Miten saa astumaan?

omistaja17

Yritettiin astuttaa kissoja kolli oli kyllä kiinnostunut mutta narttu kissa vaan murisi ja sihisi eikä päästänyt lähelle mistä voisi johtua?

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omistajamyös

      Toivon niin että olet trolli. Kyllä eläinkin kokee pakotetun yhdynnän pelottavaksi ja tottakai suojautuu. Naaras ei luota urokseen tarpeeksi ja vaikka se olisikin kiimassa, niin siihen saattaisi vain sattua yhdyntä vielä erilaisten usein kivuaiden kiimaoireiden lisäksi.

    • kaksneljämiinusyöunet

      Tähän on mainio lopettaa ikäväpalsta. Oikein mainiota yötä.

    • eikö.jo.riittäis

      Ei hyvä luoja, mikä trolli siellä taas aloituksia tekee? Jos on noin urpo, niin ei toivottavasti kissoja omista ollenkaan saati yritä niitä lisäännyttää.

    • 1119

      Meillä oli kissoilla sama tilanne, mutta kyllä sieltä vaan 4 ihanaa pentua syntyi.

      • trollimikätrolli

        Menehän "vapausparasta" muuanne trollaamaan. Olet niin huono läppä. :D


    • luonnonmukaan

      pane kissat tilavaan huoneeseen, toimita sinne ruokaa, vettä, hiekkalaatikoita muutama tuoli, sohva, ja jotain muuta kamaa ja rojua joiden ympäri on kiva kirmailla ja päälle hyppiä. Sitten suljet oven ja jätät lemmenparin rauhassa seurustelmaan 2-4 vuorokautta, siis välillä ruokaa lisäten ja jätökset siivoten. Sitten vaan rustaamaan ilmoitusta että kissanpentuja myytävänä.

      • hyväidis

        Ja saamaan suoritetusta työstä "vaivan palkkaa", vai kuinka "vapausparasta"? ;)


    • en.tykkää

      Pakko sanoa että TOSI lapsellista tuo muiden syyttely! Onko se nykyään keskustelupalstojen idea?? Haukkua tuntemattomat lyttyyn väittämällä näiden olevan tyhmiä, idiootteja, pentutehtailijoita ja tiesvaikka mitä muuta! Kamalaa myös on miten jotkut vain toteavat apua tarvitseville, että "sinun kaltaisillasi ei kissaa pitäisi ollakaan!" Ja kuka tietää vaikka nuo haukkujat itse kohtelevat kissojaan väärin ja purkavat vihaansa netin keskustelupalstoilla, missä on NIIN helppoa piiloutua nimimerkin taakse! Mitä järkeä, kysyn minä?!?

      • halloota.itsellesi

        Juttu on pikemminkin niin, että nykyään, kun maatiaisistakin jotkut hullut maksavat, niin toiset hullut tehtailevat niitä minkä kerkiävät helpon rahan toivossa. Mikä ihme se muka on, että kissoista oikeasti välittävien tunteet kuumenevat häikäilemättömien ja vastuuttomien kissanomistajien kertoessa, mitä kaikkea ovat valmiit kissoilleen tekemään?!? Samoille trolleille on vuosia yritetty ensin hyvällä ja nyt pahalla. Paha karma täällä on siis pikemminkin seuraus eikä mikään nykyajan ilmiö sinänsä.

        Sinähän tuossa käytännössä tulit itse haukkuneeksi kissojen hyvinvoinnista välittäviä kissojaan oikeasti väärin kohteleviksi, joten luulitko, että tässä on sinullekaan sädekehää jaossa?Ettei peräti TOSI lapsellista tuo muiden syyttely.


      • entykkäätrolleista

        Herää nyt jo sinäkin, ELÄINRÄÄKKÄÄJIEN JALO PUOLUSTAJA! Jos joku on joko a) niin läpeensä mätä tehtailija, että haluaa kattinsa tiineeksi vaikka VÄKISIN tai b) niin pahansuopa trolli, että tulee tänne sellaista väittämään, jotta saa juuri nimenomaan tuollaista palautetta, niin se on ansainnut ihan kaiken sen kuran, mitä niskaan ropisee.

        Pakko kysyä: osuiko omaan nilkkaan vai mistä moinen älähdys?


      • näinseonjuu

        Ei noista hulluista kannata välittää. Reppanoita joiden ainoa elämänsisältö on kissa ja netissä teilaamiseen. Tosin kissojaankin kohtelevat huonosti pitämällä niitä vankeina.


    • en.tykkää

      Taas tuota syyttelyä... "_"

      • oletsäälittävä

        AAAAAHHAAAAHHAAAAAA!!! Nyt se selvis! Olet näemmä tuon palstamme vakiotrollinpenikan yksi surullisista sivupersoonista! Tämäkö oli TAAS yksi säälittävä yritys kääntää juttu niinpäin, että olet vain raukka parka viaton muiden nyrkkeilysäkki? Voi nyyh. Et raukka tajunnut, että kannattaisi ehkä malttaa olla vastaamatta itse itselleen "ei noista hulluista kannata välittää". HAHAHAHAHAAAAAA!!!


      • ei.se.itse.hoksaa
        oletsäälittävä kirjoitti:

        AAAAAHHAAAAHHAAAAAA!!! Nyt se selvis! Olet näemmä tuon palstamme vakiotrollinpenikan yksi surullisista sivupersoonista! Tämäkö oli TAAS yksi säälittävä yritys kääntää juttu niinpäin, että olet vain raukka parka viaton muiden nyrkkeilysäkki? Voi nyyh. Et raukka tajunnut, että kannattaisi ehkä malttaa olla vastaamatta itse itselleen "ei noista hulluista kannata välittää". HAHAHAHAHAAAAAA!!!

        Juu'u... Onhan se toisaalta meille kissojen ystäville kätevää, että tuon tollous paistaa sen aivotuksista läpi niin, että kipeetä tekee. Syö ihan itse itseltään uskottavuuden nolliin, kun ei tolloudella ole mitään rajaa, joten muiden ei tarvitse pistää sen eteen tikkua ristiin. Täystollon harhoja vapauden riemuista ja kissoilla ansaitusta vaivan palkasta ei ota todesta kuin toinen täystollo, mutta itsepä itselleen sen suhteen hautaa kaivaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe