Hyväksi suutelijaksi haluava

Tulisuudelmamies

Nainen, millainen suutelu saa sinut kuumaksi? Entä millainen on romanttinen suutelu?
En ole koskaan ajatellut asiaa syvemmin.
Kertokaa kokemuksia suutelusta ja sen herättämistä tunteista.

11

2560

  Vastaukset

  • Suutelin ensikertaa tänä kesänä. Olemme molemmat hyvin rakastuneita toisiimme, joten suutelu tuntui ihanalta. Olimme vain lähekkäin toisiamme halailemassa ja pussasimme ensin huulet supussa. Se tuntui hyvältä ja ihanan läheiseltä, hellältä. Hieman myöhemmin suutelimme kielellä se olikin hyvin kiihottavaa ja hellää.

  • kieliakrobaatia on parasta suutelua, mitä paremmin pysyty kielelläsin mun suuni pyörittämään niin sitä parempi.

  • Romanttinen suutelu näyttää varmaan sellaiselta, mitä näkee häissä avioparien välillä alttarilla. Minä en ole kokenut kuin kuumia, eroottisia suudelmia. Niissä on tultu kielellä todella syvälle suuhuni, ja pihaustakaan ilmaa ei ole päässyt väliin.
   Hyvää suutelijaa ei ole stantardisoitu mihinkään, joten se mikä sinun mielestäsi olla hyvä suudelma, voi toisen mielestä olla aika kehno esitys.

  • Mies, nainen ei kuumennu suutelemisesta, nainen joko on jo kuuma koska suutelee, tai sitten ei. Suutelu ei sytytä naista, vaan nainen sytyttää suutelun. :-)

   • Flirttailu, suutelu, halailu, koskettelu, puhuminen kaikki saavat naisen kuumiksi. On vain luusereiden näkemys, että seksi ja suutelu ei vaatisi taitoja. Ette ole edes kiinnostuneita naisen sytyttämisestä. Ja siitä ei voi seurata hyvää seksielämää. Nämä ovat taitoja kuten muutkin taidot. Ei tietenkään naista voi alkaa suutelemaan jos hän ei näytä "vihreää valoa", mutta jollakin muulla se sytytetään esim. puheella ja kiinnostuksella, eikä se synny yleensä itsestään tumput suorana seisomalla. Nainen kuumenee suutelusta, se on varmaa.


   • Minut saa suutelu kyllä kiihottumaan ja kaikkee muutakin. Se ei ole helppo taito ja pitää opetella. On iso asia, jos vastapuoli ei osaa suudella - valitettavasti. Rakastan suutelua, jos toinenkin on samalla "moodilla". Hidasta nautiskelua, tuntea toisen pehmeät huulet. Ei kieltä ekana, huulet riittää. Jotkut osaa sen ihanan imujutun, itse pitää vielä sitä harjoitella :). Eikä kaikkea löydä samassa paketissa.. Jos toinen antaa vain suukkoja eikä huolehdi saisen nautinnosta mutta kaikki muu natsaa, on siinä sitten pohdittavaa toimiiko juttu vai ei. Seksi ja nautinto, läheisyys, intohimo, toisen huomioon ottaminen ovat kuitenkin tärkeä osa parisuhdetta.. Meni ohi aiheen, anteeksipyyntö aloittajalle.


  • Mä tykkään kuumista, pitkistä suudelmista. Sellaisista vaativista ja takuuvarmasti kuumenen, jos suutelija on hyvä. Kielen käytöstä saa äkkiä mielikuvan jostain muustakin ja muuta ei tarvita. Vasta kypsemmällä iällä olen päässyt suutelemaan kunnolla, mitä olenkaan menettänyt!

  • Hyvä suuhygienia on tärkein asia. Muuten nainen voi ohjata huonoakin suutelijaa, mutta jos mies ei ole huolehtinut suuhygieniasta, niin ei tee mieli suudella. Eikä kukaan jaksa opastaa suuhygieniassa. Se pitää itse tajuta.

   Ennen suutelua hampaat pitää olla puhtaat ja hoidetut. Hammaslääkärissä ja suuhygienistillä kannattaa käydä kerran vuodessa muun päivittäisen hoidon lisäksi.

  • Hengityksen haju ei aina liity suun hygieniaan .

  • Suutelussa tulee miehellä olla puhdas suu, vaativat, mutta samalla hellät huulet. Kieltä ei pidä työntää syvälle naisen kurkkuun, kitalakeen tai poskiin, vaan sillä tulee leikitellä naisen kielen kanssa, kieritellen, painellen, tökkien, vähän kuin maltillista sekstailu yhdyntää jäljitellen. Imua ei saa olla liikaa, mutta sitä pitää kuitenkin olla vähän. Huulien tulee välillä karata kaulalle, niskaan solisluun kuoppaa, olkapäälle. Itse en pidä raapivasta parransängestä, enkä oikein viiksistä ja parrastakaan, mielestäni ne eivät ole koskaan pikein puhtaita ja joskus haisevat nenään.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   109
   3679
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   173
   3625
  3. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   77
   2684