Clinton on eläinperäisellä!

Hillarylla_Armour

Presidentinvaalikampanjaa käyvä Hillary Clinton on julkistanut terveystietonsa, kampanjaansa liittyen. Hänellä on kilpirauhasen vajaatoiminta ja siihen lääkityksenä eläinperäinen kilpirauhaslääke Armour Thyroid.

Clintonilla on maailman parhaat lääkärit, ja hänelle on lääkkeeksi valittu Armour Thyroid. Suomessa Endokrinologiyhdistys haluaa, ilman perusteluja ja ilman viitteitä, kieltää eläinperäiset. Mikä Suomen Endokrinologiyhdistystä vaivaa? Ihan oikeasti?

http://www.clickondetroit.com/news/politics/doctor-gives-clinton-clean-bill-of-health/34470172

30

145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • t2_on_superT3

      Tietääkseni vasta tämän vuoden alkukuukausina julkistettiin tutkimukset T2-hormonin vaikutuksista. Eläinperäisessä tuota kakkosta on valmiina. Muulloin sitä syntyy dejodinaasilla T3:sta
      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25343227
      Suomessakin on satoja potilaita joiden keho ei siedä vähääkään T4-hormonia, mutta muille eläinperäinen tai synteettinen yhdistelmä on toimiva. Lienee tiedossa että eläinperäinen on kauimmin käytetty lääkitys vajikseen?

    • Camilla_kieltää_Suomessa

      Hullu-Camilla on kieltänyt eläinperäisen käytön! Suomessa potilaat eivät saa maailman parasta kilpirauhaslääkettä. USA:ssa on toisin!

      • Camillatietää

        Olisko niin, että Camilla tietää mikä on bisneksessä parasta?


      • kieltää_teholääkkeet

        Ei tainnut endo-kamalla ehtiä kieltämään John Kennedyn T3-monoterapiaa :-)


    • Kansalle_myös_Armouria

      Monessa massa tehdään nyt Clintonin johdosta kysymyksiä Lääkäriliitoille ja viranomaisille. Hyvä hyvä!

      Mikä selitys Suomen Lääkäriliitolla on siihen, että Suomessa ei saa eläinperäistä? Siis nyt kiireesti ja oikeasti Lääkäriliitto, mikä on selitys? Maailman vaikutusvaltaisimpiin kuuluva Clinton saa eläinperäistä. Miksi rikkaat ja kuuluisat presidenttiehdokkaat saavat eläinperäistä, mutta kansalle syötetään Thyroxinia?

    • Clinton_Armourilla

      Presidenttikisaa johtavan Hillary Clintonin lääkitys on merkityksellinen kansainvälisesti. Näin korkeassa asemassa olevalla henkilöllä on parhaat mahdolliset lääkärit. Clintonille on valittu lääkkeeksi eläinperäinen Armour Thyroid. Clintonin lääkettä on mielestäni mahdotonta kieltää Suomessa, jonkun Endokrinologiyhdistyksen puheenjohtajan kasvojen menetyksen takia.

      • Walter_Reed_Center

        > Clintonin lääkettä on mielestäni mahdotonta kieltää Suomessa, jonkun Endokrinologiyhdistyksen puheenjohtajan kasvojen menetyksen takia. <
        Lienee tiedossa että Suomenkin endoyhdistys komppaa kaikessa läketeollisuuden rahoittamia kahta USA:n vastaavaa yhdistystä. Lääketeollisuuden rahoista riippumatta taitaa National Military Medical Center tehdä oma tutkimuksiaan:
        http://press.endocrine.org/doi/abs/10.1210/jc.2012-4107
        (Vielä myönteisempi olisi tulos eläinperäisen kannalta jos potilaat eivät olisi T4:lläkin välttävästi pärjääviä!)


      • kolme_lääkitystä_test

        > ... taitaa National Military Medical Center tehdä oma tutkimuksiaan
        Ja heillä valmisteilla on uusi tutkimus jossa kolme lääkitysvaihtoehtoa: T4, eläinperäinen ja T4 T3-yhdistelmä (Thyrolar-pillerit):
        https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT02317926


    • Tasaarvot

      Paremmille ihmiselle paremmat lääkkeet ja huonommille huonommat.
      Eikös se hoito näin mene?

      • hoidonestoyhdistysriesa

        Jep. Suomessa on puoli miljoonaa kilpirauhasen vajaatoiminnasta kärsivää potilasta. Melkein puolet hoitamatta, kun Camala Scheisselin-Mäntin luotsaama Suomen endokrinologiyhdistys ohjeistaa tk-lääkärit olemaan hoitamatta. Hoito on kuulemma niin kamalan "vaarallista" että parempi on antaa potilaan kärsiä vuosia ja vuosikymmeniäkin ja samalla kerätä lisäsairauksia.
        Tosiasiassa T4- ja T3-lääkkeet ovat niin turvallisia että niitä käytetään terveillekin psykiatrian puolella.
        Tosiasiassa T4- ja T3-lääkkeet ovat niin turvallisia että vuosikymmenien kokemuksella professori Matti Välimäki määrää koehoidon monioireisille potilaille. Kuulemma auttaa kahdessa tapauksessa kolmesta


      • Hillaryn_lausunto

        Tässä Hillary Clintonin lääkärin virallinen lausunto Clintonin terveydestä. Lausunto on annettu presidentinvaalikampanjaa varten.

        Kilpirauhasen vajaatoiminta kerrotaan, ja siihen lääkityksenä Armour Thyroid. Lääkettä ei mitenkään muuten kommentoida, vaan sitä pidetään itsestään selvänä.

        Tulostakaa tämä ja antakaa aina lääkärillenne. Lääkärinne ymmärtää kyllä tämän tärkeyden.
        http://online.wsj.com/public/resources/documents/clintonhealth2015.pdf


    • auttaa-oikeasti

      Minäkin sain elämäni takaisin armour thyroidilla, kiitos Herralle! :)

    • Merkkihenkilöillä_T3

      USA:n National Military Medical Center viittaa kintaalla Endokrinologiyhdistyksille. Endot saavat hölistä omiaan, mutta USA:n presidentit ja tärkeät sotilashenkilöt hoidetaan ihan toisella tavalla. Erityisesti, he saavat kaikki, jos vajaatoiminta, T3 hormonia.

      • kunnollista_saaatava

        > ... saavat kaikki, jos vajaatoiminta, T3 hormonia.
        T4 (Thyroxin ym:t) onkin suuri huijaus. Lääkärinvalan vastainen. "Pelkällä tyroksiinilla (T4) hoidetuilla potilailla yleinen hyvinvointi ja muistitoiminnot ovat huonommat kuin verrokeilla tai väestössä keskimäärin" (Välimäki 2013)
        Tottakai tärkeiden henkilöiden suorituskyky oltava paras mahdollinen


    • whatwasthebill

      Miksi katsotte asiaa vain yhdestä näkökulmasta ja väännätte kaikki faktat todisteiksi omasta näkemuksestä? Clintonin lääkitys on aloitettu aikana, jolloin T4 lääkettä ei oltu vielä keksitty. Muutama vuosi sitten hänellä oli veren hyytymä aivoissa - varmaan lääkkeen sivuoire.

      • outoja_väitteitä

        > ... aikana, jolloin T4 lääkettä ei oltu vielä keksitty.
        Mistä moinen tieto? MIksei kiireesti vaihdettu huonompaan T4-lääkkeeseen?
        "Pelkällä tyroksiinilla (T4) hoidetuilla potilailla yleinen hyvinvointi ja muistitoiminnot ovat huonommat kuin verrokeilla tai väestössä keskimäärin " (Prof Välimäki Lääkärilehdessä)


    • Sukulaiseni on juuri hankkimassa eläinperäistä tätä lääkettä. YKSIKÄÄN Suomen laboratorio ei suostu ottaamaan verinäytteestä kaikkia vasta-aineita joten näyte lähtee jenkkilään tutkittavaksi ! Jos näyte TODISTAA, että on käytettävä eläinperäsitä ( 50 vuotta markkinoilla ollut ) lääkeainetta on haettava lupa ( maksullinen vuosilupa ) lääkkeen saamiseksi käyttöön Suomessa ! Suomessa on vain noin 30 lääkäriä, joilla on lupa määrätä tätä lääkeainetta käytettäväksi ! Mutta ei sukulaiseni ollut hämmästynyt; sen jälkeen kun kävi Tallinnassa magneettikuvauksissa ( kolme kuvaa maksoi 507 euroa ) koska Suomesta ei saanut lääkärin lähetettä ja RAHALLAKAAN ei Suomessa siksi saanut kuvantamista ( kuvat myöhemmin tutkinut suomalainen lääkäri totesi ne parempilaatuisiksi kuin Porissa otetut ). Suomi on läpikotaisin suuryritysten LAHJOMA maa . Julkiset todisteet kimmoleaks.fi ! Iltalehti 19.2. 2013 "Miljoonien rahavirrat puolueille." Jorma Heikkinen: "Puolueille ei maksettu rahaa turhaan." ...Rahalla on saatu "omanlaista lainsäädäntöä". Suomessa siis JULKISTEN todisteiden mukaan voi suuri yritys tai vakuutusyhtiö voi OSTAA lainsäädäntöä itselleen ! Poliisi ei saa TUTKIA tällaista lainsäädännön ostamista; EOA päätös 876/2/05 .."Poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa." Sekä Suomen PERUSTUSLAIN 118 § .."Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset ...syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa." Moniko ihminen on KUOLLUT Suomessa tämän "lainsäädännön" ostettavauuden takia tässäkin lääkeasiassa ? Tein tästä Suomen "tilanteesta" jo 2006 ihmisoikeusvalituksen ( EIT 24221/06 ).... miksi Suomessa yksikään oikeusaste ei tutki lainsäädännöllisiä ihmisoikeusloukkauksia / miksi poliisi ei niissä saa suoritta edes esitutkintaa .... kaikki asiakirjat TUHOTTIIN Strasbourgissa 27.3. 2009 ! Miten tuhoaminen tapahtui ? JULKINEN asiakirja EOA kansliapäätös 1350/4/08 ... jääviyksiä Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa ei voida tutkia, "vaikka kysymyksessä olisi Suomen valtion valitsema henkilö". Voinkin VAIN toivottaa onnea hengen ja terveyden kannalta tarvittavan lääkkeen hankkimiseksi ! Suomi on LÄPIKOTAISIN LAHJOTTU ! Olin jo 9.12. 2005 valmis tämän todistamaan Valtakunnanoikeudessa kun tein Eoa päätöksen 876/2/05 kaltaisen SYYTEILMOITUKSEN sinne ... se poistettiin käsittelystä 8 kuukauden diariinkirjaamisen jälkeen ! Nyt siis PL 118 § koskee sitä TAKAUTUVASTI ?

      • sekoilun_oikoilua

        >> haettava lupa ( maksullinen vuosilupa ) lääkkeen saamiseksi käyttöön Suomessa ! Suomessa on vain noin 30 lääkäriä, joilla on lupa määrätä tätä lääkeainetta käytettäväksi <<
        Valhetta ja puurojen ja vellien sekoittamista. Maahantuoja voi suuria määriä myytävälle lääkkeelle hankkia anoa yleistä myyntilupaa. Eläinperäisille ja Liothyroninille ja Novothyralille ei ole kannattanut hakea. (Eikä muillekaan yhdistelmäpillereille: Liotrix, Thyrolar, Combithyrex, Prothyrid, Dithyron.)
        30 on arvio oikeasti osaavista kilpirauhaslääkäreistä. Eläinperäistä saa määrätä kuka tahansa muu lääkärinoikeudet omaava kuin ne kolme valviran ajojahdissa oikeutensa toistaiseksi menettänyttä (Tiina Keldrima, Taija Somppi, Mika Kivimäki).
        Tilaston mukaan T3.lääkettä käyttää yli kolmetuhatta potilasta joten sitä määrääviä lääkäreitäkin on oltava paljon.
        Kilpirauhassairauksissa ei käytetä magneettikuvausta (jota Cityterveys on alkanut tehdä aikaisempaa halvemmin hinnoin). USA:ssa analysoitaviksi lähtevät vain rT3-mittaukset. Joita tosiaan korruptio-Suomessa ei enää saa. Hirveän päljon mädännäisyyttä on etenkin endokrinologiyhdistyksen ja valviran ja THL:n toimissa.


    • Pitää olla funktionaalinen lääkäri, joka voi tätä lääkeainetta määrätä ( eläinperäinen ) . Mutta tutkituttakaa itsenne sillä ulkomaille lähetetyllä verikokeella; se todistaa kumpaa lääkettä tarvitsette. Mustakaa, että kaikkien lääkeaineiden plasebovaikutus on 40 - 60 % ; tätä Suomen lääkärit eivät ymmärrä lääkkeitä määrätessään ; lisäksi mm. flunssa tms saattaa vaatia suurempia annoksia ? Tämä EI ole lääketieteellinen neuvo, tämä on käytännön kokemus usealta tutultani, joka käyttää tai käytti T4 :ää . Voi myös löytyä toinen sairaus joka on ollut vajaatoiminnan PIILOTTAMA ( tai sen lääkityksen ) kuten adissonin tauti; joka pitää pois-sulkea . Eräällä tutullani se löytyi vasta 3 vuorokauden koomassaolon jälkeen ... henki onneksi säästyi ! On törkeää, että näitä verikokeita ei Suomessa suostuta tutkimaan ! Nyt painostusta Suomen lainsäädäntölahjonnan ja JÄRJESTELMÄLAHJONNAN lopettamiseksi !

      • eläinperäiselläHoito

      • Kaikki_määrää

        Kaikki lääkärit voivat määrätä kaikkia T3 lääkkeitä, sekä synteettisiä että eläinperäisiä. Kaikki terveyskeskuslääkärit, kaikki yksityiset, kaikki. Ei tarvitse olla mikään erikoislääkäri.


    • tullikinosallistuu

      Periaatteessa voivatkin. Vaan eivät määrää, koska eivät joko a) osaa tai b) osaavat, mutta eivät uskalla, koska sitten on vaarana, että Valvira tulee "tutkimaan", eli vie luvat. Tällaisessa tutkinnassa on lukuisia hyviä ja päteviä lääkäreitä tälläkin hetkellä. Jos joku vielä väittää ettei menossa ole ajojahti, niin on väärässä.

      Erityisesti funktionaalisia, kokonaisvaltaisia, integraalisia lääkäreitä vainotaan. Heidät halutaan pois pelistä nopeasti. Nämä asiat ovat hyvin pienen piirin käsissä ja likaisiakaan keinoja ei kaihdeta. Viimeisimpien tietojen mukaan ei myöskään laittomia keinoja.

      • Ajojahti_

        Juurikin näin. Endot haluavat T3 -lääkkeen vain itselleen (vaikka eivät osaa sillä hoitaa, ja halveksivat kilpirauhaspotilaita muutenkin).

        Myös laittomat keinot ovat olleet mukana, vaikkapa perättömät ilmiannot ja valehtelu potilaiden tapahtumista (oikeat löytyvät onneksi papereista, kunhan potilas tilaa kaikki paperit tarkkaan). Likaista touhu on ollut jo vuosia, hyvin likaista. Periaatteessa siis lääkettä saavat määrätä kaikki, on turvallinen ja vanhalääke, mutta ajojahdin takia lääkärit eivät uskalla.


    • puhtaitapulmusiako

      Niin, miettikääpä tätä. Perättömiä ilmiantoja vain siksi, että halutaan tehdä kiusaa ja putsata kentältä toisin ajattelevat ja potilaita hyvin hoitavat lääkärit. Mukana tässä on sairaaloiden johtavia endokrinologeja, Sosiaali- ja terveysministeriön, sekä Valviran viranomaisia, THL:n viranomaisia, sekä nyt myöskin Tulli. Ja asia on edelleen kesken ja vireillä Korkeimmassa hallinto-oikeudessa. Kaikki aiemmat käsittelyt Hallinto-oikeudessa Valvira on hävinnyt. Tuomariäänin 3-0. Nyt mietityttääkin, etä kuuluuko KHO:n asiaa käsittelevä joukko tähän samaan "kerhoon". Onko maamme piirit jo niin pienet? En yllättyisi siitäkään enää lainkaan.

    • herätkää

      Ilmiannot ovat olleet tärkeitä potilasturvallisuuden kannalta. Ne käsitellään asianmukaisesti Valviralla. Puoskareilla on tietenkin mahdollisuus antaa oma vastineensa. Perättömät ilmiannot hylätään.

      • kenenköhän_vika

        Välimäelle tuli lukutaidoton ja ilmeisen kuurokin miespotilas joka clearingin jälkeenkin jatkoi täydellä annoksella, pulssi 140. Olipas tyhmä!
        Välimäki teki ilmiannon määränneestä LÄÄKÄRISTÄ. Vielä tyhmempää!
        Varsinkin kun ei vaivautunut soittamaan ja kysymään annosohjeista.


      • ei-edes-hyviä-tapoja

        Miksi lääkäri tekee ilmiannon eikä noudata lääkärin eettisiä velvollisuuksia?


    • BillieX

      Perättömät ilmiannot ovatkin sellaisia, joissa on väärennetty ja vääristelty asioita. Selviävät kyllä potilaan papereista. Toivottavasti nämä väärentäjät jäävät kiinni. He ovat niitä todellisia puoskareita.

      • Vääriä_ilmiantoja

        Tiedetään varmaksi, että ainakin osa näistä endokrinologien tekemistä ilmiannoista on vääriä ilmiantoja. Potilas on tilannut paperinsa ja kas, on täysin eri tuloksia ja eri tekstiä kuin ilmiantaja-endokrinologilla.

        Rikosilmoitusta pukkaa. Olkaa endot siitä varma. Jokainen väärä ilmianto tullaan tekemään rikosilmoitus.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      539
      3949
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3454
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3070
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2362
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2220
    6. 227
      1678
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1417
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1319
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      96
      1309
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1100
    Aihe