Rahan tarve

Mikkikikki

Minkä verran rajaa palaa suurinpiirtein viikossa sunny beachilla?

21

456

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vitun_köyhät

      1000 euroa.

      • Mikkikikki

        Kiitos idiootille


    • nazdrave

      Kyllähän reissussa aina tapaa rahaa kulua kun ei se pihistelykään ole mistään kotoisin. Bulgariassa kuitenkin pääsee huomattavasti pienemmällä matkabudjetilla kuin esim. Espanjassa, Kreikassa tai vaikkapa jopa Turkissa, eikä juuri mistään tarvii tinkiä. Tosin suurimmissa turistipaikoissa on yleensä korkeammat hinnat kuin muualla (ns. "Lapin lisää"). -Ei voi yksiselitteisesti sanoa paljonko menee viikossa SB:llä. Joku pärjää alle 400:lla ja toiselle ei se tonnikaan riitä.

    • Sannatre

      Itse mietin noin 50 € / pv. Saattaa olla yläkanttiin, koska ystäväni oli perheen kanssa Kreikassa ja heillä meni noin 100 € / pv (2 aikuista ja 2 lasta).
      Tarkoituksena ei ole kantaa Suomeen rättejä mukanani. Lähinnä rahaa varmaan kuluu syömiseen ja juomiseen.

    • 1eaglefamily

      Yllättäen, koska drinkit, olut oli halpaa ja ruokakin, niin siihen meni yllättäen paljon. Esim. joka paikassa vähintään kaksi drinkkiä yhden hinnalla. Drinkki maksoi n. 2-3 euroa. Olut ei edes euroa halvimmillaan. Helteessä juoma maistuu. Syömässäkin käytiin 2 -3 kertaa päivässä. Ei haluttu tehdä itse eikä all inclusivea ottaa, jotta ei aina samassa paikassa syötäisi. Meitä oli 3 ja 50 euroa päivässä ei riittänyt. Luulin sen riittävän. Ei kyllä pihistelty. Kaupassakin käytiin olusia ostamassa.

      • Realitykehiin

        "Meitä oli 3 ja 50 euroa päivässä ei riittänyt"

        Kolme aikuista, 2-3 kertaa ruokailu/päivä, drinkkejä ja olutta koko päivän ja vielä kämpillekin oluet? Eli 16€/päivä/henkilö (= noin 35 levaa) ja sen mitoitit riittävän?

        Ei se nyt ihan niin mene Bulgariassakaan. Miten olisi joku Afganistan tai Sudan?


      • Mikkikikki

        Tarkoitus oli kysyä riittääkö 50e/päivä/henkilö?


      • Olevarovainen

        Voi ristus, näitä kysyjiä että RIITTÄÄKÖ?

        Mistä hitosta me tiedetään, lähdettekö te Istanbulin retkelle, vuokraatteko kahdeksi viikoksi seuralaismiehet/-naiset huoneeseenne, oletteko ranta-asujia eli illalla vain syötte ja juotte Mäkkärillä vai möykkäättekö 24/7 ja ohessa ostatte Barcelo Shopping Mallin tyhjäksi todella aidoista merkkituotteista?

        Normaalin (nuoren ihmisen?) pelkkä syöminen ja juominen 50€ riittää hyvinkin. Kun et näy tuntevan valuutta-arvoja tai sikäläistä hintatasoa, niin aloita varovasti.


      • Mikkikikki

        Voi voi että ihmisellä on vaikeaa antaa vastausta ilman että menee hermo, pienet on murheet. Kyllä normaali ihminen tietää että kysymyksellä tarkoitetaan syömistä ja juomista keskimäärin. Tämä on tietääkseni keskustelupalsta johon kuuluu myös kysymysten esittäminen vaikka ne joittenkin mielestä ovatkin tyhmiä.


      • surifoe_nie

        Me ajateltiin pärjätä sillä 1000€:lla 2aikuista ja viikon reissu :) Tällä rahalla siis siten, ettei tarvitse joka levaa laskea.
        Toki on rahaa myös tilillä varmuuden vuoksi, jos innostuu tekemään jotain kalliimpaa, kuten lauttamatka Sozopoliin :) Meillä myös 15-vuotias mukana, joten koko reissulle ollaan varauduttu 1300€ summaan.


      • kolkytkaks
        Mikkikikki kirjoitti:

        Voi voi että ihmisellä on vaikeaa antaa vastausta ilman että menee hermo, pienet on murheet. Kyllä normaali ihminen tietää että kysymyksellä tarkoitetaan syömistä ja juomista keskimäärin. Tämä on tietääkseni keskustelupalsta johon kuuluu myös kysymysten esittäminen vaikka ne joittenkin mielestä ovatkin tyhmiä.

        Älä välitä Mikkikikki.Tämä nim."olevarovainen" on juuri näitä ns.kaikkitietäviä jotka öykkäröi näillä palstoilla.Ärsyttäviä tyyppejä.
        Kun jonkun tarkoitus on avata keskustelua niin nämä "olevarovaiset" tulee ja tyrmää sen heti alkuunsa.
        Olen usein miettinyt että miksi esim. tämä "olevarovainen" roikkuu näillä palstoilla?Saako hän jonkunlaista tyydytystä kommentoidessaan omia typeryyksiä muita askarruttavista aiheista.


      • tikkinakki
        Mikkikikki kirjoitti:

        Voi voi että ihmisellä on vaikeaa antaa vastausta ilman että menee hermo, pienet on murheet. Kyllä normaali ihminen tietää että kysymyksellä tarkoitetaan syömistä ja juomista keskimäärin. Tämä on tietääkseni keskustelupalsta johon kuuluu myös kysymysten esittäminen vaikka ne joittenkin mielestä ovatkin tyhmiä.

        Mitä se mua auttaa jos jollain keskimääräisellä menee 50 euroa tai ehkä sata? Kun en mä tiedä mitä se keskimääräisesti siellä tekee ja tykkäänks mä tehdä sellaista samaa.


    • sunnybeachok

      Pari vuotta sitten olimme Sunny Beachilla ja se 50 euroa per päivä/hlö oli sopiva. Sai syödä, shoppailla ja joka päivä tuli vähän ainakin alkoholia juotua. Tuskin hinnat hirveästi siitä nousseet. Taisipa joutua viimeisenä päivänä jo väkisin tuhlaamaan rahojaan.

      • nazdrave

        Outoa, että joutuisi väkisin tuhlaamaan rahojaan. Kas kun et poltellut rahojasi. Eipä ole itselle moista sattunut kohdalle. -Levathan voi vaihtaa takaisin euroiksi, tosin vähän huonommalla kurssilla kuin toisinpäin tai ottaa reippaasti mukaan ja käyttää mahdollisella seuraavalla retkellä. Niin minä ainakin teen.


    • Bulgaria76

      Onko tietoa kenelläkään paljonkohan yksi ateria ravintolassa maksaa? Riippuu tietenkin mitä syö...

      • nazdrave

        Niin ja missä syö... -Kas kun, nimenomaan se missä syö on se ratkaisevin juttu. Niin se vaan on joka paikassa, että sijainnilla ja paikan tasolla on merkitystä ruokailun hinnanmuodostukseen, toki silläkin millaisella kattauksella. -Jos SB:stä on kyse niin nyrkkisääntönä, mitä kauempana rannasta, niin hinnat halvempia. -Alkusalaatti, pieni rakia kyytipojaksi, olut, pääruoka viinin kera (pari lasillista), jälkiruoka tai esim. capuccino brandyn kera, niin öpaut 40 levaa, päälle 10% tipit. Kyllä 50 levalla yksi immeinen pärjää per ruokailu iltaravintolassakin. -No niin nyt joku tietysti tulee huutamaan, että mullapa meni sitä ja tätä. Tämä olikin karkea arvio, kun kysyttiin.


    • seittemäntoista

      minun mutu tuntuma on että 50 euroa/päivä/henkilö.Vähemmälläkin pärjää jos haluaa.

    • Mävaan878578753

      All inclusive ja rahaa varaan mukaan 300e sen lisäksi. Ajattelin ottaa ehkä tatuoinnin ja ostaa laukun ja kukkaron. Olutta varmaan tulee ostettua kaupasta ja yökerhoissa on sisäänpääsymaksut ja juomat maksullisia.

    • huomennaPaluu

      30€/pv on mulle riittänyt.
      Kymmen levaa päivän pitsan siivu ja olut. Tai kebabbi. Illalla kala lasin valkoviinin kera 20levaa. Marketista olut 0.5l levalla.
      Hotellin aamiainen aivan mahtava.
      Mukava paikka erma-hotelli.
      Jos tekee ostoksia ja bilettää niin helposti menee levoja runsaammin.

    • Uukk

      100 euroa päivässä riittää hyvin bulgariassa.

    • raharatkaisee

      Alkoholi on halpaa, mutta sekin muuttuu kalliiksi kun tilailee muutamat kierrokset prikkoja, kun on halpaa :D Parhaimmillaan tai pahimmillaan olen jutellut henkilön kanssa jolla paloi rahaa 1500 € viikossa. Eli juhlat oli perusteelliset, myös osa tykkää istua casinolla pelaamassa texas holdemia. Rahan kulutus riippuu siis henkilöstä. Helposti voi sanoa että ostoarvoltaan leva on melkein kuin euro joissain tapauksissa vieläkin halvempi. Eli jos vaihdat 100 e rahaa niin saat vajaa 200 levaa eli sinulla on 200 e paikallisia euroja, niin on helpompaa mieltää. Eli nyrkkisääntö on kaikki on 50% halvempaa. Mutta niinkuin alussa totesin, halvassakin paikassa rahat saa palamaan. Tulee ihan hyvin toimeen 50 e päivä. Voi käydä syömässä ravintolassa ja istua iltaa baarissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      109
      7883
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2882
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2472
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2185
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1855
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1609
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe