muuta työtä kuin lisääntyä? Energia, ruoka ja kaikki olisi ilmaista ja kaikki sairaudet parantuisi simsalabim.

        50 vuoden päästä meitä olisi 30 miljardia. Sitten alienien pitäisi kertoa meille miten päästään valloittamaan uusia planeettoja joihin asuttaa ne jotka tänne ei enää mahdu.

        Toisten asioihin puuttuminen tarpeeksi paljon ei ole enää auttamista, vaan se olisi invaasio ja vallankaappaus, Jumalan esittämistä. Mitä se tekisi meistä? Klooneja ja alamaisia. Sitä tuskin kukaan haluaa.

        Luonto hoitaa asiat, hyvin tai huonosti, mutta hoitaa kuitenkin. Ihminen on osa luontoa vaikka meillä on vähän kehittyneempi infrastruktuuri kuin muurahaisilla, mutta järjestys se on sielläkin jonka evoluutio on sellaiseksi kehittänyt.

        Jokin syy se on alieneillakin, miksi ovat lähteneet omalta planeetaltaan. Eivät ilmeisesti olleetkaan kaikkivoipaisia ja eivät tehneet omasta mestastaan paratiisia josta kukaan ei olisi halunnut lähteä mihinkään.

        Luonnonvoimat on varmaankin sellaisia, ettei niille voi tehdä paljoakaan, vaikka olisikin onnistunut rakentamaan hienoja lentolaitteita. Kuolevat tähdet, kuolevat planeetat, kosmiset valtavat tapahtumat, törmäykset, gammapurkaukset jne jne.

        Tictacilla niitä ei estetä ja hallita.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        Kukapa tietää paljonko he ovat vaikuttaneet taustalla? Ehkä ehkäisseet jo ydinsotia tms.

        Ei se tähtienväliseen tai ulottuvuuksien väliseen matkailuun kykeneminen tarkoita automaattisesti sitä että he hallitsevat kaiken ja tuskinpa se kovinkaan fiksua käytöstä edes olisi puuttua meidän elämäämme siinä määrin että tekisivät meistä täydellisia.

        Kuka edes haluaa olla täydellinen? Missä olisi elämän tarkoitus jos kaikki olisimme identtisiä pyhimyksiä joka ukko ja akka? Kuulostaa hihhuleiden touhulta jo oletuksena. Elämän ei kuulukaan ehkä olla helppoa.

        Kuten todettua, väkivalta on jokaisen lajin synty -ja kehityshistoriassa mukana. Selviytyminen edellyttää suojautumista, sopeutumista ja tarvittaessa väkivaltaa. Kasveillakin on tunteet joten olet väkivaltainen kun palastelet porkkanan.

        Biologinen olento (kuten varmaan mekaaninenkin) muuttuu, ympäristö muuttuu, aina tulee uusia haasteita ja koskaan ei varmaankaan ihminenkään ole valmis ja hyvä niin.

        Miten me tänne mahduttaisi jos kaikilla olisi aina kaikkea, kenenkään ei tarvisi tehdä muuta työtä kuin lisääntyä? Energia, ruoka ja kaikki olisi ilmaista ja kaikki sairaudet parantuisi simsalabim.

        50 vuoden päästä meitä olisi 30 miljardia. Sitten alienien pitäisi kertoa meille miten päästään valloittamaan uusia planeettoja joihin asuttaa ne jotka tänne ei enää mahdu.

        Toisten asioihin puuttuminen tarpeeksi paljon ei ole enää auttamista, vaan se olisi invaasio ja vallankaappaus, Jumalan esittämistä. Mitä se tekisi meistä? Klooneja ja alamaisia. Sitä tuskin kukaan haluaa.

        Luonto hoitaa asiat, hyvin tai huonosti, mutta hoitaa kuitenkin. Ihminen on osa luontoa vaikka meillä on vähän kehittyneempi infrastruktuuri kuin muurahaisilla, mutta järjestys se on sielläkin jonka evoluutio on sellaiseksi kehittänyt.

        Jokin syy se on alieneillakin, miksi ovat lähteneet omalta planeetaltaan. Eivät ilmeisesti olleetkaan kaikkivoipaisia ja eivät tehneet omasta mestastaan paratiisia josta kukaan ei olisi halunnut lähteä mihinkään.

        Luonnonvoimat on varmaankin sellaisia, ettei niille voi tehdä paljoakaan, vaikka olisikin onnistunut rakentamaan hienoja lentolaitteita. Kuolevat tähdet, kuolevat planeetat, kosmiset valtavat tapahtumat, törmäykset, gammapurkaukset jne jne.

        Tictacilla niitä ei estetä ja hallita.

        "Miten me tänne mahduttaisi jos kaikilla olisi aina kaikkea, kenenkään ei tarvisi tehdä muuta työtä kuin lisääntyä?"

        Lopettamalla lisääntyminen ja rajoittamalla koko maapallon populaatio 200 000:een. Ei muuta kuin kassit pakotetusti pois ja lisääntyminen vain keinohedelmöityksen kautta rauhaa rakastavien geeneillä. Jos ei vapaaehtoisesti suostu kastraatioon alieenit kaappaa ja tekee kastraation omin pikku kätösin. Ilman nukutusta ja puudutusta. Näin!


    • Anonyymi

      Vedät aivan lärvit niin osaat silloin heidän mongerrustaan ja otat viä hiukan lisää niin pääset heidän maailmaan.

    • Anonyymi

      Kokeile toivomalla heidän ilmestymistään. Se voi toimia jos he haluavat näyttäytyä sinulle. Yhteyshän toimii käytännössä ihmisen yliminän ja henkipppaiden kautta. Kun siis toivot ja haluat nähädä, niin se tiedetään kyllä.

      Tästä kohuttiin muutama vuosi sitten uutismediassakin, mutta kyllä se voi toimia - ainakin joskus ja tietyntyyppisten ufojen kanssa:

      https://www.youtube.com/watch?v=vKYWZOnkrn8

    • Anonyymi

      Parhaiten yliminän kautta. Olemme siellä missä sinäkin yliminän kautta.

      Palstoilla en/emme tee treffejä, vaikka humanoidi olenkin, sillä täällä on paljon keskustelujen sotkijoita liikenteessä.

      • Anonyymi

        Joo, yliminä ei kuitenkaan ole humanoidi, vaan alkuperältään jumalallinen ja taivaallinen ja käsittääkseni ehkä sama asia kiuin Pyhä Henki uskonnollisessa käsitteistössä. Yliminän avulla on mahdollista saada siis taivaalliset ufot (pallomaiset valoufot) näyttäytymään. He kyllä voivat joskus näyttäytyä ja ottaa joskus kontaktinkin ihan pyytämättäkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, yliminä ei kuitenkaan ole humanoidi, vaan alkuperältään jumalallinen ja taivaallinen ja käsittääkseni ehkä sama asia kiuin Pyhä Henki uskonnollisessa käsitteistössä. Yliminän avulla on mahdollista saada siis taivaalliset ufot (pallomaiset valoufot) näyttäytymään. He kyllä voivat joskus näyttäytyä ja ottaa joskus kontaktinkin ihan pyytämättäkin.

        Yliminä sekoitetaan usein sieluun, mutta ovat eri asioita ja entiteettejä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yliminä sekoitetaan usein sieluun, mutta ovat eri asioita ja entiteettejä.

        Ajatus meitä alati tarkkailsevasta yliminästä voi olla pelottava ja ahdistavakin, mutta tosiasiassa vapaata tahtoamme ei rajoiteta mitenkään ja kyse on juuri siitä jumalallisesta tarkkaliusta, josta mm. kristinoppi puhuu. Ja korkeamman dimension olennoillahan on käsittämätön väitön yhteys toisiiinsakin. Ehkä tästäkin juontaa ajatus "yhdestä Jumalasta" .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yliminä sekoitetaan usein sieluun, mutta ovat eri asioita ja entiteettejä.

        Yliminään on mahdollista saada melko helpostikin yhteys, kun on ensin suorittanut kristillisin termein sanottuna syntymän ja kasteen. Tällöin on riittävän vähän taajuuseroa yliminän ja persoonallisuuden (sielun) välillä, jotta yhteydenpito onnistuu. Yhteys suoritetaan yksinkertaisesti keskittymällä itseensä olemuksensa keskipisteessä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1812
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1459
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1245
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1150
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      261
      935
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      922
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      106
      877
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      805
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      674
    Aihe