MDMA-laskut/jälkiolot

Hihhulivaan

Tuli tossa pe-la yönä otettua MDMA kristallina. En juonut yhtään. Nyt on ihan saatanalliset olot, melkeen pahemmat kun eilen laskuissa. En saanu nukuttua ku vasta viime yönä. Meinaa laatta lentää, päätä särkee. Vähän semmonen krapulainen olo :O Mutta ei kuitenkaan ihan. Syötyä en meinaa saada, ei vaan uppoa alas. Ohimoihin sattuu(sen voisin luulla olevan leukojen jauhamisen syytä). Hikoilen jos vaikka kävelen jonkun 500 metriä. Kädet tärisee. Väsyttää muttei pysty nukkua. Tuskanen olo. Onko tämmöset fyysiset oireet ihann normaaleja MDMA:n jälkioireina?? :O Kauan nää voi kestää? Ei mulla oo koskaan ennen tällästä ollu. Henkisesti paska fiilis on saattanu olla jälkikätee, mutta ei kyllä tämmönen.

27

14195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hihhulivaan

      Juomisella siis tarkoitan, etten juonut alkoholia. Vettä kyllä join.

      • vetäjä

        vedä lisää....sut pitäs vetää!!!!!!!!!!!!!!


      • Anonyymi
        vetäjä kirjoitti:

        vedä lisää....sut pitäs vetää!!!!!!!!!!!!!!

        Vetäjä hei, ennen ku pääsin lukemaan täältä yhtään mitään, niin odotin jo kaltaistesi mulkku juttien vammaisuutta. Häpeä varjoasi saatanan paskakasa.


      • Anonyymi

        Minä suosisin ehkä jotain elektrolyytti juomia/jauhetta, sillä vesi tule jossain kohtaa suoraan läpi, koska olet hikoillut ja virtsannut kaiken tarpeellien jo ulos, siksi elektrolyyttijauhe, tai edes suola olisi hyvästä.


    • Hihhulivaan

      En oo vetäny piriä enkä viinaa... Kumpaakaan en käytä ollenkaan. MDMA:ta 3-4 kertaa vuodessa. OON KAMALA NISTI HYI MUA, ku käytän muutaman kerran vuodessa hUUmeita.
      Ei täältä näköjään saa asiallista vastausta. SUOLI24...

    • q3rq3r

      Oisko kuitenkin ihan vaan nestehukkaa ja huonoa ravitsemustilaa. Päänsärky on nestehukan yleisin merkki. Näin kesäaikaan sitä nestettä voi oikeasti kulua kehosta monta litraa ja jos olet juonut vaan lasin pari vettä silloin tällöin niin ei ole ihan riittänyt. Juoppa nyt vaikka 3 litraa ja syö siinä samalla rahkaa, jugurttia ja ihan lämmintä ruokaakin kun pystyt. Jos ei ruoka mene alas niin käy ostamassa apteekista ravinnon korviketta. Semmoisia parin desin pulloja joissa lukee että runsaasti ravintoa/proteiinia. Niitä vedät päivän aikana semmoisen 4 purkkia ja vähän normaalia safkaa päälle niin eiköhän ala kohta olo kohenemaan.

    • varovainen_kantsii_olla

      Riittävän suurista kerta-annoksista ja ainakin pitkäaikaiskäytöstä voi saada pysyvän aivovaurion. Joillain epäonnekkailla pienempikin annos riittää. Noista napeista ei voi aina tietää mitä sisältävät, kun eivät tule virallisilta valvotuilta valmistajilta. En moralisoi, mutta kannattanee miettiä, jos tuosta nyt selviät vielä ehjin nahoin, miten aineita jatkossa käyttää.

      • q21we

        Sanoi ottaneensa kristallia, eli raakaa ainetta. Voikai sitä kristalliakin jatkaa ja laittaa jotain metakidettä sekaan..


    • juubik

      Ei kuulosta kyllä yhtään MDMAn jälkioireilta.

      Itellä ei ees parin redosen (joku 500-600mg illassa) tuu mitään laskuja, henkisiä eikä fyysisiä mut jos ottaa esim kolmena päivänä putkeen niin siitä parin-kolmen päivän päästä saattaa olla makuulleen mentäessä ihmeellistä "jomotusta" kuin koko ruumis leijuis vähän ylösalas ilmassa ja "brain zappeja" jotka vaikeuttaa nukahtamista

      • wetr43

        Niin onhan tuo voinut olla myös jotain tutkimuskemikaalia. Mistäs sitä ihminen tietää mitä hän ottaa kun tavara on laitonta..


    • aaaaaaaaaaaaaaazz

      sitö se narkin elämä on

      • qwerqw

        Noh, eikös ole aika tavallista että ihmisillä on niin kovia krapuloitakin että 500 metrin kävely hengästyttää ja ruoka ei maita?


      • cccccccc2
        qwerqw kirjoitti:

        Noh, eikös ole aika tavallista että ihmisillä on niin kovia krapuloitakin että 500 metrin kävely hengästyttää ja ruoka ei maita?

        nope toi on vain alkoholistejen ongelma.


    • Kokenut1111

      Ihan normaalia älä hätiköi..

    • Hihhulivaan

      Joo onneks on jo nää ohi. Englannin kielisiltä foorumeilta sai näköjään ihan asiallista tietoa ja ei oo mitään vakavaa kuulemma. Tuli vaan otettua normaalia enemmän yön aikana. Ja tosiaan ihan kristallista kyse eikä mitään epämääräsiä essoja, niihin en koske. Joku väitti ettei olis mdma:ta mutta voi kyllä oli.

      • madmahyväaine

        Jep. Ei täältä kannata näistä asioista kysellä vakavissaan. Täällä on helppo huudella kaikkea paskaa. Asiallista tekstiä harvemmin näkee. Sulla oli serotoniini varastot väliaikaisesti tyhjentyneet. MDMA on myös piriste, joten siitä ne uniongelmat. Muutamassa päivässä tuo menee ohi. Lepäilyä ja ravintoa. Toivottavasti oli hyvät pöhinät ja jälki hehkut.. :D


      • aSiallistaKeskustelua

        Joo Englannin kielisiltä foorumeilta saa varmasti sen luotettavimman tiedonsarkasmi.

        Ootteko koskaan miettiny lääkäriin menoa? Varsinkin tollaset levitaatio-oireet ja äkilliset havahtumiset kuulostaa enemmäkin joltain piilevältä sydän- tai verisuonisairaudelta jonka kyseiset huumeet voi hyvinkin tuoda esille paremmin kuin alkoholi.

        Sitä ei moni tunnu ymmärtävän että ihmisillä voi olla piileviä vakavia sairauksia nuorenakin. Jokin sen sitten paljastaa lopulta, viimeistään ruumiinavaus.

        Jatkuva väsymys ja uupumus, ruokahaluttomuus, aiheeton hikoilu noi on merkkejä sydän- ja verisuonisairauksista joita pahentaa varsinkin viina ja tupakka. Sydänlihaksen kuolio on pysyvä. Ilman sydämmen vaihtoa ette koskaan pysty liikkumaan kuten ennen.

        Jos on jotain piilevää sepelvaltimotautia tai kuoliota joka vaatii jopa ohitusleikkauksen, MDMA, piri, kokkeli, ne voi viedä hengen jo kertakokeiluna. Siksi lääkkeitäkin saa määrätä vain lääkärit. Jokainen tutkitaan ennen kun annetaan.

        Katukauppiaat ei ota verikokeita eikä kuuntele sydänääniä.

        Tutkituttakaa itsenne ennen kun otatte yhtään mitään.


      • näinonnäinon

        Kaikki mdma yli 200 mg on turhaa ja 300 mg alkaa olla brain damagea. Uutta nousua ei saa ja sivuoireet vain pahenevat. Ainakin oma kokemus on tämä, useammaltakin kerralta. Laskutkin pahenevat jos tuotetta nauttii liikaa. Semmoinen järkevä annos 125-180 mg, riippuen omasta painosta tietenkin. Mut jokainen reagoi aineisiin eritavalla. Täytyy osata kuunnella omaa kroppaansa ja oppia tuntemaan rajansa.


    • MoIIy

      Kyllä mämmi vain on hyvää!

    • Nilkkinisti

      Seuraava kerta kun otat tuota kamaa niin se voi olla viimeinen! Mieti sitä!

    • mdmajapilvi

      Mulla naksu/mdma laskut/jälkiolot ei oo koskaan ollu semmosta et masentaa,vituttaa,mikään ei kiinnosta...

      Enemmänki aina jäänyt semmonen kaunis, energinen, mielenkiintoinen, rakastunut ja ymmärtäväinen olo..

      Muisti on kyllä parina seuraavana päivänä saattanu vähän temppuila.

      Otan yleensä 2-4kk välein. eikä kannattais oikein yhtään useammin jos aikoo käyttää ja kiinnostaa ees vähän oma terveys ja tulevaisuus.

    • Elämästäselviähengissä

      MDMA:ta kun ottaa sellaisia järkeviä annoksia, niin välttyy pahoilta laskuilta. Joku 125-200mg on yleensä ihan riittävä annos, jota voi buustata 50-60 mg:llä parin tunnin jälkeen ensimmäisestä annoksesta.

      Jos sitä vetää koko yön useammalla santsikerralla, niin ei siinä se euforia kasva yhtään, vaan sivuoireet (leuan väpätykset yms) vain pahenevat ja seuraavana päivänä on mieli matala kun serotoniini varastot on tyhjinä väliaikaisesti. Silloin kannattaa tankata ruokaa josta keho pystyy muodostamaan lisää serotoniinia ja nesteyttää riittävästi.

      Kaikille räksyttäjille sanoisin, että kyllä sillä alkoholillakin ihmiset saavat vietyä hengen itseltään ja monesti vielä sivullistenkin. Muut päihdeaineet eivät ole sen vaarallisempia, jos tietää miten niiden kanssa toimitaan. Vettäkin voi juoda liikaa ja kuolla siihen.

      • Kenttävarjo

        Onpa kivaa ainetta. Leuan väpätystä ja mielen mataluutta. Kukas teidät pelastaa, jos pelastajakaan ei tiedä, mitä olette vetäneet?
        Ei huumeita nauttinutkaan ole sen somempi sammuttuaan kuin viinaa juonut sammuttuaan. Yhtä avuttomassa, itseään hallitsemattomassa tilassa kumpikin. Kuolaa suupielissä ja vartalo nykivänä. Toisten avun varassa.

        Ei kannata häpäistä itseään päihteillä.


      • Pilveenpiirtäjä

        Pohjois-Koreassa on pilvenpiirtäjien rakentajille alettu antaa metamfetamiinia vikkelämpään työntekoon. Nyt rakentajat tekevät parempaa ja nopeammin.
        Nyt tämäkin ponnistus saatetaan ottaa käyttöön muissa maissa ja työttömyyskortistoista kerätään kaikki aineeseen mieltyneet henkilöt ja laitetaan rakentamaan 40 kerroksista pilvenpiirtäjää. Kunhan ei nyt niitä laskuja sitten tulisi rakennustelineillä.
        Nyt vain parempaa maailmaa rakentamaan nopeammin ja korkeammalle.


      • Anonyymi

        Ihan hyvät ohjeet yllä. Jos ette tiedä tabun sisältämää määrää, niin halkaiskaa se ja venatkaa nousuja. Älkää odottako Jeesusta kylään, vaan tarttukaa siihen lämpimään empatiaan sillä tasolla kun se tulee kylään sen rakettinousun jälkeen. Raketti nousee vain kerran ja loppu on empatiaa itseään kohtaan sanoisin. Reload parin tunnin päästä jos silloinkaan ja pienemmällä dosella. Suukotelkaa ja juokaa vettä. Älkää käyttäkö usein. Kun käytätte käyttäkää mielihyvään. Päihteet eivät ratkaise ongelmia tai pahonvointia. No niin kullanuput, voikaa hyvin ja nauttikaa elämästä myös ja etenkin selvinpäin. Päihteet ovat hassui, mutta eivät elämän sisältö, vaan rakkaamme ovat sitä. Peace and love.


    • Anonyymi

      Mulla ollu just sama en saanu nukuttua ja oli "masentunut" olo pari päivää

    • Anonyymi

      Pelkässä mdmassa on melko sievät laskut ja tutkari mämmissä yhtä helvettiä. Laskuista huomaa parhaiten onko sitä itseään vai jotain tutkari paskaa mut siinä vaiheessa on jo vähä myöhästä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5195
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3257
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1847
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1385
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1287
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe