Biohakkerointi

EräsKansanparantaja

Biohakkerointi on nousemassa uudeksi trendiksi ihmisen terveyden ja hyvinvoinnin saralla ja markkinatalouden tapaan bisnesmaailman ehdoilla. Siihen, mistä raahaa on nyhdettävissä satsataan, mutta jokaisella olevaan kykyyn parantaa, ei ’viisaat’ päättäjät halua laittaa latin latia.

Tämä frendien trendiksi jo ajat sitten noussut hyvä veli verkottuminen näyttää edelleen olevan voimissaan. Mikä ei valtion kassaan suoraan kilahda ja näy taseessa ei päättäjien mielestä ole kannatettavaa. Vain raha näyttäisi olevan merkitsevä, kun budjettia kasaan väsäävät. Syynä ehkä se, ettei terveyttä ja hyvinvointia voi jakaa ’viisaiden’ kesken, niin kuin rahaa sulle mulle periaatteella. Valitettavasti tämä on nykymaailman realismia ja näin näyttävät ajattelevan tälläkin palstalla itseään realisteina pitävät. Merkitsevää on kenen taskuun eurot menevät, ei niinkään se, mitä yhteistä hyvää aikaan saadaan.

Biohakkerointi on ihmisessä sisäänrakennettu ja jokainen voi sen löytää kun vain oikein oivaltaa. Antakaamme aikaa itsellemme ja auttakaamme myös kanssaihmisiä irrottautumaan frendien trendistä oravanpyörää pyörittämästä.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Biohakkerointi

http://www.hs.fi/aihe/biohakkerointi/

http://www.mtv.fi/lifestyle/hyvinvointi/artikkeli/biohakkerointi-kasvattaa-suosiotaan-mista-on-kyse/4918870

79

921

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mikä ihmistä liikuttaa sen kokee hiljainen kansa ja tuntee, mutta tunteeko ihminen itsensä ja miten. Onko maallisen mammona haaliminen ja halujen tyydyttäminen päällimmäisenä vai itsensä tunteminen. Materialistinen maailmankuva tyydyttää fyysisen tarpeen, mutta mikä meitä liikuttaa, onkin eri juttu.

      http://www.iltalehti.fi/hullusuomi/2015080220121038_cb.shtml

    • hoidaitsesikuntoon
    • Keskittymällä fyysisen suorituskyvyn ylläpitämiseen jää usein henkinen hyvinvointi huutolaispojan asemaan. Myös henkisiä arvoja korostavat poliittiset päätöksentekijät näyttävät olevan ulalla ihmisen omasta kyvystä parantaa ja hoitaa terveyttä. Mielestäni omien kykyjen tunteminen ja tunnustaminen on perusta kokonaisvaltaiselle terveydelle ja hyvinvoinnille.

      Miksi uskontoaan palvovat tahot kieltävät itsensä ja omat mahdollisuutensa rakentaa inhimillistä ja ihmisläheistä yhteiskuntaa ihmetyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Markku_Myllykangas

      http://elinahytonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/146829-luontaishoidot-tarvitsevat-erillisen-lainsaadannon

      • neljäkytälukulainen

        Myllykankaan kanssa meillä on jutut kesken. Intomielinen saarnaaja mutta ei ota asioista selvää ennen tuomitsemistaan.


      • heheheheheee
        neljäkytälukulainen kirjoitti:

        Myllykankaan kanssa meillä on jutut kesken. Intomielinen saarnaaja mutta ei ota asioista selvää ennen tuomitsemistaan.

        Haastatko Myllykankaan kaksintaisteluun???

        Hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa!


    • skeponen

      Maa hakkeroittin just magneettimetian sivustolle ja kaaroin sen.

    • Rahalla saa ja hevosella pääsee, mutta mihin se tie johtaa. Pienen pähkäilyn jälkeen voi tulla tulokseen, että ojasta allikkoon. Raha on hyvä renki, mutta huono isäntä ja käyttökelpoinen vaihdannan välineenä, johon tarkoitukseen raha on soveliaampi kuin oravannahat. Rahasta on kuitenkin tullut itsetarkoitus ja vallankäytön väline, kuten uskonnoista. Tämä rahan, vallan ja uskonnon uskomaton symbioosi elää ja voi hyvin, mutta miten on ihmisten laita. Herran pelolla ja Jumalan vihalla pelottelu ja amerikkalainen unelma porkkanana on ollut valtaapitävien työkaluina ja on edelleen.

      • Uutena Jumalallisena ilmiönä on tiede ja tieteelliset tutkimukset tulleet käsikassaraksi pitämään tavan kansalaiset ojennuksessa ja herran nuhteessa. Näin on etenkin lääketieteen tuotteistaman terveydenhoidon alalla ja yksittäinen ihminen on vain pelinappula, menoerä ja tilastomerkintä sosiaali- ja terveydenhoitokustannuksissa. Niin kauan kun pätäkkää tulee on valtaapitävien mielestä kaikki hyvin ja tästähän lääkäreiden ansiokkaalla avustuksella markkinavetoinen lääketeollisuus tykkää.


      • Terveyden ylläpitämiseen siis panostetaan kun se tapahtuu niin, että rahallinen hyöty sataa valtaeliitin laariin. Mitä enemmän kulutetaan, sen suuremman siivun valtaeliitti nappaa kansalaisten työpanoksesta ja sitä vähemmän jää työtätekevän väestön käyttöön. Kulutetaan enemmän kuin on tarve ja poltetaan ihmiset loppuun kummastakin päästä ennen aikojaan. Valtaeliitillä rahalliset voitot ovat etusijalla ja sen vuoksi kehitellään uusia ns. kulutustuotteita tuomaan pöperöä turhuuden markkinoijien pöytään. Näin virallisesti ’viisaat’ toimivat ja siltä pohjalta päättäjät päättävät miten kansalaistensa tulisi elää. Itsensä tunteminen ja tarvelähtöinen elämäntapa eivät ole päättäjien mieleen, koska se ei tue turhanpäiväistä kulutusta, rasvaa teollisen tuotannon rattaita ja valtaeliitin elämäntapaa.


      • Itsensä tunteminen ja omien kykyjen löytäminen oman ja kanssaihmisten terveyden hyväksi on mielestäni jokaisen ihmisen perusoikeuksia. Perusoikeus, jota tulisi kunnioittaa ja vaalia, ei kieltää ja pilkata niin kuin päättäjät ’viisaiden’ opastamana tekevät.


      • pieni.boheemi
        EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Itsensä tunteminen ja omien kykyjen löytäminen oman ja kanssaihmisten terveyden hyväksi on mielestäni jokaisen ihmisen perusoikeuksia. Perusoikeus, jota tulisi kunnioittaa ja vaalia, ei kieltää ja pilkata niin kuin päättäjät ’viisaiden’ opastamana tekevät.

        Sitähän se Helioksen filosofi Sokrateskin tähdensi aikoinaan.


      • p.paha
        pieni.boheemi kirjoitti:

        Sitähän se Helioksen filosofi Sokrateskin tähdensi aikoinaan.

        Sokrateelle annettiin mahdollisuus poistua oman käden kautta elämästä tarjoamalla hänelle myrkkylasi. S tiesi tämän ja joi lasin pohjaan.
        Paljon humaanimpi tapa kuin katkaista kaula videolla, isiksen tapaan


      • videokatkaisu
        p.paha kirjoitti:

        Sokrateelle annettiin mahdollisuus poistua oman käden kautta elämästä tarjoamalla hänelle myrkkylasi. S tiesi tämän ja joi lasin pohjaan.
        Paljon humaanimpi tapa kuin katkaista kaula videolla, isiksen tapaan

        Miten kaula katkaistaan videolla???
        Kaulankatkaisu videolla voi llla melko työlästä ja turhauttavaa ja saattaa kestää kauan, se katkaisu videolla


    • täyttäpuhetta

      Olet niin maan perskuleen oikeassa!

    • Valtaapitäviä ja valtaapitävien toimia kuvaa hyvin Apinoiden planeetta trilogia. Maskeerauksen puuttumisesta huolimatta voi nähdä valtaapitävien todelliset kasvot ja apinan raivo ihmisyyttä ja inhimillisyyttä kohtaan. Ego, ekologinen ei saa se olla, sillä raha ratkaisee ja valtaapitävien mielivalta, oma etu ja mielihalut. Ego on siis syrjäyttänyt sisäisen tietoisuuden ja hiljentänyt omantunnon äänen. Rahalla voi ostaa mitä vain, vallankin jos voi sanella laenkirjaimen saa myös oikeutuksen teoilleen.

      • gfhytvb

        Oot ihan oikees.
        Taa koko maapallo on skeptikkiapinoiden hallussa ja johdossa ja siks taalla on kaikki pain persuuksia.


      • Ego vaientaa sisäisen tietoisuuden ja lääketeollisuuden osakesalkun ylitsepursuava anti turruttaa omantunnonäänen. Näin toimii ’viisaiden’ valtaklikki SOTE-soppaa hämmentäen, mutta onko tavan kansalaisen pakko tanssia apinaorkesterin tahtiin. Pienen pähkäilyn ja itsetutkiskelun jälkeen voi tulla toisiin aatoksiin ja huomata, ettei kaikki se, mitä meille syötetään jatkuvan kasvun nimissä olekaan tarpeellista. Ei ainakaan terveyden ja hyvinvoinnin ja vielä vähemmän elämän ylläpidon kannalta välttämätöntä.

        Vaikka henkilöt hallituksissa vaihtuvat, niin apinointi jatkuu aivan samanlaisena puolueista riippumatta. Mitään uutta ja parempaa kansalaisten kannalta ei saada aikaan, vaan odotetaan kädet ristissä kulutuksen kasvun tuovan onnen ja autuuden. Valitettavasti jo nyt ollaan kestävän kehityksen kannalta jatkoajalla ja kulutetaan enemmän kuin tienataan. Uskotaan markkinavoimiin, Jumaliin ja mikä mihinkin, mutta uskotaanko ihmiseen. Näyttäisi siltä, että ihmisyyteen uskominen on hupeneva luonnonvara ja teknologian hypetys määrää ihmisen henkisen kasvun suunnan ja tarpeet.


    • Miksi ihmiset pelon sekaisin tuntein suhtautuvat ihmisen luontaiseen kykyyn hoitaa terveyttään. Siksi, että se sopii valtaapitävien intresseihin ja näinhän eri instituutioiden taholta opetetaan. Ole nöyrä ja nöyristele ylempiäsi, pidä heitä Jumalanasi tai ainakin Jumalan edusmiehinä.

      Skeptisesti asioihin suhtautuvana epäilen vahvasti sitä, että mikäli olemme Luojan luoma, emme saisi käyttää luontaista kykyämme hoitaa itsemme ja kanssaihmisten terveyttä.

      • Mielestäni kaikissa kulttureissa, eri maissa kiinnostus täydentäviä hoitoja kohtaan on vahvaa. Hollanissa näihin asioihin asennoidutaan vakavasti.
        En luovu itseni kehittämisestä varsinkaan jonkun v.v riukkuja, paskanärhin takia päin vastoin.
        Elinvuosia minulla on vähän, mutta loppuun asti haluan kulkea omaa Reiki-meditaatio polkuani Kosmisen Woiman varjeluksessa.


      • pahaakarmaasulle

        Olet sää aivan kauhee haukkumaan toisii ihmisii!
        Ekkls tiefä, että siitä tulee pahaa karmaa ja synnyt seuraavassa elämässäsi koiraksi tai rotaksi!


      • capt.cöpenick-
        pahaakarmaasulle kirjoitti:

        Olet sää aivan kauhee haukkumaan toisii ihmisii!
        Ekkls tiefä, että siitä tulee pahaa karmaa ja synnyt seuraavassa elämässäsi koiraksi tai rotaksi!

        Sää ansaittet kovaa kieltä.


      • GeneralKarmal

        Sää ansaitset tosi tosi kovaa karmaa!


    • Lääketeollisuuden valmistamat lääkkeet olkoon osa ravintoketjuamme nyt ja aina ja iankaikkisesti. Aamen.

      SOTE-sopassa lääkkeet ovat suurimmaksi osaksi keiton aineksina, mutta minne ovat unohtuneet luontaiset ravintoaineet. Moni lääke asettaa omat rajoituksensa siihen, mitä päivittäin voimme syödä, eli millä ravitsemme itsemme. Puutteellinen ravinto taas altistaa elimistön erilaisille sairauksille, jolloin lääkäri määrää lisää lääkkeitä, jotka haittavaikutuksineen johtaa uusiin sairauksiin ja lääkkeisiin.

      http://www.hs.fi/tiede/a1395024551225

      Eikä siinä vielä kaikki, sillä lääkeaineet jatkavat matkaansa ulapalle luonnon kiertokulkuun osaksi ravintoketjua. Näin syntyy kierre ja joka kierrolla roposet kilahtavat lääketeollisuuden laariin. Onko lääkärinkierrosta hyötyä ainoastaan potilaalle, vai pitäisikö lääkärit kiertää kaukaa, jotta kauan eläisimme ihmisinä maan päällä.

      http://www.duodecimlehti.fi/web/guest/uusinnumero;jsessionid=BFC300A3AB4C27623D703B00A56E992D?p_p_id=Article_WAR_DL6_Articleportlet&_Article_WAR_DL6_Articleportlet_viewType=viewArticle&_Article_WAR_DL6_Articleportlet_tunnus=duo11390

      • myrkkyypukkaa

        Johan myrkyn lykkäs!


      • niinlykkäs
        myrkkyypukkaa kirjoitti:

        Johan myrkyn lykkäs!

        Lääketehtaat lykkää myrkkyjä markkinoille.
        Pillerillö monta sivuvaikutusta.
        Ja sitten pilleri jokaiseen sivuvaikutukseen.


    • Saavutetuista eduista ei tingitä ja jatkuvan kasvun talousmalli maksimoi taloudellisen hyödyn valtaapitäville ja heidän kannattajilleen. Olipa taloustilanne mikä hyvänsä pitää valtaeliitti haalimastaan mammonasta kiinni ja lisää pitää saada vaikka tavan kansalaisella ei olisi enää mistä antaa.

      Köyhä antaa vähästään, mutta rikas ei paljostakaan pitää vallan hyvin paikkansa varsinkin vallan linnakkeen kyseessä ollen. Näin toimii myös omalla sarallaan lääketeollisuus ja heidän dosettinsa, eli lääkejakelijansa ja uusien lääkkeiden kehittelijät. Kun on taloudellista valtaa saanut ja se maistuu hyvälle, käy vallasta kiinnipitäminen ylitse yhteisen hyvän.

      Jaettavaa siis on, mutta tasajako näyttäisi olevan vallan mahdottomuus. Jakamalla työhön käytettävää aikaa järkevästi ja tarkoituksenmukaisesti saadaan moni yhteiskuntaa vaivaava ongelma ratkaistua. Kuusituntinen työpäivä on tehokkuuden kannalta järkevä ja tarkoituksen mukainen, mutta mitä tekevätkään päättäjät. Kasvattava tehotonta työaikaa yli kestokyvyn ja lisäävät siten myös terveysongelmia.

      Mielestäni ihmisen kykyjen tunteminen ja tiedostaminen mihin kukin pystyy ja jaksaa on terveyden ja hyvinvoinnin kannalta ensiarvoisen tärkeätä.

    • Valtaapitävien määritellessä mikä on oikein ja mikä väärin, mitä ja miten saa elantonsa tienata vai tienata ollenkaan. Tienistin tullessa ihmiselle luontaisesta toiminnasta koetaan se kilpailuna oppineita ja opetettuja, eli kouluttautuneita kohtaan.

      Saavutetuista eduista pidetään tiukasti kiinni, vaikka ihmiselle luontainen toiminta antaisi paremman tuloksen yhdessä koulutuksen kautta opitun kanssa. Näin myös virallistettujen hoitajien hoitotulokset parantuisivat merkittävästi. Otettaessa hoitokäytäntöihin ihmiselle luontainen kyky parantaa saataisiin arvokasta tietoa ihmisen olemuksesta ja tutkitun tiedon kautta käypähoitosuositukset vastaamaan todellisuutta.

      Eikä siinä vielä kaikki, sillä ihmiset voisivat paremmin voidessaan käyttää kykyään parantaa ja osallistua näin omalta osaltaan taloustalkoisiin.

    • palstaahakkeroidaan

      Tälläkin palstalla biohakkerointi on aivan yleistä!

    • Ihmisten omien kykyjen kokonaisvaltainen käyttöön vaikuttaisi ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin merkittävästi. Vaikutukset ulottuisivat myös hoitoalalla työskentelevien työstä johtuviin ongelmiin, eli parantaisi SOTE-sopan karvasta makua paremmin nieltäväksi ja sopasta tulisi niin hyvää ettei sanotuksi saa.

      Virallisesti ’viisaiden’ mielestähän ei mitään arvostelevaa ääneen sanoa saa ja ken suunsa aukaisee hän lähtölaskennan itselleen laukaisee. On siis oltava hiljaa ja hiljaa hyvä tulee, vai tuleeko.

    • NoHakkeri

      Emme tarvitse enææ palstalle biohakkeroijia, sillæ skeposet ovat hakkeroineet palstan aivan pilalle.

    • Trendikästä

      Biohakkerointi on uusi trendikäs laji ja erityisesti julkkisten suosiossa ja kohta sitä harrastaa koko kansa.

    • Pakolaisia on monen sorttisia maassa jossa elämme. Onko Suomi todella niin huono maa, ettei täällä voi asua ja ansaita elantoansa. Näin ainakin ’Nallen’ kaltaiset ajattelee, mutta minne muuttaisi kantaväestö, eli Suomen kansalaiset omasta maastaan. Löytyykö maailmasta paikkaa, jossa vastaanotto olisi suopea ja elintaso parempi tavan kansalaiselle, jolla ei ole omaisuutta yli oman tarpeen. Mielestäni jokaisen tulisi saada elää omassa maassaan ja osallistua hyvinvoinnin rakentamiseen kukin kykyjensä mukaan. Auttaa myös kanssaihmisiä kelvollisten elinolojen rakentamisessa isänmaassaan, eikä repäistä juuriltaan ja istuteta uuteen maahan väkipakolla.

      Valtaapitävien toimien seurauksena tilanne on mikä on, eikä se muuksi muutu, mutta miksi potkia potkittuja ja toimia valtaapitävien tavoin. Mielestäni tässä olisi biohakkeroinnin, eli itsetutkiskelun ja kehityksen paikka.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015091820375320_uu.shtml

      Niin kuin tässäkin.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015091720371181_uu.shtml

      - Kyllähän se on myönnettävä, että palkka on todella korkea. Sitten, kun otetaan huomioon nämä uhkatekijät, jotka tässä meillä oli, ja Seppo Lehto on ollut jo muutaman vuoden töissä ja tehnyt ihan hyvää työtä. Muistutan vielä, että nykyinen palkka oli kaikkine lisineen noin 11 000, niin se korotus tuntuu siinä mielessä kohtuullisemmalta, kaupunginjohtaja perustelee.

    • Niin hyvää, ettei kokonaisvaltaista terveydenhoidon käyttöönottoa käypähoitosuositukseksi esittää saa. Sehän iskisi pahan loven spesifisen terveydenhoidon rakenteisiin ja ansaintalogiikkaan. Näin se valitettavasti menee, eikä siihen käytäntöön näyttäisi olevan ’viisaiden’ toimesta muutosta tulossa.

      Lääkkeillä on vaikutuksensa ja niin on myös lääkärin määräämillä potilaalle sopimattomilla lääkkeillä ja hoidoilla. Ei ole tuiki harvinaista sekään, että lääkärin määräämät lääkkeet ovat aiheuttaneet potilaalle hengenvaarallisen tilan tai jokin lääkärin tekemä operaatio pahentanut tai lisännyt terveysongelmia. On tapauksia joiden vuoksi potilas on joutunut ’takuukorjaukseen’ hoitovirheen vuoksi, mutta kuinka paljon on näitä tapauksia ja kuinka suuren osan muodostavat sosiaali- ja terveydenhoitomenoista.

      Mielestäni lääkäreiden ammattitaidossa olisi parantamisen varaa ja asenteissa biohakkeroinnin, eli syvällisen itsetutkiskelun paikka.

    • Tekevälle sattuu ja lääkärikin lienee vain ihminen siinä missä tavankansalainenkin. Tosin yhteiskunnalliselta statukseltaan aivan eri maailmasta, mitä esim. ammattikoulun käynyt autonasentaja, joka huoltaa ja korjaa lääkärinkin auton. Lääkärin työnkuvaan kuuluu taas pitää tämä autonasentaja työkykyisenä.

      Kysymys kuuluukin; maksaisiko lääkäri mukisematta autonasentajan tekemän esim. virheellisestä osasta tai huoltovirheestä johtuvan auton hyytymisen tai peräti särkymisen. Jokainen on työstään palkkansa ansainnut virheistä huolimatta, mutta lääkärille maksetaan vastuun kantamisen taakasta hieman enemmän. Virheitähän sattuu, mutta useimmiten tekevä ottaa virheistä opikseen ja on työssään huolellisempi. Samoin työmenetelmiä voi kehittää minimoimaan virhemahdollisuutta ja korostaa huollon tärkeyttä, eli ihmisen kyseessä ollen terveydenhoitoa.

      Voi mahotonta, on se vuan mahoton paikka tuo terveydenhoito SOTE-sopassa.

    • akuskepohakkeri
    • kattellahan

      Toistaiseksi ihan ensimmäistä kertaa termin biohakkerointi kuulen. En osaa sanoa siitä juuta tai jaata.

      • osaan.kooklata

        En minäkään ole kuullut. Katson myöhemmin kooklesta.


      • HakkeriBio

        Biohakkerointi on paljon hauskempi harrastus kuin tällä palstalla kirjoittelu. Kannattaa kokeilla.


      • grannista

        Olet siis sivitymätön ja tietämätön pohjalaismoukka.
        Mää oon meiltä ja muut on meirän grannista!


    • Abdullah

      Capt.Cöpenick on biohakkeri! Tunnen sen.

    • http://www.iltalehti.fi/terveys/2015092520382451_tr.shtml

      Tavan kansalaisen biohakkeroiva käypähoito on energiahoito, jolla on positiiviset vaikutukset ihmisen elintoiminnoille luontaisesti ilman teknillisiä härpäkkeitä.

      Kosketellen tai koskettamatta biohakkeroikaa toisianne. Antakaa aikaa itsellenne ja kanssaihmisille pyhittämällä lepopäivä tähän tarkoitukseen ainakin kerran viikossa.

      • Toivo.Lång

        Olet oikealla asialla EKP.

        Tulee aika jolloin yleisesti tunnustetaan että biologista kohdetta, ihmistä, "eläintä" tai kasvia voidaan koskettaa matkojen päästä.

        Näin nykyäänkin tehdään ja toimitaan, mutta tuo kaikki ei ole suinkaan tiedostettua.
        Nykyään pidetään ihmistä hulluna tai omituisena, joka sellaista väittää.


    • Varsinaisia valonkantajia jotka pimeydessä vaeltavat. Silloin kun ei oikein kuule eikä ole halua nähdä on valo vain heijastuksia pimeästä keskiajasta.

      On se vuan mahoton paikka skeptikoille piänsä biohakkerointi ja uskonsa päivittäminen vastaamaan todellisuutta.

      http://keskustelu.skepsis.fi/Message/FlatMessageIndex/385998?Page=1#386002

      ”Yrittäkäämme omalta osaltamme parhaan kykymme mukaan jakaa tietoa tieteellisen tutkimuksen voimasta levittää valoa tutkimattomuuden pimeyteen.”

      • joltisenkin.noin

        Näinpä,sano näimpä.


      • Nythän mä hokasin, että suuntasin kritiikin skeptikoita kohtaan. Tarkennukseksi on totuuden nimissä oikaistava, etten tarkoittanut skeptikkoja, vaan skeposin perustein itseään skeptikoksi tituleeraavia uskossaan valaistuneita.

        Tulkoon valkeus heille, jotka pimeydessä vaeltavat, että näkevät kosketella toisiaan ja tutkia tutkimatonta.


      • partaveitsinaatta
        EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Nythän mä hokasin, että suuntasin kritiikin skeptikoita kohtaan. Tarkennukseksi on totuuden nimissä oikaistava, etten tarkoittanut skeptikkoja, vaan skeposin perustein itseään skeptikoksi tituleeraavia uskossaan valaistuneita.

        Tulkoon valkeus heille, jotka pimeydessä vaeltavat, että näkevät kosketella toisiaan ja tutkia tutkimatonta.

        Kyllähän uskiksetkin toisiaan koskettelevat. Omia jopa halaten, vääräuskoisia stiletein tervehtien - selkäpuolelle tietenkin.


      • määluulen
        partaveitsinaatta kirjoitti:

        Kyllähän uskiksetkin toisiaan koskettelevat. Omia jopa halaten, vääräuskoisia stiletein tervehtien - selkäpuolelle tietenkin.

        Oleks sää halaava uskis, jolla on sitte stiletti taskussa ja katkaaset kaulan, jos halaus on vääränlainen.
        Tairat olla pohojanmaan uskis lestaatiolaisii.


    • b-hakkeri

      Siispä > > > biohakkeroikaamme ahkerasti. En tiedä mitä se on mutta vaikuttaa toimivalta.

      • ahkeraskepo

        En minäkään tiedä, mutta silti palstalla 24/7 ahkeroin ja jatkuvasti hakkeroin vaihtoehtohörhöjä.


    • Hyvän_Olon_Skeptikko

      Omena, punajuurimehu, rypsiöljy ja statiini pitää lääkärin loitolla.
      Ja pillerikauppiaat vähän köyhempinä..

      • statiini-on-myrkky

        Oot varmasti lääketehtaan agentti, kun mainostat statiineja.
        Niin ja tietysti olet se palstan kelvoton skeponen, joka jatkuvasti lähettelee palstalle ruskeita viestejään.


    • Kilpailuyhteiskunnassa skeposesti ajattelevilla pettäminen näyttäisi olevan rakenteellista itsepetosta. Ainakin, jos uskoo meille syötettyyn ns. tutkittuun tietoon ja miksi emme uskoisi.

      Alla esimerkki ns. ’tutkittuun tietoon’ ja lujaan uskoon tiedon oikeellisuuteen perustuvasta skeposesta ajattelusta. Tässäkin olisi biohakkeroinnin paikka.

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/6497500/kokemuksia-kansanparannuksesta

      Energiapallo 11.10.2015 11:57: ”Varmasti oli tehokasta jos kerran hoiti kysymättä nimeä ja sirinääkin oli.”

    • Rahalla saa ja hevosella pääsee, mutta mitä ja minne. Kun on päättäjillä päässä vikaa on tuloskin varsin skeponen ja sama energia, joka ylläpitää yli päätänsä elämää menee tiedon puutteen vuoksi päättäjien ymmärryksen yli.

      Tulisiko satsata päättäjien päähän, että ymmärtäisivät ottaa auttavan käden annin vastaan ja rahalla saisi enemmän ja hevonenkin voisi paremmin.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015101220510418_uu.shtml

      http://www.mmm.fi/fi/index/tutkimus/maatalous.html

    • Mitä yhteistä on lääke- ja autoteollisuuden päästöhuijauksilla. Yhteinen tekijä on ihmisten huijaaminen uskottelemalla parempaa kuin todellisuudessa on. Manipuloidaan tutkimustuloksia ja näin saadaan paperilla näyttämään, että kaikki toimii, vaikka päästöt käytännössä ovat sieltä ja syvältä, eli päin per’sikkamaata.

      • Pillereidenpäästöt

        Mistähän löytyisi se tutkija, joka paneutuisi pillereiden "päästöihin" samalla tarmolla mitä Wv:n päästöihin on paneuduttu?


      • Suosittelija
        Pillereidenpäästöt kirjoitti:

        Mistähän löytyisi se tutkija, joka paneutuisi pillereiden "päästöihin" samalla tarmolla mitä Wv:n päästöihin on paneuduttu?

        Kannattaa etsiä THL:n superviisaasta henkilökunnasta!


      • rokotellaan
        Pillereidenpäästöt kirjoitti:

        Mistähän löytyisi se tutkija, joka paneutuisi pillereiden "päästöihin" samalla tarmolla mitä Wv:n päästöihin on paneuduttu?

        THL on kuulemma keksinyt uuden rokotteen, jolla kaikki folkkarit rokotetaan ja siten tietokonevirus kuolee rokotteeseen.
        Uudet rokotteet postitetaan viruksen omaaville folkkarin omistajille.
        Ja sitten omistajat saavat ihan itse rokottaa saastuneen folkkarinsa.

        Luultavasti noihin pilsu kuoniinkin THL keksii jonkun rokotteen.


    • uskon.Evaa

      Biohakkaan salaatinlehdet ja tomaatit viipaleiksi. Sitten laitan ne tehosekoittimeen. Biopiimää 4dl sekaan ja sekoitan.
      Ryystän näin tehtyä biokeittoa välipalajuomana tai kasvisruokana. Resepti on Evan antama. Sanoo tällä vatsan toimivan kuin hyvin öljytyn Sinkerin.

      • savonmuanskepo

        Mie taas uson Aatamiin.


      • TeiniEeva

        Mikä on sinkeri?


    • http://yle.fi/uutiset/vaihtoehtohoidot_saavat_tiedemaailman_kiihtymaan__oikeita_parannuskeinoja_vai_taytta_petosta/8364136

      Lääketeollisuuden masinoima lääketieteen suurin huijaus on paljastumassa epäilijöiden, eli terveen skeptisesti ajattelevien toimesta. Ajan saatossa henkinen kasvu voittaa materialismin ja uskolla, uskomuksilla ja ennakkoluuloilla kyllästetyt kolmen konstin timpermannit (puukko, piikki ja pilleri) saavat väistyä. Käykö näin jo esim. Myllykankaan elinaikana sen aika näyttää.

      https://www.youtube.com/watch?v=iVLWm6Yoo-w

    • Edelleen nyky-yhteiskunnassa ääripäät määrää miten yhteiskunta häärää ja ääripäillä on aina oma lehmä ojassa. Yhteisestä hyvästä ei niin väliä, vaikka yhdessä toimien saataisiin paljon enemmän aikaan.

      Ellei yhteisestä kakusta saada omalle lautaselle suurinta siivua ei se ole kannatettavaa. Näinhän päättäjät toimii ja päättää.

      http://dissidentti.org/sairastuminennyky-yhteiskunnassa.html

      • qwertzui

        Tarkoitit varmaankin, että skeposet ovat lehmineen syvällä syvässä ojanpohjassa.


    • Lääketeollisuuden pitäessä tiukasti suitsista kiinni ja laittaessa tiedeyhteisölle silmälaput ja korvapallot korviin on tutkijan näköala varsin rajoittunut. Näin ollen dosentin on ravattava kilpailuyhteiskunnan määrittämää ravirataa markkinavoimien tahtiin. Sivuille vilkuilua ei suvaita ja jos luontaisesti laukalle lankeaa on seurauksena armotta hylkääminen.

      Näin toimii kilpailuyhteiskunta ja eri instituutiot omia etuja ja tarkoitusperiä ajaen. Toisin ajattelu ja luontainen opetetun ja oppien kyseenalaistaminen on kulloisenkin uskonkäsityksen mukaan pannaan julistettu. Luontaisella tarkoitan ihmisen omia kokemuksia, jotka sotivat ’viisaiden’ oppeja ja määritelmiä vastaan.

      Oppi ei ehkä ojaan kaada, mutta väärä oppi hidastaa tiedon kulkua.

      http://keskustelu.skepsis.fi/Message/FlatMessageIndex/386370?Page=1#386407

      Lainaus keskustelusta:

      Fundeeraaja osuu melkein asiaan. Lääkäreiden eettisissä
      ohjeissa mainitaan, että potilas pitää ottaa huomioon
      kokonaisvaltaisesti. Hoidot ja lääkkeet tietenkin ohjeistetaan
      valitsemaan tutkitulta pohjalta.

      Tämä ei kuitenkaan onnistu, koska resurssit ja ehkä myös
      perinne. Vaihtoehtohoidoissa tyypilliseseti potilaan
      kohtaaminen on aivan ylivertaisen hyvää ja siitä olisi hyvä
      ottaa oppia. Itse olen joskus jossain ehdottanut ratkaisuksi
      lääkäri-assistentti -paria, missä lääkäri hoitaa lääkinnän
      ja assistentti kohtaamisen ja muun jutustelun. Lääkäreitä
      ei ehkä voi millään kouluttaa niin paljon, että heillä
      olisi jokaiselle potilaalle tunti aikaa joka kerta

      • Sitä-odotellessa

        Joko kohta saamme käyttöön sen miljardeja säästävän energiajumputtimen?


      • jkoåäörewq

        Skepo, sitä ootellessasi voit jumputtaa ihan täysillä omaa anustasi.


      • seuraava.potilas

        Kiinalainen lääketiede on kuulemma edellä ainakin länsimaista vastaavaa potilaan kohtaamisessa. Siellä potilas kohdataan kokonaisvaltaisesti.
        Meillä potilaalle kirjoitetaan lääkemääräys...ja se kohtaaminen onkin sitten siinä


      • ”Tämä ei kuitenkaan onnistu, koska resurssit ja ehkä myös perinne.”

        Perinteisesti lääkärit ovat olleet ylempää kastia ja potilaat ovat mitä ovat. Näillä eväillä mennään nykyisinkin, mutta eväät alkavat olla syödyt ja resurssipula yhä enenevässä määrin priorisoi sen, ken pääsee nauttimaan käypähoidosta. Maksukyiset saavat lääketieteen jalostamaa hoitoa kolmen konstin timpermanneilta ja rupusakki, joilla ei ole varaa saavat tyytyä tältä osin mopen osalle.

        Ei niin huonoa, ettei löydy tilanteesta jotain hyvääkin. Lääketieteellisten hoitojen kallistuessa tavan kansalaisten ulottumattomiin joutuvat ihmiset pakon edessä kokeilemaan hoitoja, joista toinen, saman moinen on apua saanut. Tilanne saattaa hyvin nopealla aikataululla poikia yllättäviä terveysvaikutuksia käypähoitojen ulkopuolisten hoitovaihtoehtojen yleistyessä. Ihmiselle luontaisena ja ilmaisena hoitomenetelmänä esim. energiahoito vääjäämättä tulee nousemaan kansalaisten perusterveydenhoidoksi olipa ’viisaat’ mitä mieltä tahansa.


      • Bioenergiahakkerointi

        Voidaanko miljardeja säästävä energiajumputin laskea osaksi biohakkerointia?


      • ”Voidaanko miljardeja säästävä energiajumputin laskea osaksi biohakkerointia?”

        Energiajumputtimestaan hokijalle voisi todeta, että pienellä munallakin on isompi sielu ja kysymyksenä; kumpi oli ensin, kana vai sinä ja tulitko maailmaan kylkiäisenä ilman ajattelu kykyä.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Munamies

        Onneksemme ei maailmaa voi skeposilla täyttää.
        Vaikka heillä olisi maailman suurin energiajumputin,
        ei he osaisi sitä käyttää.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Muuli

        Maailman sivu on valtaapitävät tarvinneet hyviä ’kyntöhevosia’, jotka eivät kyseenalaista vallitsevia oppeja. Jalostuksen tuloksena voisi muulia verrata skeposee vaikka skeponen kaikesta päätellen tiedostaakin itsensä kanssaihmisiä jalostuneemmaksi. Muuli ei ehkä osaa näin ’viisaita’ ajatella, mutta mene ja tiedä.


      • Asian-vierestä

        Kovasti tuli juttua munamiehistä, munista , kanoista, muuleista ja muista mutta et kuitenkaan vastannut kysymykseen.


      • TLTL
        Asian-vierestä kirjoitti:

        Kovasti tuli juttua munamiehistä, munista , kanoista, muuleista ja muista mutta et kuitenkaan vastannut kysymykseen.

        Kommenttisi on täysin asiaton.
        EKP puhuu täyttä asiaa toisin kuin sinä, palstanpilaaja!


      • Asian-vierestä kirjoitti:

        Kovasti tuli juttua munamiehistä, munista , kanoista, muuleista ja muista mutta et kuitenkaan vastannut kysymykseen.

        Vaikka muuli ei hevosen ja aasin risteymänä voikaan pääsääntöisesti lisääntyä on poikkeuksia tavattu. Samoin skeposten synty on pitkän päälle jalostuksen tulos, mutta poikkeuksiakin lienee. Instituutioiden opetuksen osuessa otolliseen maahan saa alkunsa ylimielisen ilkeä suhtautuminen kanssaihmisiä kohtaan. Tätä ei tietenkään saa sanoa ääneen vaan nöyrästi kunnioittaa heidän jalorotuisuuttaan.

        Hevosen ja aasin risteymä on käyttökelpoinen monissa toimissa ja tämän ovat suitsista kiinnipitävät huomanneet ja samoin on skeposten laita. Valtaapitävät ovat kautta-aikain käyttäneet hyväkseen skeposten käyttökelpoisia ominaisuuksia kuten pyrkyä maailman valtiaaksi ylitse muiden. Minäkuvan kehittyessä tallautuu sisäinen tietoisuus superegon jalkoihin ja skeposten ylistämä ns. rationaalinen ajattelu ottaa ylivallan. Siihen kun lisätään oma etu kanssaihmisten kustannuksella on mm. SOTE-sopan kaltainen soppa valmis.

        Asian-vierestä; kirjoitti. ”Kovasti tuli juttua munamiehistä, munista , kanoista, muuleista ja muista mutta et kuitenkaan vastannut kysymykseen.”

        Skeposet eivät edes halua etsiä vastauksia kysymyksiin vaan heillä on valmiina omia tarkoitusperiä varten jalostetut vastaukset kysymyksiin.


      • jumputtavatskepot
        EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Vaikka muuli ei hevosen ja aasin risteymänä voikaan pääsääntöisesti lisääntyä on poikkeuksia tavattu. Samoin skeposten synty on pitkän päälle jalostuksen tulos, mutta poikkeuksiakin lienee. Instituutioiden opetuksen osuessa otolliseen maahan saa alkunsa ylimielisen ilkeä suhtautuminen kanssaihmisiä kohtaan. Tätä ei tietenkään saa sanoa ääneen vaan nöyrästi kunnioittaa heidän jalorotuisuuttaan.

        Hevosen ja aasin risteymä on käyttökelpoinen monissa toimissa ja tämän ovat suitsista kiinnipitävät huomanneet ja samoin on skeposten laita. Valtaapitävät ovat kautta-aikain käyttäneet hyväkseen skeposten käyttökelpoisia ominaisuuksia kuten pyrkyä maailman valtiaaksi ylitse muiden. Minäkuvan kehittyessä tallautuu sisäinen tietoisuus superegon jalkoihin ja skeposten ylistämä ns. rationaalinen ajattelu ottaa ylivallan. Siihen kun lisätään oma etu kanssaihmisten kustannuksella on mm. SOTE-sopan kaltainen soppa valmis.

        Asian-vierestä; kirjoitti. ”Kovasti tuli juttua munamiehistä, munista , kanoista, muuleista ja muista mutta et kuitenkaan vastannut kysymykseen.”

        Skeposet eivät edes halua etsiä vastauksia kysymyksiin vaan heillä on valmiina omia tarkoitusperiä varten jalostetut vastaukset kysymyksiin.

        Kaikki jumputtavat skeposet ovat biohakkeroijia.


    • Biohakkerointi

      Biohakkerointi on aivan luonnollista eli bioloogista hakkerointia. Sillä sitä me kaikki osaamme ihan vauvasta vaariin eli biohakkerointi on meillä geeneissämme ja siksi me kaikki osaamme luonnostaan biohakkeroida!
      Harrastakaa luonnonmukaista biohakkerointia , niin kehitytte henkisesti ja fyysisesti yliihmisiksi, kuten Aadolf Hitler!

    • Olkoon uskonto ja usko mikä hyvänsä on johtajilla oma etu etusijalla ja kansalaisten uskoa käytetään oman edun tavoitteluun siekailematta, mutta ei sikailematta..

      http://yle.fi/uutiset/pyhimykseksi_puolella_miljoonalla__vuotaneet_asiakirjat_paljastavat_vatikaanin_korruption/8429939

      Näin myös tiedeyhteisössä

      http://yle.fi/uutiset/tiedeyhteisot_huolissaan_virheellisen_tiedon_leviamisesta__mututiedon_levittaminen_voi_olla_myos_tahatonta/8418778?ref=leiki-uup


      ”– Oma käsitykseni on, se että tieteessä tulisi aina säilyä epävarmuus ja mahdollisuus kyseenalaistaa saavutettuja tuloksia. Tieteessä on paljon tuloksia, jotka on niin hyvin perusteltu kuin tällä hetkellä voi, mutta aina kuitenkin säilyy se mahdollisuus, että tehdään uusi tutkimus, joka korjaa tai täsmentää asiaa.”

      ”– Vaihtelee siis aiheesta riippuen, miten nopeasti tutkimustulokset saavat yleisen hyväksynnän tiedeyhteisön piirissä, sanoo Niiniluoto.”

    • Näin on käynyt myös energiahoidon tutkimisen kanssa, ettei kukaan tutkija ole huomannut tai uskaltanut tutkia mitä energiahoidon aikana tapahtuu.

      http://www.iltasanomat.fi/terveys/art-1444273516983.html

      ”Pitkään on jo tiedetty, että solujen pinnalla on viestintää, mutta kukaan ei ole aiemmin hoksannut seurata niiden sisäistä elämää. Ivaskan tutkimusryhmän väitöstutkija Jonna Alanko osoitti mikroskooppikuvista, että syöpäsolun selviytymisen kannalta elintärkeät viestit välittyvät paljon pidempään ja monistuvat enemmän kuin aiemmin on ajateltu.

      Uusi havainto mullistaa syöpätutkimuksen. Soluja on tutkittu pitkään ja aiheesta on tehty useita tutkimuksia.

      – Kukaan ei ole koskaan aiemmin huomannut sitä. Tarvittiin nuori ja ennakkoluuloton tutkija, Ivaska kehuu.”

    • Anonyymi

      Mitenkäs tutkijat suhtautuvat siihen, jos "itseoppinut" biohakkeroija, jolla on tulehdus-kipusairaus, kuuntelee kehon viestejä ja keho sanoo, että syö herkullista luomu Jaavan kanelia, älä mauttomampaa Ceylonin kanelia, vaikka pelotellaan kumariinilla ja syövällä.

      Eivätkös samat aineet, joita pidetään myrkyllisinä, usein ole myös niitä, jotka voivatkin toimia parantavasti ? Kuinka on kumariinin kanssa, kertooko kehoni, että siitä on minulle hyötyä, tulehduksien poistajana ym, kun sitä niin himoitsen ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe