Vaimo ei saa orgasmia

Miestenmies5

Ei ole saanut koko 10-vuotisen yhdessäolomme aikana, eikä koskaan ennen sitäkään, ei yksin eikä yhdessä. Omien sanojensa mukaan häntä ei sinällään koskaan ole kiinnostanut oma pimpero, ei edes ole peilin kautta katsellut ja tutkinut sitä. Nyt olemme 35-vuotiaita, ja tuntuu jotenkin hassulta ettei vaimoni tiedä minkälainen on orgasmi.

Kyse ei ole siitä, etteikö vaimoni kiihottuisi. Kyllä vaimoni kiihottuu, ja alku tuntuu lupaavalta. Suutelemme kiihkeästi ja hän vatkaa kaluani, ja nauttii kun hieron klitorista tai tungen sormia pilluun. Mutta tämä vaihe kestää vain hetken, en pääse tekemään tarpeeksi pitkää esileikkiä vaikka haluaisin. Parin minuutin jälkeen vaimoni yleensä hoputtaa minua laittamaan kalun sisään, tai jos jatkan sormeilua, niin jollain tapaa kiihotus laskee tai tasoittuu. Tein mitä hyvänsä, niin vaimoni kiihotus tasaantuu ja laimenee hyvin pian alkuleikin jälkeen. Sitten hänellä on tapana lässäyttää tunnelma jollain tapaa. Usein hän alkaa puhumaan jostain arkipäivän asioista, esim lasten hoitopäivien määrästä, seuraavan päivän kauppalistasta, yms. Ja siinä vaiheessa on aivan sama miten sormeilee, kun ei se auta tippaakaan.

Samaa tapahtuu myös yhdynnän aikana, alku lähtee kiihkeästi kyllä liikeelle, mutta monesti huomaa että vaimoni lähinnä odottelee laukeamistani. Yhdynnän aikanakin hän monesti alkaa pohtimaan seuraavan päivän askareita ääneen.

Vaimoni luonne on aktiivinen ja sosiaalinen. Hänellä on tapana ns ylibuukata kalenterinsa, ja välillä tuntuu että on liian monta rautaa tulessa. Hän on tottunut siihen että pitää olla tehokas, ajatella ja tehdä monta asiaa yhtäaikaa. Sama tehokkuus tuntuu olevan läsnä sängyssä, yrittää rakastella kanssani ja suunnitella samaan aikaan seuraavan päivän askareita.

Joskus olen ottanut puheeksi, että voisin yrittää hieroa hänelle orgasmin. Vaimoni on toki tähän suostunutkin, mutta lähinnä on tehnyt sen minun mieliksi. Varsinaista kiinnostusta orgasmin saamiseen hänellä ei tunnu olevan. Vaimoni on monesti sanonut minulle, ettei hänen tarvitse saada orgasmia, koska ei koe sitä mitenkään tarpeelliseksi. Hän rakastelee kanssani milloin tahansa tahdon (paitsi menkkojen aikana), ja haluaa lähinnä tuottaa minulle nautintoa. Hänen mielestään hänelle riittää jonkinlainen mielihyvän tunne rakastelusta, eikä tarvitse enempää.

Onko minun siis mitään järkeä miettiä, miten saada vaimolleni (edes joskus) orgasmi. Itse kun ajattelen, että vaimo voisi olla orgasmin saatuaan eri mieltä orgasmin tarpeellisuudesta, kuin mitä nykyään.

16

167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KokeNutKolli1900

      Isot pojat ovat kertoneet, että neljänkympin lähestyessä tilanne muuttuu! Jatka vaan samaan malliin, kyllä se kiinnostus sieltä herää.

    • rok5

      Kaikesta päätellen täytät vaimosi seksuaaliset tarpeet. Jos myös itse olet tyytyväinen, niin kaikkihan on hyvin.

      • 34085

        Minä miehenä olisin mieluummin ilman. Tämä nainen tarvitsee miehen, joka välittää vain omasta nautinnostaan. Onneksi näitä miehiä on yllin kyllin.


    • raumanjussi

      Sido,ota rajusti että unohtuu kalenterit ym...älä sormeta vaan kunnon liukkarit ja fistaa se tajuttomaksi.....elkös se siotä rupee tajuamaan mikä oli ja tuli.....lykkyä!!

    • lisseepyytäähän

      Tee se hänelle kielellä äläkä sormeile. Voit uskoa että pyytää joku päivä uusintaa. Itse sain aivan järisyttävän ja kunnonllisen ensimmäisen orkun nykyisen mieheni kans ja olen yli viisikymppinen. Aikasemmissa suhteissa lieviä orkkuja mut ei mitään tähän verrattavaa siinä kyllä kauppalistat ja kakarat unohtuu ja kestää hetken kyllä kun tajuaa mikä iski.

    • Jotenkituttuako

      Näin naisena veikkaisin että vaimosi tekee ja saa orgasmin vaan yksin.

    • josymmärsitetloukkaanu

      Vaimosi on ohjelmoitu lapsuuden kautta, hänen isänsä on alkoholisti tai jollain muulla tavalla lapsen mielen ulottumattomissa. Hänen kuva miehestä on pinnallinen. Hän toistaa ainoaa omaa lapsuuden kaavaa ( siis vaimosi) . Kontroloi liikaa omaa käyttäytymistään, asiat hallinnassa tietoisella tasolla , eikä uskalla heittäytyä orgasmin vietäväksi. Minun ohje olisi, kuvittele vaimosi lapsena , hyväile, luo luottamus, ja vie siitä asioita eteen päin.
      Jos vaimosi ei koe luottamusta, hän hakee sitä rajun seksin kautta muualta. Tarve seksiin on meillä kaikilla, mutta omat kokemukset ja tarve siihen vain täytyy tyydyttää jollain tavalla. Jos vaimollasi ei ole turvallista tunnetta vastakkaisesta sukupuolesta, hän tulee etsimään sitä pakotetusta seksistä, siis jollain tavalla täytyy seksuaalliset tarpeet tyydyttää.

    • piehtari

      En jaksanut lukea koko viestiä mutta ehdottaisin että ostat vaimollesi Womanizer-klitoriskiihottimen niin luulisi sillä irtoavan!!

      • huippuhukassa

        Onko kokemusta Womanizeristä? Olen harkinnut sellaisen hankkimista.


      • piehtari

        On kokemusta. Emäntä osti sellaisen Amerikan matkaltaan ja sanoo että orgasmit tulevat sillä vähän liiankin nopeasti ettei kerkiä kunnolla edes nauttimaan. Laitehan perustuu ääniaalloille jos olen oikein ymmärtänyt, eli ei ole mikään normaali vibra.


    • KiihekeäSetä

      Mä voisin tulla hoitelee sua tänää t: kiihkeä setä ;))

    • Puunasintaulaa

      Minulla ei ollut tietoakaan Isosta Oosta oman exän kanssa. Pyllyreikä olisi kuulemma ollut oikotie onneen..
      Naapurin Karhu sitten huomasi alakuloni kun aikani pidin seksiopasta avoinna olohuoneen pöydällä. Se oli kertakaikkisen Upeaa.. Oma "kulta" yövuorossa, minä pieni ihminen kaikin tavoin avoinna ja lemmittynä täyteen mittaani Tyydytykseen!! asti. Karhu teki minulle laupeutta - näki sen mikä muilta oli piilossa.. Lääketokkuraista eksää en halua muistella. Suhde oli ja meni, hänen alkoholin käyttönsä oli holtitonta rattujuopumuksineen, kolareineen, oikeudenkäynteineen. Kerran "kärysin" hänelle lemmiskeltyäni Karhua taloyhtiön saunassa. Siitä alkoi eksäni lähes psykoottinen vihanpito saunaa ja saunakulttuuria kohtaan joka sai äärimmäisen kieroutuneita ilmenemistapoja, hyi olkoon.
      Odotan omaa Karhuani, aiempi oli varattu kuten hyvät tapaavat... ;)

    • kokemustaherrasmies

      Tuo tänne Lappiin, kyllä varmaan saa.
      On muutkin saanut parin viikon aikana.
      Rykimä aika !!
      Ruskaa voi myös katsella.
      Takaan että laukeaa.

    • Lakanoissa

      Rouvat lähtee hyvillä mielin kotiin, puutteeseen

    • apuvälineveikko

      Meillä oli sama homma , ei ollut saanut orgasmia edes oman käden kautta koskaan. Luulen että johtui estoista ja hormonaalisesta toiminnasta. Opetettu lapsesta asti että seksi on syntiä. Vaikkei sitä tunnusta. No apukeinoiksi otettiin käyttöön "aivopesu" : eroottiset elokuvat. Seksistä puhuminen, mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei kiihota. Sitten myös apuvälineet käyttöön. Suristin yhdynnän aikana. Aluksi kesti melkein 2h saada eka orgasmi ja tässäkin meni harjoitellessa kuukausia. Sittemmin harjoittelun jälkeen hän on saanut parhaimmillaan 3 orgasmia seksin aikana, mutta ainoastaan muutaman kerran ilman apuvälineitä. Suristin paras ja hänen itsensä käyttämänä yhdynnän aikana. Siltikin joskus menee yli tunti ennenkuin tulee, riippuen hormonaalisesta kierrosta. Alussa parhaiten tuli väsyneenä, jolloin hän ei vahingossa keskittynyt orgasmin tuloon. Kun ensimmäinen oli tullut alkoi homma helpottaa pikkuhiljaa. Harjoittelu tekee mestarin ja vaatii aikaa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1981
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      143
      1458
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1118
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    Aihe