Naisten ejakulaatio

ejakuloija

Olen parikymppinen neitsyt, joka klitorisorgasmin yhteydessä ejakuloi lähes aina. Onko tästä mahdollista päästä mitenkään eroon? Ajatus seksistä ahdistaa ejakulaation takia.

14

235

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rennosti-m

      Ei siitä voi eikä pidä päästä eroon. Useimmat miehet ovat siitä ihastuneita. :)

      • Aloittajavastaa

        Näin olen kuullut, mutta osalle miehistä käsite tuntuu olevan myös täysin vieras ja osa sekoittaa sen jopa virtsan karkailuun. miten sitten selität miehelle, että kyse on kiihottamisesta, eikä kusemisesta ja asia on vain hyvä! Muutenkin eka kerta tottakai jännittää, niin yritä siinä sitten vielä selittää, että voitaisko ottaa vaikka pari pyyhettä varalta.. Huoh


      • rennosti-m
        Aloittajavastaa kirjoitti:

        Näin olen kuullut, mutta osalle miehistä käsite tuntuu olevan myös täysin vieras ja osa sekoittaa sen jopa virtsan karkailuun. miten sitten selität miehelle, että kyse on kiihottamisesta, eikä kusemisesta ja asia on vain hyvä! Muutenkin eka kerta tottakai jännittää, niin yritä siinä sitten vielä selittää, että voitaisko ottaa vaikka pari pyyhettä varalta.. Huoh

        Ongelmasi näyttää olevan paljon siinä, että olet vielä neitsyt. Luontevaa tapaa aloittaa seksi ja kertoa ejakulaatiosta ei löydykään etukäteen. Et niistä jännittämättä selviä. Kaikki jännittävät alkua, sinä vielä ejakulaatiota.

        Jännittäminen on geeniperäinen kaikkien ihmisten ominaisuus. Sen funktio on se, että jännittyneessä tilassa tulee keskittäneeksi huomionsa johonkin asiaan, eivätkä ajatukset harhaile siellä ja täällä. Kun sitten on harjaantunut johonkin asiaan, jännitys vähitellen vähenee ja aikaa myöten loppuu.

        On totta, että monet miehet eivät tunne naisen ejakulaatiota, mutta on otettava huomioon, että nekin miehet, jotka eivät tunne ja ovat olleet jo useita kertoja yhdynnässä, eivät suinkaan ole mitään varmoja seksipetoja. Hekin jännittävät. Kaiken kaikkiaan jännitys häviää kummaltakin osapuolelta vasta sitten, kun he perusteellisesti tuntevat toisensa. Ensimmäisessä yhdynnässä jännittävät molemmat, vaikka toisella olisi takanaan jo merkittävä seksihistoria.

        Siis etukäteen ei ole mitään tehtävissä. Aluksi jännittää sekä yhdyntä että ejakulaatiosta kertominen, mutta mitään ei tarvitse myöskään tehdä. Kaikki sujuu pikku hiljaa ja automaattisesti. Vanhempana, jos enää muistatkaan jännitystäsi, naureskelet koko jutulle. Mutta yksi on varma, useimmat miehet pitävät, kun nainen ejakuloi.

        Kun olet ensimmäisessä yhdynnässä, voit aivan lunkisti kertoa, että pitää varmuuden vuoksi ottaa pari pyyhettä alle, sillä olet sen sortin sisko, jolla ejakulaatio saattaa tulla. Kysy ihan suoraan, onko hän kuullut asiasta. Jos ei, sanot, että tulisipa nyt, niin näkisit.

        Toisekseen ensimmäistä yhdyntää usein edeltää, että saat orgasmin jo miehen hyväillessä vittuasi. Jos näin, saatat saada ejakulaation jo samoin kuin itsetyydytyksessä. Kyllä se siitä sujuu ja varmasti sujuu, mutta on syytä muistaa, että eka kerta on melkein kaikilla silkkaa röpellystä, joka silloin keljuttaa mutta jälkeenpäin naurattaa. :)


    • raumanjussi

      Nauti nainen,jos omaat moisen ominaisuuden niin sehän on loistava kiihoke miehelle....voi kun sais joskus maistaa naista joka ejakuloi jstkuvasti....kiihottaa ajatuskin.

      • Aloittajavastaa

        Kumpa osaisikin asiasta nauttia, eikä vain huolehtia! Voih


      • Aloittajavastaa

        Kumpa vain osaisikin asiasta nauttia, eikä vain huolehtia!:/


    • tätimonica

      Kuule tyttö,
      minäkin ejakuloin ...aina kiihottuessani...
      Jotkut miehet ovat sitä mieltä ,ettei se HAITTAA!!!
      Haistakoot huilu, sanon minä.
      Paljon enemmän on niitä ,jotka todella ymmärtävät ja nauttivat siitä...
      Silloin kun saa nauttia aidosti, ejakulointi on paitsi märkää (:-)) myös kiihottavaa.

    • älähuoli

      Eiköhän jokanen mies sen verran pornoa ole katsonut, että ejakulointi ei mikään shokki ole ;) Ja niin kuin yllä sanotaan, monia se vaan kiihottaa

    • yksinasuva95

      Olen 19v mies joka asuu lahdessa, ja nautin kun nainen ejakuloi, jos joku on kiinnostunut niin ota yhteyttä [email protected]

    • ejakuloinnin_pauloissa

      Olin kymmenisen vuotta sitten naisen kanssa joka ejakuloi useita kertoja yhdynnän aikana ja en voi muuta kuin sanoa että olin aivan innoissani kun naisenikin sai yhdynnän aikana ja yleensä olin suu auki odottamasa pitkää suihkua kasvoilleni ja se tuntui vain lisäävän halua rakastella useita tunteja.
      Älä siis haave siitä että haluat lopettaa vaan etsi uusi kumppani ja jatka sen kanssa

    • kilu111

      Älä hyvä ihminen valita tuollaisesta.Olisi upeeta olla edesauttamassa sinua tuollaiseen tilanteeseen.

    • sanailija

      Siis on oikeasti parasta mitä tiedän! Voittaa jopa anaaliseksin!

    • ganza

      Pelkkä ajatus aloittajan kuvailemasta naistyypistä aiheuttaa tykytystä haarovälissä. Älä nyt missään nimessä pyri luopumaan noin mahtavasta ominaisuudesta!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2936
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      106
      2500
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      92
      2256
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2082
    5. 177
      1896
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1883
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      46
      1825
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1323
    Aihe