Sumashop.fi - onko hyvä?

leffadikkari

Törmäsin googlessa tällaiseen verkkokauppaan kuin www.sumashop.fi.

En ole kuullut ennen. Ovat vähän kuin antikvariaatti verkossa, kun myyvät pääasiassa käytettyjä kirjoja, pelejä, elokuvia ja levyjä. Ajattelin tehdä ensimmäisen tilauksen, mutta onko täällä jollaki kokemusta tuosta yrityksestä? Ovatko nuo käytetyt tuotteet hyvässä kunnossa?

Puskaradiossa olivat kyllä saaneet aivan hyvää palautetta, joten ei varmaan ole riskiä?
http://www.puskaradio.net/index2.php?item_id=45647588

Onko muita näin laajalla valikoimalla käytettyjä tavaroita myyviä nettikauppoja tai antikvariaatteja? Kirjoja saa ainkin finladia kirjasta.

33

14317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lklkkkj

      Keskustelupalsta ei ole mainoksia varten

      • Anonyymi

        Älä


    • Lide

      Ei kovin hyvä paikka koska 1: toimituksessa on mennyt kummallakin kerralla yli luvattu 1-3vrk. 2: Kummassakin sekä Dvd että ps2 levyissä paljon skraiduja, elokuva toimi kyllä, peli ei joten en suosittele vaikka onkin halvat hinnat.

    • Ongelmajätettä

      Lähinnä skeidaa myyvät, alkaa huutonetissäkin asiakkaat kyrpiintymään tuohon lafkaan, joka kyllä näkyy jo palautteistakin

    • Mehtan

      On hyvä. Tilasin kuusi kasettia ja toimitus suorastaan yllättävän hyvä ja nopea.

    • LateButNotTooLate

      On hyvä. Olen ostanut kirjoja, CD-levyjä, DVD-leffoja...lapsille halpoja akkareita....ei huonoa kokemusta mistään. Suosittelen.

      • Anonyymi

        Viime maanantaina tilasin elokuvan ja ei ole vielä tullut


    • Kiipeli

      Minun mielestä on hyvä, ellei erinomainen. Useamman elokuvan tilanneena, levyt priima kunnossa, nopea parin päivän toimitus. Käytän jatkossakin. Ei pettymyksiä.

    • Anonyymi

      Mitään vastausta en ole saanut, tuotetta ei tullut jonka maksoin

      • Anonyymi

        Sama täällä. Tilasin jo useampi viikko sitten levyn jonka piti tulla viikossa-parissa ja maksoinkin sen. Nyt en saa mitään yhteyttä lafkaan - sähköposteihin eikä puheluihin ei vastata!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama täällä. Tilasin jo useampi viikko sitten levyn jonka piti tulla viikossa-parissa ja maksoinkin sen. Nyt en saa mitään yhteyttä lafkaan - sähköposteihin eikä puheluihin ei vastata!

        Sama täällä, pari viikkoa sitten maksettua tilausta ei kuulu, eikä sähköposteihin vastata.


      • Anonyymi

        Juu mullakin huonoja kokemuksia tuosta..Myyvät tavaraa,mitä ei ole ede olemassa.Tai jos on niin myyvät eri formaatin tavaraa..Toi menee huijaus/petos puolella,jos tarkkoja ollaa tässä!


    • Anonyymi

      CD-levyjä ei ole tullut ja tilaus maksettu...taitaa olla petos...?

      • Anonyymi

        Saitko tuotteet tai rahat täältä paikasta ulos?


    • Anonyymi

      Sama täällä, tilasin 5 viikkoa sitten ja olen soittanut liikkeeseen kahdesti, jolloin on luvattu, että viikon sisällä lähtee tilaus. Sähköpostiviesteihin ei vastata. Toiste en täältä tilaa enkä suosittele muillekkaan! Jos ei pian kuulu tilausta enkä saa rahoja takaisin, niin teen rikosilmoituksen petoksesta poliisille.

    • Anonyymi

      3.9.2022 tilasin t paidan. ... tänään 5.10.2022 ...vieläkään kuulunut mitään. Ei toista kertaa tule ostettua tuolta kyllä mitään.

      • Anonyymi

        Olen käyttänyt tätä paljonkin, kirjoja ja dvd-levyjä. Kerran paketista puuttui yksi dvd, odotin pari viikkoa, laitoin sähköpostia, kuittasivat että laittavat puuttuneen, meni 1-2 vko ja puuttunut tuli. Kerran tilauksen jälkeen tuli viesti, että yksi tuote loppunut ja palauttivat sen hinnan saman tien. Kerran nettipankkiyhteys sakkasi, ja maksu lähti kahdesti. Laitoin viestiä, palauttivat tuplamaksun saman tien. Suosittelen tätä verkkokauppaa lämpimästi.


    • Anonyymi

      😅🤦😓 olis pitänyt taas kerran käydä ensin lukee nää kommentit... Tein tilauksen ja maksoin, jonka jälkeen tulee ilmoitus että tilaamasi tuotteet on loppu. Eli rahat meni ja mitään ei oo tulossa... Voi 🤬

      • Anonyymi

        Tuossa tilanteessa jos tuotteet loppu, tulee rahojen palautus. Senhän sanoo järkikin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuossa tilanteessa jos tuotteet loppu, tulee rahojen palautus. Senhän sanoo järkikin.

        Ostin perseensutimen tuli parissa päivässä toimii.


    • Anonyymi

      Sama täällä, olisinpa lukenut palautteet ensin 😩Tein tilauksen käytetyistä tuotteista jo viikko sitten, tilaus ei ole lähtenyt matkaan (piti lähteä parissa päivässä), eikä sähköpostiin kuulu vastausta.

      • Anonyymi

        Itse tein tilauksen uusista levyistä 1 kuukausi sitten. 1-2 viikkoa sanotaan ajaksi, mutta mitään ei ole kuulunut. Voisi joku sähköpostiin vastata, että tietäisin missä mennään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse tein tilauksen uusista levyistä 1 kuukausi sitten. 1-2 viikkoa sanotaan ajaksi, mutta mitään ei ole kuulunut. Voisi joku sähköpostiin vastata, että tietäisin missä mennään.

        Joulukuu saattanut olla aika kiireinen heillä.


    • Anonyymi

      Kaksi kertaa nyt myyty tuotetta,mitä ei saatavilla..Kaikkein huvittavinta vielä se,että noiden laskutus on ottanut rahan kummallakin kerralla.No jälkimmäisellä kerralla oli tuotteessa CD-merkintä Queen:Live IN Japan.No Posti toi minulle DVD,vaikka olin tilannut nimenomaan CD:n.Todella pitkät toimitusajat.En suosittele kenellekään!!

    • Anonyymi

      Olen nyt kolme kertaa tilannut tuolta tavaraa,ja joka kerralla toimitus on kestänyt tuhottoman kauan..Tuossa heidän mainoksessa luvataan toimitus 1-3vrk..Kyse on kuukausista..Yhdellä kertaa oli maksanut tuotteen,ja sitä ei kuulemma ollutkaan myynnissä enään.Olet joutunut toistuvasti soittelemaan tavaroiden perään nyt!
      Kannattaa nyt kiertää koko paikka mahdollisimman kaukaa! En suosittele tätä!

      • Anonyymi

        Siis tuo ukko myy semmoisia kahvimukeja,mitä hän tilaa vasta silloin,kun asiakas on maksanut tavaran.Ihme kun tuommoinen paikka on enään edes pystyssä.Käsittämätöntä touhua tuolla!


    • Anonyymi

      Tuore kokemus lafkasta. Tilasin neljä DVD:tä maanantaina 3.4. Ilmoitus tuli sähköpostiin 6.4. että lähetys on pantu tulemaan, ja tänään oli tuotteet postilaatikossa, käytettyjä mutta siistejä kuten luvattiin, siistit kannet, levyt uudenveroiset, ei naarmuja tai muitakaan käytön jälkiä käytännössä lainkaan.

      Tämän kokemuksen perusteella tilaisin uudestaankin, ei ollut kohtuuttoman pitkä odotus varsinkaan kun osui pääsiäinen väliin ja sain mitä tilasin.

    • Anonyymi

      Ei kovin luotettava paikka. Lähettivät väärän tuotteen eivätkä vastaa ainakaan sähköpostilla laitettuun reklamaatioon. Palautin tuotteen,maksutavaksi otin onneksi laskun. Ilmoitin jo laskuttajalle palautuksesta,siirsivät laskun eräpäivää. Saa nähdä ilmoittaako tuo kauppa ikinä laskuttajalle laskun peruutuksesta kun ei taida heillä tilaamaani tuotetta olla.

    • Anonyymi

      Paska pulju maksoin 3elokuvaa viikko sitten 8.8 piti olla laatikossa toimitettuna vieläkään ei ole tullut lähetyksestä ilmoitusta pitää kai ota karhun pesäpallomaila mukaan ja lähteen Lappeenrantaan pelaan pesistä älkää vaan tilatko mitään jos tilaatte älkää maksako enakkoon

    • Anonyymi

      En suosittele. Tilaus tehty 15.11., luvattu toimitus 22.11. mennessä. Vieläkään ei ole toimituksessa.

    • Anonyymi

      Tein tilauksen 12.11 ja sain paketin vasta 23.11. Kerkesin tuossa välissä laittamaan sähköpostia sinne, ei vastattu. Yksi dvd edelleen puuttuu tilauksesta, liekkö tulen sitä saamaan. En suosittele paikkaa.

    • Anonyymi

      Huijausfirma. Muodon vuoksi jotain toimituksia myyjä hoitaa. Ennakkoon pankissa maksettuja ei. Jouduin tuon halvan huijauksen kohteeksi. Rahalla ei väliä mutta vedätetyksi joutuminen voi koitua myyjälle kohtalokkaaksi. Tehkää rikosilmoitus, teen saman, tai ehdotan tuolle aiemmin kirjoittaneelle pesäpalloilufanille yhteistä turistimatkaa kaakonkulmalle. Onko muita lähtijöitä?

    • Anonyymi

      Olen kaupan omistaja olin kännissä join rahat hähhähhää

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe