Helsinki muslimeille

YussufHki

Aina kun naapurista muuttaa pois ei-muslimi niin asuntoon muslimi. Niin muslimi lisää, ei-muslimi pois. Kuka hallitsee Helsinkiä hallitsee maata. Itä-Helsinki on jo muslimi, helsinkiläiset ei-muslimit voivat asua muuallakin. Suomi osaksi kalifaattia?

Tavoite: 50 pros kerrostalon asukkaista muslimeita?

Rakennus toinen moskeija Helsinkiin, moskeija keskusta? Töölö, Kamppi, hyvä metroyhteys Kamppi.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PyhäJärjestys

      -13.7.2015-

      Vastaus nimimerkille "YussufHki":

      Suomi eli Suomenmaa on luonnollisesti ollut jo pitkään osa Islamilaista Kalifaattia kuuluessaan 1800-luvun alusta lähtien Suomenmaan (Suomen) Suuriruhtinaanmaana eli Suuriruhtinaskuntana Venäjän (Russian) Tsaarikuntaan eli Keisarikuntaan,
      joka on viimeistään 1500-luvulta lähtien, Autokraattisen Tsaarin Iivana Julman hallinta-ajasta lähtien ollut luonnostaan sekä kristillinen (oikean Kristuksen Israelin 12 sukukunnan ja heihin liittyneet muut Aabrahamin jälkeläiset sekä muiden kansojen ja heimojen edustajat) että islamilainen (Ismaelin ja muun Aabrahamin jälkeläiset sekä heihin liittyneet oikeat israelilaiset ja muiden kansojen ja heimojen edustajat) järjestys sekä samalla maailmanlaajuisen islamilaisen kalifaatin ydin ja osa sen kehää.

      Koko Suomenmaan alueen laillinen yhteiskuntajärjestelmä ja hallinto eli esivalta on edelleenkin Venäjän (Russian) Tsaarikunta eli Keisarikunta ja sen Suomenmaan (Suomen) Suuriruhtinaanmaa eli Suuriruhtinaskunta, joka täyttää Kristuksen Opetuslapseuden ja Kristuksen Uuden Liiton, Kristuksen maanpäällisen, kuningas Daavidin valtaistuimen kuningaskunnan ja Kristuksen apostolisen seurakunnan kuin ylipäätään Kaikkivaltiaan Luojan Pyhän Sanan, Lain ja Järjestyksen eli Pyhän Säätämyksen vaatimukset samoin kuin Haminan rauhansopimuksen (v.1809) kuninkaallisen - Ruotsin kuningaskunnan kuninkaan ja Venäjän (Russian) Keisarikunnan Keisarin - ilmoituksen eikä Kaikkivaltias Luoja ole toistaiseksi ilmoittanut mitään tämän Suomenmaalle säätämänsä yhteiskuntajärjestelmän muuttumisesta kokonaan tai osittain.

      Suomenmaa on näin edelleenkin osa maailmanlaajuista, Koraanin ja profeetta Muhammadin auktoriteetin alla olevaa Islamilaista Kalifaattia kaikesta sen asukkaiden syntisestä kapinoinnista huolimatta. Ja sille tulisi myös maksaa Kaikkivaltiaan säätämät kymmenykset ja almut sekä palvella vain sitä etenkin työllään.


      Fredsfördraget i Fredrikshamn / Haminan rauhansopimus 17.9.1809

      4. art.

      Hänen Maj:tinsa Ruotsin Kuningas sanoutuu ehdoitta irti ainiaaksi, niin omasta kuin Ruotsin valtaistuimelle astuvien seuraajiensa ja valtakunnan puolesta, Hänen Majesteettinsa Venäjän Keisarin ja kaikkien Hänen Seuraajiensa Venäjän valtaistuimelle ja keisarikuntaan hyväksi, kaikista oikeuksistaan ja nimikkeistään allamainittuihin lääneihin, jotka nykyisen sodan kuluessa Hänen Keis. Maj:tinsa aseet ovat Ruotsin Kruunulta vallanneet, nimittäin Kymenkartanon lääniin, Uudenmaan ja Hämeen, Turun ja Porin mukaan lukien Ahvenanmaan saaret, Savon ja Karjalan, Vaasan ja Oulun lääniin samoin kuin Länsipohjaan Tornionjokeen saakka, siten kuin seuraavassa artiklassa tarkemmin rajan merkitsemisestä säädetään.

      Mainitut läänit kaikkine asukkaineen, kaupunkeineen, satamineen, linnoituksineen, kylineen ja saarineen, samoin kaikki niihin kuuluva, edut, oikeudet ja tuotot tulevat jatkossa kuulumaan Venäjän Keisarikunnan täyteen omistukseen ja valtaan ja pysyen siihen liitettynä.

      Tästä johtuen Hänen Maj:tinsa Ruotsin Kuningas lupaa ja vakuuttaa juhlallisimmin ja kaikkein sitovimmalla tavalla omasta, niin myös kuin seuraajiensa ja koko Ruotsin Kuningaskunnan puolesta, ettei koskaan tee mitään suoria tai epäsuoria vaatimuksia mainittuihin lääneihin, maakuntiin, saariin tai alueisiin, joiden asukkaat, sanotun luopumisen perusteella ovat vapautetut siitä uskollisuuden ja kuuliaisuuden valasta, jonka he ovat Ruotsin Kruunulle tehneet.


      * Porvoon valtiopäivät – Wikipedia
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Porvoon_valtiopäivät
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Porvoon_valtiopäivät#/media/File:Diet_of_Porvoo.jpg

      * Hallitsijanvakuutus:
      Me_Alexander_I_-_Suuri_Ruhtinas_Suomen_maasa.jpg
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Porvoon_valtiopäivät#/media/File:Me_Alexander_I_-_Suuri_Ruhtinas_Suomen_maasa.jpg

      * Keisari Aleksanteri I:n valtaistuin Porvoon valtiopäivillä:
      Kansallismuseo_valtaistuin.jpg
      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/37/Kansallismuseo_valtaistuin.jpg?download
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Porvoon_valtiopäivät#/media/File:Kansallismuseo_valtaistuin.jpg

      * Fredsfördraget i Fredrikshamn _ Haminan rauhansopimus 17.9.1809.html
      http://www.histdoc.net/historia/frhamn.html
      * Фридрихсгамский мирный договор.html
      http://www.1812w.ru/dokum/1800dok/18090917ru_sv.php
      * Traité de paix entre la Suède et la Russie. Fredricshamn le 17_5 septembre 1809..html
      http://www.histdoc.net/history/fr/frhamn.html
      * fred.gif

      * Haminan rauhan sopimus 17. syyskuuta vuonna 1809
      http://www.sermones.fi/2009/09/haminan-rauhan-sopimus-17-syyskuuta-vuonna-1809/

      • PyhäJärjestys

        (jatkoa edelliseen)

        Koska Suomenmaassa asuvat niin Efraimin kuin Juudankin sauvaa edustavat oikeat israelilaiset samoin kuin monien muidenkin kansojen edustajat ovat rikkoneet Kristuksen Uuden Liiton Kaikkivaltiaan Pyhän Sanan ja Lain vastaisten eli syntisten liittojensa, sopimustensa ja määräystensä etenkin EU:n Lissabonin sopimuksen johdosta, he ovat menettämässä maansa ja tilalle saapuu tiettyjen muiden kansojen ja heimojen edustajia, jotka ottavat omakseen heidän asuntonsa ja muutakin omaisuutta ja joiden joukkoon he sekoittuvat ja/tai joutuvat maanpakoon.

        Ulospääsy tästä ahdingosta löytyy parannuksenteon kautta palaamalla Venäjän (Russian) Tsaarikunnan eli Keisarikunnan islamilaiseen järjestykseen ja sen kautta maailmanlaajuiseen, Koraanin ja profeetta Muhammadin auktoriteetin alaiseen Islamilaiseen Kalifaattiin.

        Lukekaa esimerkiksi Hoosean kirjaa. Sen kuvaukset toteutuvat silmienne edessä.


        "Olen luonut henkiolennot ja ihmiset vain palvelemaan Itseäni." (Koraani, 51:56)

        ”Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava taikka toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva (hylkivä). Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa.” (Matt.6:24)

        Silloin Jahushua (Jeesus) sanoi hänelle: "Mene pois, saatana; sillä kirjoitettu on: 'JHVH:a, sinun Jumalaasi, pitää sinun kumartaman ja Häntä ainoata palveleman (Hänelle ainoalle työtä tekemän).'" (Matt.4:10)


        ”Minulle on annettu kaikki auktoriteetti (valta) taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat Minun opetuslapsikseni kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään, mitä Minä olen käskenyt pitää. Ja katso, Minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti.” (Matt.28:18-20)

        Ja ALJAH (Jumala) sanoi:
        "Jeesus, katso, Minä otan sinut, sitten olen ylentävä sinut luokseni ja vapauttava sinut niistä, jotka ovat uskottomia, sekä asettava ne, jotka sinua seuraavat, uskottomien yläpuolelle aina Ylösnousemuksen päivään saakka. Aikanaan on teidän kaikkien palattava minun luokseni, ja minä olen ratkaiseva sen, mistä te keskenänne kiistelitte.
        Mitä niihin tulee, jotka eivät uskoneet, olen kurittava heitä raskaalla rangaistuksella sekä tässä että tulevassa elämässä; eivätkä he löydä ketään auttajaa."
        "Mutta uskovaisille ja hyviä töitä harjoittaville Hän on antava heidän täyden palkkansa. ALJAH (Jumala) ei rakasta väärintekijöitä."
        (Koraani, 3:54-56)

        "Isä rakastaa Poikaa ja on antanut kaikki hänen käteensä. Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä; mutta joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä." (Joh.3:35-36)


    • alfa123om222

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Maanpetos

      Suomi on tällä hetkellä osa Liittokuntaa, joka taistelee Kalifikaattia vastaan sen nykyisessä muodossa ja sen toimiessa nykyisten toimintatapojensa mukaan.

      Tuohon liittokuntaan kuuluu käsittääkseni myös monia arabivaltioita.

      Tehtävä on varmasti raskas terrorismin vaaran vuoksi. Raamatussa Suomi on Mesek ja Ruotsi Tubaal. Saksa on Gog ja Venäjä on Maagog.

      Mesekin ja Tubaalin ylin ruhtinas on Gog eli Saksa. Tämä on ikuinen järjestys. Ruotsi ei koskaan ole ollut ylin ruhtinas, vaan Saksa. Suomi saavutti AUTONOMIAN
      Ruotsista elokuussa 1577. Ja on siitä lähtien ollut AUTONOMINEN eli sisäisesti itsenäinen valtakunta.

      Se mitä maalliset vallananastajat keskenään ovat sopineet ei ole Jumalasta, vaan Raamattu ja Koraani ovat Jumalasta.

    • alfa123om222

      Jostakin olen kuullut tai lukenut, että Helsinki suunnitelee 500 000 uuden asunnon rakentamista. Olen miettinyt, että ne ehkä on tarkoitettu mahdollisten ilmastopakolaisten asuttamiseen tai sitten ei?

      Raamatun mukaan Niili kuivuu ja Egyptiläiset joutuvat lähtemään pakolaisiksi kaikkialle maailmaan. Samoin käy Raamatun mukaan Iranin kanssa. Sieltäkin voi olla tulossa aikanaan paljon pakolaisia ympäri maapalloa.

      Globalisaatio lienee tosiasia pitkällä tähtäimellä, vaikka Kansallismielisyys onkin nyt in ja saavuttamassa tilapäisen etulyöntiaseman. Jotakin ilmeisesti on pakko antaa Kansallismielisille vastapainoksi tulevan Ilmastopakolaisuuden mahdollisista haittavaikutuksista johtuen. Mutta sen jälkeen kun Kansallismieliset ovat saaneet takuunsa Globalisaatio saattaa olla yhä ajankohtaista.

    • Hallaahon-äänestäjä7

      KATOLINEN KIRKKO ON TÄRKEÄ EUROOPALLE, KONSTANTINUS SUURI JA KAARLE SUURI ESIMERKKEINÄ

      Katolinen kirkko = Eurooppa joka muuten olisi ollut hajallaan ja MEILLÄ OLISI NYT MUSLIMIDIKTATUURI TURKIN MALLIIN. Myös siis kreikkalaiskatolinen. Molemmat katoliset ovat tärkeitä meille.

      Eurooppa on kiitollinen KATOLISELLE KIRKOLLE JOKA YHDISTI EUROOPAN NIINÄ AIKOINA KUIN ROOMA OLI HAJONNUT JA VALTIOT OLIVAT HAJANAISIA

      Olemme myös kiitollisia luterilaiselle MARTTI LUTHERILLE JOKA TAISTELI MUSLIMISAATIOTA VASTAAN

      Raamattu on epätarkka kuvaus historiasta ja siinä on omat painotuksensa ja se ei ole historiallinen kirja RAAMATTU ON TÄYNNÄ PIKKUASIOITA (tyyliin potifarin vaimo) MUTTA SIITÄ PUUTTUVAT SUURET MAAILMANHISTORIAN TAPAHTUMAT

      KUTEN

      EGYPTIN FAARAOT

      TEUTOBURGIN METSÄIN TAISTELU

      ja niin edelleen ja raamattu kertoo satuja maailman luomisesta ja tekee ihmisestä jumalan kuvan ja muuta kummaa

      MUTTA PAAVINVALTA PELASTI MEIDÄT MUSLIMIDIKTATUURILTA JA MARTTI LUTHER TAISTELI MUSLIMIEN VALTAA VASTAAN 1500-LUVULLA

      olemme heille kiitollisia MUTTA KIITOLLISUUDEN EI TARVITSE ULOTTUA NYKYISEEN RÄMETTYNEESEEN SUOMEN KIRKKOON

      HELSINKI TUO JÄTTIMOSKEIJAN SUOMEEN kirkko vaikenee nurkassaan

      Helsinki on ilmeisesti antamassa moskeijalle tontin ilmaiseksi tai hyvin pientä korvausta vastaan.

      OLIT MISSÄ KUNNASSA TAHANSA, EROA NYT. KIRKOSTA EI OLE MIHINKÄÄN TAISTELUSSA MUSLIMISAATIOTA VASTAAN.

      Martti Luther taisteli, mutta nykyinen kirkko on rämettynyt byrokraattisiksi johtajiksi, joille asema ja palkkaus on tärkein

      http://www.eroakirkosta.fi/media/none/tiedote_05_2015.html?year=2015

      - Aivan käsittämätön on Helsingin kaupungin rooli moskeijahankkeessa. Helsinki on ilmeisesti antamassa moskeijalle tontin ilmaiseksi tai hyvin pientä korvausta vastaan. Tämä sotii erittäin pahasti uskontojen ja vakaumusten yhdenvertaisuutta vastaan. Helsingin kaupunki tuskin antaisi vapaa-ajattelijoille ilmaista tonttia. Uskonnoilla ei kuulu olla mitään erityisoikeuksia muihin vakaumuksiin verrattuna, toteaa tiedottaja Petri Karisma.

      http://yle.fi/uutiset/apulaiskaupunginjohtaja_viljanen_helsinki_toivottaa_suurmoskeijan_tervetulleeksi/8154779

      TÄSTÄ LÄHTEE, ALLEKIRJOITA HETI VÄYRYSEN ADRESSI https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1372 LISÄÄ AIHEESTA http://www.paavovayrynen.fi/2015/07/16/tiedote-vayrynen-jatti-kansalaisaloitteen-tarkastettavaksi/

      http://yle.fi/uutiset/vayrynen_haluaa_markat_frangit_ja_liirat_kayttoon_euron_rinnalle/8167855

      http://timosoini.fi/2015/07/kreikkaa-ja-lepoa/ Sitä vaihtoehtoa ei ole enää olemassa, mikä oli tilanne neljä vuotta sitten. Tiesin tuolloin, että pakettipolitiikka alkaa ja että se johtaa erilaisten mekanismien rakentamiseen. En halunnut niitä, koska pidin politiikkaa vääränä. Vein puolueen oppositioon. Tuon neljän vuoden aikana hallitus rynni mukaan tukimekanismeihin ja pääomitti ne. Vastustimme. Hävisimme. Nyt se ovat olemassa ja niihin myönnetyt rahat. Muiden antamana. Tätä muiden antamaa rahaa, ei mitään muuta tai uutta, käytetään jos sopimus tehdään.

    • hyihel

      Pois vaa kaikki muslimit suomea mädättämästä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3065
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      106
      2411
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      367
      2187
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      156
      1982
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1827
    6. 166
      1255
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1247
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1166
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe