Onko noloa

rgvsvsvsg

Onko noloa olla neitsyt vielä 19-vuotiaana? Minulla ei siis ole myöskään minkäänlaisia seurustelukokemuksia. Poika kyseessä siis.

30

4166

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bcv

      Ei tod ole noloa. Minä menetin neitsyyteni 20-vuotiaana ja olen sen jälkeen saanut pimpsaa jatkuvasti. Tänne on kirjoitelleet paljon miehiä ja naisia, jotka ovat neitsyitä vielä 25v tai 30v tai jopa vanhempanakin. Älä ota turhaan paineita tuosta, olet vielä hyvin nuori ja ehdit kyl harrastamaan seksiä tarpeeksi elämäsi aikana!

      • kolmenollavee

        Nou hätä! Muistan lukeneeni parisen vuotta sitten tutkielman missä vielä hyvä prosentti oli kokemattomia seksissä 25 vuotiaina.
        Nykyään vain kaikki on yhtä seksiä joten varsinkin nuoremmista tuntuu että pano on elämän keskipiste.

        Itsestäni seksiä ei nyt ihan yhden yön juttuna kannata suorittaa
        (liikeellä kun on monenlaista elarin maksun hakijaa ja tautipesäkkettä ) mutta jos mukavan naisen sattuu löytämään ja kemiat kohtaa edes jollain tasolla, voi seksiäkin harrastaa.Kumi tietysti aina itsellä mukana että voi olla varma että suojaus todella toimii! ;)


    • kounhM

      Olin itse ensimmäisen kerra yhdynnässä 23 wee. Ei se noloa ollut, mutta 10 vuotta oli koko ajan tehnyt mieli.

    • Jorma_the_Great

      On se noloa.
      Miksi et ole tehnyt asialle jotain, vai oletko saamaton nahjus?

      • aloituspostaaja

        On ollut vaikea ottaa kontaktia naisiin kun itse on niin ujo ja tytöt ei tunnu muutenkaan kiinnostuvan yhtään...

        Olen siis jutellut tyttöjen kanssa mutta en vaan oikein osaa viedä asiaa niin pitkälle että oikeasti saisin seksi/seurustelukumppanin.


      • Anonyymi

        Oo sä vittu hiljaa


    • tummeliakehiin

      25v ja neitsyt repikää siitä. Fakta.

      • hmmhmmm

        Nainenko?


      • hmmhmmm

        Nainenko?


    • g444qgg

      26 meni neitsyys. Sen jälkeen pimpsaa säännöllisesti..EIpä kannata kyllä asian kanssa yöunia menettää. Tulee jos on tullakseen.

    • nainenvm81

      Muistan hävenneeni neitsyyttäni syvästi, kun olin 22 vuotias. Tapailin silloin yhtä miestä ja olin hyvin epävarma itsestäni (taisin volistakin hänelle siitä, että "kukaan ei halua näin vanhaa"). Juttu ei edennyt tämän kanssa sen pidemmälle juurikin oman epävarmuuteni takia. Sen jälkeen en ole tapaillut ketään ja olen nyt 34 vuotias: yhä edelleen neitsyt. Eli aloittaja ei todellakaan ole liian vanha, tästä näkövinkkelistä se 22 vuotias minä en todellakaan ollut liian vanha. Etene omaan tahtiisi, lykkyä pyttyyn!

      • Vieläköhän mahdat olla langoilla?


    • ouiuiui

      Niin kenen mielestä noloa? Joittenki 8-luokkalaisten batteryteinixmicmachopparijonne-kavereiden näkökulmasta? Jos et aio mennä naimisiin niin miksi pitäisi olla yhdyntäseksikokemuksia? Kyllä kai pussailu, halailu ja kaikki muu vaatteet päälläki tapahtuva riittää tuomaan hyvää oloa. Alastonta toisen kanssa hääryytä on tarkoitus toteuttaa pelkästään avioliitossa. Ei huorailemattomuus oo mikään nolo piirre kenessäkään. jotku on vaan keksiny tahallaan semmosen kaupunkilekentan, että ois noloa ellei täysikäinen oo pannut tai pantu. Ite oon 32v poikamies eikä minkäännäköisiä henkisiä saati ruumiillisia seksikokemuksia. Välillä toki panettaa, useimmiten henkisessä mielessä, niin että rupee halaileen jotain lumesta tekemäänsä naista, mutta ei se kumpuileva möhkäle oikein luomuihmisestä käy. Mutta pakko nyt kuitenki olla yksin, kun sitä on mennyt sen verran mielisairaaksi ettei henkinen kanssaolo naisen kanssa pysty käynnistymään

      • Anonyymi

        Mitä vittua? Kyllä seksiä/yhdyntää voi harrastaa avioliiton ulkopuolellakin ja se jopa kannattaa


    • ylpeäsiitä

      Ei oo. Ite oon 22 ja myös neitsyt myös horoskoopissa :D

    • Nyt kuolet kyllä nauruun. Ei tietenkään. Ajattele: minäkin olin 31v. Kun sain pillua ensimmäisen kerran eli vähän yli vuosi sitten.

    • Muikelimimmi

      Ei ole. Itse oli neitsyt 19-vuotiaaksi. Tottakai olisin halunnut harrastaa seksiä jo aikaisemmin mutta kukaan poika ei yrittänyt enkä itse uskaltanut tehdä aloitetta, koska olin niin kiltti.

    • marjajyy

      miten se voisi olla noloa, olethan vasta 19??

    • fracr

      Ei, ei ole yhtään noloa. Nuorilla vaan tahtoo olla luulo, että seksikokemukset ovat aikuisuuden merkki, mitä ne todellakaan eivät ole.

    • hienoa!

    • kokematon35v

      Millä tavalla neitsyys ja nolous liittyvät yhteen?
      Ellei oo naimisissa niin silloin voi hyvin todennäköisesti olla neitsyt. Miksi tarvisi yhtyä kehenkään ellei ole mennyt naimisiin? Miten siitä hyötyisi se jota on pantu? Miksi pitäis just yhdyntä suorittaa, muun kuin oman vaimonsa kanssa? Siihenhän aina sisältyy vaara että joku tuntematon tulee raskaaksi tai saat siltä taudin?
      Seksiä voi harrastaa vaatteet päällä yhtä helposti kuin ilman niitä ja kymmenillä muillakin tavoilla, ja varsinkin turvallisemmilla, kuin käyttämällä jotain sukuelinten yhtymis-tyyliä.
      En oo koskaan ymmärtäny näitä tämmöstä jonnepissis-tason "järkeilya"
      : Iik oon 10/20/30/40/50/60/70/80-vuotias enkä oo koskaan pannu ketään, mitä kaikki sanovat. moneltako minun pitää pyytää sitä anteeksi Olenkmä nyt haitaksi ja vaaraksi kaikille? kuinka monen elämää se häiritsee?

    • Anonyymi

      Jos olet yli 20v ja et ole saanut pillua tai seurustellut, olet normaalien ihmisten silmissä ihmisjätettä, alinta paskaa. Sinussa on joku vialla. Et tule enää koskaan saamaan normaalia elämää, töitä, tai kavereita koska kukaan ei halua olla yhteydessä syrjäytyneen luuseripaskan kanssa. Ikävää mutta tottahan tämä on.

    • Anonyymi

      Moi,
      mä menetin neitsyyteni... nykyiselle vaimolleni .. 24-vuotiaana
      On nautittu siitä asti... mä nyt 56-v.

    • Anonyymi

      Itse olin ainakin ihan fiiliksissä, kun 20-vuotiaana aloin seurustella saman ikäisen tytön kanssa ja paljastui, että hän onkin neitsyt. Kyseinen tyttö vielä kysyi, että toivottavasti ei haittaa ja itse olin vain innoissani, sillä en ollut aiemmin ollut neitsyen kanssa. Ja kun pääsin sormettamaan ja tuntemaan, kuinka tiukka kyseinen tyttö oli (sai juuri yhden sormen sisään), niin hekumoin kyllä sillä, että pääsen hänet korkkaamaan. Itse h-hetkellä olinkin sitten niin kiihottunut, että en montaa työntöä ehtinyt, kun laukesin.

    • Anonyymi

      On paljon nuoria miehiä, jotka eivät pääse poikuudestaan. Osan kannattaisi hyväksyä se, että heidän kohtalonsa on toinen. Unohtaa haaveet tytöistä ja alkaa pikemminkin hyväksyä oma sisäinen naisensa. Ruudun kautta voi haaveilla naisista, mutta todellisuudessa nuo pojat eivät tule koskaan saamaan unelmiensa naisia. Ne naiset ovat kiinnostuneita oikeista miehistä eivätkä mistään peli- ja pornoaddikteista. Noiden poikien tie seksuaalisuuteen käy parhaiten sitä kautta, että he päättävät alkaa muuttua niiden unelmien naistensa kaltaisiksi.

    • Anonyymi

      Jos oikeasti poika kyseessä niin ainoa neitsyys on peppuneitsyys. Seksinharrastamattomuus on poikuutta. Tytöillä on sekä peppu että pilluneitsyys

    • Anonyymi

      Itse olen yli 30 ja neitsyt, nolosta en tiedä kun ei sitä kenenkään ulkopuolisen tarvitse tietää mutta onhan se sosiaalisessa mielessä yhtä kidutusta kun kaikenmaailman spedet ja urpot saa pillua ja itse jää ilman

    • Anonyymi

      No itse olen vielä neitsyt 23 vuotias ja kiinostais kokea seksi. Yritä vaan löytää onnea.

    • Anonyymi

      EI OLE!

    • Anonyymi

      Oon 44 ja vanhapoika. En ole päässyt vielä pesälle. Huoriin en haluaisi turvautua.

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      136
      3822
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      116
      1490
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1350
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1309
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1194
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1101
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1078
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1061
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1046
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      56
      997
    Aihe