Miten on mennyt??

No99VV

Kiinnostas tietää miten hiustenlähdöstä kärsivillä menee nykyään, onko ollut apua tuotteista joita käytätte? Tässä lyhyesti oma.......

Kohta tulee kaksi vuotta täyteen kun aloitin käyttämään finasteridia. Hiustenlähtö ei ole loppunut, varmastikin vain hidastunut. Päälaelta en ole leikannut hiuksia finasteridin käytön aikana, ainoastaan siistinyt ja tasannut joten päälaella on pitkiä hiuksia joilla pystyy peittämään harvemmat kohdat, Nanogen Fibreistä ollut suurin hyöty, jolla saa peitettyä pahimmat kohdat.

Revivogenin aloitin vähän aikaa sitten, koska tilanne alkaa pikkuhiljaa olemaan semmonen että ei ole mitään tehtävissä, pitää ottaa viimeiset keinot käyttöön. Nisimiä käytin aikasemmin mutta kiinnostus lopahti käyttää, varmasti aktiivinen käyttö ois helpottanut mutta kyseinen aine sai sen verran paskat haukut että lopetin käytön.
Myös Evonian Hair Booster ja soijatuotteet käytössä joilla vaikutusta DHT:n. Rogainettakin käytin aluksi, mutta hengenahdistus ja rintakivut oli liikaa että oisin jatkanut kyseistä tuotetta.
Kaikki luontaistuotteet, vitamiinit ja muut turhakkeet(laserkampa), mitä netistä oon lukenut, ei niistä ole apua DHT;stä johtuvaan hiustenlähtöön, paljon huijataan ihmisiä.

Ja tässä on viimeaikoina elämässä ollut kaikkea muutakin paskaa niin stressi nopeuttanut hiustenlähtöä, voin nähdä vuoden päästä itsessäni jotain samaa kuin Stathamissa jos ei tuo Revivogen rupea yllättäin tehoomaan. Mutta mitkä on on sitten kaikkien reaktiot ja kommentit kun meikä alkaa pitää kaljua, kun aina ollut tuuhea tukka ja tälläkin hetkellä noilla tuuhenteilla saa pään näyttämään siltä että hiukset kunnossa.

2

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hmn

      Rogaine auttoi merkittävästi, hiukset palautuivat
      merkittävästi. Päänahka kutisi vietävästi.
      Sitten finasteridia, taas tuli paljon takaisin.
      Samanaikaisesti oli valtavasti stressiä, se vei tulleet,
      mutta lisää ei lähtenyt.
      Kävin hiustensiirrossa, nyt on tilanne hyvä.
      Toistaiseksi

    • tietää_

      Itse käytin 5 vuotta Rogainea ja samalla pidin lyhyttä tukkaa. Jossain kohtaa huomasin, että ahdistusoireet ja aivosumu johtuu Rogainesta, niin lopetin käytön siihen. Seurauksena oli, että päänahka alko taas kutiseen ja kuivuun sekä hiuksia irtoili suuria määriä. Aika äkkiä sitten aloin vaan veteleen höylällä täyskaljuks ja sillä mennää elämä loppuun saakka. Mitään finasteridia en koskaan alkanut käyttään, koska sen sivuoireet on liian suuret hyötyihin verrattuna.

      Sun kannattaa leikata nyt lyhyempi tukka, että on sitten myöhemmin helpompi hyväksyä kaljuuntuminen. Kaduilla näkee miehiä, jotka pitää kynsin ja hampain pitkää tukkaa, vaikka päälaki on pahasti kaljuuntunut! Kyseiset herrat eivät varmaan itse tajua, että miten tyhmältä ja säälittävältä selainen tyyli näyttää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8146
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2502
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2223
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      21
      1898
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1634
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1469
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1435
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1153
    Aihe